Det är kul att shoppa med Jennifer och Matilda ! :)

Igår efter att man kommit hem ville man egentligen bara lägga sig och se en film eller nått. Men nej.. jag Matilda och Jennifer åkte till Vällingby för att kolla nyårsoutfit!! Tror vi var där i fyra timmar, men vi hade gaaanska kul under dom timmarna. Hahaha alltid vare nånting.. alla ska tappa saker på konstiga ställen ( speciellt Jennifer) "glömma" mobiler och vad det nu var. Jag och Matilda hittade i alla fall vad vi skulle ha på oss, och Jennifer hitta lite annat :)

Kom hem runt sju och åt grillad fläskfile, typ klyftpotatis och bea ;) Asgott! Sen packade jag typ upp lite, snabbstädade rummet och sen kom Daniel :) Vi var först i mitt rum och typ snacka och så, sen skulle vi tydligen se jvm i hockey som började kl tolv. Alla sov men vi gick upp och la oss i soffan med lågtljud på tv:n. Kooonstigt nog råkade jag somna... men blev väckt runt två eller vad klockan var då matchen var slut.. och Sverige vann!! kommer inte ihåg med vad men ändå;) Sen gick vi ner och sov i min säng istället :)

Idag har vi bara chillat typ. Åt pizza till frukost som fanns i kylen, kollade på tv, han lärde mig nån låt på pianot och sen var vi tvugna att gå ut med Ozzy.

Är ganska seg efter de här dagarna, men imorn är det nyår och då kommer man inte va seg inte;)


Silver och brons i Storvreta!

Lite sen med inlägget kanske men orkade faktiskt inte skriva om cupen när jag kom hem igår runt tolv.  Bele tog sig i alla fall hela vägen till final i storvreta med 46-1 i målskilnad!!! Det e grymt bra tjejer! Tyvärr gick det inte riktigt lika bra i finalen mot finnarna. Vi tog ledningen med 2-0 efter första. Sedan tappade vi till 2-2 och tog där efter ledningen med 4-2 igen. Men sen vet jag inte vad som hände. 4-4 med ca tre min kvar och sedan gör dom mål ca 2 min in i sudden! Kul att vi torskade i sudden igen....... men men silver i alla fall, vilket e ändå e bra!






Rig Umeå var också med och spelade storvreta men hade bara 8 spelare plus målvakt. Jag var anmäld med båda lagen men kunde bara spela en match med rig eftersom att de andra krockade. Rig tog sig ända till semi i dam 20, där de tyvärr förlorade med 2-0, vilket är förståeligt med tanke på hur få de var. Grymt starkt att ändå komma så långt bruuds!!!



Annars var det en väldigt rolig cup. Det var kul att typ alla man kände bodde på samma skola. Rig tjejerna bodde i korridoren över oss, Therese från högdalen bodde där och sen mötte man även Felix och Rudd från rig som var där med sina hemlag.

Hahah det händer alltid något kul som man komme rihåg från den cupen. Förra åreat vare Elin som halkade på golvet när vi spelade rundpingis med några killar....hahah och vi fick det på film ;) i år vare Jennifer och Matilda som stod för det roliga... hahah ni som  inte var där kommer inte fatta.. men jag säger bara..- Ska inte ni ha mjölk?... och .. - Vadå så du vill inte spela?.. hahhaha höll på att garva ihjäl mig!

Tog lite bilder från hemsidan. Fler bilder och matchkomentarer hittar ni där.
Ett silver och ett brons är i alla fall inte helt fel!!!!!!!!!!!!!

 


Shoppning i kista idag, nu ladda inför imorn!

Tjuuueee :D

Idag så har man vart i Kista med tuld och flis och köpt lite fina kläder. Bjuder kanske på några bilder senare, hinner int elägga in det nu ;) Efter det vare middag hos mormor med kusinerna :) Nu har jag precis packat klart allt till storvreta, både bele- och rigkläder :D Har ju fått träningsschema från rig över julen så ska kör alite styrka nu sen ska jag sova och ladda inför imorn :)

Vill ni veta hur det går äre bara att gå in på beles hemsida, www.deutgen.com. Känner jag min pappa rätt så kommer det att uppdateras ganska bra under det här dagarna. Kommer att vara borta till den 29:e då förhoppningsvis finalerna går :)

Juste, får inte glömma att säga grattis till Petter som fyller år imorn ;) säger det nu om jag inte hinner skriva nått imorn bitti ;)

See yaaaa!!

Matilda <3 Ozzy

Nu ska jag och matilda sova efter att ha kollat på P.S I love you. Man kan säga att Ozzy blev lite kär i Matilda under filmen, skulle leka och pussas och allt ;) Nu har vi även skrivit klart våra CV:n om sommarjobb som vi ska lämna in imorn när vi ska till Kista med Flis :)

Godnatt alla storvretataggare!!!!


Uppladdningen inför storvreta starts today!!!

Kom ihåg att det är idag som upladdningen inför storvreta börjar!!! Ät sov och drick ordentligt! Jag tänker i alla fall vara pigg inför matcherna. Jag lovar, bara det kan avgöra mkt!


Mina julklappar!


Kan nämna några saker jag har fått som klocka, armband, högtalare till datan, två tröjor, body butter hallon (asgod), Britney Spears parfym (också asgod), deperate housewives box, smink och presentkort :)



Armband från snö och klocka från typ, ur och penn lr nått ;)

   



Nice tröja från hm som jag fick av mamma;)

 

Av kusinerna från sisters!

