Bild -.-

Idag orkar jag inte skriva så mkt, det blev litesent igår och ska verkligen komma isäng tidigt idag för vi har tydligen fysteste imorrn :O men men det e bara och köra så får det gå som det går.

Idag hade vi sovmorgon till kl 10 ;) Skolan va väl rätt lugn, bara det att jag, Evelina, Conne och Emelie fortfarande har biiild !!! Jag kanske inte har skrivit om det men det e typ som elevensval, att man får välja bland olika estetiska ämnen, och detta skulle man göra när man sökte till skolan. men vi som kom utifrån fick inte ens chansen att välja så vi blev bara plaserade. Vi har försökt byta men det var bara Karin och Jennifer som fick :O Så är gaanska irriterad på det där nu. Idag skulla jag tex rita en rik, mallig gris som trodde han va bäst :O Asså åååhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja , efter skolan hade vi möte kl 16.00 och vi pratade lite om helgen och åt chokladbollar och chokladmuffins som vissa fick i uppdrag till att göra ;P

Idag fick vi lassagne i matlådorna, det var faktiskt gott :)

Påväg till elevhemmet med våra matlådor :P

Nu orkar jag inte skriva mer, ska typ gå och lägga mig snart :O lr aa, lycka till me det......
Fast nu kom Conne(tredje kvällen i rad) och fråga om vi skulle göra korv:P tror jag gör det först ;)

kramar till er alla:D <3333

Bullbakning :D

Heej aalla :D


Idag hade jag bestämt mig för att gå upp vid elva så jag verkligen kunde få sova ut, men så vaknar man vid 10 av att någon i korridoren spelar hög musik -.- hahha, men det e väl sånt man får vänja sig vid ;)

Efter frukosten åkte vi och kollade på rig killarnas semifinal i Nolia cup. Dom ledde medd 3-0 men tappade tyvärr till 8-5. Vi tjejer hade fått i att rita på ett papper exakt hur en spelare rör sig på planen. Vi fick en spelare var som vi skulle följa och ett papper med en innebandyplan på, sen vare bara att rita som spelaren sprang. Många streck blev det ;) Vi fick även filma matchen :)

       

Emelie filmade slutet av matchen, men det va nått mer "hon" filmade också...:P

Direkt efter tog vi bussen till stan och köpte baksaker för nu skulle vi baka :D Vissa skulle baka till ett möte imorrn, men vi andra bakade till oss själva ;)

Jag, Jennifer och Emelie bestämde oss för att baka bullar :D Många som vi kunde frysa in och ha ett tag. Nu tror ni säkert att vi bakade tillsammans och delade på en satts...;P men nej det gjorde vi inte! En satts var blev det, alltså typ exakt 40 bullar var :P hehhe, fast jennifer gjorde lite fel så hon fick 20 st, fast stora va dom ;)


  


 

Det tog mer än en och en halv timme för oss att baka men got blev det ;) Eftersom att vi bakade runt 6 tiden var vi inte så hungriga på ett tag så det blev middag ganska sent. Vi åt väl runt halv tolv :P Var inte så jättehungrig då heller:O men åt spaghetti med bacon :)

Nu sitter jag och pratar i telefon me min älskling :) Sen ska jag ringa pappa:), mamma sover säkert:P och felicia också så dom får jag prata me imorn:) Brudsen ska jag ringa imorn också :)<333x2

Godnatt allihopa :) <333


Kvällen!

Hehhe, jag sa ju att alla va trötta och att vi bara skulle chilla i kväll. Men när hilli och natta(92a) kom, och vi satte på lite musik blev vi inte så trötta längre;) Först skulle vi ut och träffa några, men sen blev det för sent för bussarna går inte så ofta.

 

Elin Hilli, Emelie, Karin och Natalie.


Hahha så jag emelie conne och evelina gjorde korv me bröd istället ;) Men den här gången vara faktiskt connes idé :O ;)

 



Conne va fett taggad på korv ;)


Sen lärde Natalie oss en ny dans ;)



Här dansar Conne och Kakan ;)


Nu ska jag sova, godnatt allihopa:) pussar <333


Mitt hem i Umeå!


Tänkte bara att om ni vill veta lite om hur det ser ut här hos mig uppe i umeå, så har jag lite bilder ni kan få se ;)





Här bor jag ;)




                   

Till vänster ser man hur elevhemmet ser ut utifrån. Går man in genom dörren kommer man till en trappa som man går uppför, sedan går man in genom dörren till vänster och då kommer korridoren som jag bor i. Vi är totalt 8 tjejer på undervåningen och jag bor längst bort i korridoren till höger. Som ni ser på bilden har vi våra tvättställ utanför vara dörrar där vi hänger upp våran tvätt. Direkt när man kommer in genom ytterdörren finns även våra postlådor. Alla har ett eget fack dit ens post kommer. Hittils har alla fått brev utom jag tror jag :( Så om ni har lust får ni gärna skicka ett brev eller nått, då skulle jag bli jätteglad:D



       


Här har vi köket. Det finns ett på varje våning som alla i den korridoren delar på. Det ser ganska litet ut men det funkar faktiskt :)



Här har ni bilder på mitt rum som är mellan 9 och 10 kvadrat. Som ni ser har jag tre stora lådor under sängen vilket är skitbra då jag kan lägga mina träningskladet plus smutstvätt i dom. Man kan även dra ut sängen så det blir en dubbelsäng om nån ska komma upp och hälsa på :)
Till höger har vi mitt skrivbord, men det ska inte vara träfärgat, vi köpte fel:P Ska även upp me hyllor och spegel sen :)



Sen har jag ju då inte hunnit köpa blommor till krukorna än, men det kommer ;)


                  


Till vänster är det som en garderob där man kan hänga upp kläder på galgar och ställa in typ skor och städgrejer och sånt. Till höger har jag alla mina kläder invikta i små hyllor. Längst ner har jag saker som tvättmedel, schampo, rengöringsmedel och liknande.


