Surprise!

Skrev igår att det inte är ofta som en frysdörr flyger på en... glömde ju förklara det sen kom jag på ;P
Ne men jag satt i köket och helt plötsligt trillade hela frysdörren över mig. Det var Emelie som hade öppnat frysen och skulle ta ut nånting och som ni kanske såg på bilden förut så är inte våran frys så stabil för tillfället ;)

Så så är det. Skrev ju äve igår att jag och Emelie skulle ut och springa på håltimmen idag. Vi skulle ta med oss springsaker till skolan och byta om där.. så långt tänkte ju inte jag... tänkte vi skull ehinna hem imellan så jag hade ju inga springsaker. Klantigt! Fick åka hem och sova istället.. men det behövdes det me kan jag säga. Efter skolan när jag kom in på mitt rum tänkte jag bara lägga mig ner en liten stund i sängen... men jag somnade ju i typ 40 min...men men, då var jag piggare till pluggandet sen ;) Pluggade lite psykoligi idag och då stod det att man kommer ihåg mer om man sover innan man typ pluggar.... och så är det bra att sova efter också ;)

Sen får man ju inte glömma att det är valborg imorn också!!! Blir mitt första valborgfirande i Umeå... spännande!! Hahha ne men det blir säker askul. Har hört att det ska bli regn bara men men.... det blir vad man gör det till!

Nu kommer A SURPRISE.... Cliffoord har precis slingat håret på mig :D ´Gjorde några mörka slingor så är nästan brunett nu! Neee nu driver jag igen... höhö.. skitkull...... men har slingat ljust som vanligt och det blev bra faktiskt :) Tack så jäääääääääätttteeee mkt Cliffan!! Du e bäst!! Vissa kommer säkert inte märka nån skillnad men typ Jennifer Blidholm, Matilda, Elin... ni kommer nog märka ;) Ni får kanske se nån fin bild imorn ;)


    




Snygg mössa har man på sig också!! Och sådär såg alltså mitt hår ut innan och under tiden jag slingade det. Man ser ju att det är ganska mörkt i hårbotten. Men inte lika mkt nu längre ;)

Hinderbana på innebandyträningen imorgon på morgonen!!! Var inte med förra gången men har hört att den är hur jobbig som helst.. antar att det är typ som intervaller fast man ska väl typ förbi vissa hinder på vägen... typ hoppa och grejer.. blir nog jobbigt iaf.. för ovanlighetens skull;)

Tagga valborg imorn då!!! Ta de lugnt nu...lr a hyffsat iaf! ;)

Och grattis till min kusin Elsa som fyller 6 år idag :D


Har man vart ledig har man mycket att ta igen.....

Det e inte ofta en frysdörr flyger på en!!!

Nu, eller för ty en timme sem, blev jag klar med de däs svenska frågorna. Dem skulle vara inne senast 23.59 och jag skickade in 23.00... nice va! Nu är allt plugg klart på ett tag.......lr?? njaa inte precis så här ser nästa vecka ut:
¨
måndag: psykologiprov
tisdag: kemiprov:
onsdag: psykologiredovisning
torsdag: fysikprov
fredag: matteprov

nice vecka va ;) 

Juste det var ju RFL final och 3:e pris idag. Wiiiiihooo mitt lag kom 3:a!! Så det gick ju bra. Jämnt var det men vi kom igen på slutet.

Imorn är det ingen träning. Däremot så har vi håltimme i typ tre timmar så jag och Emelie ska nog ut och springa då. Vet inte om jag har sagt det men vi har ju fått ett visst antal timmar som vi ska springa i veckan och lite styrka som vi ska göra utanför träningarna då. Så det gäller att passa på då man har tid.

Pratar med Daniel i telefonen nu, han vill att jag ska sluta skriva på datan så nu ska jag gå;) Puss och godnatt!!!!!!



Godnatt!!

Så nu var den här dagen slut. Imorn är det engelska nationella.. asså aah... är verkligen inte bra på engelska...men hoppas det går bra iaf....Efter skolan är det RFL (rig floorball league för er som inte kom ihåg det ;)). Match om 3-4:e pris för mitt lag då ;)

Sov så gott allihopa!! Och vet ni........ har faktiskt redan tagit upp tvätten ;) Godnatt!!!

Sommarlov snart lr?