På lördag drar jag och flis till kista och shoppar lite kläder för presentkorten ;D

Thank you för alla pakeeeteeen!


Några pictures from julafton! :D

Ska inte sitta här och skriva ett jättelångt inlägg om den här dagen. Kan bara säga att den helt klart blev lyckad! Först julgröt hos mormor, jättegott! Sen julmiddag hos farmor, mmm typ det godaste julbordet jag ätit! Inte för att det var så mkt mer annorlunda än vanligt men ändå. Kan vara för att jag till och med åt ägg med rom i år, och jag tyckte det var gott :O ;)





   



   





<3




Glömt något? :O

Ni har väl inte glömt att det är julafton idag ? :O ;)


Julklappsbyte med pojkvännen! :)

Tjenna tjenna! Ja man kan säga så i sthlm också ;)

Daniel åkte för ungefär två timmar sen. Han skulle till sin mormor i Huddiksvall och vara där över julen för att sedan åka till Åre. Kommer inte träffa honom förrän efter Storvrera, den 29:e. Appropå Storvreta(väldigt konstigt ord att skriva) så längtar jag vääldigt mycket, ska bli jävligt kul :D

När Daniel kom till mig igår hade han med sig sin julklapp till mig :D Vi bytte julklapparna sen på kvällen. Hihhi jag fick en parfym :). Lacoste vare, luktar jättegott! Sen fick jag även en ram med ett kort på honom, jättesöt! Tack älskling! Han fick en parfym av mig också ;P Den luktar också jättegott, haha annars skulle jag inte ha köpt den ;)

Igår vare innebandyträning med bele också :D Vi var i för sig inte så många men ändå. Jennifer hade redan åkt ut till landet, och Matilda hade ont i halsen. Hoppas hon blir bättre till Storvreta (a) Hur som helst äre alltid lika kul att komma tillbaka och träna och få hejkramar av alla :) Asså jag säger bara en sak.... TAGGA STORVRETA! :D



Naw, våran söta Ozzy! :)

Nu har jag ändrat lite i de senaste inläggen och laggt in lite fler bilder :D Kolla gärna ;)


Stan med brudarna idag och bastu igår!

Blev ännu en mysig kväll igår, den här gången med Matilda och Jennifer :) Vi lagade god middag som blev kyckling inlindad i parmaskinka och pasta. Vi hade aldrig gjort det förut men gott blev det :) Efter det gick vi ner och bastade ett tag och sprang ut i snön :D Kallt ja, men skönt när man kom tillbaka till bastun ;) Efter det kollade vi på en film som gick på tv och snackade lite och sov:)

Såhär fint hade dom gjort innan jag kom ;)




      Sen vare de här med bastun och snön... ;)

- Okej Carro är du berädd med kameran?
- Jadå spring ut nu!
- Carro ta fort fort!!!



- Äntligen, nu springer vi in! Får jag se kortet?
- Hehhe, glömde blixten....


Ja så kan det gå... lyckades nästa gång iaf... ;)



.....men det var inte bara jag som hade problem med kameran ;)

- Ta nu Jennifer!!
- Jaa...
- Ooo va kallt, få se på fotot ?(haha matilda)



- Vaah, det blev helt vitt!!?!

Hahha men tillslut fick vi till bilderna :)

         



Idag blev dom sista julklapparna klara i stan. Gick först runt lite med Flis och Elin och hittade paket både till Matilda och Jennifer ;) Sen kom dom två också till stan :) Köpte även julklapp till Daniel :) Man kan säga att det var gaanska så mkt folk... typ fullt överallt.. men det e kanske inte så konstigt just nu;P

När jag sen kom hem slingade Felicia mitt hår. Skulle slinga utväxten och det blev väl ..ganska bra :P Hahha det blev ju ljusare men blev lite konstig färg typ mitt på huvudet :P Men det var snällt att hon kunde slinga det iaf (a) :)

Snart kommer Daniel och då ska vi kolla på film nere i källaren igen :)




Minijul i Strägnäs igår, ikväll mys med Matilda och Jennifer! :)

Fredagskvällen blev hur mysig som helst. Var bara med Daniel ett tag först och sen kollade vi på "Flickan som likte med elden" nere i källaren med Crippe och Flis och sen sov Daniel kvar.
 
Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Strägnäs där vi var hela dagen igår och sov kvar. Har fått träffa farfar och kusiner och fått de första julklapparna redan. Jättekul att få se alla igen. Min faster och hennes barn hade jag inte träffat på ett och ett halvt år :O Träffade lille söte Oliver för första gången :)





Kusinerna :)



Felicia blev glad för sina presenter ... ;)

På kvällen blev det bad i tunnan och spring i snön ;)






Blev några julklappar som presentkort, pengar, smycke och världens skönste strumpor, hahah :D Resten kommer på julafton :)

Ikväll blir det mys med Matilda och Jennifer :) Klart man har saknat kvällarna med dom också :) Vi ska göra nån god middag och bara cilla :)

 

 


Mysig första kväll!