    

Här är min lilla handfatshörna ;) Det e här jag borstar tänderna och sminkar mig och så. Ni ser även att jag har fått upp ett drapperi ;) Först såg det ut som på den vänstra bilden, utan drapperi. Men mamma och pappa skickade med mig tyg, lina och skruvar så satte jag upp det helt själv ;)

Nu har ni fått se lite i ala fall. Vi har allrum med tv också, där alla får vara, men nästa vecka kommer dom byta ut allting i allrummen, köket och tvättstugan och måla om överallt. Så det kommer bli värsta renoveringen ;) Fett najs ju :)


Torsk mot Iksu

Tjoo :)

Ja va ska man säga, möter man ett bra lag, lr a, typ världens bästa lag, är det faktiskt helt okej att siffrorna drar iväg lite ;P Aja lika bra jag säger det, vi torska mot Iksu med 14-1 idag :O  Fast första perioden fick vi till och med beröm av Iksu tränaren så den perioden spelade vi grymt bra, 3-1 stod det då. Sedan drog det iväg lite i andra till 11-1, och tillslut 14-1 efter sista perioden. Asså den här matchen vare ju mest backa hem och försöka stå upp vilket jag ändå tycker vi klarade av väldigt bra. Det e ju trots allt 3x 20 vi kör, med stopptid dessutom, så det var en lång match. Men men, vi klarade oss under 15-1 i alla fall som boden torskade med;) Det här betyder ju självklart att vi nu e ute ur cupen men det e ju inte så konstig ;) Nästa helg möter vi Dalen igen i en träningsmatch, så då ska vi ta revanch ;)

Vi har ju då vissa regler som man måste följa här på rig och gör man inte det får man betala 50kr till lagkassan ;) Tex om man kommer försent, om mobilen ringer under samlingar, och om man inte duschar tillsammans me laget efter matchen. Hahha ja, elin hilli (umeå) ligger väl lite risigt till där men det ska vi inte gå in mer på ;)

Efter va hade duschat fick vi skjuts av föräldrarna till elevhemmet så hade dom lagat mat till oss också, väldigt snällt. Nu blev det kycklinggryta med ris som va riktigt gott. Även efterrätt fick vi, fruktsallad med glass :D

Nu äre bara chill på elevhemmet som gäller. Alla e väldigt trötta så vi orkar nog inte göra så mycket. Hilli och Natalie kanske kommer över sen efter killarnas match som dom ska se. Juste killarna har förresten chans att gå vidare i cupen fortfarande. Om dom vinner med mer än två mål så kommer dom tvåa i gruppen efter Dalen då. Kommer inte ihåg vilka dom skulle möta men så äre i alla fall.

Nu matilda ska jag lägga in bilderna på fb ;)

Ha det bäst allihopa, saknar och älskar er <333333

Klubban av... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abooooo det här e iinte min dag!!!  Dagen började ju bra med att jag försov mig -.- ställde klockan rätt men glömde skriva in att den skulle ringa på helgen också och inte bara vardagar -.- Vi skulle ju ha samling kl8 för att vi sen skulle möta boden kl 9. Jag hade väl tjugo min på mig att äta packa byta om och allt vad det var, men jag hann i alla fall. Tog med mig två mackor i bilen.

Aa sen vare dags för match, och självklart ska min klubba gå sönder i andra bytet!!!  Skulle täcka skott så sköt hon sönder hela klubban så skaftet gick av och bladet flög iväg till andra sidan planen.  Blev så himla arg, asså seriöst jag började nästan gråta.  Självklart hade jag ju en extraklubba med mig i omklädningsrummet men har inte spelat med den på ett år så det blev ju inte riktigt samma sak.  Jag fortsatte ändå köra och det gick ändå bra för mig så det var ju bra. Meen ååh va sur jag e att den gick av !!!! Nu är jag hemma på elevhemmet och skruvade nyss loss bladet från skaftet på den klubban jag ska spela med för att sätta fast det andra bladet, för det e mkt bättre. Har fortfasande inta fått loss bladet från det skaftet som gick sönder, men jag gav det till evelinas pappa, som e här, så jag hoppas veeeerkligen att han får loss det så jag kan byta. Aja, det löser sig säkert.

