Bowling och ett bra försvarsspel!

Drar ett snabbt inlägg nu för sen ska jag soova!! Ska tydligen upp och träna 8.20 imorn för jag ska ha samtal på min träning som annars ligger 9.40. Så blir ingen sovmorgon imorn inte.

Igår vare inte många kvar på elevhemmet. Jag, Conne och Jennifer gjorde kyckling och hasselbackspotatis med bea till middag igår och det blir riktigt gott!! Efter det drog jag och Jennifer iväg och bowlade med Johan och Micke. Riktgit kul vare.. det var ett tag sen ja bowlade faktiskt. Gick helt okej ändå. Johan vann ju överlägset båda gångerna sen var jag och Jennifer väldigt jämna(samma poäng första och andra fick jennifer 8p mer) och sen kom  Micke...;P Sen höll vi på att inte komma hem också. Vi såg bussen stå vi hållplatsen när vi gick mot bussen men tänkte att det säkert kommer nån annan buss efter så vi pallade inte springa. Men det var ju sista bussen såg vi sen... aha vad gör vi nudå? Äh vi får väl ringa taxi då så vi hinner med sista bussen från stan. Men nej det var kö så ingen taxi fick vi tag på. Ahapp då får vi väl lifta då? Sen kom som tur var en taxi åkandes som vi vinkade in, då var klockan 28 och bussen från stan gick halv....tillslut han vi med den bussen då vi åkte taxi till skolan istället(några hållplatser från stan) och hoppade där på bussen som kom just då vi gick ur taxin. aa, tur i oturen!

Match idag mot Sten Sture. Vilken matc vi gör tjejer. Den bästa matchen deffensivt hittills. Det var stor skillnad på den här matchen och förra gången vi mötte dem. Blev dock en förlust med 3-2 men vi var väldigt nära en kvittering. Som sagt väldigt bra försvarsspel och inte långt borta!

Ne nu ska jag sova!

Ha det bra vi hörs!!

Godnatt!! :)

Härlig vinst mot Uppsala!

Heej alla!!

har precis kommit hem från matchen.. lr aa det var en stund sen men ändå. Vi vann med 6-3!! Jättebra spel tjejer! Peter var med oss i båset idag och han hade såklart tänkt om lite så det blev lite annorlunda kedjor och det funkade riktigt bra faktiskt. Vi skulle fokusera på att få ner bollen i hörnet och därifrån få långa anfall. Tappade vi bollen skulle vi pressa på på en gång och ta tillbaka den. Vi skulle även försöka spela in bollen på centern i nmitten när vi hamnade i motståndarnas hörn. Riktigt rolig match att apela faktiskt. Man villa bara spela mer när den var slut så det var riktigt kul. Ett mål och en ass för mig också :)

Ja vad händer nu då? De flesta har sina föräldrar här så tror att många kommer åka till Allstar och äta. Vet inte riktigt hur jag ska göra än.. typ jag och Jennifer som e kvar. Får se vi kanske följer med vi me eller så hittar vi på nått annat :) Lugnt blir det iaf eftersom vi har en till match imorn.

ha en bra lördag om vi inte hörs nå mer idag!

Tjjoooo!!


Innlägget är ute!!!

Hehhe.. nu ligger inlägget ute på VF!

http://www.folkbladet.nu/230374/2011/01/28/gastbloggen-caroline-deutgen

Ha en trevlig läsning! :)

Godnatt!!


Världens bästa köp!

Tjohooooheej!!!

Aasså det var världens bästa köp, rostmacka med kaviar.. varför tycker jag att det e så gott helt plötsligt?? Gjorde ett till bra köp idag.. vindruvor för 15 spänn med icakortet!!! asgoda!!

Heej alla bloggläsare!! Har precis kommit hem från killarnas match mot Thoren och de förlorade tyvärr, typ en sån match vi gjorde mot sala... 1-1 i sånna matcher nu då!! Skrev klart blogginlägget för innebandybloggen innan jag åkte och han skulle lägga upp inlägget runt tolv ikväll.. han tyckte det såg bra ut så aa... får hoppas det är okej :)

Nu ska jag faktiskt sova snart för det e viktiga matcher i helgen och jag är väldigt trött! Måste vara bra imorn!

