Vinnst mot Skellefteå och 3p!!!

Så var matchen mot Skellefteå färdigspelad och det blev tillslut vinnst med 9-7!!! Härligt tjejer!! Tre mål från mig också vilet var väldigt kul!! Det var lite darrigt i början och speciellt i andra men sen höjde vi oss tjejer, riktigt bra!!!

Nu har vi precis ätit på Max och är nu påväg tillbaka till Umeå!! Fick även reda på att Daniel kommer upp ikväll!!! :D

Ha en bra söndag och missa inte solsidan nu som vi kmr göra...!!!

Kram!!

Toni&Guy visningen!!!

Nu sitter vi i bussen påväg till Skellefteå för att spela match kl:16.00!!! Tagga!!!

Men nu ska jag berätta om igår!



Vi skulle alltså vara hårmodeller i en show som hade varit i London, New York och nu i Umeå..(av alla ställen?). Showen var för massa frisörer som var och kollade och vi andvände och visade upp Tony&Guy produkter! Jag och Evelina hade alltså blivit frågade i skolan av han som håller i det hela, Simon från London. Och vi tänkte att ja det låter som en rolig grej. Sen när vi kom dit var det frisörer, makeup stylister och allt vad det var! Jag vet inte exakt var alla de andra 25 modellerna kom ifrån. Jag vet att det var typ två killar som också var från draggen som var med, men de andra osm vi frågade hade gjort modellgrejer förut, nån hade sökt hit och aa... man kände liksom  vad gör vi här? Men antagligen så litade de på oss så det var bara att köra!

Vi började med att åkta till stan och till Rex kl 9.00 där själva showen skulle vara senare på kvällen. I början var det ganska lång väntetid då vi fick sitta och prata med de andra tjejerna som också var där. Totalt var vi 18 tjejer och sedan kom även killarna som var 9 st. Runt tio började de fixa mer våra hår och det tog väl omkring 3 timmar!! Och det var bara grunden till allt. De sprayade och fönade och höll på och så lockade de även mitt hår och satte fast dem med klämmor så jag kände mig som en tant! Och så fick jag gå runt ett tag.





Hahha aa så här såg själva grunden ut i håret! Och så sminket med de feta ögonbrynen!

Efter detta var det dags att prova kläder! Jag hade på mig någon tubtopp och en kjol som jag hade i midjan med svarta och råsa fransar på och så hängde den som ett släp bakom mig. Och så klackarna :O Okej jag kan erkänna att jag inte går i klackas så ofta, och speciellt inte sånna här klackar!
 



Omkring kl ett fick vi gå ner till restaurangen som fanns i samma byggnad och äta lunch innan vi var tvugna att komma upp igen och fortsätta med allt.



Här fixar de Evelinas hår!

Sen fick vi även repetera hur vi skulle komma in på catwalken.



Här skulle vi gå!

 Alla modeller var som i olika grupper. Jag, Evelina och fyra tjejer till var de modellerna som de skulle göra frisyrer på. Sen fanns det de som hade blivit klippta och färgade och så också. Våran grupp skulle avsluta showen som totalt var en och en halv timme. När det var våran tur gick vi fört in en och en och ställde upp oss på matta som vi skulle gå på. Vi stod som i en uppställning 2-1-3 om ni förstår vad jag menar. Jag stod i mitten och skulle lyssna till ett speciellt ljud i låten, då skulle jag lägga vikten på andra höften och sedan börja gå långsamt genom rummet på matta noch ut genom dörren på andra sidan. Efter mig gick de andra. Direkt efter detta gick alla modeller in samtidigt och ställde upp sig längs mattan och så fick alla frisörer komma och känna på håren och ta kort och grejer. Och där stod man i sina klackar helt seriös och kollade rakt fram!



Här är Evelinas hår klart!


Och här håller vi på att ställa upp oss på mattan för att sedan gå ígonom rummet! Jag står i mitten med tyuppetar hår rakt upp, bak och åt sidan!