Juste glömde ju skriva vad det blev i matchen. Vi vann faktiskt med 3-1. Rullet och passningarna funkade mycket bättre idag än vad det gjorde igår. Kan ju bero på att det var olika motstånd men jag tycker ändå att vi spelade riktigt bra idag. Jennifer (alba) slet av korsbandet för ett halvår sen ungefär så hon spelar fortfarande inte stackarn :/ Men hon filmade i alla fall matchen idag så den finns på film om någon skulle vilja se den ;)

Har nyss varit och handlat på ica också. Köpte framförallt frukost och även lite annan mat. Så nu slipper jag äta korv och sånt till frukost ;)

Snart ska vi äta köttfärssås och spagetti alla tjejer här på elevhemmet.  Allas föräldrar här har fixat så vi kan äta alla tillsammans, jättesnälla e dom verkligen.

Jaa, nu är det väl bara att ladda om till nästa match mot Iksu! Det blir nog mest försvar i den här matchen och vi får hoppas att siffrorna inte rinner iväg allt för mycket. Iksu spelar ju i elitserien och vann europacupen så man kan säga att det e världens bästa lag. Dom vann med 15-1 över Boden som vi spela mot nyss då det blev 3-1, så vi ska väl försöka att inte torska med lika mycket.  Vi ska köra järnet helt enkelt!

Jaaaaa nu kom evelinas och karins pappa in och dom har fixat min klubba :D Dom fick loss bladet och har satt på det på det nya skaftet :D Nu känns det lite bättre i alla fall, hoppas det inte blir så stor skillnad nu när jag spelar, men det tror jag blir bra. Det ska ju inte bara va klubban som avgör hur bra man e ;)



Här ser man att skaftet e av, men som tu e har jag ett ganska liknande skaft :) Här är även bladet överflyttat till de nya skaftet, lr a, gamla -.-


  Ska dra och äta nu, men skriver igen efter nästa match, hare bra allihopa. Och lycka till på stadslagsträningen alla bele 94:or, tror på er starkt ni e grymma!


26:e, 27:e, 28:e!

 Asså alla de här tre dagarna har jag verkligen inte hunnit skriva någonting. Det började me att i onsdags, när vi slutade skolan, gick vi direkt till träningen, sedan vare bara hem och duscha sen åkte vi till gammlia hallen för att kolla på Iksu-Dalen som vi har i våran grupp i Nolia cup som vi spelar nu under helgen. Iksu vann den matchen med 7-2 tror jag det blev. Aa sen åkte vidirekt hem och gick och la oss typ.

Jag och Evelina i bussen påväg till matchen :)         

                                              
     Conne och evelina i bussen ;)          Conne va riktigt duktig på att ta kort, lite suddigt bara ;)



På vägen hem blev det goodis :D



På torsdagen vare lika dant. Skola-träning-kolla match. Nu kollade vi på killarnas rig umeå lag som mötte dalen. Dalen vann hela cupen på killsidan i tjeckien som vi spelade för två veckor sedan, så en tuff match blev det. Tyckte ändå dom stod upp bra men 10-3 blev det till sist.



Rig Umeå - IBK Dalen

Igår vare lika dant igen. Man vi hade i alla fall sovmorgon då :) Började inte förrän tjugo i elva. Frukosten som vi får har tyvätt inte öppet så länge så vi fick äta frukost hemma idag. Själv åt man korv med bröd och makaroner för jag hade ingen riktig frukost :P men det gick ju det me ;) 

Tjugo i elva var vi i hallen och hade rörelsetester, något som vi även fick göra på uttagningarna innan vi hade fått reda på om vi kommit in på rig lr inte. Det är bara enkla övningar för att se hur rörlig man e i kroppen. Man ska tex ha foten i marken ochböja knät frammåt så mycket det går utan att lyfta hälen. Sen ska man även ligga på rygg och dra upp benet så det står rakt upp, och liknande övningar. Man kunde få godkänt, 1, 2, 3 eller4 då fyra e sämst och sen blir det bättre och bättre och godkänt e det bästa. Det gick väl helt okej för mig, hade g på vissa 1 på vissa och 2 på en tror jag. Vi kommer ha en rörelsegrupp och en löpgrupp där vi i rörelsegruppen helt enkelt får göra olika övningar för att bli rörligare så vi minska skaderisken. I löpgruppen hamnar man om man behöver förbättre konditionen. Detta e ju jättebra så man verkligen får chansen att bli bättre på detman behöver. Löpgruppen behöver jag inte vara med i men däremot hamnade alla i rörelsegruppen så där kommer jag vara.



När vi bytte om efter testerna märkte vi att vi var gaanska lika ;)

Hur som helst hade vi bara lunch och kemi sen fick vi skippa matten och dra iväg på match i stället. Vi hade samling kl 4 i gammlia hallen så vi fick ta oss dit me buss ( man åker in till stan först och sen byter man till 69:an lr går). Vi får ju matlådor precis i hallen bredvid skolan där det finns en restaurang. Så jag och emelie tog me oss dom och fick äta i omklädnindsrummet. De flesta andra åkte me sina föräldrar som kommit upp över helgen.
Som tur e brukar varken jag eller emelie få holl under match så det gick bra.

