Skönt med vinnst och mål! Nu e man tillbaka på elevhemmet efter lovet!

Sååå var man tillbaka på elevhemmet efter en lång vecka hemma i sthlm! Det har varit asskönt att vara hemma och träffa alla, och spela lite matcher och så. Kanske skulle vart skönt med nån sovmorgon till men men... ångrar inte att jag jobbade iaf :) Tack för den här veckan allihopa!

Lovet avslutades iaf riktigt bra. Spelade sista dammatchen i div.2 mot Tyresö med bele idag. Vi ligger redan på kvalplatsen så den här matchen betydde egentligen ingenting.. eller så kan man säga att den betydde väldigt mycket. Det var nämligen att efter att ha mött Tyresö i första omgången som allt vände för oss. Innan låg vi tvåa och hade i stort sätt vunnit alla matcher. Men efter att ha förlorat med 2-1 mot Tyresö har vi inte vunnir en match efter det. Det konstiga är att vad jag har hört så har vi inte spelat speciellt dåligt.. det e bara det att bollarna inte gått in.. det har liksom inte spelat någon roll hur många skott vi har skjutit.

Ja matchen betydde ingenting för tabellen, men däremot betydde den mycket för våra kommande matcher och speciellt kvalet. Vi skulle nu vända det här förlorandet mot samma lag som det vände från början. Och tror ni inte vi gör det också. Dom här låg asså trea i tabellen och vi går in och vinner med 6-3!!! Och mina bollar gick in den här gången!! Fyra mål för mig blev det... så det var riktigt skönt faktiskt. Vi spelade jättebra. Jennifer och Tilda gjorde de andra målen som ochså var snygga :) Så nu är vi taggade för kvalet som e om några veckor:)

Det som också gjorde den här dagen bra var att det gick bra för både Leo och Felicia i sina matcher idag också :) Och så måste man ju säga grattis till Engelholm och Evelina som vann SM-finalen mot Täby med 4-2 och tog SM-Guld!! :D Grattis gumman! Fast nu lär man väl få höra det här hela veckan ;) Eller typ hela månan ;) hahah :)
Kul att Umeå City vann matchen om tredjepris också, sm-brons e inte fel det heller!

Ne nu ska jag sova, e så himmla trött. Imorgon är det två träningar som gäller var av en är 8.20 ;) Nolia hallen ska vara klar nu iaf, så vi får se hur det ser ut där imorn :) Godnatt och soov så goooott <333333333333333333


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0