Så så vare!! Det var faktiskt väldigt roligt, men samtidigt väldigt nervöst eftersom man aldrig jgort något liknande förut! Men det var en väldigt rolig grej att uppleva!!

Nu ska jag tagggainför matchen!!!

Ha en bra söndag!!!


Från modell tillbaka till innebandyspelare....

Ååå herre gud nu är det gjort!!! Men nu känns det konstigt att allting är över... men det var kul som fan!!

kl 9 i morse åkte jag och Evelina in till stan och Rex fär vi skulle vara hårmodeller! Asså aa.. det var ju såklart nervöst hela dagen.. speciellt när vi fick klackskorna :O Höga som ....!!! Men kul var det!! Ska int eberätta så mycket mer just nu för nu ska jag sova, match imorn!! Har i princip kommit hem, ätit middag(fick "modellmiddag" där.. vilket betyder nått litet tilltugg) så var hur hungrig som helst när jag kom hem. Sen har jag även duschat i typ en halvtimme för att få ut håret. Jag ska berätta mer i detalj vad vi gjorde och så imorn :) För nu ska jag gå tillbaka från modell till det jag egentligen är.. Innebandyspelare!!!! Så måste sova!!

Mon vi hörs ju imorn så ska ni få veta mer ;)

Godnatt alla!!!

Puss<3

Okej nu börjar jag bli nervös...

Okej nu börjar jag bli lite nrvös.. vad har jag gett mig in på???

Kom hem från killarnas match för ett tag sen. Satt i seket då de mötte Övik och de förlorade tyvärr med 11-8 efter att ha ledat med 3-6.... så det var synd...

Okej imorn är det. Imorn ska jag och Evelina gå och va hårmodeller på Rex mitt på stan. Idag var vi på Salong 44 i stan och dom fick då koll apå vårat hår och bestämma vad de skulle göra för frisyrer. Förstod dock int evad de menade men vi får väl se imorgon hur det blir. Vi ska dit redan vin 9 på morgonen och själva grejen är 19.30 på kvällen. Tror  vi är omkring 30st men är inte säker. Och har ingen aning om hur många profesionella och oprofesionella det är men det lär visa sig. Asså gud jag tyckte det lät som en kul grej när jag tackade ja men nu börjar jag bli nervös på riktigt. "Ta med skor med så hög klack som möjligt".. jo för jag är ju jättevan vid att gå i klackar.. lr? Ne men det ska säkert gå bra:) Får berätta med imorgon :)

Nu ska jag sova och inte tänka så mycket mer på det! Sov gott allihopa och ha en bra fredagkväll!! puss<3

Hej hårmodell!

Tjooo!!

Sitter här och målar mina naglar, köpte nytt nagellack idag. Kommer dock inte ihåg om jag redan lagt upp bild på det men tror itne det. Det är ett sånt där nagellack som spricker, ascoolt faktiskt. Man målar först ett lager med vanligt nagellack och sedan målar man med detta. Lånade Nathalies svarta förut men idag köpte jag ett vitt så tror det blir fint :)



Fick mvg på fysikprovet också.. wiieee!!! Sen hände en annan sak i skolan idag. Det kom fram två styckna till mig och Evelina i skolan och undrade om vi ville vara med och vara hårmodeller i en hårmodellshow på Rex, en typ krog/restaurang i stan, på lördag :O De sökte långa, smala tjejer med långt hår... vi baa.. aa visst!! :) De frågade även andra från skolan, både killar och tjejer. Men det lät askul fakitskt!! Så vi ska till någon salnong imorgon så får de kolla lite på vårt hår sen blir det heldag på lördag och sen börjar allt 19.30 på lördag kväll :) Kan förklara bättre sen kanske :)

Imorgon är det morgonträning 8.20 med en halvtimmes uppspel och en halvtimmes intervaller ;) Seeyaa!!!