Matchen mot dalen var väl inte precis den bästa matchen vi spelat hittills, men självklart vare ju bra motstånd vi mötte. Dalen spelar ju i elitserien och är riktigt duktiga. Vi stod upp bra i första perioden då vi låg under me 2-1 men det hade lika gärna kunnat vart vi som ledde me 2-1. Sedan föll vi ihop och orkade inte riktigt. Det blev 9-1 tillslut :O Men men, man får ju komma ihåg att det är ett riktigt bra lag. Det gick i alla fall ganska bra för mig även om det inte blev något mål ;P


Hinner inte

Heej :D


Asså jag hinner tyvärr inte skriva någontin idag typ. Efter träningen idag hann ja bara åka hem, äta duscha och sen åkte vi direkt och kollade på dalen mot iksu i nolia cup som vi också e me i. Kom hem nyss och nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag får sova nånting innan cupen på fredag ;) men jag skriver mer om dagen idag imorn :) ska försöka hinna lägga in bilderna från hemma hos mig på fb också matilda :)

Sov så gott så hörs vi imorn :) pussar <333

Miss :(


Saknar er alla <333333



                                   

     

                       
   
   
    


                     


       


Ni betyder <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Två tröjor i stan :D

Tjoo tjoo :)

Wiie idag fick vi frukost på morgonen för första gången;) Förut har vi köpt själva och ätit är på elevhemmet, men nu går vi bara till ett typ dagis och får frukost där :) det e fan bra, typ mackor, youhurt, gröt, juice och brödrost har dom också ;) Så det e nice :) Sen går vi bara direkt till bussen ovh åker till skolan.

I skolan idag hade vi  först möte med innebandylaget, sen två no lektionenr för att nån lärare va borta typ. Sen hade vi matte och idrott sen slutade vi. Dagen gick ändå ganska snabbt, börjar hitta lite bättre i skolan nu också ;)

Efter skolan, runt halv fyra, gick vi direkt till stan. Det var jag emelie, evelina, mårten ifrån klassen, pontus, och david , dennis och empo från 2:an typ, kanske några fler, lr vi mötte i alla fall några andra i stan sen också :) Jag och emelie började med att gå och lämna in hennes mobil på the phone house för den funkade typ inte :P Sen träffa vi dennis david och empo och gick me dom till max. Fast jag och emelie åt inte :O hahha, ne men vi gick till bikbok bredvid och jag köpte en tjocktröja och en vanlig tröja :D sen köpte vi något block också som vi behövde till skolan :P

Runt fem nån gång tog vi bussen hem igen för vi va så jälla hungriga. Trött som fan har man vart idag också, jag skojar inte, somnade nästan hela tiden. Ska fan sova tidigare idag.



    
 Köttfärssås blev det för mig och emelie i alla fall för vi hade ju lagt det som matlådor i frysen och vi orka inte ställa oss och laga mat. Fast jag åt me makaroner i stället för spagetti för jag har inte köpt det ;P men det funkar ju det me ;)Sen kan man ju i för sig göra som killarna , gå ner till pizzerian varje dag, men dyrt blire då :P

Sen på kvällen kom några från både kill och tjejlaget som inte bor här på elevhemmet. Några körde poker och vi satt och kolla en stund. Sen stack jag och conne och köpte godis i en affär typ 5 min ifrån elevhemmet, precis bredvid pizzerian ;)  Fan va sugen ja va på godis idag då :P

Nu chillar alla runt lite bara, går in till allas rum och snackar och så, nu sitter jag här me emelie och felix :)

Jaa det räcker me och skriva så för idag :P Nu ska jag prata i telefon me min pojkvän :D Saknar alla brudarna där hemma (a) <333x2

Bilder!

Nu har jag laggt in lite fler bilder i alla fall. Det tar sån tid bara för det går så segt -.- men men, lite fler bilder ligger inn anu om ni går tillbaka och kolla rpå de tidigare innläggen :) men mer kommer så håll utkik ;)

pussar och kramar <3 godnatt allihopa :)<333

Pizza ;)

Halloj :) Nu sitter jag här inne på evelinas rum me jennifer, karin och emelie. Dom andra e typ på ica och köper godis ;)
Vi åt nyss pizza så jag palla inte äta godis också. 

                                                                   
Felix oxh Jennifer i allrummet när vi ätit pizza ;)

Hahha man kan säga att jag åkte till skolan på ett litet annorlunda sätt idag :P Först flög jag ju från bromma, sen när jag gått av flygbussen i stan för att ta en ny buss visade det sig att den inte gick förrän kl 10, då vi började-.- Grejen va att jag visste att det tog typ 10 min att gå därifrån till skolan, men tror ni jag hitta lr ? neeej.. hahha så det sluta me att jag tog en taxi och hann precis till lektionen ;) Tydligen hade dom andra rigarna inte haft nån träning på morgonen heller så jah missade inget dårå ;)

Efter skolan, som slutade 15.20 idag, gick vi till innebandyhallen, som ligger precis bredvid skolan. Vi hade träning kl 16. det e rätt skönt. Alla kvällsträningar är en och en halv timme mellan 16 - 18 så vi har alltid kvällen fri till att göra andra saker på ;) Nu äre ju chill på kvällarna men sen lar det bli plugg och sånt -.- men men :) En sak som e bra me att gå idrottsprogrammet är också att vi får mellanmål i skolan ;) hahha bara vi inga andra "vanliga" klasser får. Så vi äter lite innan vi drar på träning, det e perfekt :)


Chill i Jennifers rum :)

Aa som jag sa blev det pizza för oss idag. Själv åt jag hawai(ovanligt) fast me bearnaisesås dårå ;) det va fan gott :) Vi kom hem efter träningen och hade duschat klart och så till 19. Alla va så jävla hungriga och trötta så vi palla inte laga mat idag :P Sen  hade vi  även möte där torbjörn ( våran tränare) berättade att mkt på elevhemmet ska bytas ut och målas om snart :D så det kommer nog bli skitfint här :)

Nu ska jag försöka lägg ain lite bilder ;) hare bra, vi ses !

