Jobbintervju!

Hallooo!!!

Ska dra dagen lite kort... hihi :)

Skolan gick ganska snabbt idag trots en dryg morgon med kemi, matte och fysik. Slutade runt två och då begav jag mig till Nolia för att träna lite. Som jag sa förut tror jag.. lr kanske inte.. men vi är iaf indelade i olika grupper som ska göra olika saker på några av träningstiderna. Vissa ska löpa/promenera, vissa ska köra rörlighet och vissa teknik. Och jag ska köra teknik.. aa så gott jag kan såklart :) Men började med att göra övningar för mitt knä, sen körde jag lite styrka för armarna och magen och sen började jag med tekniken. Åååh.. sen var jag tvungen att göra dopingtest också för det kom några som skulle göra det på några rigare och det var typ bara jag där... kul.. har gjort det förut det e ifs inte så farligt men ändå. Man ska kissa i nån burk och sen skickas de i två flaskor till nått labb typ. Fick precis 1.05 lr va det e man minst får ha, har man under det är kisset för utspett om man tex har druckigt mkt vatten. Tuur jaa hade.. igen.. hände samma sak förra gången....

Sen hände det en annan sak också när jag var på nolia :) Jag var ju och lämnade in CV:n igår och det var ett ställe som ringde idag och ville att jag skulle komma på intervju!! Så ska dit tisdag den 10:e, om två veckor typ :) Så det var lite kul!!

Har precis packat klart. Imorn blir det till att ta flyget hem och dra till Veronica osm fyller 18!! :D

Godnatt alla!!! Ojj klockan e bara halv elva såg jag nu :O Men sk aändå försöka sova lite tidigt idag kanske..hihhi :) godnatt!!

Jaa vad ska jag skriva här då?

Hej blogg... hihhi.. inte långt kvar till empan emmi kommer tillbaka från Thailand nu, hon ska vara där i tre veckor :O skoja inte att hon kommer vara brun sen asså!!!

Jaa vad har hänt idag då? Jossi snäll som hon är tog med sig ett par kryckor till mig eftersom att de jag hade hamnade nånstans på elevhemmet så nu har jag hennes. Och hon har typ varit min betjänt idag också...tack Jossi du e bäst!! Efter skolan blev jag intervjuad av två killar från universitetet tror jag som skull egöra någon undersökning om talangutveckling i daminnebanyd. De ställde lite vanliga frågot och det tog typ 25 min så det var inte så farligt.

Har även varit i stan och köpt en liten present till Veronica som fyller år på fredag!! Ska hem och fira henne då!! Sen har jag äntligen tagit tag i mig själv och delat ut lite CV:n i stan också!! Så får vi se vad det blir av det sen.

Såg matchen ocskå där uppe, Real mot Barca.. Messi hatar ju inte att göra mål iaf...

Hur går det med knät då? Jaa jag vet inte. Svullnaden har ju gått ner om man jämför med hur det såg ut från början men nu är jag tveksam om det sjunker nå mer... har kryckor i skola nnu iaf och kör mina övningar så vi får hoppas att det släpper. Det var exakt en månad sen det hände nu. Operation om två veckor på torsdagen.

Asså jag e så himmla tröött.. börjar 8.20 imorn.. weeey!!  Ska nog sova nu. Har inte hört något från bosöntjejerna än men ska nog prata lite med dom imorn kanske :)

Sov gott allihopa!! Puss!!!

Strängnäs, mormor, Umeå!

Så var man tillbaka i kalla Umeå igen.... needå men lite kallare äre det faktiskt, och några snöhögar ser man lite här och där men a.. man kan iaf ha skinjacka på sig utan problem ;)

I söndags var vi först hemma och solade lite innan familjen drog iväg till Strängnäs för att träffa farfar och kusinerna Hugo och Elsa igen. Där bjöds det på middag och påskägg och jag fick även en lite sen födelsedagspresent typ. Det var en jättefin skål som jag kan ha i lägenheten sen efter sommarn, tack!!!

Vi sov även över där och åt lunch dagen efter, mysigt!!! Sedan han vi bara komm ahem innan vi skulle över till mormor på ännu en påskmiddag och träffa kusinerna Julia, Maja, Moa, Hedvig och den andra lilla Hugo. Mycket gott vare!! Sen han jag även åka hem till Daniel och träffa honom lite snabbt innan jag skulle tillbaka till Umeå och här är jag nu!













Idag var det träning i morse då jag gjorde mina övningar för knät som jag faktiskt har gjort varje dag nu!! Sen cyklade jag på idrotten och på kvällsträningen körde jag den styrka jag kan göra medans de andra sprang hinderbana(intervaller).