"RIG öser fram talanger"

Rig är bra!! Läs mer om vad VK har skrivit om jusr RIG: http://www.deutgen.com/innebandy/Filer/RIG/VK20110211.pdf


Kommer måsta?

Känner redan nu att jag kommer ha träningsverk efter captains choice.. har säkert berättat om det förut men det är i alla fall som ett spinning och styrkepass. Man cyklar i tre min med mer och mer motstånd sen kör man styrka med skivstänger i tre min sen går man tillbaka till cyklingen osv.. väldigt jobbigt om man tar ut sig! Men samtidigt bra träning!

Vad har hänt mer för kul idag då? Fick 36 av 37 på biologiprovet.. tackar!!! Det var skönt! Sen hade vi även skridskor på idrotten idag ;) Jaa jag är jätteduktig på skridskor... haha ne men så dålig e jag inte. Inte bäst i klassen och inte sämst.. eller aa jag och evelina håller väl våran egna nivå ;)Men gick helt okej ändå :)

Träning idag som vanligt, dock var den lite kortare eftersom vi kört hårt idag och så har vi seriematch imorn mot Umeå City på Vildmanna kl:20.00!! Efter träningen k´örde även jag och Nathalie brutalbänk och dips.. bra bra!!

Annars har jag pluggat kemi eftersom det är prov imorn.. och nu ska jag typ gå och sova!!

Hahha måste mada berätta en sak. Det är en mening som sandviksborna och även de från Umeå säger hela tiden men som verkligen inte är riktig svenska!! Har ända från början tyckt att det har låtit jättekonstigt, man kan verkligen inte säga så!! Men.. så sa jag det igår-.-

- Emelie du kommer måsta gå runt allt!

Ni ser ju själva, man kan inte säga så!!

- Emelie du kommer behöva gå runt allt!!

Mycket bättre!!

Godnatt och sov gott alla!! :)


Lite extra träning skadar väl inte?

Hje inge!  Hahha oj vi gör ett nytt försök...

Hej igen! :)

Jaa vad har hänt idag då. Ingen märkvärdig dag sådär, bara vanliga saker som hänt typ. Hade innebandy 9.40 i morse där vi tränade på spärrar. Att den som inte har boll lite diskret ska stänga vägen för den motståndare som jagar våran bollförare genom att ställa säg i vägen innan vi skjuter. Om ni förstår vad jag menar..man ska helt enkelt skreena så som jag brukar göra ;) Hahha det var lite kul, när vi mötte Sten Sture så sa en av Rhöös-tvillingarna jättehögt till domarn att nr9 i rig skreenar vid tekningarna.. haha jag ba ursäkta vad sa du? förstod inte vad hon menade men jag fortsatte och domarn sa inget så...

Tänkte på en sak idag.. asså man tänker inte på hur mycket  man kan tänka i innebanyd. Jag menar det finns massa av småsaker man kan göra som man inte tänker på.. eller aa som inte jag tänkte på innan jag flytta hit iaf, nu har jag verkligen lärt mig massa saker!!!

Annars har det varit skola som vanligt. Träning kl 4 till 6 där vi främst fokuserade på uppspel. Efter träningen var även jag och Nathalie kvar och gjorde brutalbänk och även lite dips faktiskt. Vi brukar ju köra brutalbänk efter  varje träning och nu har vi bestämt oss för att vi ska köra dips också... aldrig får man nog av träning.. :)

Men sova bör man också göra!! Godnatt alla!! Sov gott :)




Mycket innebandy och mys med tjejerna!

