Julkul med RIG igår! Imorn macth mot Sävar!

Hahah igår vare julkul med rig... låter ganska kul vah ;) Okej min torra humor... hahah.. Det är i alla fall en sorts julavslutning som dom faktiskt började med i år och kommer troligtvis fortsättta med det. Vi samlades vi både killar och tjejer på rig( även de som går kvar men bytt till andra lag) och blev indelade i fyra olika lag. Sedan hade vi typ som femkamp med olika grenar som stafetter med bollen på bladet, kasta ner plastmuggar, kasta lyror innom laget och sånna där saker. Där efter fick ettan och fyran mötas i semi och trean och tvåan i den andra semin. Semin gick ut på att efter 6 minuters innebandy, 6 minuters strumpfotboll och 6 minuters vad det nu hette, räkna ihop alla poängen och sedan spelades en final och en match om tredjepris. Lite kompliserat men så vare iaf. Hahah har ju sagt förut att det e mkt hets på rig, det var ju inte direkt lugnare nu när det var tävlingar ;)

Hur som helst kom my team 2:a  ;) Det blev godis som prisutdelning efter alltihop. Vi blev även bjudna på tårta för att fira Emelie Wibron och Anna Wijk som går på rig ( i trean) och var med i helgen och tog vm-guld med landslaget!!! :D Riktigt kul faktiskt! :)

Idag har det väl inte hänt så mycket mer än att vi fick tillbaka mattenationella som vi skrev sista delen igår på. Visste inte helt säkert innan hur det hade gått men det gick bra, fick mvg vilket jag även kmr få som slutbetyg i matte A så e asnöjd :) Var riktigt bra träning idag med högt tempo. Stannade även kvar efter träningen och sköt klart mina skott som jag nu är klar med;) Tränade även lite zorrofrilägen eftersom att vi inte får göra det på träningarna så ofta.

Förresten, imorn äre seriematch borta mot Sävar halv åtta :D TAGGAAA!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0