Men vi hörs imorn säkerligen efter matchen!!

Juste glömde.. det e 4 plusgrader ute här i Umeå :O vet ifs inte vad det är hemma men ändå.. varmt!

Sov gott och ha en bra fredag allihopa!!


Innebandybloggen!

hallo!!!

Engelska nu... väldigt segt.. sitter och antecknat på datan från tavlan bara.. en halvtimme kvar...

Sen ringde Lars Lindberg från VF, Västerbottens folkblad och frågade om jag ville blogga nått inlägg för innebandybloggen. Det e typ elitseriespelare och sslspelare som bloggat tidigare men nu ville de ha nån från div 1 och RIG så aa... kollar ni in där ilkväll ser ni nog nått inlägg från mig: http://www.folkbladet.nu/kategori/sport/innebandy/innebandybloggen

Ne nu ska jag jobba lite! Tjoo!!

VK!

Heej sveej!!!

Gjorde världens bästa köp idag.. lr aa det var bra iaf... mjölk, ljusa rostmackor och kaviar!!! Sååå gott var det!!

Idag var faktiskt första hela skoldagen för oss rigtjejer den här veckan. Riguttagningarna tog slut igår och det var faktiskt kul att var amed och hjälpa till. Det fanns vissa osm var väldigt duktiga och snälla också. Vi fick även vara med och svara på frågor som elever och föräldrar hade under sista timmen.. och vi fick beröm av föräldrarna så det var kul. Åhh jag kammer ju ihåg nar man själv var där.. det var asså två år sedan :O tiden går fort...

Hade prov i historia idag och aa.. det gick faktiskt bra ändå trots att man typ inte hann plugga så mkt i veckan. Och så fick jag tillbaka kemiprovet från förra veckan..... fick mvg :D Blev jätteglad.. det var ett tag sen jag hade ett riktigt mvg så det var skönt!!!

Hihhi här får ni se en artikel ur VK -västerbottenkuriren- som handlar lite om rig och mig och aa.. innom innebandyn helt enkelt. De har ringt från tidningen några gånger nu på sista tiden och frågat om aa.. hur jag tänkt med innebandyn och om u19 och så.. sen kom en snubbe och tog kort på mig också... hihih, lite kul när sånt händer faktiskt :)



Ne nu ska jag soovaa!! Grattis Olivia Levestam som fyller år idag :D

Hörs imonr!!


Riktigt bra match mot Iksu Ungdom!!! + Sala bilder!



Heej allihoopaa!!

Ännu en lång dag med riguttagningar. Idag har man fått sett lite mer av tjejerna faktiskt och det har sett bra ut.. de e några som sticker ut lite extra så aa.. vi får se vilka man ska börja lära känna sen nästa år då... det e helt sjukt då går vi sista året och sen är det slut... tänk at tha gått ut rig.. va tomt det kommer kännas!!

Vi hade just match mot Iksu Ungdom och vi vann med 5-0!!!! Riktigt bra match gjorde vi, den bästa på länge tycker jag. Vi spelade verkligen sunt bollen hela tiden och gjorde snygga mål och höll tätt bakåt... så det var kul. Gjorde ett mål också så det var skönt :) Annars vare 5 olika målskyttar så det visade också att hela laget verkligen var med. Så det var en bra matc 95:orna fick se och även förbundskaptenen gör U19, Marcus Holm som var där och kollade.

Kom hem nyss och såg att klockan var elva redan :O jaa när ska man hinna plugga då???


Upp tidigt imorn för fler uttagningsträningar att hjälpa till med så det blir sängen snart. Hittade lite fina bilder från Sala matchen som kan vara värda att kolla på. Några ser lite roliga ut ockå... ;)

Men ha det bra och sov gott så hörs vi snart igen!! :)

















Riguttagningarna har börjat!