På flygplatsen!

Tjue, sitter på bromma flygplats nu. Flyget går kl 8 till umeå vilket innebär att jag missar första lektionen som är innebandy :( men men, kommer till skolan efter det i alla fall. Ha det så bra nu alla isthlm, saknar er redan!!!
Nu ska jag gå till gaten:)

Snart kommer jag alla i umeå :D <333

23:e

Jag och daniel vaknade typ vid 12 idag, var verkligen astrött så det va skönt att sova länge. Sen va han tvungen att gå för han skulle ha match senare:( Då åkte jag och pappa iväg för att kolla min mobil och byta skor och så, men vi fick inte ut något av det -.- skorna fanns inte i storleken större och mobilen var vi tvugna att skicka in på lagning -.- det är verkligen skitstörande. Har en annan mobil just nu men den e skitkompliserad och det tar fett lång tid att skriva sms-.- men får klaa mig me den ett tag ...

Senare var det dags för tredje gruppspelsmatchen i dm. Tyvärr hade vi redan åkt ut :O känndes skitkonstigt. Vi har liksom aldrig spelat en match i en cup förut som egentligen e helt ointressant :( men vi taggade ändå till för att vi ville visa att det va fel lag som åkte ut. Matchen slutade tillslut 5-2 så det kändes skönt :) fick me mig 3 poäng i matchen :)

Sedan vare bara hem och duscha, äta lita godis :p, och sen försökte felicia hjälpa mig me att fixa egen design på bloggen, men hon kom inte ihåg hur man gjorde :/ men snällt av henne att försöka i alla fall :)

Nu sitter jag här ute med tjocktröja och filt och har precis ätit värsta goda maten igen. Det var stek med potatis, brunsås, gelé, lingonsylt och saltgurkor :) det va fett gott :) Nu ska jag gå in och packa tills imorrn innan daniel kommer förbi och säger hejdå. Kommer ta flyget imorn från arlanda kl 8, så kommer till umeå runt 9. Det innebär att jag missar första lektionen men då har vi innebandy. Jag har pratat med våran tränare så det e lugnt :)

Känns jättejobbigt att jag inte har hunnit träffa alla så mkt nu när jag vart hemma :( men det finns inte så mkt tid, önskar jag kunde vara me lika mkt men det går ju inte :( Älskar er alla och ni vet vilka ni e (a) <333x2

Jaa jag lovar bilder kommer snart, ska fixa det så fort jag har tid ;)

Hare bra puussar <333

Min dag igår :D

Tjuee :) Asså jag skrev ett inälgg i förrigårkväll men det sparades tydligen inte -.- Men skrev typ att jag har saknat daniel och brudarna skit mkt och att jag va me älsklingen i förrigår :D Och att jag längtade till att träffa brudarna dagen efter:D  det va typ det fast a, liiite längre dårå -.- men skitsamma :)

Idag var det dagds för bele laget att spela dm i sumpan, och även jag fick va me och spela :D så även fast jag spelar i ett lag i umeå så får man spela med sin hemklubb när man åker hem :D det e skitbra :D

Första matchen var kl 9 och vi mötte Råsunda. Vårat spel funkade väl inte helt som de skulle men vi lyckades ändå kvittera till 4-4 i slutet av matchen så vi fick me oss en poäng i alla fall :P Det va lite ovant att spela me bele igen men har inte vart borta så länge så man kom ju in i matchen ganska snabbt. Det var kul att spela i alla fall och kul att göra mål :)




Mot Råsunda!



Efter matchen var de flesta kvar i hallen och väntade till nästa match skulle börja, kl 2. Hahha jag jennifer, elin matilda och camilla gick till konsum och skulle köpa nått att äta. Jag och elin köpte sallad så;) men de andra köpte tacopaj och ost och skinkpaj :P  de hoppades på att det skulle finnas en mikro i fiket i hallan :P

När vi kom till hallen gick vi till fiket för att fråga om det fanns någon ´mikro vi kunde låna. Killen i kiosken såg väldigt osäker ut men han gick in i ett litet förråd typ, sen hörde vi ett PLING från en mikro, sen kom han tillbaka och ba; ne det finns ingen som ni kan låna:O hahha, vi ba men vi hörde ju plinget, han ba ne men det går inte. hahha tydligen vare så att det inte fanns något uttag till sladden till mikron, men den plingade ändå om man vred på minutgrejen :P hahha det tog typ 10 min innan han sa att det va det som vca problemet.

Hur som helst fixade vi det genom att möblera om lite bara. Vi tog för ass me lite skedar och så också, hahha killarna i kiosken bara skratta :P aja det va lite kul i alla fall :)

Kl2 vare dags för duvbomatchen. Orkar inte skriva så mkt men man kan säga att vi hade typ 80% av matchen. Vi hade mycket mer mållägen och spelade faltiskt bra men det ville sig bara inte. Jag tex kom i ett friläge och zorrade den i ribban :O aah bollen ville inte in! så vi torska tillslut me 2-1, orättvist! men men, så äre ibland... vi fick lite tröst me att åka till godispalatset på vägen hem :D det va fan länge sen jag va så sugen på godis ;)



Zorro i ribban -.-



På kvällen åt vi värsta gode middagen ( som vanligt), som pappa gjorde. Senare kom daniel och sov här :D


På flygplatsen!