Så har man vart i sthlm i några timmar :) Har bara varit hemma nu träffat familjen och tagit det lugnt, skönt faktiskt. Fick grillat till middag, asgott som vanligt. Har även snackat mycket med syrran om.. a.. allt. Vi har alltid varit tajta hon och jag och det är vi fortfatrande! :) Daniel har precis kommit som har vart och tränat :) Crippe har också kommit till Felicia så vi får se om vi ska se film eller nått lite senare :)

Bjuder på några fina bilder tills vidare ;)














<3






Hem till Stockholm över jullovet! :D

Sitter just nu på flygbussen mot flygplatsen. Flyger inte förrän  halv två men ändå :) Packade ihop det sista i morse, blev faktiskt bara en liten resväska och min belefotbollsväska ;) Fick nån komentar om att jag var bra på att packa så det kändes skönt ;) Slutade väl runt tio efter att ha kollat på julavslutningen. Både Hugo, Tobbe, Carl och Johan från klassen var med och kompa, riktigt bra ;) Efter det blev det julgröt och många julkramar :)

Nu har jag precis vart på stan en stund och typ gått runt med pettan, vart på subway där jennifer och Jullan ochså var och träffade lite annat folk från skolan som man fick säga hejdå till :) Kommer sakna alla under lovet, men får ändå träffa många under storvreta :) Kommer lyssna på lite inspelningar hemma också ;) hahha.. Karin och Emelie vet vad jag menar ;)

Snart kommer jag komma till värmen i stockholm :D Eller a.. minus 8 eller vad det nu e är i alla fall varmare än minus 20 som det e här ;)  Good juul alla i Umeå, ses snart igen!!!


Tio månader med älsklingen!

Nu har jag packat färdigt och innan jag går och lägger mig måste jag bara skriva en sak. Idag , 17:e, har jag och Daniel varit tillsammans i tio månader!!<3 Och imorn ska jag få träffa honom!! Asså saknar han sjuuukt mkt!! :) Godnatt allihopa!<3

<3


Nu ska jag packa inför jullovet :D

Så jäävla sköönt!!! Vaknade i morse och tänkte att ikväll ska jag vara så jävla glad över att allt i skolan och allt e över och att jag har ett tre veckors jullov frmaför mig :D Det ska faktiskt bli väldigt skönt att komma hem och bara träffa alla hemma :)  Ska bland annat åka till strägnäs, spela storvreta med rig och bele, och åka skidor i trysil sista dagarna :) Kommer bli asskönt!

Nu till matchen. Spelade ju mot sävar idag och det blev 4-2 förra gången vi mötte dom. Nu vann vi med 5-4 i sudden. Måste bara säga att alla hade sjukt bra inställning verkligen hela matchen igenom. Tempot var verkligen ashögt. Samtidigt var vi nog för övertaggade så vi slarvade väldigt mycket i passningsspelet, ändå vare vi som hade övertaget i matchen. Låg ändå under med 4-2 med 8 min kvar. Vi gör då 3-4 och nät det är fem min kver assar jag till josse som sätter den och det är lika. ¨Så skönt att vi kan hämta upp det underläget. 3 min in i sudden sätter conne den och vi får i alla fall med oss två poäng från matchen och får behålla ledningen inför juluppehållet:) Med tanke på att vi är så många nya ettor i laget, hade Tore och alla aldrig trott att vi skulle ligga så här bra till i serien. Spelet kan fortfarande förbättras men ändå starkt av oss att ligg adär vi ligger.

Nu har jag precis satt på en tvätt. Tänkte tvätta färgat, vitt och svart i samma, bara för att.  Ville inte ha kvar nån smutstvätt över lovet, men båda tvättmaskinerna var lediga så jag delade upp det ändå :P Nu ska jag packa :O Kommer bli fett svårt, måste liksom tänka på att ta med mig underställ, till fjällen, och rigkläderna till storvreta.
Men imorn äre loooooovvvvvvvvvså njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3333

Julkul med RIG igår! Imorn macth mot Sävar!

Hahah igår vare julkul med rig... låter ganska kul vah ;) Okej min torra humor... hahah.. Det är i alla fall en sorts julavslutning som dom faktiskt började med i år och kommer troligtvis fortsättta med det. Vi samlades vi både killar och tjejer på rig( även de som går kvar men bytt till andra lag) och blev indelade i fyra olika lag. Sedan hade vi typ som femkamp med olika grenar som stafetter med bollen på bladet, kasta ner plastmuggar, kasta lyror innom laget och sånna där saker. Där efter fick ettan och fyran mötas i semi och trean och tvåan i den andra semin. Semin gick ut på att efter 6 minuters innebandy, 6 minuters strumpfotboll och 6 minuters vad det nu hette, räkna ihop alla poängen och sedan spelades en final och en match om tredjepris. Lite kompliserat men så vare iaf. Hahah har ju sagt förut att det e mkt hets på rig, det var ju inte direkt lugnare nu när det var tävlingar ;)

Hur som helst kom my team 2:a  ;) Det blev godis som prisutdelning efter alltihop. Vi blev även bjudna på tårta för att fira Emelie Wibron och Anna Wijk som går på rig ( i trean) och var med i helgen och tog vm-guld med landslaget!!! :D Riktigt kul faktiskt! :)

Idag har det väl inte hänt så mycket mer än att vi fick tillbaka mattenationella som vi skrev sista delen igår på. Visste inte helt säkert innan hur det hade gått men det gick bra, fick mvg vilket jag även kmr få som slutbetyg i matte A så e asnöjd :) Var riktigt bra träning idag med högt tempo. Stannade även kvar efter träningen och sköt klart mina skott som jag nu är klar med;) Tränade även lite zorrofrilägen eftersom att vi inte får göra det på träningarna så ofta.

Förresten, imorn äre seriematch borta mot Sävar halv åtta :D TAGGAAA!!!!!!