Då var man inne på rummet igen efter en väldigt lång dag. Det var ingen morgonträning idag med tanke på att voi kom hem så sent igår efter matchen så började inte förns halv tolv så man fick lite sömn iaf. Han bara ha en lektion sen skulle vi tjejtvåor på rig vara med och hjälpa till på riguttagningarna för flickr 95 som kommer att hålla på från idag till på onsdag. Vi fick vara med och hålla statistik, svara på frågor, vara med och äta middag och visa elevhemmet. Så har varit med dem hela dagen och visade elevhemmet nyss och nu e man typ... jääätttetrött!!!! Vi ska vara med dem imorn ockås så missar skolan imorn me...sen har vi även match mot Iksu Ungdom på kvällen som 95orna ska kolla på. Klart det e kul med uttagningar men man hamnar ju efter i vissa saker.. har prov på torsdag i historia...när ska man plugga tilld et dåå???



Nu har jag precis gjort en skinkochgurkmacka;) Har lärt mig av Felicia som typ älskar det....det e faktiskt väldigt gott okcså ;) Kan tyvärr int elägga upp några bilder från mobilen nu för jag vet inte hur man gör?? :O Lr jag har ingen sladd till mobilen tror jag... lr nått men får försöla fixa det! :)

Ne nu ska jag göra.. nånting.. ne men typ sova snart.. e så sjukt trött!! Förresten.. typ värmerekord i Umeå idag, 4 plusgrader :O Väldigt skönt faktiskt. Lr det var det i morse iaf, nu är det 8 minus igen, men men.. :)

Ne nu ska jag gå.. juste... det är int ejag som har rigbloggen längre, nu har jag gjort mitt ;) från en skälbybo till en annan.. nu är det Albin Sjögren som har fått den så vi får se vad han har för intressant att skriva om!

Bloggen hittar du på: www.rigumea.blogg.se

Nu ska jag gå :) hejsveej!!!



Hemma från en lång bussresa!

Nu har vi äntligen kommit hem efter en 9 timmars lång bussresa från Sala till Umeå!
Imorn ska vi vara med och hjälpa till på 95-uttagningarna kl.14.00!!

Godnatt allihopa! :)


Vi tar nya tag!!

Heeeej igeen!!

Ledsen för att jag e lite seg ibland.. vissa tycker att jag e typ segast i världen.. andra inte.. så aa.. förlåt iaf.. men nu e jag här igen!!

Förra helgen var ju familjen uppe och överraskade mig på min 18årsdag vilket var hur kul som helst!! Annars i veckan då.. vi hade DM-match mot Iksu Ungdom i tisdags som vi vann med 7-3 tror jag det var!! Riktigt skönt!! Sen har det även varit riguttagningar för 95killarna i veckan också vilket såg bra ut!

I fredags vare dags för stadslagsräning med sthlm vilket var kuul!! Det var kul att se alla igen och att spela. Jag och Emelie "Melker" åkte ner till sthlm i fredags och han precis till träningen. Bra gick det också så det var kul! :) Även Ida, Elin, Olivia, Anna, Alex och Gabbi från Bele var med också :)





Elin, jag och Olivia! :)



Gabbi och Alex! :)






Jag och Ida! :)



Anna! :)

´

Emelie Melkersson Jansson! :)

Aa sen hade vi ju match idag mot serieledarna Sala dårå.... gick väl inte som vi tänkte.. Vi stod upp bra och spelade ändå ganska jämnt i första och andra ... men i tredje drog det iväg lite.. vi behöver inte nämna mer helt enkelt! Jag tycker ändå att det gick bra för mig. Gjorde fyra mål och blev matchens lirare så det var skönt iaf!! Men men, vi får tagga om till dubbelmötet nästa helg moir Sten Sture och Uppsala! Och även Iksu Ungdom på tisdag i en träningsmatch!

Just nu sitter vi på bussen påväg tillbaka till Umeå, vi har åkt i typ två och en halv timme så det är en bit kvar. Vet inte exakt nät vi kommer hem mee det lär bli rätt sent ikväll iaf..

Ne nu taggar vi om för veckan som kommer... 95tjejerna kommer redan imorn på uttagningarna vilket ska bli kul att kolla på !!!


Hööres!!! :)


Snabbt...

Datan dör när som helst!! Lär rigbloggen om ni vill ha lite mer att läsa om ;) Har sett lite innedandy idag iaf!!

Morgonträning imorn vilket var längesen... riktigt kul!!!

