Vinnst mot Boden!!!

Weey härlig vinst mot Boden med 5-1!!! Tycker vi spelade bra! Jossi storspelade verkligen i målet, grym va hon!! Och Melker fick in 2 mål, riktigt kul! Och jag gjorde två också :) Sen gjorde dom ett självmål..... Så 3 poäng får vi med oss!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kallt som fan e det iaf!! Just nu är det 10 minus, och jag bor längs bort i korridoren där det är som en balkong typ så det drar asmkt... sov med tjocktröja och mjukisbyxor i natt... haha.. men men :)

Tjoooooooooo!!!!


Match mot Boden!

Tagga match mot Boden då!! Samling snart, matchen börjar kl:13.00 på Musköten!! Är dock förkyld så e inte sådär jättepigg men e taggad ändå!!!

Ha de bra sålänge!!


I'm home from Gran Canaria.. det var hur bra som helst!

 I
Hallooo alla hemma i Schweden!!!


Så var man hemma efter en härlig vecka på Gran Canaria!! Vi var i Playa del Ingles i Las Palmas och det var hur bra som helst. Dock inte det bästa vädret i början av veckan.. de första dagarna var det gasnak molnigt men sen kom solen!! Det var ungefär 25 grader så inget att klaga på precis! :)

Jaa vad gjorde vi då.. vi var merst på hotellet och badade och solade och så, sen gick vi även ner till stranden som låg typ 2km ifrån och så var vi på ett shoppingställe som också låg nära!

Annars vare poolen som gällde! Varje dag vare aktiviteter som hölls av några tyska badvakter och en svensk.. hahah sköna dom va! Det var dock inte så många som var med på aktiviteterna men vi ställde upp och det var riktigt kul faktiskt!! Varje morgon klockan 10 hade de dans för barnen " Baadingoo", men en dag kom det inga barn så då ställde vi upp även då och dansade med dem.. hahha askul ju!!



Baadingoo-dansen! ;)









<3


På aktiviteterna körde vi typ vattenpoolo, pingis, dart, volleyboll och så :)



Riktigt snygga badmössor som vi var tvugna att ha på oss ;)


 
Och Deutgenlaget vann såklart! Go Sweden!



Ää jaa, kjolen hette tydligen det här spelet!
Lisa från Sverige och Patrick från Tyskland höll i aktiviteterna, jättesnälla! :)




..und ich habe über Patrick im Tischtennis gewonnen! ;) oder nicht...





Sista kvällen var vi på den Italienska restaurangen och åt pizza!



Lillebroor!! :)



Leo fick vara assistent! Tre ormar runt halsen.. ;)



Vi bodde i fina små bungalows :)



Två av kvällarna var det show med dans och teater, they were really good and very funny ;)



.. och sen tog vi över scenen! ;)





Det var jättehärligt att vara där ! Och dom "badvakterna" som jobbade där såg ut att ha det hur kul som helst, skulle typ vilja hoppa in i deras gäng och stanna ännu längre och ha kul och leka med alla barnen!


 I really miss it, I just wanna go back!



Utomlands!!!!


Härligt tjejjer , vi van nmatchen idag med 7-5 mot Umeå City!!!!!!!!


Jag vet att jag e lite off just nu... men aa jag e det och vet inte hur länge jag kommer va det men.. så äre just nu iaf!!

Ska bli väldigt skönt att uka utomlands imorgoooooon!!!! Har typ inte fattat det än, skabli sjukt nice:D:D:D
 
Ha det så bra allihopa så ses vi om en vecka!!!!!


jaa vet inte.......

Kul att man fick reda på idag att man har fysikprov på fredag....inte lite less man blev då......asså pallar inte plugga, har aldrig varit så less på skolan som jag e nu....har typ fått g på allt :O ne men typ precis vg och typ g+...fattar inte.. men fick tillbaka biologin idag och fick mvg på det iaf så det känndes skönt!

Men pallar inte skolan just nu så nu tänker vi inte mer på det!! Längtar iaf till matchen imorn!!!! Rig vs IBF Dalen imorn kväll på musköten! Riktigt roligt. Sen låter det som att det blir lagfest i helgen.. nice! Och så kommer Therese upp för att möta IKSU på lördag så då får jag träffa henne också :D:D:D:D:D:D:D:D


lite tid över.....

Och så var det en ny dag här uppe i Umeå!! Typ två minus och massa snöö.. hörde att det snöade mycket hemma också så det lär ine vara så stor skillnad.. men det e fortfarande kallt ;)

Brukar inte hinna vara inne såhär på morgonen men idag får vi naturare skjuts av Emelies pojkvän så då fick man lite tid över! ..för en gångs skull... ;P

Annars idag då... skola, ingen träning, hem och sen får vi seee vad som häääändeeer!!!!!!!!!