Nu till allt som hänt, lr aa innebandymässigt iaf! :)

I veckan hade vi bla match mot IBF Dalen i serien och vi vann med 7-3!! Riktigt bra tjejer!! Här är lite mer om vad innebandybloggen skrivir om matchen om ni vill läsa: http://www.folkbladet.nu/237517/2011/02/16/talangduon-sprang-ifran-ibf-dalen

 Sen har jag även varit hemma i helgen då jag var på stadslagsträning(läns/distriktslag som ni som inte är från sthlm säger), och det gick bra :) Väldigt tråkigt bara att Olivia fick åka in till sjukhuset då hon ramlade på handen och nu är hon gipsad :/ Stackarn!!! Hoppas det blir bra snart!!!

I lördags var jag hela dan med Matilda och Jennifer! :) Hur mysigt som helst, det var ett tag sen man fick vara själva med dem såhär :) Var först i Kista med Jennifer och shoppade lite. Eller aa det blev en jättefin grå kavaj från HM, ett par fina trosor och en aa.. vad det nu heter... sån där rund halsduk ni fattar vad jag menar :) En vit köpte jag. Vill egentligen ha en svart men hittar aldrig det så.. det fick bli en vit sålänge :)

Sen åkte vi till mig och åt grillad lax med matilda också så det var mysigt :) Kollade sen på film hos jennifer och åt typ kladdkaka och glass :D Sen sov vi där också :) Det var jättekul att vara med er tjejer!! Blir nästa gång under lovet! :)

Sen var det även dags för match idag också mot Tullinge som vi åkte ut mot i SM. Och vi vann med klara 5-2!! Riktgt bra match tjejer, stor skillnad mot i SM!!

Ne nu ska jag gå och sova och ladda om för ny vecka med nya roliga prov...weei!!

Sov gott allihopa och ha det bra så hörs vi!!! Godnatt! :)

Två år med älsklingen!!!!

Okej jag vet att jag inte har skrivit på en vecka, mitt internet har inte funkat, lr a.. jag trodde att det inte funkade. Hur som helst har jag lite att berätta om men en sak som jag tänker ta upp först det här!

I torsdags den 17:e februari hade jag och Daniel varit tillsammans i två år!!! Asså det är ändå ganska länge ändå!! Och ja jag älskar honom fortfarande lika mycket!! Var hemma både förra helgen och den här helgen och det e så mysigt att vara med honom! Många undrar om det inte e jobbigt att bo så långt ifrån varandra. Joo det e klart det e, saknar han hela tiden, men vill man så går det!!





Älskar dig mest av allt älskling och kommer alltid att göra!!!! <333333



tillbaka på elevhemmet utan dörrar

Så var man tillbaka på elevhemmet. Det nya som har hänt är väl att albin har klippt sig och nu har han även hittat sin dörr som nån hade hakat loss och gömt...

Sovgott allihopa!!!

Ute ur SM....

Heej igen!!

Jaa vi gick ju vidare från gruppen och gick vidare till semi i regionslutspelet men.... där åkte vi ut mot Tullinge med 5-2 :O Vad hände där liksom :O Och Rönnby förlorade sin semi mot Huddinge som sen gick och vann allting :O Ibland blir det inte riktigt som man ränkt sig.... rönnby soim hade 6 elitseriespelare med sig var av tre spelar i u19. Och vi förlorade över tullinge...... aa det var nog inte många som trodde det skulle bli såhär men.. så blev det tyvärr och vi är nu ute ur sm :/ Men man får glädja sig åt Evelina och hennes Engelholm som gick vidare, grattis!!! :)


Tänkte säga att vi tar igen det nästa år och då är det til och med våran ålder. Nu får man ha upp till 92:or, så vi kan bli riktigt bra nästa år. Men nu ska dom ju göra om reglerna så jag kommer inte få spela fler matcher med bele efter säsongen. Alla rigare ska bara tillhöra rig. Men då blir det iaf sm med rig !! Och då är det bara vinna som gäller!!

Det enda som var postivt.. om man nu får säga så.. var att jag hann träffa Daniel lite mer inna njag ska tillbaka till Umeå igen. Va hos han nyss ett tag och kollade lite OC. Nu e han på match och jag ska bara äte sen åka igen. Det blir grillat så det kommer nog bli riktigt gott!! Planet går 21.15!