Tjoo!!!


smart tjej...

hahah... om ni undrar så skrev Felicia inlägger för typ fyra timmer sen men hon hade tydligen glömt att publicera det.... hm smart tjej!!

Men nu ska vi sova, familjen åker hem imorn vid 9 på morgonen men det har varit jättekul att ha dem här. Blev verkligen jätteöverraskad :)


Men sov så gott allihopa!!! Pussar<333


Who's at the table?

Tjooolaahopp! Felicia gästbloggarN häääär. Japp jag är här i umeå och hälsar på hos min älskade storasyster Caroline "Fläskkotlett" Deutgen! Idag vaknade vi runt 10 ungefär och begav oss till hallen för att se på lite innebandy, ooovanligt! RIG vann med 4-3 efter en spännande match så de va skojigt att se! ;) Annars har vi bara tagit det lugnt idag (a) Just nu sitter jag med en fet kossa i knät (Carrro) som målar naglarna. Leo ligger i sängen och spelar på mobilen och jag sitter och gästbloggar lite! Myyysigt värre! :D Snart ska vi sätta på en film och ha ännu myysigare! Wiiihoooo! Btw ni som inte har märkt de så fyllde Carro 18 bast igår! Så nu är hon en vuxen flicka.. eller ska man kalla henne kvinna nu? :O Nu kommer hon alltså räknas som vuxen, kunna gå på krogen, beställa in en öl på resturang och skaffa körkort! Inte alls avis.. Lilla jag som har ett år kvar.. Aja livet leker ändå! Mohahha! neee nu ska vi sätta på en rulle! PEEACE OUT PPEEEPS!




18 år idaag.. surprise!!!!

Tjooo alla!!!

 Fredag idag vilket alltid är lika skönt! Lite extra skönt idag bara då jag fyller 18år!! ;) Känns ganska konstigt faktiskt… men ändå bra! J

 I morse hade vi gemensam träning hela tjejlaget inför matchen imorn mot Alunda. Vi körde både övningar, spel och frislag så det var kul!! Hade sån himla träningsvärk från styrkan igår bara.. jävlar vad ont jag hade! Men men det e bara att bita ihop och köra på!!

 Skolan var ganska lugn idag då vi bara hade två lektioner..  sista lektionen var dock lite dryg, eller det tog lång tid. Vi skulle typ rita ut fotspår för olika djurarter och mätta ut lite saker.. men ändå slutade vi tjugo i fyra-.- aa går man natur så gör man.. ;)

 Kom hem från skolan nån gång efter fyra och prata med pappa i telefonen. Han sa att han satt i bilkö och undrade vad jag skulle göra för middag och så.. jag märkte iiingenting!! Nån timme efter att jag kommit hem från skolan kommer helt plötsligt familjen upp och överraskar mig!! :O Jag hade verkligen ingen aning alls om det!! :O De kom allihopa mamma, pappa, lillebror och lillsyrran med paket! Fick bland annat en typ keyboard (lr hur det stavas) blev hur glad osm helst :D så nu ska ni få höra mina dolda pianotalanger ;) Hahha ne inte för att de e så jättehöga men.. aa ändå! Fick även underkläder, en rosa adidasväska, nagellack, jeans som jag ville ha, skidglasögon, ljus, påslakan, lite godis och aa.. blev jätteglad för allt!! Taack!! Det var verkligen jättekul att de kom, trodde verkligen inte det!! Aah jag hatar att bli lurad.. men älskar att bli överraskad!! :)

På kvällen blev det Great Eastern lr vad det heter, den där mongoliska restaurangen iaf, hur gott som helst!! Och hur mysigt som helst!! :)

Så det blev en jättebra 18års-dag iaf!! Lugnt men bra.. det e ju trots allt match imorn ;)

 Nu är det film med syskonen sen tagga match!! Killarna har spelat första bortamatchen i Piteå mot Wibax och förlorade tyvärr i sudden med 7-6. Men de har match imorn också mot Luleå vilket vi hoppas de tar hem!! Lika väl som vi ska ta hem matchen imorn mot Alunda!!