Nu sitter jag här på flygplatsen i umeå. Fast internet funkar inte här så ja skriver på world och kopierar över ikväll :) Cornelia(alba) va här med mig nyss men hon tog ett tidigare plan mot stockholm. Hon skulle på konsert hon, lät kul. Hur som helst så gick det bra me att checka in bagage och allt, hjälpte till och med en äldre dam som inte visste hur man skulle göra. För nån vecka sen hade jag inte heller så stor koll på allt me incheckningar och sådant, men efter att ha flugit nu fyra ggr på fem dagar så börjar jag faktiskt bli riktigt bra på det här, hahha;D


När jag skrev att jag hade bråttom till bussen förut, hade jag glömt bort att vi skulle in till stan innan jag och conne skulle
åka. Hahah men vi han me bussen faktiskt ;)



Väntar på bussen till stan :)


 Det var jag emelie och anna som åkte in och vi va  inne i mvg gallerian som den heter :P jag hitta inget men evelina hitta en hel del ;) fast det blev väl två tröjor till slut för henne tror ja:) Sen mötte vi jennifer (alba), karin (alba) och cornelia som då slutade liiiite senare än oss ;P Felix och oscar från elevhemmet träffade vi också :)Sen va det dags för mig och conne att ta flygbussen, så vi fick först gå till pressbyrån och köpa nån biljett till flygbussen.
Kommer inte ihåg vad jag skrev tidigare idag men vi slutade i alla fall väldigt tidigt så vi kunde bara åka hem och chilla lite sen. Idag fick vi göra lunch hemma också. För mig blev det så kallad fredhällspasta som pappa sagt att man kan äta om man vill göra nått enkelt. Enkelt och snabbt går det i alla fall, man behöver bara koka spagetti ha på en äggula, lite svartpeppar och ketchup :D hahah det e faktiskt gått , fast jag hade grillkrydda på också ;) Evelina åt varma mackor som också såg väldigt gott ut. Hon fick faktiskt låna min oregano som jag hade just om man skulle göra varma mackor ;)
 



Evelinas varma mackor ;)


hahha och emelie åt köttfärssås som hon och jag gjorde för nån dag senJ Sen hann jag och evelina till och med me att tvätta både vittvätt och typ rosa tvätt ;) och jag lovar, vi tvättade det inte tillsammans ;) Även den här gången var det inget klädesplagg som blev missfärgat lr förlitet, så det funkar rätt bra ;) Trivs skitbra här :D fast saknar alla såklart <3


Emelie i köket ;)


Okej nu när jag ändå sitter här, och planet e försenat tio min -.-, kan jag ju lika gärna passa på att beskriva lite hur vi bo och så. Vi som går på rig (rigs innebandy gymnasium) bor på ett elevhem som ligger i umedalen, tio min med buss ifrån skolan som heter dragonskolan. Det är två korridorer, en på övervåningen och en på undervåningen. Själv bor jag på undervåningen och det gör även alla andra 93 tjejer plus lina som e 92:a. Vi är alltså 8 tjejer som delar på den korridoren. Jag bor längst bort till höger i korridoren och har karin mitt emot mig. Vi har gemensamt kök där vi lagar mat och sitter och äter. Som jag skrev tidigare har vi även två kylskop och två frysar som vi har en hylla var på och lite till, så maten får gott och väl plats:) Hahha fast egentligen borde jag och emelie ha lite större hyllor än alla andra, ni kan ju fundera på varför;) fortsätter senare, ska ghå till gaten nu. Ses snart stockholm :D <333333


dfhg

Tjootjooooo :D


Hahha idag började vi tjogo i tio, sen hade vi mattediagnos och sen slutade vi :D Fett najs faktiskt. Matten va inte så svår, mest repetition typ för att kolla vart man ligger elller nåt. Men vi stanna kvar och snacka lite efteråt me några från klassen. Den verkar fan asbra, många sköna människor :)

Jag och evelina tog bussen hem sen. Vi har inte fått våra busskort än som vi ska få från rig, så vi fårskicka sms hela tiden när vi ska åke, 11 spänn, det blir fan mkt efter ett tag -.- Så vi testa me fusk sms och det funka :D men lovar, ska aldrig göra om det ;) saaaj.... hahha säg inget till nån bara ;) När vi kom hem hade emelie precis gått upp den ungen. Hon va ledig idag eftersom va bara hade matte, hon har redan läst a och b i nian :O så det e soft för henne :)

Oj jävlar, ska ta bussen till stan om tio min :O men skriver mer sen, heej dåå <3


Idag började ...