Ha det bra sålänge så hörs vi!! Kramar!!


SM ikväll!!

Goodmorgon!!!


Okej vakna typ tio men har precis ätit frukost iaf. Planet blev en halvtimme försenat igår men annars vare inga problem. Eller a.. fick vänta i typ en halvtimme på väskorna också så skulle inte hunnit till matchen. Men ikväll är jag med på andra SM-matchen mot åkersberga!!!!

Sitter här med min älskling och kollar lite på tv. Jättefint väder ute idag!! Som det var i Umeå igår typ :)

Men nu ska jag vara lite social med min pojkvän!! Tagga match ikväll dåå!!!

Hem till Skälby igen!

 

Nu ska jag snart ta bussen. Har hört att det fortfarande är värsta snöstormen hemma. Här uppe är det klarblå himmel, sol och vindstilla. Mmmm.. men förhoppningsvis ska planen gå som vanligt ändå.



Syskonen! <3


Dopingtest?!

Heej igeen!!

Skönt att sova ut lite idag. Ska ta bussen 13.53 härifrån elevhemmet sen till stan och sen ta flygbussen därifrån. Kommer vara hemma runt fem sen så det är skönt. Just nu har jag precis packat klart och gjort i ordning mig. Tänkte ha jeans på mig idag faktiskt;) Mm det händer inte allt för ofta. Vet inte varför, förut hade jag alltid jeans på mig. Sen när jag flyttade hit började jag nästan bara använda leggnings. Tycker det är så mycket skönare. Samtidigt är det ju fint med jeans så ska börja vänja mig nu. Har dock  bara ett par svarta typ.. de andra e typ försmå. Blir väl till att shoppa ett par snart. :)

Det var inte alls det jag tänkte skriva men.. aa nu vet ni det i alla fall! ;) Ne, ska försöka göra lie svenska ett tag, sen äta nån lunch och sen åka!

Lite fler bilder jag inte lagt upp än:



Kändes lite konstigt när lansdlagsbussen kom och hämtade oss från tåget och skjutsade oss till matcherna under helgen. Visste inte att det fanns en sån men aa... kul vare! :)



Juste, vet inte om jag har berättat det. Jag och fyra sndra från laget fick göra ett dopingtest efter våran match i Finnkampen. Ibland kommer det folk från antodopings vad det nu heter och väljer ut några slumpmässigt som får göra dopingtest och den här gången blev det bla jag. Hah Conne och Karin fick också göra det, och Karin har ju till och med redan gjort det en gång förut ;) Ne men man fick ta ett urinprov och sitta och vänta och aaa.. inte det roligaste jag gjort i mitt liv. och har man tråkigt och får vänta så kan man ju gå till nån spegel och ta lite fula kort.. haha och här är ett kort som jag tog då...


hihhi ne,, vi hörs väl sen!!! :)


Lite rolig innebandyläsning!

Nu ska jag gå och lägga mig och imorn ska jag soooovvaa!! Ne men ska väl sova till typ tio i alla fall :) Sen går flyget 15.45 har jag kommit fram till nu. hahah asså gud, tog typ en timme att komma fram till det..Kollade lite fel och så men nu är jag säker iaf :)

Ne nu ska jag sova!! Godnatt allihopa! Stockholm vi ses imorn!! :)

Här är två texter ni kan läsa om ni skulle vilja det. Ena är en text från innebandysajten där de tydligen har skrivit nått om mig från finnkampen lite längre ner i inlägget. Sen i det andra kan ni läsa Karins intervju med innebandybloggen efter Finnkampen och inför DM-matchen mot Dalen! :)

http://www.innebandysajten.se/finnkampen-grattis-emelie-en-glad-ulf/

http://www.folkbladet.nu/233558/2011/02/06/laddade-lagkompisar-blir-fiender-i-semin


Sov gott!! :) Pussar!