Sista bildlektionen och betyget är klart!

Imorse gjorde vi klart styrketesterna som vi inte hann me förra veckan. Det vi gjorde var brutalbänken som vanligt men också även totalen. I totalen har man en skivstång med vikter på och så ska man göra olika rörelser med den. Det är totalt 5 olika rörelser och man ska göra 6 upprepningar av varje. Denna övning har vi gjort då vi kör styrka på tisdagar, maq.

Gick bra på testerna. Tjejerna skulle börja på 20 kg vikt eftersom att det här var första gången. Klarar man det då bra kommer man att bygga på vikten mer och mer till de andra gångerna vi kör tester. Tror de flesta klarade det faktiskt, även jag :) Sen körde vi brutalbänk också, fick typ samma som förra gången vilket e 12 ;P Men det e ändå bra med tanke på at tjag fick två på testerna innan sommaren :P Men ska fortsätta att räna på ;)

I skolan hände inte så mkt mer än att det var lite snack om i fredags.. hehhe ;) På svenskan fortsatte jag, Emelie och Evelina med våran bildspelsnovell. Juste, hade sista bildlektionen idag faktiskt :D Hur skönt känns inte det!!!!!! Asså iom jag ska vara ärlig har det inte vart så tråkigt med bild ändå, det är ju kul när det blir fint :) Vi fick även veta vårat betyg idag :O Och jag fick mvg :) Känns bra med tanke på att ja inte ens valde bild från början. Just nu gjorde det faktiskt inte så mkt ;)

Har faktiskt kört laserdome oidag också :O  Förra veckan bestämde vi i laget att vi skulle göra någonting tsm så och till slut blev det laserdome. Riktigt kul vare faktiskt, även om en viss person kom sist första gången .... heheh... men kom faktiskt 7:a av 16 andra gången så jag ryckte upp mig lite ;) Fast vi körde egentligen tre lag mot varandra så att man var i lag med sin femma;)

Nu har jag och Emelie precis ätit upp resten av våfflorna som vi gjorde igår :P Så himla gott vare!!! Hahah nu har ju äntligen snön kommit också, så vi passade på att ta lite bilder till novellen som ska utspela sig under vintern som jag tidigare sa. Fast vi tog ju såklart lite andra bilder också ;)













<33333333333333333333333333333333333333333333333333





Förlåt, ska aldrig färga någons hår igen.......

Jag kan bara säga att det var huur gott som helst med våfflor! Har tänkt äta det ända sen höstlovet men det har som inte blivit av. (äkta umeåmening, lägger alltid in som i stället för liksom)

Hahah, vi satt altså i Emelies rum med våffeljärnet i hennes dörröppning så vi kunde göra våfflor samtidigt som vi såg en film som gick på tv ;)  Tro det eller ej men vi gjorde faktiskt dubbelsats...!!! En skulle aldrig räcka kom vi fram till. Men lugn vi åt inte upp hela smeten, har lite kvar så vi kan göra imorn också :D


Ja och så vare ju hårfärgningen... asså vet inte riktigt om ni vill veta hur det gick med den.........ja jag sa ju att jag och Emelie aldrig hade färgat hår förrut, och vi tänker aldrig göra om det heller.....tror inte nån vill att vi ska göra det i alla fall.................asså förlåt men det blev inte riktigt som hon hade tänkt sig tror jag.... men vi hon litade ju ändå på oss innan så vi tänkte liksom at tdet kunde väl inte vara så svårt....trodde vi......




Hahahhahahaha den gick ni på vah ;) Klart det blev bra, det är mig och Empan vi snackar om ;) Får säkert ta nån fin bild på Evelina imorn så får ni se att det  blev hur bra som helst ;) Hur kunde ni tro något annat :) Hhaha Emelies slinga vet jag faktiskt inte hur det blev med, får kolla med henne imorn. Tror däremot inte det e nån större fara, då skulle hon ju sagt nått ;)

Hihhi idag fick jag reda på att jag har några läsare som jag inte hade tänkt mig läste min blogg. Men skitkul att höra faktiskt. Tvingar er ju inte att läsa men.... ...klart ni vill veta vad stockholmaren har för sig i Umeå... ellerhur ?!!! ;) hihhi :D



Divan och bitchen nr 1  ;) !!! (för ett tag sen)


Nu färgas det hår på elevhemmet!

Har just precis färgat håret på Evelina och Emelie. Elller a ..kanske ska förklara lite noggrannare. Emelie har färgat Evelinas hår mörkare och jag har hjälpt henne lite ;) Sen kom Emelie själv på den braiga idéen att färga en slinga i hennes eget hår, så det gjorde jag på henne ;)

Förstår att Evelina var lite smånervös med tanke på att varken jag eller Emelie har färgat hår förrut ;) men tror det blir bra faktiskt :D Vi får se resultatet senare ;)



Vi tog en slinga från Emelies underhår ;) Hon e skitnervis nu :O


Hahha skriver sen hur det blir ;) Nu ska håret sköljas ur, sen drar vi till matbiten för att köpa saker så vi kan göra våfflor sen :D Seeeyaaaa!!!


Kul i fredags, idag blire chill!

Idag blire blodpudding och bacon till frukost, riktigt gott ;) Blir nog chilldag idag. Emelie och Karin har åkt till stan,och vi andra är kvar här.