Idag började vi tjugo i elva :O fett skönta tt få sova lite :) Men vi tänkte att vi skulle cykla till skolan imorse. Fast grejen va att jag inte hade någon cykel, men det låg ett gäng utanför elevhemmet som ingen använde så jag tänkte att jag kunde låna en av dom sålänge.Efter ett tag förstod ja varför ingen använt dom -.- det va punka på alla däck, hjulen va snea, pedalerna va borta och aa, dom gick inte att använda helt enkelt -.-  Men emelie kunde skjutsa mig så vi cyklade ändå. Fast det var nog första och sista gången för oss på ett tag. Asså det tog typ 25 minuter, plus att vi inte hittade :p Hahha vi fick följa efter bussen i slutet och kollade vart det låg busshållsplatser. Nä vi äntligen kom fram va klockan tjugo i prick, då vi började ;) Sen skulle vi ju ta oss till idrottshallen också, tror ni det va lätt eller. Asså skolan e typ hur stor som helst (2500 elever). Vi hittade ju såklart inte men som tur va kunde vi ringa Pontus som går i väran klass,( rigare) som fick förklara vägen. Kul at komma försent först ariktiga skoldagen-.- men men, e man från skåne och stockholm är det nog lite förståeligt i början ;)

Första lektionen hade vi kondition, så vi va ute och sprang i tyo 40 min. Hahha vi 4 och alla killar :P men det gick bra :) Det som e så skönt e att efter idrotten har vi en och en halv timme på oss att äta och duscha, plus att vi bara e 4 tjejer så vi kan ju duscha och fixa oss utan att stressa, skitskönt :D Duscharna och omklädningsrummen är fett fräscha också, och det finns stora speglar :D

Efter de hade vi bara no och lite engelska, men det var mest så att vi gick egenom namn och så , så det va rätt chill :)
Sen tog vi kort också :O vi ska typ få små kort på oss själva som vi måste ha för att kunna äta och komma in i vissa salar och så :P haha

Vi sluta typ 2, så vi gick till ica, som ligger nära, och köpte risifrutti och banan. Sen gick vi direkt till hallen eftersom att vi hade innebandyträning kl 4 :)

Efter träningen vare bara hem och duscha, se nva det matdags igen:D Man e seriöst hungrig hela tiden här ;p inte för att jag inte brukar va det men ändå :P Hur som helst så åt jag köttbullar, potatismos och lingonsylt, det va asgott:D

asså jag har massa bilder från de här dagarna men dom kommer, har inte riktigt orkat kollat hur man gör för att lägga in dom och så än:P hahah  men jag lovar, det kommer bli roligare att läsa sen ;)

Ska fan sova snart, är fett trött. Imorn ska jag åka hem och hälsa på alla :D Ska spela dm me bele, och träffa basta kompisarna och daniel :D :D :D och felicia :D


19:e

Den 19:e började vi halv 9 och det var väldigt tungt att gå upp den morgonen. Vi gick kanske och la oss runt halv 2, sen kl 3 blir vi väckta av att 2:erna på elevhemmet vill att vi ska gå upp. Alla vaknar och när man öppnade sin därr såg man bara hur hela korridoren var helt kladdig av ketchup, chilisås och ägg:O Då har dom kastat det på våra dörrar och utanför på golvet. Fy fan va det stank asså. Tydligen gör man så här på det nya ettorna varje år-.- Så ni som börjar nästa år får va beredda på att vi e ganska taggade nu asså ;DJa vi kunde ju inte göra annat än att stå och torka upp allt som to typ en och en halv timme.




Hihhi, jag me min tröja och klocka från Tjeckien ;)

 Det enda vi gjorde i skolan var att vi hade som en stor tävling mot alla klasserna. Man skulle lösa olika saker, gå tipsrunda, bygga saker osv. Det gick helt okej för oss men inte bättre än det ;)



Jag evelina och pontus på tipspromenad ;)

Efter skolan gick jag emelie och anna till dragonhallen där vi tränar, som ligger precis bredvid skolan, för att springa intervaller. Vi hade ingen innebandyträning idag men vi skulle löpa själva så då gjorde vi det.

Restev av dagen vare bara chill på elevhemmet. Alla va ganska trötta. Ja la in lite bilder, och sen gick jag och emelie och vättade också ;) hahah, vi gjorde det tillsammans för vi hade inte så mkt att tvätta. Men det gick faktiskt bra, alla kläder behöll sin färg och inget krympte ;)

Till middag blev det falukorv och makaroner :D Hahha ja vet, jag avanserar väldigt mkt, men gott vare faktiskt :D



Hihhi :D

Första skoldagen!

Den 18:e började skolan för oss. När vi vaknade på morgonen hade vi ingen frukost eftersom att vi inte hade handlat något än. Egentligen ska vi få äta frukost på ett ställe 3 min bort men de första dagarna får vi klara oss själva. Hur som helst bestämde vi oss för att åka till ica innan skolan började. Självklart missa vi bussen för vi hitta inte riktigt ( gick lit omväg) men vi tog nästa och markte sen att ica inte öppnade förns senare -.- Så vi åkte till skolan ashungriga och väldigt trötta.