Sov gott alla!! :) Pussar <3


JAG ÄR ONEKLIGEN KUNGEN PÅ RÖJ

tjo manno!
idag fick carro ledigt från bloggandet eftersom att det är hennes FÖDELSEDAG!!!!!!!!! men alla ni tusentals läsare där ute måste ju få stilla era behov så därför rycker jag in, Josefin "Jossi" Sandström! för er som inte vet vem jag är så går jag i kära carros aka linas klass här uppe i ume. episka ID2CF <3
nee men vad har hänt idag då? vad har hänt under carros (läs:miss 18) första dag som 18-åring?
dagen inleddes med lite fotboll för min del och innebandy för miss 18, nice vare! sen svenska...... inte så nice. och nu hänger vi i legendariska mitten i väntan på biologi labb med kp, tror vi har suttit här i 3 timmar snart eller nått, evelina har träsmak i rumpan säger hon om ni ville veta!
NU till lite viktigare saker!! vi hade just årets röj-flagg-turnering. jag, miss 18 och evelina! eftersom att miss 18 fyller år så fick hon gå direkt till final. jag och EVVE W i semi....tuff match på pappret men jag tog ganska lätt hem den då det visade sig att hon inte riktigt hade koll på hur man skulle tänka, kan inte säga att jag är förvånad.
jag och miss 18 i final nurå...spännande. kopplade grepp om matchen ganska snabbt med en stor ledning. men miss 18 kan man aldrig räkna bort, hon kämpade sig upp men kom aldrig direkt nära. kunde ta en relativt komfortabel seger då jag tog sista avgörande minan med förbundna ögon. så kan det va. en eloge till miss 18 dock, hon kan lira den bruden blir att passa sig när det är dags för returen!!!!!
ja nämen det var väll allt jag hade att säga, ha det bra! varma hälsningar från umeå och mig:D
neeeeee juste miss 18 råkade ut för ett litet missöde idag under lunchen, eller det hade iaf kunnat bli ett. hon höll på snubbla, inge mer med. lätt hänt.
peace out bruuuar. xoxo
(detta inlägg är såklart skrivet med en gnutta ironi så ni vet)

The last minutes.....

Hallo bloggen!!!

Nu har jag nyss skrivit ett inlägg på den andra bloggen så det blir väl int enått jätteinlägg nu :P

Träningarna har iaf börjat igen vilket känns väldigt kul. Styrka i morse vilket gick bra och sen innebandy efter skolan. Efter träningen stannade även jag och Nathalie kvar och sköt och sen gjorde vi även brutalbänk!! Mm duktiga där!! :)

Pannkaka blev det i matlådan idag.. riktigt gott!!!

Annars har det väl gått bra idag, har faktiskt varit rätt pigg ändå vilket känns väldigt skönt :)... och aa.. hahah e helt tom på ord nu... ni får läsa mitt inlägg på rigbloggen om ni vill veta vad som hänt mer idag helt enkelt :)

Oooch vet ni en saak.. snart om typ en kvaaart.. vad händer dååå???? Den 14 januari??

Jaa.. mm.. vet inte om jag vill avslöja det riktigt ;)

Men aa vi hörs imorn då..hoppas jag:) Hihhi godnatt och sov gott!!! Ska njuta lite av mina sista minutrar som 17åring!!!

Pussar!!


Typ kaos på elevis...

Såå har man avklarat första skoldagen för året! Den var inte så jättedryg faktiskt... lr lite.. lång som fan men men, man kommer väl in i det :)

Åkte med emelie och handlade efter skolan. Jaa jag vet jag handlade igår men tänkte vara snäll och följa med henne för det e inte så jättekul att gå själv ute i snöstormen med tunga kassar att bära på.. sen hade jag faktiskt lite som jag missade att handla igår också så det var ingen fara :)

När man kommer hem är det typ kaos på elevis!!! Jaa eller tre killar står i köket och lagar mat..mmm.. och ida sundberg testar hur många bitar hennes nya mobil kan gå i om hon kastar den i golvet.... med ny menar jag en reservtlefon då hennes ifone blev överkörd av en bil...mmm.. hur är det nu med ida och mobiler.. inte så jättebra kanske ;)

Annars har jag faktiskt varit duktig och gjort enelska andalysen idag :O mm bra där.. okej den skulle varit inne innan lovet men... kan säga at tdet int eär så jättemånga som lämnat in den men nu har jag gjort den ialla fall så det känns skönt.