Har precis tagit en paus från pluggandet. Känns somm att jag har suttit jättelänge men inte fått nånting gjort... :/ men men har säkert det. Var tvungen att göra mat min mage typ lät asmycket. Fick inga matlådor idag och igår eftersom vi var lediga från skolan. Blev pasta carbonara ... typ som vanligt?.lr?... aja, gott var det iaf.. sen har jag tvättat igen :O och vipps så har två timmar gått-.- mm det är mycket tid som försvinner när man inte har en mamma och pappa som hjälper än med saker:(

Nu ska jag duscha snabbt sen plugga igen :O  aah orkar inte egentligen.. just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova i typ en vecka!! Saknar redan älsklingen jättemkt!!!

I sommras innan jag flyttade<3


Riktigt jobbig styrka!

Då var träningen för idag avklarad. Riktigt jobbig styrka hade vi idag, körde nästan en och en halv timme. Vi körde typ frivändningar, totalen, benböj med skivstång, och typ nån vadpressmaskin plus situpps, core och uppvärmning med olympisk rörlighet, tåhäv, cykling och aa.. typ det. Förstår att det kanske är svårt att förstå vad jag mendar men så var det iaf ;P Vi körde 3x10 på allt med skivstången och för varje omgång skulle vi öka med vikter. Första tio skulle vara hyfsat lätta, andra tio tungt och sista tio skulle vi typ knappt klara. Jag och Emelie körde och hon envisades med att ha jättetunga vikter... det var ifs bra för eftersom att jag också är ganska envis så var jag ju tvungen att klara lika mkt som henne Tungt och jobbigt var det men det funkade. Känner redan att man kommer få bra med träningsverk imorn.. men men... det e skönt det me ;)

Vi åt på tre kronor efter styrkan typ alla elevhemsettor och några till. Vi åt buffé så det fanns ju lite att välja bland.. inklusive pizza dårå... men jag tog faktiskt ingen ;) Är inte så sugen på det just nu, åt det två gånger i Åre, sen i fredags, sen hade några köpt en stor familjepizza till elevhemmet i söndags så då var man ju tvungen att hjälpa till lite och aa..så  det blev faktiskt typ kyckling och sallad för mig idag.. men det e gott det me ;)

Nu äre det bara plugg som väntar känner jag..  måste ta tag i det här och göra nått nu. Imorn är det engelska nationella skrivdelen plus att vi ska lämna in massa svenskafrågor på svenskan. Vet faktiskt inte än när jag ska göra de prov jag missat.. men måste väl börja kolla på det me.. om jag hinner.

Ne .. back to life...!!!

Samtalet klart, snart styrka!

Tjoooo!! Lite piggare nu iaf ;)

Jaa utvecklingssamtalet gick ju bra som vanligt... ne men det e väl typ samma frågor: " Hur går det?"..." Jo det går bra"   Tre avslutade kurser, tre mvg. Sen är det fyra kurser som ska avslutas till sommaren Engelska A, Svenska A, Kemi A och Matte B. Ser väl okej ut än så länge men nu börjar ju nationella... så får se.

Gick en snabbis till ICA efter samtalet och köpte lite nödvändiga saker som jag glömde igår. Nu sitter jag på Noliamattan (samma fråga igen, får man det?) med Felix, Borg och Evelina och ska ha styrka med de andra snart.

Vi hörs!



Morgonpigg ? Morgontrött!

Godmorgon alla morgonpigga :D Och morgontrötta som jag e... ;) Jaa jag e gaanska trött just nu, och det skadar inte med lite träningsvärk också ;)

Har utvecklingssamtal om en kvart typ, sitter på bussen till skolan.... typ framme nu, önska mig lycka till!!


Tillbaka till Umeå och träningen!

Hehhe heej allahopa!! *i

Ja jag vet jag har itne skrivit sen i .....torsdags ... heheh... men har man förlorat så har man, och då är det inte lika kul att börja skriva, men man kommer liksom inte undan det ändå. Nån gång måste det ju komma fram.