Saknad!

Ne nu till en heelt annan sak. Det känns verkligen som att jag inte har varit hemma på huur länge som helst. Det var inte så länge sen sist ändå men det känns som det. Ska bli så skönt att åka hem till Skälby imorgon!!! Det känns som att jag inte har träffar kompisarna på jättelänge. Jennifer, Matilda, Elin och alla!! Saknar er hur myckt som helst! Och familjen också!! Lillebror och lillasyster!!.. det var bara tre veckor sen sist typ men ändå. Och så saknar jag Daniel hur mycket som helst!! Blir så avundsjuk på Jennifer och Johan som kan vara med varandra varje dag typ. Men men, kommer hem imorgon och då kommer det kännas bättre!! :) Om jag nu kommer hem :O Matilda åkte till flygplatsen under träningen för att åka till Stockholm men nu har hon kommit tillbaka. Hennes flyg blev inställt på grund av snöstorm i Sthlm! Hoppas verkligen att det lugnat ner sig tills imorn, man vill ju int emissa SM liksom!!

Skönt att man e ledig imorn iaf, ingen skola så blir en sovmorgon och sen på flyget som jag hoppas går..till .. bromma tror jag. .ska kolla upp det där snart :)

Ne nu ska jag gå och duscha och packa lite och sådär. Blir nog ett inlägg ikväll också :)

Här kommer lite bilder på det jag fick av Daniel när jag fyllde år. Ett jättefint armband och jättefina örhängen från Snö. Hahha han och jag har kommit frm till att jag gillar Snö så..aa.. blev jätteglad iaf! :) Klicka på de små bilderna för att få de stötte :)

   


Mat gillar vi, mat behöver vi!!!

Jaa hur mycket äter man på en dag egentligen?? Ibland kan man ju undra??? Eller aa.. vid det här laget är mna ju van..

Började alltså dagen med att äta Empans goda hemagjorda havregrynsgröt til frukost ;) Sen hade vi väl två lektioner. Efter det var det dags för fika(aa ni hemma säger väl mellanmål), då var det mackor och mjölk. Efter det hade vi en lektion sen lunch. Till lunch åt man en tallrik risgrynsgröt och typ.. 14 köttbullar (passar inte ihop kanske men var sugen på båda så det fick bli så). Där efter hade vi en lektion till och sen var det fika igen. Den här gången gröt. Sen tog man med sig tre bananer till innan och efter träningen. Nu var klockan altså två. Då går man till Nolia och skjuter lite skott. Tio min innan träningen klockan fyra trycker man i sig två bananer. Sen träning, intervaller och brutalbänk. Efter det en banan. När man sen kommer hem blir det tre korvar och 3 massa makaroner! Det är ungefär vad vi rigare har ätit idag. I alla fall jag men lovar att Emelie har ätit minst lika mkt. Och dagen är inte slut än, blir säkert nån macka innan man går och lägger sig. Hahah asså vaa! Det låter som att man är hur tjock som helst. Men nej... mat gillar vi och mat behöver vi för att kunna träna fullt ut. Så ät på bara!!!





Övernattning hos Empan!

tjioooo!!!

Är hemma hos Empan och ligger och ska kolla på Criminal minds i hennes fina lilla lägenhet!! Va skönt det var att komma ifrån elevhemmet ett tag. Först drog vi in till stan till Wayne´s coffee och fikade och gjorde lite svenska faktiskt ;) Vi tänkte liksom att om man inte kan ta tag i det hemma måste man ju kunna göra det nån annan stans. Fick ner några rader iaf så det var bra.

Ne nu ska jag inte skriva så mkt mer för nu har det börjat! :)

Godnatt allihopa, hörs imorn!!



Träna med penicillin?!