Twilight var bra igår. Vet inte om jag ska säga att det var sjukt bra eller bara bra. Helt klart värd att se i alla fall :) Tog halv tolv bussen hem från stan sen, och då blev det varma mackor och musik i köket ;) Sen pratade jag även med min älskling i telefonen ganska länge :)

Berättade ju inte så mycket om i fredags. Det var kul i alla fall. Var några stycken i Felix lägenhet och sen gick vi en sväng till stan. Blev väl några roliga bilder under kvällen men bjuder bara på två ;)

 



Sen har ju Hugo och Petter tjatat om att få vara med på ett hörn ;P


Först stan sen bio med tjejerna!

Tjenna bloggen!

Vakna för en stund sen och har redan duschat och allt. Snacka nyss lite med Empan och Jennifer, hahah herregud. Aja ska äta frukost nu iaf. Är så himmla sugen på makaroner och ketchup så det  är det det får bli ;) Sen ska jag, Evelina och Jennifer till stan  ;)

Ikväll blir det twilight på bio med brudarna :D


Vad händer ikväll då?! ;)

Tjooo! Kom hem för ett tag sen, slutade typ 40 min tidigare från matten så vi drog en snabbis till stan innan vi tog bussen hem.  Köpte faktiskt första julklappen ;) men fler lär det bli :) Snöade gjorde det också ;)

Just nu äre bara chilla på elevhemmet ett tag innnan vi ska dra iväg till en och se idolfinaaalen :D Tror Erik vinner, tkr han e bättre, fast samtidigt vore det coolt om Kalle vann. Men vi får se ;) Aja, på kvällen händer det andra grejer i alla fall ;) 


Skriver säkert mer senare ;) seeesss!

Ny coopertid och snygga bilder ;)

Tjenna!! Det e så man säger i umeå ;)

Helt ärligt har jag nog inte vart så här pigg som jag vart senaste veckan sen vi började här typ :O Har inte somnat på nån lektion och har klarat av att hålla ögonen öppna hela tiden. Har väl märkts på andra sätt också... man blir liksom lite spralligare när man e pigg ;) hahah:)

Aja, när jag vakande i morse tänkte jag att gud va skönt det kommer va i kväll när jag har gjort allt som ska göras. Skulle ha styrketester, nk-redovisning, bokseminarie och cooper idag, men det blev inte allt det där. Min grupp hann inte redovisa idag på nk:n och Fredrik han inte komma och ha styrketester med oss idag när vi hade hål och skulle ha gjort dom. Får därför göra det nästa vecka :)

Däremot blev det bokseminarie och cooper idag. Gick bra på bokgrejen. Vi har ju läst...lyssnat.... på den rätte komma in och nu skulle vi disskutera boken i grupp. Var med Emelie, Evelina, Simon och Filip. Vi snacka på rätt bra tycker jag.. och jag och Emelie fick till och med in ett "Tjenna" samtidigt när vi skulle dra paralleler lr vad det nu var...hahah kul kul.

OCH NU COOPER:D Var inte så taggad innan precis, men så äre alltid. Däremot äre väldigt skönt när det e klart;) Gick faktiskt asbra idag....och vill ni veta vad jag fick....oooo... 11.42 :D det är typ en halv minut bättre än förra gången och sex sekunder bättre än mitt rekord :) och även 12 sekunder ifrån den tiden som killarna ska klara :) Killarnas är 11.30 och tjejernas 13.30. Så är asnöjd.

Jag brukar tycka det är skönt att sprina utan klocka eller någonting men den här gången sprang jag faktiskt med mobilen i handen. Hade som mål att klara 11.45 och räknade därför ut vad jag behövde springa per varv(15 varv=3kilometer). Hade tidtagaruret på på mobilen och klockade därför varven för att veta ungefär vart jag låg. 
Asså det är mkt psyke när man kör cooper. När man springer vill man ju inget annat än att kliva av. Men man måste ha viljan att fortsätta, det är jätteviktigt.

Nu har vi precis suttit i evvischens rum och kollat Paradise Hotel, ( eller nu var det väl för ett tag sen). Asså tyckte det var helt rätt att Fransciska? åkte ut..eller? hahah ärligt talat äre typ andra avsnittet jag sett så ska nog inte tycka till om så mkt ;) Här kommer i alla fall lite bilder från idag. Tog dom medans vi satt och väntade på att Fredrik(killarnas tränare) skulle ha styrketester med oss. Det är jag, Empisch och Evvischen ;)






 





   

Klicka på bilden för att få den större :)






          




Seee yaaa!


Nu går det bättre ;)

Som jag sa har de här två senaste dagarna gått bättre än i måndags helt klart ;) Fick tillbaka kemiprovet igår som jag fick mvg på ;) och hade matte nationella idag som det kändes bra på ;) Bilderna blev också fina tillslut så det känns bra :)

Nu äre bara tagga cooper, mera styrketester och borseminarie imorn ;) Lycka till carroooo!!!

Juste, nu har jag jaggt ut några bilder från jacuzzikvällen med tjejerna ;)  <333

Kanske den mest misslyckade dagen hittills....;)

Tjohoppsan :D Hahhah dom här två senaste dagarna har gått lite bättre än i måndags kan jag säga. Nu måste jag berätta allt som vi gjorde:

Det börjar med att jag och Emelie missar bussen medan de andra som går 50meter framför hinner me den ...Sen kommer vi dels försent till träningen (lite bara), och får då reda på att vi skulle ha styrketester på en gång. Men va bra tänker vi, som kom hem sent igår och har spelat sm hela helgen.