Jaa jag satt på ett tåg i 7 timmar.. jaa vi torska och åkte ner i div.3. Men men.. jag kan faktiskt erkänna att jag var vääldigt trött den matchen.. men kämpade det försökte jag göra så¨mkt jag orkade iaf.. blev ändå fyra mål för mig.. sen gjorde Matilda ett snyggt mål också med en asbra pass från Elin... men målen räckte inte, torsk med 5-6. Tror ändå det inte gör så jättemkt att vi åkte ner.. nu kan vi börja om, hitta tillbaka till vårat spel och förhoppningsvis utvecklas och bli redo för div.2. nästa säsong.

Okej vad gjorde jag resten av tiden jag var hemma i sthlm då... i fredags var ju alla i skolan så då var jag hemma och pluggade :/ var typ jättetvungen.. har ju missat tre prov som jag ska göra nu nån gång.. men men.. på kvällen blev det pizza med Daniel, Crippe och Flis :)

I lördags var det roligheter :D Hahah ne men först så gjorde jag och Daniel pannkakor till frukost.. hihhi asgott ju :D Sen på kvällen gick man ut och träffade lite annat folk och hade kul :) Det blev ganska sent, somnade väl vid 5 nån gång.. och fråga inte varför jag har blå karramellfärg över händerna.... hmmm... camilla??


Först var vi hos Jennifer :)



<3




Mina sötnosar!





Ja du Camilla? ;)

Kom tillbaka till Umeå igår eftermiddag iaf. Så nu e man tillbaka till det gamla vanliga livet.... träna äta sova träna... ne inte riktigt men typ ;)  Idag och imorn är vi lediga från skolan eftersom att vi har samtal. Ändå åkte jag, Evelina, Emelie och Jennifer ner till Nolia halv elva för att träna. Hade först skott/tekninträning med Peter i en och en halv timme. Det var askul faktiskt. Vi fick lära oss hur man skulle göra mål på bästa sätt från olika vinklar och lite så... askul :) Efter det körde vi lite egen styrka i  typ 45 min. Och tillslut så sprang vi hela vägen hem och var hemma vid 2 nån gång. Då var det bara att äta och byta om, träning kl 4 igen ;)

Semifinaler i RFL! Det var det vi spelade på kvällsträningen. Jaa mitt lag gick då tyvärr inte till final men vi ska kross i matchen om 3:e-, 4:e-pris istället ;)

aaah juste, tvääätten... ska gå ner och hämta den nu faktiskt. Är ledig imorn me men har samtal 9.15 sen styrka kvart över 11. Menn aa.... vi höööörs ;)


Helt underbart i Åre!!!

Jag har typ aldrig åkt tåg själv förut...men det  var förut det. Nu e jag en erfaren åkare!!!

Sitter just nu på tåget påväg hem till sthlm igen och det är tredje tåger för idag. Åkte från Åre stn halv elva i morse mot Östersund. Där bytte jag sedan till tåget mot Sundsvall och nu har jag precis bytt till tåget mot Sthlm. Tåg, tåg tåg... och tåg!

Åkte ju nattåget upp till Åre i söndags efter matchen och var framme vid halv 9. Har aldrig åkt nattåg förut så visste liksom inte hur det såg ut och så. Man har ju alltid en bild av hur det ser ut innan och jag kan säga att min bild av kupéerna var lite större än vad de var i verkligheten. Det var gasnka trångt men man skulle ju ändå bara sova så det gick bra.

Har iaf haft det jättebra i Åre med Daniel och hans familj. Vädret har vart helt perfekt. Första dagen var det lite molnigt men annars har det varit sol och vindstilla.. helt underbart! Har heller aldrig vart i Åre tidigare men tycker det var riktigt bra. Massa konstiga liftar fanns det som jag aldrig hade åkt förut ;) Hihhi :) Oftast var det så att jag, Daniel och hans syskon Sofie, Johan och lille Henrik åkte tsm :) Igår var vi även och badade på Holiday Club jag, Daniel, Johan och Henrik och det var askul:D hahah. Det var typ några pooler, en vattenrutschkana och sen fanns det även vanlig bastu och ångbastu. Det fanns också en liten pool där det var iiskallt vatten och som ett litet hål där det var ännu kallare... typ isvakskallt! Jag och Daniel hoppade ner i båda efter att ha bastat och Henrik blev islängd i den ena så det var bara Johan som fegade ur ;) Hahha nee stackars Henrik.. det e inte lätt att vara lillebror.






