Rullstolsinnebandy och lite bilder från helgen med tjejerna ;)

Tjohoooo :D

Har precis gjort färdigt allt som jag skulle idag... lr... ska i alla fall inte göra något mer än att bara kolla på desperate housewives och sova, förstå vad sköönt!!!:)


Var med på styrkan i morse, fast vi fick köra egen styrka. Peter var inte där eftersom att han fick åka med Borg till akuten då han svimmade ute i snön och hade jätteont i magen :O Stackarn.... men han mår bättre nu :)
Nu tror ni säkert att bara för att vi inte hade någon tränare chillade vi bara igenom styrkan.... nja det var iaf inte riktigt vad vi gjorde. Alla körde den styrka de kände att de ville/behövde göra typ. Jag och Emelie körde totalen tre gånger i rad (skivstång med 6 olika övningar), sen brutalbänk i omgångar, typ benpress eller vad det heter, en annan grej man tränar benen med, typ ryggupps i nån grej, utfall med viktskiva och a, kommer nog ha träningsverk imorn iaf... ;P

Idag var även Jossi tillbaka i skolan :D Hon har nämligen vart på landslagsläger med fotbollen på Bosön! Fatta va grymt! Bästa fotbollsmålvakten!

På idrotten i skolan körde vi rullstolsinnebandy :O Hahah vi fick ha rullstolar och så mötte vi några som sitter i rullstol på riktigt och tävlar i innebandy :) Asså ja, det var ganska svårt faktiskt ;) Man ska liksom rulla hjulen med båda händerna samtidigt som man ska hålla i klubban. Sen ska man få rullstolen att svänga åt rätt håll också ;) Kan säga att dom vi mötte vann! Det spelar ingen roll hur bra man är på innebandy, man måste liksom ha rullstolstekniken;) Det verkade som att dpom vi mötte tyckte det var kul att möta oss också.. så det var ju kul:)

Stod över kvällsträningen med Ersboda. Tänkte gå först men om man tänker efter är det kanske bäst att man blir helt frisk innan man börjar köra på som vanligt igen... vill ju inte bli sjuk igen liksom!

Ne nu ska jag bara chilla för typ första gången :O  Sålänge får ni se lite bilder från när jag var hemma förut och var med sötnosarna Elin, Matilda och Jennifer! :D



Sleeptime!



Ja varför inte gå till coop när tåget går om tjugo min, lr hur Jennifer ;)




Kista med Junne :)



Indisk restaurang i stan! Själv var man ju lite röd vid den här tiden ;)
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0