Nee nu ska jag abra läsa igenom min biologiinlämning, ringa Daniel och sen sova!! Åhh imorgon åker tjejerna på U19-läget på Bosön. Det är Conne, Karin, Evelina, Nathalie, Melker och Matilda!!! Ååh jag vill också följa meee!! Lycka till nu brudar, det kommer gå huuur bra som helst!!!!

Godnatt allihopa!! pussar!!!


Påsk på Ingarö!

Och nu till idag och varför jag är så rööd!!

I morse åkte vi till Ingarö för att äta lite påsklunch och träffa alla kusiner och så! Det var jag, Felicia, Leo, pappa och Marcus som åkte (mamma jobba, daniel va på sitt land(och fick inte plats i bilen...)). Vi satt där ute i solen pch åt och busa lite med småkussrna och sen fick vi leta påskägg också:) Undra när man egentligen blir för gammal för det?? Hahha.. vi fick påskägg igår hemma också och då fick vi också leta efter dem på tomten. Ja jag vet itne när man blir för gammal för det.. pappa har ju nyss fullt 40 och han leta ägg han också... så aa..:)

Vi har ju som sagt varit ute hela dagen och jag har i princip suttit på terassen mot solen hela dagen så det e kanske inte så konstigt att jag e helt röd. Hahah det e helt sjukt, ont gör det också.. men det blir nog bättre imorn :)


Felicia och Marcus så söta!


När vi var på väg hem runt 7 så släppte pappa av mig och Felicia i Kista en snabbis för vi skulle kolla på en bikini. Och jag köpte en rosa jättefiiin:D och Felicia också en annan rosa jättefin!!! Och sen gick vi in på salt lite snabbt för att kolla lite bara för de har fått in så fina kläder och då hittade jag precis en sånn skinnjacka som jag ville ha :D Ville ha en lite mindre, kortare och det här var helt perfekt!! Asnöjd e jag!! :) Vi var väldigt effektiva men vi han ändå kolla på lite saker och han prata rätt mycket jag och min älsklingslillasyster!! Du e bara för skönt!!! Skrattar åt typ allt du säger!!!hihih :)

Har kört på med mina knä-övningar hela lovet också.. inte det roligste precis.. ska typ spänna benet.. böja det.. cykla lite.. aa inte några svåra övningar precis... men jag gör dem iaf och det e huvudsaken!!!

Nää nu ska jag draaaa.. imorn ska vi till farfar i Strägnäs på lite mer påsk!! sees!! Pussar!! :)


Grattis mamma och pappa 40år!!!

Pappa fyllde ju år i Umeå när vi var på SM så han fick en lite annorlunda 40-årsdag, och mamma fyllde 41 förra fredagen!! hihi har iten skrivit i bloggen på att tag så känns lite sent nu kanske men vill ändå nämna det!! I söndags hade vi kusinerna, mormor och farmor här på lite mat och så!! Av mig och Felicia fick dom två skålar från Kosta Boda som vi köpte när vi var i stan med Marcus(Felicias nya kille) och Daniel.



Sånna fast lite mer rödlila i färgen :) Man kan ha glass i dom ;)

Hihi!! Pkussar och kramar till er, mamma och pappa!!!


I'm Back!!!...again...

Hellooo I'm back on track!!!!!

Sorry för att jag har varit lite off på sista tiden, verkligen förlåt!! Men iblan där det mycket med skolan och sen orkar man inte ta tag i det igen.. men nu e jag här så nu e det bara att njuta!! hihi :)

Vad ska man börja med då... joo jag kan ju börja med att säga att SM som var förrförra helgen inte blev precis det som jag tänkt mig ungefär tre veckor innan. Det var mitt sista år, jag vill eju spela och var abra och vinna allt!! Men så satt man på sidan och åkte ut ut gruppspelet... inte lika kul kankse. Men jag var ju med tjejerna hela helgen och fick se massa bra innebandymatcher så det var ju ändå kul förstås! Fick till och med vara med i en intervjum sändes på webb-tv senare och aa.. har inte set den själv än för de har strulat lite med den men ska försöka få den så jag kan se den själv och så får vi se om ni får se den då.. heheh om ni fatta va jag sa nu.. ee ganska trött.. och RÖD.. men det berättar jag om senare!

Såå.. vad har annars hänt under påsklovet då... Jo det har ju varit så underbart skönt väder så jag förstår inte... var i stan förra lördagen och kunde gå i tights och kortärmat och jag vill etyp klä av mig mer.. asså blev typ chockad över att det var så varmt.. och sådär har det ju sett ut hela veckan!!!! Underbart!! Köpte en fin klänning och ett par solbrillor i stan med Matilda!! Annars har jag solat, varit med matilda och med Daniel.