Så här såg en del av badhuset ut :)

Tyvärr får ni inga skidbilder för som har inte jag :/


Vi spelade kort nån gång på kvällen också.. och vem tror ni vann typ hela tiden??? Okej vi spelade inte så mkt men jag vann mkt ändå. Förutom en gång men då hade Daniel och Sofie vääääldigt tuur med korten .. :/

Sen kollade vi på hockeymatcherna också, Djurgården mot HV 71. Hela deras familj e ju AIK:are så jag hade ju liksom inte så mkt stöd :/ Men det var skönt att Djurgården fick in den i sudden igår, då blev dom tysta..  :)

Det har iaf vart jättekul de här dagarna. Ni kanske undrar varför jag sitter här på ett tåg själv och inte åker bil lr nått med dem. Jo dem skulle åka hem senare idag så dem skulle hinna åka lite skidor idag också. Skulle jag åkt med dem så skulle jag därför ha missat sista kvalmatchen ikväll... och det går ju inte. Så nu jävlar måste vi vinna tjejer.. tänker inte sitte på ett tåg i sju timmar och sen förlora!!! Det går liksom inte. Så nu taggar vi till och vinner den här matchen så vi får stanna kvar i tvåan!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi ses om några timmar!!!

Hur går kvalet? Nu drar jag till Åre!!!!

Heej igen!!

Okej jag har inte skrivit de senaste dagarna heller, men har gjort annat :)

Tog mig hem i fredags iaf. Träffade Veronica på tåget från centralen så fick skjuts hem av henne sen, sschyrrigt!
Matchen i fredags gick väl sådär. Vi låg under i stort sätt hela matchen men lyckades vända till 7-6 men två min kvar. Sen gör dom 7-7 :/ Så det blev en poäng var för Bele och Åkersberga. Jag lyckades få in två mål iaf.

Efter matchen åkte jag direkt hem till Jennifer med Matilda :) Vi typ snacka, gjorde fruktsallad och lite så :)

Igår hade mamma sin typ 40-årsfest! Var med och hjälpte till med att göra massa saker och så :) Hon fick jättefina saker och aa det var kul. Crippe var där hela tiden och Daniel kom lite senare. På kvällen körde vi pictionary, det där spelet då man ska rita och gissa. Först var det jag och Daniel som mötte Felicia, Crippe och Leo sen var det tjejerna mot killarna.... vi ska inte säga vilka som vann och inte ;)

Idag var det dags för ännu en kvalmatch. Vi mötte Tullinge för andra gången. JAg var itne med första som gick i onsdags, det blev tyvärr torsk då med 5-4. Idag slutade matchen 3-3. Vi ledde med 2-1 men sen gick dom om till 2-3. Med en halv min kvar satte jag 3-3 så vi fick även där en poäng. Nu måste vi vinna nästa match för att kunne gå vidare.

Okej så här är det för er som undrar. Vi är tre lag, Tullinge, Bele och Åkersberga, som möter varandra två gågner var. Det lag som vinner den "gruppen" kommer att gå upp/ligga kvar i div.2. Vi kan ju nu som bäst komma tvåa men kan kanske gå vidare ändå om Djurgården tar över Balrog och går upp i elitserien. Då blir det en till plats till ledig.

Men nu hinner vi inte snacka mer om det. Nu är det så att jag ska ta nattåget till Åre! Kommer komma fram imorn vid 8 och blir då hämtad av Daniel som redan e där med sin familj. Dem åkte upp i morse men jag fick ta tåget nu för att hinna med matchen också!!

Men nu ska jag dra! Tar tåget tillbaka på torsdag morgon för att hinna med den sista kvalmatchen. Då jävlar ska vi vinna tjejer!!! Puss och heej!!!


Buss och tåg till Sthlm!

Tjenna folket!

Fan va duktig jag är då, hittade både till bussen i morse och nu tåget fast jag aldrig åkt förut ;) Det är svårare än vad man tror :O Hehhe :) men fick lite hjälp av två typ gubbar som var jättesnälla och fick mig till rätt vagn :)

Har precis åkt buss från Umeå till Sundsvall i fyra timmar. Sov mesta dels av tiden så det gick väl bra, lite obekvämt att sitta upp och sova bara men det fick gå ;)

Nu sitter jag på tåget som går till Sthlm och kommer vara där vid halv fyra :)

Guuuuud vad jobbigt och tråkigt tänker ni säkert nu.... aa det kan man tycka... men man lär sig faktiskt ganska mycket ;) Och bara jag har mat med mig så är det lugnt ;) Ne skoja nara , men börjar faktiskt bli lite hungrig nu, ska nog ta och äta min goda matlåda med köttbullar och makaroner :D

Ikväll vid sju är det dags för andra kvalmatchen (min första) och vi möter Åkersberga. Tagga nu tjejer!!!!!