Träningen slutar lite senare så vi får stressa i omklädningsrummet samtidigt som Emelie kmr på att hon har glömt byxorna hemma...va hände där??? När vi stressat färdigt missar vi nästan svinistiden men hinner ändå ta sprutan. Efter det går vi till en egnelska lektionsom dom inte tar närvaro på..väärt.-.-

När vi sedan hade svenska, då vi ska göra en novell med hjälp av bilder, klädde vi på oss för att gå ut och fota i snön. Problemet var att det inte fanns nån snö. Den hade alltså smält under dagen. Sen lät det såhär:

- Men vi kan ju fota fåglarna där borta.

- Ja det gör vi.

- Åh en löparbana....




- Ne juste, vi skulle ta kort på fåglarna.

- Fan, fåglarna drog!

Vi fick altså inga nödvändiga kort.. ;)

bara onödvändiga...










Skoldagen avslutades med det otroligt roliga ämnet ...bild ;) Vi hade sedan träning som vi mest gick egenom frislag på eftersom att de flesta hade tagit sprutan tidigare. Tore dissade då Emelie totalt. hahha....och dessutom hade hon min klubba eftersom hennes var inlåst i Karins rum... Aja. Eftrer träningen kom vi på att vi skulle skjuta. Det giick sååå bra. Verkligen ingen ork alls hade vi. Evelina och Conne sköt också med drog tidigare än oss för att handla.

- Jag skulle aldrig orka handla nu!!!!!

När vi sedan ska gå till bussen som vi har tajmat in... ja gissa... självklart åker den ifrån oss ;)

- Ska vi handla.....

Det slutade med att vi fick handla ändå och ta nästa buss som kom. När vi kom till elevhemmet var altså ytterdörren låst. Annars brukar den alltid vara öppen, och då menar jag alltid. Emlie fick då ta upp sina nycklar för att låsa upp dörren... men gissa... dörren satt fast!!!!!!! Vi var utelåsta!!!Efter några minuter kom vi äntligen in och då slänger vi väskan på tån och trycker in svinarmen i väggen och ...a.....

Nu har vi äntligen kommit hem och kan bara chilla hela kvällen...eller?... nja inte riktigt. Vi skulle altså sitta uppe hela kvällen och rita. Hade tre bilder att lämna in tills på onsdag(idag) så det var bara att sätta igång ;) Sammtidigt satt vi och kollade på vm i daminnebandy på tv, Sverige-Tjeckien. När vi var på Nolia tidigare hittade vi en data där innloggningsnamnet var annwij. Vi tänkte då att det säkert e Anna Wijk som har glömt den och lämnade in datan. När vi sedan kollar på tv:n och ser Anna Wijk spela matchen kom vi på att hon antagligen inte var här i Umeå just nu....hmm.....

Dagen slutade med att Emelie hade feber!

De enda positiva sakerna som hände den här dagen var att vi ändå fick mvg på styrketestet och att vi sedan hade tävling i frilägen. Jag och Emelie kunde då zorra hur mkt vi ville :D




( Gammal bild från nån match)


Inte mkt rätt här inte!

Asså den här dagen...hahah.... tror inte vi kunde komma fram till nått rätt vi gjort idag typ...asså ni måste bara höra. Idag kom allt på en gång kan man säga... men orkar inte berätta just nu för nu vill jag bara sova, vi tar hela historien imorn ;) godnatt <33333333333

Så var man tbx på elevhemmet ;)

Så var man tillbaka på elevhemmet igen;) Flög kvart över 9 från bromma och mötte som sagt Evelinisen på flygplatsen i Umeå. Hahah shjälvklart hade båda beställt taxi men vi dissade Evelinas och tog min ;)

Det var rätt så tomt på nedervåningen när vi kom, eller rättare sagt så var det helt tomt. Vi gick upp och hälsade på killarna som i alla fall var några stycken och sen kom Jennifer också:) Resten av albagänget har typ precis landat, så dom lär väl droppa in om ett tag dom också:)

Sjlälvklart hare redan nu vart mkt snack om sm, och just det ämnet vill man ju helst slippa just nu. Hur kul känns det inte när man får reda på att vi åkte ut mot Adams tjejs lag.... kuul...

Aja, träning imorn kl 8.20 så det är bara att ladda om ;)

Börjar det gå för långt lr..... ;)


Alla vet vi vem Jonte Plutten Stelman är!

Nu kommer det ni alla väntat på, det mycket efterlängtade inlägget om våran självaste Jonte Plutten Stelman! (Jonathan Nyman) :D Ni som gick i min förra klass vet vad jag menar ;) Han har tjatet och tjatat om inlägget, och här kmr det ;)

Jaa hur ska vi beskriva Jonte med tre ord...? Skulle han få beskriva sig själv skulle orden nog vara; Cool, cool och .... coolast! Helt klart sant;).....lr ;P Det kan vi disskutera om ;)

Alla vet i alla fall att han e gryym, och då menar jag sjuuukt grym på att åka skidor :D Han kan göra värsta hoppen och allting :D Jaa..ni kan ju kolla på den här bilden och se vilken sanning det ligger i meningen jag just skrev ;)




Stadigt ?? ;)

Andra saker han är bra på är tex dans och bild ;)


Ne, nu ska vi inte va så taskiga ;) Jonte är en glad liten prick, han va en del av klassen liksom...våran egne stelman! ;) Nu har han ju då fått en ny klass i Blackeberg :O  Nya klasskamrater och nya smeknamn ;) Stelman har han ju då inte fått behålla, tråkigt tgåkigt. Men istället är hans nya smeknamn Juttis :D:D:D:D:D hahaa saknar dig juttis!