Middag från i veckan!! Hela familjen inklusive Daniel och Marcus!

Sen har mamma och pappa fyllt år också!!! Fortsätter i nästa inlägg!! :)


Operationstid klar!

Hinner faktiskt med ett snabbt inlägg till. Kom hem från skolan för ett tag sen och ska inte träffa laget förrän ikväll nån gång. Det beror på när de kommer upp men då började åka 9 i morse så det kommer väl kankse omkring 6 nån gång :)

Pratade med papap nyss och han och mamma är framme om en timm eungefär och då ska vi kolla lägenheten lite :) Fick även reda på att jag har fått en operationstid som är den 12:e maj och det är hemma i Sthlm:) Så om en månad ungefär.

Ne nu ska jag äta nått innan dom kommer!! Nu taggar vi till SM på riktigt, bara en dag kvaar till första matchen!! Hahha e typ sjukt taggad. Vill spela!!! Men men.. ska coacha Stockholm långt!!

Tjoo!!

Tagga distriktslags-SM! Stockholm!!

ååh nu är SM nära!!! :D Fast jag kan ju inte spela dårå och det suuuger!!! Men kan som sagt inte göra så mkt åt det nu. Jag får tagga till att vara en jättebra coach istället!! :) Imorgon runt 9.00 börjar resten av stockholmarna sin bussfärd mot Umeå. När det kommer fram imorn kväll nån gång åker jag, Emelie och Albin till hotellet också :)

Mamma och pappa kommer upp imorn också för det har planaerat länge att de ska komma och kolla. Och det kommer ändå även fats jag inte ska spela så det e kul. De kommer komma lite tidigare än de andra så då hinner vi åka och kolla lite i Josses lägenhet som jag ska flytta in i efter sommaren:)

Annars idag då. Hade utvecklingssamtal med Sten och det gick ju bra. Började komma in lite på projektarbetet som vi ska göra i 3:an och han gav förslaget att jag kude skriva om korsbandssakdor vilket jag faktiskt skulle kunna göra.. mm kanske.

Sen måste jag bara säga tack till mina kära klasskompisar som hjälper mig med att bära böcker och tallrik och så, jättesnällt verkligen!!! :) Imorgon ska jag till skolsyster igen, eftersom hon int evar där idag,och få en tid hos en sjukgymnast så jag vet vad jag ska göra nu fram till operationen.

Ska nog sova snart, upp till skolan 8.20 imorn, slutar två och sen är det bara att vänta tills stockholmsbrudarna kommer upp!!

Kommer inte skriva mer nu under helgen eftersom att jag kommer vara med laget hela tiden! Men vi får hoppas att det går bra för brudarna så hör jag av mig nästa vecka!! Vi kommer möta Västerbotten på fredag kl.18.00 på Gammlia, 11.30mot Gästrikland på Gammlia Arena syd och 18.30 mot Dalarna i Sjöfruhallen. Sen hoppas vi på slutspel också då finalen går på måndagen!! För mer info om spelscheman kolla här:
http://www.innebandy.se/templates/IDA/ScheduleAndResults.aspx?PageID=149372&CompetitionID=11761

Tagga nu brudar!!! Godnatt!!


Vi välkomnar de nya rigarna!

Tjoooo!!

Gick precis in till mitt rum, kmr säkert gå ut snart igen men ändå. Det e full fart här eftersom alla 95or som ska börja nästa år är här. Kl:16 idag hade vi först träning och spelade då internmatch med blandat 95or och vi andra. Jag var då coach för det gula laget som vann!!!Wey!!  Sen fick alla byta om och så åt vi matlådor i skolan. Efter det var det dags för typ femkamp kan man säga. Vi blev indelade i olika lag och fick gå till olika stationer och göra saker och samla poäng. Det var saker som att smälla ballonger mellan kropparna, förklara ord med andra ord, penna i flaska och lite saker... hahha sen vare typ fransk kareoke lr vad det heter...man fick ha hörlurar på sig och så hörde man en låt sen skull eman sjunga den så att de andra kunde gissa på låttiteln! Hahahha det där ska man köra flera gånger..

Nu har vi vart här på elevhemmet ett tag och gjort kladdkaka, kollat big brother och snackat och lite saker. Imorgon är det skola som vanligt igen och ni kommer få se mig stabil på kryckor!! Weey!!

Ne nu sk ajag gå och koll avad alal har för sig! :) Sov gott sen alla!!

Dags för återträff!