GRATTIIIIIIIIIS!!!

Innan jag går och läggr mig måste jag ju säga grattis till min mamma som fyller 40 idag :D Ung jag vet men det tycker inte hon... hihhi jodå :) Sen måste jag ju säga grattis till pappa som fyllde 39 år den 10:e då vi var i nyköping på sm. Grattis på er, ni är de bästa föräldrar man kan ha!!!!!!!!



Typ förrförra sommaren :)


Vulkanutbrott ställer in mitt flyg!!!

Hihhi tillbaka :)

Jaa jag skulle ju flyga hem imorn efter skolan men neej.. pga vulkanutbrottet på Island, som ni säkert hört om, har dom ju ställt in alla flyg i hela norden vilket betyder att jag inte kan komma hem och blir kvar här.


Ne jag skoja bara.. kommer hem det gör jag men inte blir det med flyg. Får istället åka buss och tåg imorn kl 08.05 :O Jag som skulle fått sovmorgon egentligen ...:( Aja, kmr ju hem iaf. Ska spela kvalmatch imorn kväll och på söndag kväll med Bele. Vi kvalar för att hålla oss kvar i div.2 och möter Åkersberga och Tullinge. Sen på söndag efter matchen ska jag till Åre med min älskling! :) Ska bli askul, hoppas vi får bra väder och så bara :) Men det kommer bli kul ändå! :)

Däremot kommer jag missa ganska mycket i skolan :/ Missar både fysikprovet och psykologiprovet. Svenskaredovisningen om bokomslaget fick jag göra den här veckan ist, men det gick bra :) Ni kan få se hur det blev sen ;) Sen var det tänkt att jag skulle göra matteprov imorn men nej... missar ju det med pga vulkanen.... Så jaa... lär ju få plugga lite när jag e hemma också :/ asdrygt... men tar man ledigt så gör man och..... det e faktiskt värt det ;)

Nu ska jag duscha, göra klart matlådan tills imorn, se till att jag har med mig allt och sen sova :) Och jag lovar jag ska inte lämna mina kära läsare utan inlägg så länge igen.....tycker det e starkt av er att ni har klarat er så länge (a)........... ne jag skoja bara men ska ta tag i det här igen nu :D

Tjoo vi höörs säkert imorn!! Puussss!!!

SM-GUUUUUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ääää har jag typ dött lr??? Har inte bloggat på typ exakt en vecka :O :O :O Inte likt mig..... Men har ju liksom vart på SM sen har jag haft så himla mycket med skolan... kan berätta snart....

Först vill jag bar asäga..... SM-GULD,SM-GULD,SM-GULD,SM-GULD,SM-GULD,SM-GULD,SM-GUULD, SM-GUULD, SM-GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Vet inte vad jag ska säga... men vi tog SM-GULD, obesegrade genom hela SM med typ 62-6 i målskillnad!! Fan vad grymma vi är tjejer!!!!!!!

Ni kanske vill att jag skriver lite mer om just SM, men no får läsa på innebandymagazinet och så ist ;P Hehhe. Kan i alla fall säga att det var hul kul som helst. Vi åkte ner med buss, bodde på hotell, spelade matcher och hade kul! Jag och Alexandra fick även stå som fotomoddeler för våra kläder som är från Athletica ;) Hahah ka nberätta mer om det sen, ni kanske får se nån bild också ;)

Här kommer lite länkar där ni kan se mer bilder och text om årets SM och årets SVENSKA MÄSTARE!!!!

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/sdf-sm2010.asp?s=sdf-sm2010-artikel&aid=38451

http://picasaweb.google.se/TDeutgen/SDFSMF172010#

http://picasaweb.google.se/TDeutgen/SDFSMF172010Part2#


Sådär! Vänta jag fortsätter i nästa inlägg, det blir så långt annars :p Hej så länge!


Nu drar vi på DJ17 SM!!!

