Från finnkampen i Karlskrona!

Tjohallooojj!!

Nuu ska jag berätta ltie om finnkampen som speldes i helgen!!

Vi började resan redan i torsdags då vi Umebor som var 6 styckna; Jag, Conne och Karin från RIG, Julia och Amanda från Dalen, och Iza från IKSU. Sen skulle även Julia Persson från RIG/IKSU med men hon var skadad tyvärr. Det var vi U19-tjejer från Umeå, sen var det ju massa andra från både damlandslaget, herrlandslaget och U19-herr. Men vi åkte inte ner alla på samma gång.

På fredag morgon..05.10 gick vi upp... fortsatte vi resan mot Karlskrona. Det blev en träning inder fredagen sen släckt på rummen kl 22.00 för förberedelse inför matchen dagen efter. Vi gjorde såklart även lite lära känna lekar somm alltid. Det var dock ungefär samma gäng som var med i Tjeckien under EFT så man kände typ alla redan.

Sen var det dags för match!!!! Det var inte lika nervöst inför den här matchen som det avr första matchen i EFT. Riktigt roligt var det!!! Jag spelade i samma femma som sista matchen i EFT med Julia Nordin, Conne, Karin och Felicia Tiri. Det gick ändå ganska bra för mig även fast det inte blev så mycket poäng. En ass men spelade hela matchen så det var kul. 8-6 vann vi med tillslut och så plockade vi hem straffarna också så det avr skönt! Det är så att alla landslag möter varandra och sen är det även 5 straffar efter varje match. Man får 2 poäng om man vinner matchen och 1 poäng om man vinner straffarna. Sedan räknar man ihop poängen från alla landslagen och ser vilket land som vunnit! Och Sverige tog hem det igen och fick behålla pokalen!!!

Fick lite blandade betyg efter matchen. Av innebandymagazinet fick jag en 2:a av 5 men på innebandysajten hade de tagit ut mig i top fem bland alla landslagen så.. man får väl tro på vilka man vill ;) Här kan ni läsa mer om det:
http://www.innebandysajten.se/topp-5-fran-finnkampen/ och här kan ni läsa lite från Mitt i tidningen hemma i Skälby om ni skulle vilja det :) : http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/jarfalla.html

På lördagkvällen efter att alla fyra lagen hade spelat hade vi en gemensam middag på hotellet. God mat, musik och tävlingar!! Sen var det även vissa från herr och damlandslaget som blev inkilade och fick uppträda och sjunga lite låtar vilket var hur kul som helst!!!

Hela helgen var verkligen jätterolig. Självklart är man hur trött som helst efter med allt resande och grejer. Åkte vid 8 på morgonen på söndagen och kom hem vid 8 på kvällen. Långa resor var det men det avr det värt!! Nästa landslagssamling är typ i maj eller april lr nått sånt. Då är det breddläger på bosön så.. det är bara att fortsätta kriga på och försöka komma med till det också!!

Här kommer lite bilder från helgens match mot Finland!





 Uppvärmning innan match!






Nationalsången!













Favvobilden! Efter att av "Umeåfemmans" mål!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0