En vanlig fredag i Umeå, eller?

Goodmorning people!!!!!!!! Eller a, gick upp för två timmar sen men ändå ;) Orkade helt enkelt inte skriva igår, blev inte såp tidig natt då heller, måste väl ta tag i det där... om tränaren tycker att man halvsover på teorilektionerna, då är det inte bra... vadå, undrar ni nu?

Ja det var lite pinsamt, men på morgonträningen igår ville Peter prata med mig och Emelie. Han tyckte vi hade det svårt att hålla ögonen öppna på teorilektionerna på tisdagar...hmmm..sant? Ja tyvärr...
Han va inte arg eller nått men tyckte bara att vi skulle försöka lösa det, vilket vi ska, visst empan ;)

Annars vare kul på den träningen. Vi fick för typ första gången chans att träna ZORRO jag och emelie vilket va kul ;) Man skulle gå fram, snurra och skjuta direkt, men om man ville fick man zorra och skjuta också :D

Efter träningen slutade vi ju, så jag och empan stack hem och... heheh SOV eftersom vi tydligen behövde det ;) vaknade väl runt fyra igen då karin kom med våra matlådor :D Sen blev det en stunds tittande i våran skolkattalog som har kommit :D Själv beställde jag aldrig nån, fråga mig inte vrf.... hahah men när vi satt och bläddrade såg vi IDOL TOVE ;) Hon går inte i våran skola men i en annan här i Umeå :)

Kl sju var typ hela elevhemmet och kollade på DALEN - IKSU I damelitserien:) VÄRSTA DERBYT JU!! Sen vare andra där från laget och skolan också, känns som att alla i Umeå gillar innebandy... typ innebandystad ;P Det är kul och se en sån match också för att det är många som går på rig nu och som har gått ut rig som spelar i både dalen och iksu :) Hur som helst vann Iksu med 8-4 !

Hahah efter blev jag, Emelie och Karin skjutsade av Petters "KOMPIS" ( verkade inte som de kännde varran så bra :P ) till stan så vi slapp gå dit :) Haha när vi blev avsläppta kännde vi inte ige noss och gick så klart åt fel håll... pinsamt... men vi hitta rätt sen ;) Gick en snabbis in på subway och köpte SUBWAYKAKOR, ahha har aldrig smakat sånna så dom tyckte jag skulle göra det. Goda va dom;) Stannade en snabbis på DONKEN också där vi träffa rigkillarna som också skulle ta samma buss som oss.

Väl hemma på elevhemmet så hade Jennifer, Conne och Julia(en i deras klass), tagit tag i det som vi borde tagit tag i tidigare! KÖKET! Asså som det såg ut! Det var inte stökigt, det var ÄCKLIGT! Men vi hjälptes till allihopa och diskade allting, torkade av bänkar, gjorde rent mikrosarnaa, tömde soporna och allt va det nu va. Kul så här på en fredag men vi får skylla oss själva ;) Nu ha r vi bestämt att alla ska vara bätre på att ta hand om sin egen disk i alla fall ;)

Ojjoj, nu har jag skrivit GANSKA MYCKET, ni orkar säker inte ens läsa mer :P hahha men har typ hela kvällen kvar... aja ni får STÅ UT helt enkelt... eller bara skita i det... :D :P

Runt tolv, efter att ha spelat...hmm kan ni gissa.. a precis tetris ;) så vare dags för kladdkakebak :D hahah jag karin och emelie blev jättesugna. Sen kollade vi på she's the man och åt direkt ur formen med sked :D Asgott, tack JENNIFER BLIDHOLM för receptet:D A sen efter filmen kom Hugo och Jonas hit...ovanligt... nej inte nu längre :P A nu kan ja ginte skriva mer, har nog fått med det mesta ;) Ska kolla om de andra e vakna nu eller inte. Killarna har i alla fall åkt iväg mot östersund för att spela match ;) LYCKA TILL!!!!!!!!!!





hahha tre gissningar på vad Emelie gör här... eller jag tror det räcker med en ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

givet ju.. TETRIS!!

2009-11-22 @ 18:51:49
Postat av: Carro

Hahha japp det stämmer, svår gissning ;)

2009-11-24 @ 21:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0