Jaa nu får man åka hem själv efter skolan när det inte är några träningar... evelina flyttade ut redan innan jullovet och emelie flyttade för nån vecka sen..börjar kännas tomt på elevhemmet nu.. men vi e fyra tappra 93:tjejet kvar. Jag, Conne, Jennifer och Annna. Som det ser ut just nu kommer nog alla stanna till sommarn och flytta ut efter det. Det är ganska svårt att hitta lägenheter här i studentstaden...

Okej, annars då? Jodå det är väl helt okej nu.. jo men det är bra. Lite jobbigt bara att man tydligen hade svinkoppor?!?! hade ett typ sår under läppen förra veckan men visste inte vad det var sen fick jag två till och kom då på att det kunde vara svinkoppor.. gick till vårdcentralen i måndags och fick nån salva och penicillin .. ååhh va less jag var.. ville bara komma hem och gråta typ. Men men, det blir inte värre nu iaf och smittar inte längre imorn så.. aa kommer fortfarande ha såren i ansiktet men.. det försvinner väl så smånging om. Fick ett fint litet "krya på dig" kort och en daim av mamma igår, glad blev jag! Ibland behöver man bara något litet för att bli på bättre humör :)



:)


Fick ett paket av Z-Athletica idag. Det var värmebyxor som jag skulle testa och dom satt verkligen perfekt! Assköna var dem, så ska snart svara till dem att de var hur bra som helst!! :)

Juste vi hade ju faktiskt match mot Dalens elitserielag i måndags i DM. Vi vann matchen mot Umeå City förra veckan så nu var det Dalen i semi. Förlidare dock med 4-2, men vi ska ändå vara nöjda. Det var ändå en ganska jämn match, lr asså vi blev inte utspelade precis, det var bara det att vi hade svårt att ta oss in i deras slott. Vi hade ändå bollen upp e i anfall men kom inte in. Ja jag äter penicillin men fick träna ändå sa läkaren så jag antar att det är lugnt.

Ne nu ska jag ta tag i mitt svenskaarbete som jag ligger gaanska mycket efter i. Det gör i för sig all amen ändå...



Kladdkakan vi gjorde igår, asgod!!!!


Från finnkampen i Karlskrona!

Tjohallooojj!!

Nuu ska jag berätta ltie om finnkampen som speldes i helgen!!

Vi började resan redan i torsdags då vi Umebor som var 6 styckna; Jag, Conne och Karin från RIG, Julia och Amanda från Dalen, och Iza från IKSU. Sen skulle även Julia Persson från RIG/IKSU med men hon var skadad tyvärr. Det var vi U19-tjejer från Umeå, sen var det ju massa andra från både damlandslaget, herrlandslaget och U19-herr. Men vi åkte inte ner alla på samma gång.

På fredag morgon..05.10 gick vi upp... fortsatte vi resan mot Karlskrona. Det blev en träning inder fredagen sen släckt på rummen kl 22.00 för förberedelse inför matchen dagen efter. Vi gjorde såklart även lite lära känna lekar somm alltid. Det var dock ungefär samma gäng som var med i Tjeckien under EFT så man kände typ alla redan.

Sen var det dags för match!!!! Det var inte lika nervöst inför den här matchen som det avr första matchen i EFT. Riktigt roligt var det!!! Jag spelade i samma femma som sista matchen i EFT med Julia Nordin, Conne, Karin och Felicia Tiri. Det gick ändå ganska bra för mig även fast det inte blev så mycket poäng. En ass men spelade hela matchen så det var kul. 8-6 vann vi med tillslut och så plockade vi hem straffarna också så det avr skönt! Det är så att alla landslag möter varandra och sen är det även 5 straffar efter varje match. Man får 2 poäng om man vinner matchen och 1 poäng om man vinner straffarna. Sedan räknar man ihop poängen från alla landslagen och ser vilket land som vunnit! Och Sverige tog hem det igen och fick behålla pokalen!!!