Jaa klart jag tänker på det hela tiden men.. snart får jag börja med rehaben och då är det bara att köra på!!!

Ska gå och lägga mig nu, har precis ätit och häng upp en tvätt!! Imorgon får man träffa alla 95:or igen, wiiee!! Åhh det var inte alls länge sen ma själv kom upp på återträff och fick träffa alla rigare!! Fast när jag tänker efter så var det två år sen :O Shit vad tiden går fort, snart har man gått ut trean och allt också.. fast njaa det är ändå ett litet tag kvar till dess som tur e :) Imorrn ska jag även hämta kryckorna som e på nolia och börja använda dom igen.. weeeeeeyy... 

Ingen skola måndag tisdag pga utvecklingssamtal, riktigt skönt!! Fast jag ska ha mitt nån annan gång i veckan eller nästa vecka typ, får se.

Godnatt allihopa och sov så gott!! :)


Det var korsbandet!

Kom hem från Sophia-hemmet för ett tag sen då jag har varit och magnetröntgat knät. De skulle ringa när de sett bilderna och de ringde nyss.... korsbandet var helt av...:( Dock såg allt annat bra ut, ingen miniskskada eller ledbandsskada så det var ju bra... men.. ändå inte sådär jättekul att höra. Nu ska jag typ gå till nån sjukgymnast och försöka få upp rörligheten i benet fram till operationen som ska göras om 4-6 veckor. Det är typ det jag vet just nu.


Var iaf med och kollade på Stadslagsträningen igår mellan halv ett och 6. Blev lite långtråkigt att bara sitta där och veta att man inte kan vara med och spela men fick prata lite med tjejerna och så så det var ju kul.

Flyger tillbaka till Umeå halv 6 ikväll och imorgon kommer RIG-95:orna på återträff!! Om ett tag kommer Daniel och är här en stund innan jag åker iväg igen!

Ha det bra sålänge!!


testar lite...

hahah okej.. nu har jag suttit och läst på lite om hur man fixar bloggen och har som ni ser hållt på och testat lite. Just nu ser den ut såhär och får göra det en stund men ska tex fixa en ny header(bilden högst upp) och lite så sen!

Nu ska jag kolla film med min famlij.. mysigt.. det var ett tag sen man fick så här mycket tid med dem. Det behövs ibland det också!!!

ha en bra lördagskväll allihopa!!!


Ny design på bloggen kanske?

Funderade på en sak. Snart kommer jag inte få spela med Bele mer (de har gjort om reglerna) och jag kommer inte heller få spela med Stadslager mer(ååh det här SM-et skulle blivit det sista). Så jag måste ju göra om min design på bloggen!!!  Problemet är bara att jag inte vet hur man gör, har glömt bort de lilla jag visste... hmm, hur gör jag då?? Ska försöka ta reda på det på något sätt. Men om det är någon som vet hur man fixar till bloggen lite får ni gärna säga till!! :) hihhiii


Tydligen var kryckor ett måste!

hallooo!!!

Så var man hemma i stockholm igen. Känns skönt att komma hem till familjen och bli lite ompysslad och få lite lagad mat och sådär :) Gick i skolan idag som vanligt och flög sen hem 17.10 tsm med albin, emelie, amanda, matilda och nathalie. Sen var det ju egentligen tänkt att jag skulle träna kl7 med stadslaget men vi körde dit emelie och sa hej sen åkte jag och pappa och kollade på andra slutspelssemifinalen i SM mellan Djurgården och Mora. Tyvärr förlorade DIF med 10-6 och det står nu 1-1 i matcher. Det betyder även att Therese inte kommer kunna vara med i SM heller då slutspelsmatcherna går samtidigt.... väldigt synd, vi behöver henne!!!

Hur är det med knär då? Jaa jag vet inte, det e fett stort... jättesvullet, men det gör inte ont.. fast det går fortfarande inte att böja ordentligt. Är fortfarande lite halt när jag går. När jag var på idrottsmedicin i onsdags sa dom att jag inte behövde ha kryckorna då jag ändå inte använde dem så mycket. Men nu när jag pratade med Lasse idag sa han att jag skulle ha dom!!! Alla säger olika hela tiden känns det som...Jaa ena dagen har jag kryckor i skolan, andra inte... hahha va ska folk tro egentligen.. men måste tydligen ha dom nu ett tag så får väl ta tillbaka dem igen. Svullnaden gick faktiskt ner när jag hade dem nu i veckan och sen när jag slutade så gick den upp igen. Åhh nu vill jag bara ha mitt rehabbpass så jag kan börja träna upp det igen! :)

ha det såbra alla, vi hörs!!!!


RSS 2.0