Riktig cooling tillsammans med Melrose ;)

Okej, helt seriöst nu, han e faktiskt en bra fotbollsmålvakt;P



Jonte i rött till vänster, plus några andra sköna lirare ;)

Där har vi en kort beskrivning av självaste Jonte. Sanningen är egntligen... att han alltid har velat vara lika cool och bra som jag... men den nivån har du inte riktigt än ;)


Säg bara till om det är någon annan som önskas få ett heeelt inlägg för sig själv .. hahaa:D


Det blir inte alltid som man tänkt sig....

Heeeeelveeetee!!!!!!!!! Det sammanfattar dagen! Nej kanske inte hela dagen men matchen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asså orkar inte ens skriva... vi går in med dålig inställning fråga mig inte varför, och vi har liksom inte flytet med oss idag.  Ligger under med 2-0 när det är fem minuter kvar, då lyckas jag sätta den så det bler 2-1. Det var typ nu vi började tagga till. 50 sek kvar kvitterar vi till 2-2, så jävla skönt vare!  Det blir nu sudden i tio min och jag trodde verkligen vi skulle avgöra, vi hade liksom pressen, men nej!!! Dom får gå in och sätta den och vi är nu ute ur hela sm för i år!! Kul... Vi som skulle försvara guldet! men men, kan inte göra nått åt det nu. Nu är det väl storvreta man får tagga om till istället.

Ja jag var ju inte direkt glad efter matchen. Åkte hem på en gång. Blev väl på bättre humör när Daniel kom till mig sen :) Fast han kunde inte stanna så länge eftersom han har match snart.

Hörde att alba också åkte ut i semin :/ Tror det var på ungefär samma sätt som oss, alba är ju inte dåliga precis. Dom ända jag vet som är vidare av umeåborna än så länge är i alla fall Evelina med sitt lag Ängelholm, kul för henne, grattis!

Flyger tillbaka till Umeå kvart över 9 ikväll. Kommer komma till flygplatsen ungefär samtidigt som Evelina så det e ju bra.

Aja, även fast vi kanske inte gick vidare, vilket är väldigt tråkigt, så vare sjukt kul att spela med Bele igen. Asså så som vi spelade igår, vi va gryyymma! Hoppas på samma spel i storvreta!


SM- guld förra året! Vi kommer fortsätta visa att vi e sveriges bästa f93 lag!


Asbra spel i SM steg 2 idag!

Såå, nu kan jag berätta om idag ;)

Mötte Södertälje första gruppspelsmatchen kl 12.45. Som vanligt äre alltid lika kul att komma tillbaka och spela med Bele igen. Får alltid säga hej till alla när vi kommer in i omklädnindsrumet och snacka lite först :) Men sen äre tagg som gäller! Hur som helst vann vi den matchen med hela 9-2! Asså vi spelade grymt bra den macten. Skitbra passningsspel hade vi och snygga mål blen det. Natta bara stänkte in assisterna ;)Gick skitbra för mig också, blev fem mål för mig plus matchens lirare, så det känndes asbra:D

I nästa gruppspelsmatch mötte vi Huddinge. Den här matchen spelade vi inte riktigt lika bra men vann ändå med 6-1!  Och Natta blev matchens lirare, skitkul:) Så nu ska vi spela semi imorn kl 12 mot Telge! Vi vet inte så mycket om dom, har inte mött dom tidigare, men spelar vi som vi gjorde första matchen idag så ska vi nog ta dom :)

Känndes bra att det funkade för femmorna idag! Känndes även skönt att det gick asbra för mig också. Blev tillslut 9 mål för Caroline Deutgen nr 9 ;)



Ikväll blire chill med pojkvännen :) Tagga slutspel imorn!


Jacuzzi med brudarna!

Tjueee alla supergladaaa :D

Undrar ni om det har gått bra idag ? Hahah i sånna fall har jag svaret ;) men det får ni veta i nästa inlägg :D måste berätta om igår först ;)

Kom hem runt halv 7 kanske efter den otroligt roliga flygturen ;) Fick då grillad kassler med annanas och ris :D asgott med ananas i maten, lr vad tkr ni ...;)hahah. Sen runt 8 tog jag bussen till Camilliish :D Där var redan brudsen; Elin, Veronica, Camilla, Matilda och Jennifer:D Alla låg i camillas säng och såg idol så jag slängde mig ner där och såg ett av Toves framträdande, som sen åkte ut :'( Trodde faktiskt det skulle bli hon och Erik i finalen, men men.

Sen vare bara att byta om till bikini och gå ut och sätta sig i hennes jacuzzi ;) Riktigt skönt och mysigt faktiskt ;) Vi satt där och snacka och tog lite kort(kan lägga in några senare). Sen vare ju nåns överdel som försvann...! Och vad hände med den ...,:O haha ja det behöver vi inte gå in på ;) Den kom till rätta sen i alla fall.

Alla åkte hem vid elva sen eftersom det var sm dagen efter ;) Då kan man ju inte va uppe för sent !!!!













Mysig kväll tjejer ! :) <3


Snart flyger jag till sthlm för sm :D!