Ha en bra dag!! :)


Hur kul som helst i Tjeckien!!!

Så var man tillbaka i Sverige och skolan e igång igen.....

Det var verkligen huur kul som helst i Tjeckien med alla tjejerna och ledarna!! Tre matcher spelade vi på fredag, lördag, söndag och så hade vi två träningar på torsdagen. Vi bodde i Ostrava och aa.. det var väl inte det finaste stället precis men mitt i allt låg det ett jättefint hotell som vi bodde på. Eftersom att matcherna var på morgonen vid 10 så hade vi ganska mtchet tid över på eftermiddagen men de tvar ganska skönt. Nån dag gick alla och sov i typ 3 timmar.. det var hur skönt som helst.. sen var vi även och kollade på dam-landslaget då de mötte Finland vilket också var kul att se. Sen lekte vi lekar också.. tex hela havet stormar och vem van dårå?? hahah det var ju favoritleken på kalasen när man var mindre...:)

Men nu till innebandyn! :) Jag var inte så jättenöjd i början, tyckte det inte gick så jättebra men jag spelade ändå hela tiden och när vi gick ner på folk så det var ju kul.

Efter varje match fick man två poäng om man vann och sen kunde man även få ett poäng om man vann straffarna efteråt också. Efter varje match fick man lägga tre straffar var och om det inte är avgjort efter det blir det suddenstraffar. Vi vann alla matcher men förlorade straffarna mot Finland och Schweiz.. vi var alltså tvugna att vinna straffarna i sista matchen mot Tjeckien för att vinna hela turneringen.. och det gjorde vi!!! :D

Sista matchen släppte det och det gick mycket bättre. Lyckades göra tre mål plus att jag satte min straff den här gången (missade i första matchen) och blev matchens lirare! hihih så det var jättekul!! Och sen kom Conne, Moa och Iza med i all star team!! :D Vill ni läsa mer finns det lite länkar på:

http://www.innebandy.se/sv/Nyheter/2010-Landslag/U19-damer/Femman-som-avgjorde/

http://www.gracefloorball.se/?p=3145

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=107&aid=39653









Karin!!




Conne!!





Ja som sagt så var det jättekul att vara där med alla:)

Men nu e man tillbaka i snöiga Umeå med ungeför 10 minus så det i nice;) Idag körde vi igång med styrka på morgonen, inneabndy på kvällen och sedan intervaller efter det!

Och om exakt en vecka åker jag utomlands!!!! :D




Nu blir det Tjeckien med U19!

Tjoooo!!!

JA ja e skitseg på att blogga just nu och nej, den här gången har jag inga bortförklaringar heller... men nu är inte bloggen prio ett så då kan de skifta lite med uppdaterandet.... men förr eller senare så kommer jag :D

Ne men föra veckan gick ju bra ändå.. det var ju testvecka och förbättrade mig ganska mycket... pers på cooper också så det känns asbra! :)

Kom hem till sthlm i helgen och gick då nästan direkt till veronica i fredags som hade halloweenfest så träffade massa som jag inte sett på jättelänge vilket var hur kul som helst. Har också varit på tjejmiddag hos matilda vilket även det var väldigt kul.. härligt att träffa tjejerna igen!!!!

Sen får vi inte glömma att vi har spelat SM. Och vilka vann gruppen om inte Bele Barkarby!!! Asså vaah... grymt tjejer!!!! Ohc täby åkte ut :O förlåt men lite skadeglädje måste man få ha....

Sen har jag jobbar på pappas jobb idag och igår så det har inte varit så mycket tid över. Och imorn blir det att åka till Tjeckien med u19 vilket ska bli huuur kul som helst!! Åker imorn och sen kommer vi tillbaka till Sverige på söndag och så blir det till att flyga tillbaka till Umeå igen på måndag morgon. Så det blir mycket resande men det är det värt.

Ska faktiskt sova snart och ladda inför imorn. Ska som sagt bli väldigt kul.. sen får vi se hur mycket man får spela men man ska vara glad bara av att få åka dit såklart. Om ni vill se matcherna går det att se dom på webbtv:

http://www.floorball.org/default.asp

Euro Floorball Tour, Tjeckien
5 november 10.00, Sverige-Schweiz, Ostrava
6 november 10.00, Sverige-Finland, Ostrava
7 november 13.00, Sverige-Tjeckien, Ostrava

Ha det så bra allihopa!! Nu ska jag bara snacka lite med Karin och Conne sen blir det sängen!!
Godnatt!! :)


RSS 2.0