Nuu ska vi snart åka iväg på samling innan vi drar med bussen till Nyköping!!! Tagga nu dååååååååå!!!!!!

// Nr9 Carro


En dag kvar....

Vet inte hur länge jag har suttit med min svenska grej. Vi ska göra en framsida till en bok som man har läst. Jag läste " I taket lyser stjärnorna" och ska nu utforma en framsida, baksida samt lite texter och så. Man fick välja om man ville göra i photoshop, rita eller vad man nu kunde göra. Jag valde tillslut att rita.. drygt men för mig så blir det nog bäst så. Det blev ändå helt okej, kan lägga ut en bild sen efter att jag har haft redovisningen ;)



Nu är det bara en natt kvar innnan första matchen i SM :D Sitter typ och skriver med några på msn och vi snackar bara om hur taggade vi e! Tror det blir riktigt roligt! Har till och med ätit apelsin idag.. mkt c-vitaminer ;)




                                


           Nu blir det sängen för mig efter att jag har ätit upp pappas goda äggröra ;) hihhih. Godnatt alla!!!

 

 


Har klippt mig!

Tjennaa!! :D

Hihhi. Var och klippte mig för ett tag sen och det blev bra. Inte så stor skillnad förutom att det e lite kortare .. :/ Men inte så mkt.. och det växer nog ut snart ;)



Man ser inte så mkt men så långt är det nu iaf. Och så blått är mitt nagellack som jag köpte igår ;)

Idag ska jag typ bara sitta hemma och göra roliga saker som att packa och plugga:/ Har svenskaredovisning och inlämning efter lovet och har inte gjort så mkt på den nej.... aaah vet inte hur jag ska hinna... måste börja på den nu. Sen blir det till att packa till Nyköping och Umeå. Kommer troligen komma hem från Nyköping på söndag kväll och sen blir det till att flyget tillbaka till Umeå på måndag morgon... sen ska jag flyga hem igen på fredagen och spela två kvalmatcher sen ta nattåget till Åre på söndagen och åka skidor med älsklingen, sen ta bussen hem på torsdagmorgon och spela kvalmatch sen flyga tillbaka till Umeå på söndagen.... aahh orkar jag?? Ja jag antar det....

Men nu ska jag haa sååå kuuul med mig själv och mitt plugg;) Tjoooooooooo!!!


Träningen klar... laddar inför sm!

 

Har precis duschat och så efter träningen. Vi var inte så många men ändå så pass så vi kunde köra tvåmål i slutet.. eller a typ hela träningen :) Det var kul iaf. Fick spela ihop mig lite med min RIG-kompis Albin också och det gick ju bra ;)

Nu ska jag faktiskt sova. Vi har fått som ett mat- och sovschema inför sm typ. Det står ungefär vad vi ska äta, dricka och hur mkt vi ska sova. Följer jag det??  Jaa det gör jag faktiskt! Hoppas jag att de andra också gör, men det tror jag! Är så himla taggad inför sm!!!


Vet ni.. imorn ska jag klippa mig :O Bara topparna typ men ändå ;) Puss och godnatt :)






Stan med Matilda :)

Tjuee!!

Idag har jag vart i stan med min kära vän Matilda Bidö! Shit va varmt det var idag på dan. Åkte in till stan runt två, jag höll typ på att svettas ihjäl. Inte riktigt men nästan, och så snöade det igår liksom...hmm... hoppas det här håller i sig nu iaf.

Blev inte så mkt köpt idag bara ett ljusbått nagellack från hm. Asfin färg tycker jag, ska nog måla på det idag lr kanske imorn. Vi gick iaf runt och kollade lite och efter en stund satte vi oss på en bänk i solen och pratade lite. Asmysigt. Vi träffade även Ida med två från hennes klass, sen Erica, Dessi och Camilla och en som Matilda kände, och Therese Andersson och Josefin Ulvhag:)



Snart är det dags för ännu en träning tsm med p93. Tror inte vi blir lika många den här gången, känns som att det e många borta....men men :)

Farfar, stadslagsträning, kista och lite annat...