Fick lite blandade betyg efter matchen. Av innebandymagazinet fick jag en 2:a av 5 men på innebandysajten hade de tagit ut mig i top fem bland alla landslagen så.. man får väl tro på vilka man vill ;) Här kan ni läsa mer om det:
http://www.innebandysajten.se/topp-5-fran-finnkampen/ och här kan ni läsa lite från Mitt i tidningen hemma i Skälby om ni skulle vilja det :) : http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/jarfalla.html

På lördagkvällen efter att alla fyra lagen hade spelat hade vi en gemensam middag på hotellet. God mat, musik och tävlingar!! Sen var det även vissa från herr och damlandslaget som blev inkilade och fick uppträda och sjunga lite låtar vilket var hur kul som helst!!!

Hela helgen var verkligen jätterolig. Självklart är man hur trött som helst efter med allt resande och grejer. Åkte vid 8 på morgonen på söndagen och kom hem vid 8 på kvällen. Långa resor var det men det avr det värt!! Nästa landslagssamling är typ i maj eller april lr nått sånt. Då är det breddläger på bosön så.. det är bara att fortsätta kriga på och försöka komma med till det också!!

Här kommer lite bilder från helgens match mot Finland!





 Uppvärmning innan match!






Nationalsången!













Favvobilden! Efter att av "Umeåfemmans" mål!


Finnkampen!

sitter på hotellet nu, delar rum med conne, vi ska typ sova nu. Imorn drad vi vidare till karlskrona för att träna med u19 tjejerna och på lördag kl 10 är det dags för match mot finland!

ne nu ska vi sova godnatt!! :)

Vad är ditt mål?

Hej blogg.

Hade samtal med Peter idag istället då det inte blev av igår. Ja jag gick upp för tidigt i onödan men var med på ettornas träning och även tvåornas som jag skulle varit på så fick lite extra träning bara. Sen vare träning på kvällen också så det blev tre träningar plus lite brutalbänk så aa.. men det var kul. Får typ 21 varje gång jag kör brutalbänken nu, rekordet är 22 så ligger ändå i ganska bra form.

Idag var vi träninglediga då va har match imorgon. Hade som sagt samtal med Peter i morse. Det är ett samtal som alla tvåor har men jag hade inte gjort mitt då jag var borta förut så det var därför jag gjorde det nu. Aa det gick bra, vi pratade lite om hur det var och hur det gick med innebandyn och så. Fick även plocka fram egenskaper som jag kunde förbättra och som redan var bra för att nå ett mål jag själv fick välja. Sen skulle hur vi uppnått målet genom att låtsas att man redan nått det. Fattar ni vad jag menar? Kanske inte men aa skitsamma. Jag sa att jag ville komma med i landslaget, vilket jag alltid har velat. Så aa.. vi får se hur det blir med detta men det är mitt mål iaf!

Efter samtalt tränade vi lite på frislag vi umeåbor som ska med till finnkampen. Vi är 6 stycken från Umeå och fyra av oss ska troligtvis spela i samma femma så det passade ju bra. Dessutom ska David som jobbar på dragonskolan med också så han hjälpte oss lite.

Annars då? Jo jag har svenska debatt imorn. Jag och Johan i min klass ska vara mot abort och möta Hugo och Lennartsson som kommer vara för. Mmm kommer typ bli fight?!!

Ne nu ska jag kolla lite på det och aa.. försöka sova i tid för en gångs skull!!

Tagga match mot Umeå City i DM imorn då!!

Juste, Rebecca Heed Arvidsson har fått rigbloggen nu efter albin. Tror ni inte 94:orna har hittat det fina youtubeklippet då jag, Felicia, Ida och Elin uppträder till kiss när vi var 10år!! Haha aa vad ska man göra, ibland får man bjuda på sig själv och visa upp lite dolda talanger, eller vad säger ni? ;)

www.rigumea.blogg.se om ni vill läsa den.. men ni måste ju inte om ni inte vill ;)

Ne nu ska jag dra! Tjoooo!!

RSS 2.0