Jag i mitt rum innan skolan ;)


i skolan hade vi först upprop i aulan, självklart uttalade dom deutgen fel -.-, men skit samma :P Hur som helst kom jag evelina och emelie, (som ocksåbor på elevhemmet) i samma klass vilket känndes jävligt bra :D Men sen såg vi att det bara va vi tre och en tjej till, resten killar, och vi e 27 st typ :O aja, klassen verkar fan bra ändå :)

Dagen blev inte så lång, slutade runt ett, sen åkte jag emelie, evelina och anna(ö-vik)för att storhandla på ica ;) vi hade ju ingen mat på elevhemmet så vi skrev först en inköpningslista sen tog vi bussen och köpte allt :) Vi  köpte frukost och mat som man kan äta till middag(eftersom att vi får göra middagarna själva). Jag köpte mat som falukorv, köttbullar, köttfärs,blodpudding, bacon och aa, sånt som är väldigt gott men också lätt att laga :) Vi va väl där i typ en timme:O men det va kul ändå :) Fast det var väldeig tungt att bära hemm allt, vi gick där med två stora påsar var, hehhe.



Inn me allt i frysen ;P

När vi kom hem la vi in allt i frysen och kylen. Det finns två kylskåp och tå frysar som vi delar på, men vi har delat upp det så vi får typ en hylla var och så, så vi håller reda på vad som e ens egna mat :) Efter de började jag och emeli göra köttfärssåg som vi skulle frysa in som en matlåda sen. Det är faktiskt väldigt bra,, så man bara kan värma på det om man har brottom nån gång lr nått :P Hahha vi va tvugna att äta lite av den också för vi va så hungriga, Även fast vi skulle äta pannkakor sen :P



jag och emelie steker pannkakor ;)

En timme senare typ gjorde jag evelina och emelie pannkakor :D Det va så jävla gott, va hade grädde och hallonsylt till, mm va gott det va.  
      

        


Så det va min och emelies andra middag kan man säga :P Sen va vi tvugna att äta lite yoghurt innan vi gick och lade oss också :P hihhi :)

Utkast: Heeej allihopa ...

Heeej allihopa :D

Hahhha ja vet det e helt cp men jag ska fan börja blogga :O Vet att många inte väntat sig att jag ska göra det men så äre .Inte för att jag tycker det e så kul men det kan kanske va kul för andra att få veta lite mer om hur jag har det här uppe i umeå, okej för vissa i alla fall jennifer;)

Jag åkte från stockholm den 10:e augusti för att först åka på tränoingsläger i två dagar i Ängelholm (skåne). Vi fick bo í små stugor med 6st i varje stuga och jag bodde me Evelina (skåne), Jennifer (alba), Karin (alba ) och två 92 tjejer, Lina och Josse. Sköna tjejer de;)  Vi hade två träningar första dagen, och andra en träning plus internmatch. Det var riktigt högt tempo faktiskt :)  Va hade också massa lära känna övningar så vi skulle lära känna varandra bättre. Dagarna i skåne va i alla fall skitroliga:)


Tjeckien :)

Onsdagen den 12:e flög vi på morgonen från Ängelholm till Tjeckien.  Det coola va att vi flög i et rosalila flyg :O hahha:) Väl framme åkte vi buss till ett vandrarhem där vi skulle bo resten av veckan. Eftersom att vi inte kunde få rummen för än kl 2, så fick vi gå runt och kolla lite i närheten. Jag och några tjejer gick till en liten marknad och kollade lite, men det fanns inte så mkt fint :P

Vi, RIG Umeå, spelade i elitklassen och mötte bland annat ett lag som kom tvåa i schweiziska ligan förra året :O Vi förlorade den matchen med 5 -3, men jag tycker ändå vi stod upp riktigt bra, och jag gjorde 2 mål:) hihhi :) Vi tog oss till slutspel men åkte tyvärr ut i andra gruppomgången, men tycker laget funkade riktigt bra för att inte ha spelat tillsammans någonting innan. Själv tycker jag det gick bra för mig också, gjorde totalt 5 mål i cupen :)
Killarna va såklart också me och spelade. Jag tycker att dom också sspelade riktigt bra men åkte tyvärr ut i åttondelen mot de som kom tvåa sen -.-

De två sista dagarna  gick vi mest omkring i stan i ett shoppingsentrum, och så va vi på en större marknad där man kunde pruta :O Hahha, har aldrig gjort det förut men det va fan kul:D Köpte en klocka för typ 60 svenska kr och två par trosor för typ 40 :O så det gick helt okej:) Sen åt vi världens godaste friterade kyckling :o Det va hur gått som helst. Hahha emelie de  lilla matvraket hade till och med ätit samma en timme innan :P

Allting var verkligen skitkul i Prag, förutom att vi förlorade men annars vare askul :) Det ända som va riktigt jobbigt va att flyget var flrsenat tolv timmar när vi skull eåka hem på måndag morgon:O Vi gick upp runt 3 fpå natten för att vi skulle ta oss till flyget som gick 6. Flyget som vi skulle åka me va tydligen trasigt så det sluta me att vi fick åka me ett annat flygplan tjugo över 4 på eftermiddagen -.- Aja orkar inte skriva mer om de men jobigt vare i alla fall. Sluta me att vi kom hem till elevhemmet runt 12 efter att vi tagit taxi från flygplatsen. Sen va vi så jävla hungriga och de ända vi hade va makaroner så  halv ett  kokade vi lite och åt det me ketchup, grymt gott vare;) Sen vare bara att gå och lägga sig så började skolan nästa dag. (Bilder och mer text om dagarna i umeå kommer imorn) :D

Nu ska jag gå och hänga upp tvätten -.- hare bra / Carrooooo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0