Sitter just ni i aulan och har precis skrivit färdigt kemiprovet. Det gick faktiskt bra, får väl se vad jag får men tror det blir bra ;) Vänter just nu på Sofia och Josi som sitter och skriver(jag började tidigare än dom).

Evelina och Emelie har ju redan dragit hem eftersom dom också ska smela sm med sina lag. Var ganska tomt på elevhemmet i morse. Det var bara jag av alla som skulle till skolan... hmm... men har bara en lektion kvar nu sen flyget jag till sthlm :D

Ikväll blir det chill hemma hos Camilla med tjejerna :) Vi ska typ bada i hennes jacuzzi(eller hur det stavas), och snacka skit :D blir nog askul :)

Imorn äre steg 2 i sm, ska bli rektigt kul! Kommer möta huddinge och södertälje i ett gruppspel först. Kommer vi etta eller två blir det som en semifinal i det här steget på söndagen. Skulle man vinna den med blir det regionsfinal 14.30. Den som vinner den finalen får åka till skåne i april och spela det riktiga sm slutspelet. Lite krångligt men så äre ;)

Nu kommer dom, ses snart sthlm!


Apelsinmos!??!"

Blir ett kort inlägg idag. Hände väl inget spec i skolan, förutom att Emelie, ovanligt nog, glömde sitt busskort i morse vilket hon kom på när bussen kom. Hon sprang altså tillbaka till elevhemmet för att hämta det, sen tillbaka för att ta nästa buss men såg den åka förbi framför henne ;) Förvånad? nej faktiskt inte :D

Hahah aja. Hade träning efter skolan, ganska lugnt fakriskt. Körde styrka efter och då kändes det ganska mycket i magen faktiskt efter styrkan i tisdags :O 

Hemma på elevhemmet var jag för en gångs skull snabb med allt. Åt, duschade och pluggade! hahah fast med lite pauser såklart. Måste ju alltid kolla vad som händer där ute i korridoren ;)

Det var inlägget för idag. Hahah , jo skratt blev det idag också. Själv drog jag världens tråkigaste historia men ändå garva jag och Emelie som.. a jag vet inte vad. Fast, den var fan fett rolig egentligen :D Men den tar vi en annan gång, pallar inte berätta nu ;)

Juste, alla som har chokladkalender... nu har jag också en :D Fick på posten av faaarmoor!!! Och en sak till. Är inte så dålig som ni tror på tetris längre ;)Okej kanske inte kommer upp i beroendenivån på 90 -100 ;) Men höjde mig från 55 - 76 :O 21 rader :O fick då bättre än kakan men nu har hon tagit sitt rekord igen, 81 :/ Men slår det snart!!!!! :D


Mycket skratt just nu ....:D

Kom hem för en stund sen och har altså inte varit hemma sen halv 8 i morse :O

Hade styrka som vanligt på morgonen. Peter var sjuk och kunde inte vara med, men vi körde på seriöst ändå och gjorde tre varv runt alla stationen som vanligt. Hade ingen nk direkt efter så vi hade lite mer tid än vanligt att byta om och så. Jag och Emelie fick också för oss att när vi ändå håller på kan vi ju köra lite brutalbänk också...! Jag kan säga att man e inte direkt pigg efter maq:en (styrkan) heller, och sen det där också! Vet seriöst inte va det var med oss idag.

Hade dans på idrotten idag och vi dansade bugg ;)  Hahah det var fan asku! Var typ grym på alla snurrar och vad det var. Men det var dom jag dansade med också ;)

Hade ingen träning efter skolan idag eftersom att Peter var sjuk. Vi fick välja om vi ville vila, löpa eller köra rörlighet eller liknande. Jag och Emelie gick til Nolia efter skolan och sköt 200 skott var. Ja jag fick en ny blåsa, fast på ett annat ställe, fingret .... drygt men det har säkert läkt tills imorn :) Vi mötte även Jossie och Mäki där också. Dom hade löpt frivillgt vilket jag tyckete var bra gjort av dom :) Vi stannade sen kvar på Nolia, tänkte att vi skulle hinna plugga lite innan vi skulle gå till en annan hall, tjugo minuterifrån, och sitta i seket. Men njaa, det han vi ju inte. När vi hade duschat vare typ en halvtimme kvar tills vi skulle gå så vi åt våra matlådor och sen kom Odain och Felix och snacka lite ;P

Det gick i alla fall grymt bra att sitta i seket. Gissa vem det var som pratade i micken och sa vilka som gjorde mål och så..... jo j´det va jag ;) haha det trodde ni inte vah... om ni frågar Emleie, Conne och Anna tror jag dom säger att jag var heelt okej ändå ;) Tyvärr tappade killarna matchen till 6-7 sista minutrarna :/ Är inte säker på vart dom kommer hamna i tabellen nu, mende låg 2:a innan i alla fall, i div.2.

Efter matchen blev det mycket skratt på vägen hem igen ;) Ja jag kan inte ens förklara men kuul vare. Sen på slutet skulle vi berätta om pinsamma saker och då dog jag typ. Jag säger bara att det är inte en gång jag har tappat mobilen i toaletten. En gång på innebandyläger och en gång... jag det var bara pinsamt!!!! Hahah men sen kan jag säga att Emelie och inte bara tagit fel på sin egen bil en gång heller!!!! hahah....och Karin.. nj atror inte jag får berätta vad hon gjorde ;P

Aja, nu ska jag väl sova då, ha inte så mkt val. Man han ju plugga mkt idag........men men. Mycket skratt blev det i alla fall :D


RSS 2.0