Tjennananna!!! har typ inte skrivit sen...sen i fredags :O Vaa, va händer!!! Jo jag har påsklov och har därför annat att tänka på ;)

I lördags var jag hos min farfar i strägnäs med familjen och Crippe. Vi åt middag där, badade tunna och söv över tills på söndagen. Trevligt trevliiiigt :)

I måndags var det träning med stadslaget från 10 till 3. Vi tränade boxplay, power play, frislag och sådant som vi behövde gå igenom inför sm som e på torsdag. Vi hade med oss egen mat och då också. Det gick riktigt bra och var riktigt kul :) Fick även nu spela ihop med Natalie och Amanda som i matchen mot Huddinge och det känns bra. Troligtvis blir det så även nere i Norrköping :)

Efter träningen drog jag och Ida till Kista en stund. Hahha vi köpte riktigt snygga cykelbyxor ;) Det är nämligen inga innerbyxor i våra matchshorts som vi ska ha på sm, så vi fick köpa cykelbyxor att ha under. Sen köpte jag även vanliga typ tights fån hm fast mönstrade; randiga och prickiga. Låter kanske konstigt men dom e fina :) Träffa Lollo och Norrby där också och snacka lite med dom:)









Juste, köpte även ett par örhängen från hm :)





Fina va ;)


Nu är det vååår!! Iaf i sthlm...

Vaknade med älsklingen i morse och idag fick båda sova ut. Riktigt skönt faktiskt ;) Sen runt ett åkte han iväg och skulle kolla på j18 semifinaler i hockey. Då blev jag kvar. Jennifer är i Barcelona, Matilda typ hos sin mormor eller farfar eller nått, Elin ska snart till danmark, Felicia är i Kittelfjäll..... men jag e ju hemma iaf;)

Guud det känns verkligen som vår här hemma. Undrar typ om det nånsin kmr bli det i Umeå?!?! Satt först ute i solen och åt frukost. Det var asskönt. Satt typ i en solstol med hörlurar och man kände hur solen värmde i ansiktet. Sen var jag ute och sprang lite också, hihhi vilade hela dan igår ju.. ;)... ne men det var faktiskt skönt :)








Samtidigt satt lillbrorsan och sköt gubbar med sitt luftgivär ;)


Nu sitter jag och kollar på talang med min kära family ;) Fast Flis kommer hem från Kittelfjäll imorn, och även Crippe som typ ska bo här den här veckan :)

Ska snart till Daniel och ska sova där också :)




Puss och kram!





Påskmiddag hos mormor och Nisse!

Har precis vart hos mormor och Nisse och ätit "påskmiddag" fast det blev kallopps, potatis och röbetter....jättegott :) Sen god morotskaka på det så är väldigt mätt nu :) Det var trevligt att få träffa dom lite också, det blir ju inte så ofta när man inte bor här.



Mamma och Pappa :)



Mormor och Nisse :)


Ska träffa Daniel snart och så ska jag ringa Flis som är i kittelfjäll nu. Hon hade en liten sak hon skulle berätta för mig ;) Ha en trevlig torsdagskväll!!


Stadslagsmatch mot Huddinges elitserielag!



Innan jag säger nånting måste jag säga GRATTIS JOSEFIN SANDSTRÖM!!! ( i efterskott). Blev inget inlägg igår men säger grattis nu :D Hoppas du haft en riktigt bra födelsedag!!!

ÅÅh va skönt et är att äntligen bara få sova ut. Daniel sov hos mig igår och i förrigår, har saknat honom jättemkt!! Förra lovet vare jag som fick gå upp och åka iväg för att jobba på morgonen och han fick bara somna om. Nu var det han som skulle upp till skolan och jag fick somna om.. hahha :)

Hade match med stadslaget mot elitserielaget Huddinge igår. Det var första gången vi var samlade allihopa efter att laget hade kommit ut. Det verkar som ett asbra gäng allihopa. Vi vann matchen med 7-1. Jag fick spela med Natalie och Amanda från täby och det gick riktigt bra. Grorde ett mål och två ass :) När jag fick höra att jag skulle vara vänster jag ba neej. Men jag körde på endå och det gick ju bra så jag fortsdatte med det hela matchen. Det verkar som att vi får ett riktigt bra lag i år. Hoppas verkligen att det går bra i sm om exakt en vecka!








Senhade vi ju träning tsm med p93 i tisdags. Det var bara att direkt kasta sig till träningen och hoppa in och spela efter att man landat på arlanda!





Mkt innebandy blir det ;)




RSS 2.0