Testade även min nya elvärmefilt igår och idag :D Den funkade jättebra.. jättemysig var den. Ställde in den på en timme igår när jag skulle sova så stängdes den av sen när jag hade somnat.. perfekt!!!!

Sen vill jag även tacka för kortet jag fick av Ulla och Lasse!! Fick ett fint litet grattis på födelsedagenkort :D mm bara två dagar kvar nu.. känns inte som det faktiskt!

Hahah ne nu ska jag dra över till min för nuvarande andra blogg ;) Ne men som jag sa tidigare så har vi ju en rigblogg som man får blogga i varannan vecka och den här veckan är det min tur.. så jag lär väl typ kopiera det här inlägget till den också... haha ne inte riktigt men lite samma sak kommer jag skriva så det får ni vara förberädda på om ni ska läsa den ;) www.rigumea.blogg.se

Men ha det så bra sålänge så hörs vi! Imorn drar träningarna igång igen med styrka på morgonon och inneband på kvällen, wieee!!!


Tillbaka i Umeå efter lovet!

Så var man tillbaka i Umeå och på elevhemmet igen!! Och det känns bra? Jaa både och.. klart det är kul att komma tillbaka och träffa alla och börja med träningarna och så men kommer samtidigt sakna alla där hemma igen!!! Men ska faktiskt hem om två veckor igen på stadslagsträning så då hinner jag träffa några igen :)

Tränade med djurgården igår igen och de var kul och gick bra den här gången också. Dom var nöjda och jag fick gärna komma och träna under kommande lov också så det var kul att höra. Efter den träningen skulel vi åka hem... klockan var omkring åtta då vi satt i bilen och då kom jag på att då hinner jag ju till beleträningen också :D Så jag åkte dit och körde med dem också och fick träffa tjejerna en gång till innan jag skulle åka upp så det var kul :)

Daniel sov hos mig, åkte till skolan imorse och kom tillbaka vid hal elva typ och var där tills farmor och Reinhold kom och hämtade mig för att skjutsa mig till flygplatsen..taaack!!  Jaa det var jobbigt att åka ifrån han igen... kommer sakan han grymt mycket!!! Men jag kommer snart hem igen :)

Nu trillar dom in lite här på elevhemmet men vi är inte riktigt alla än.. men snart så :)

Jaa nu ska jag nog packa upp tror jag!!! Tjooo haa det bra allihopa!!!


Grattis!!!!

I det här inlägget vill jag bara säga graaaaaaaatttiiiiiiiisss!!!!

Först till min lilla mepman som fyllde 18 år i förrigår :D GRATTIS 18ÅRINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon kommer ikväll nån gång till elevhemmet med conne så får gratta henne igen då!!!


Sen vill jag även säga grattis till Reinhooooooooold som också fyllde år den 9:e!!Grattis, grattis, grattis!!!

Och jag e 18 om tre dagar... tänkte bara om ni undrade ;)


Tråkig match men vinst!

Väldigt tråkig DJ-match mot Kungsängen! Jag klagar inte på domarna om dom inte e dåliga meeen... dom sög!! Lr ena va hur mesig som helst... Majsan fick två utvisningar som jag inte tror att det var nån som fatta varför...och vi fick inte igång nått spel och..aa jag vet inte.. men men vi vann iaf med 5-2 och behöll förstaplatsen så det var ju bra :)


Farmor och Reinhold var ju här innan matchen en snabbis och även farfar och Birgitta kom förbi på fika. Fick tidig födelsedagspresent av farmor och Reinhold. Fick en elvärmefilt :D lr vad det heter... men en sån som det typ i som värmeslingor i och så kan man ställa in så att den blir varm :D Fett skönt ju.. speciellt när man snart ska tillbaka till kalla Umeå. Sen fick jag även ett besticksett med jättefina bestick som jag kan ha sen när jag flyttar ut från elevhemmet :D Dom var assnygga så det var kul :)

Nu har man precis duschat och väntar på maten som kommer om nån timme. Blir grillad rostbiff med klyftpotatis idag... gott!! Sen ska jag även försöka göra svenskan....... aaaaaaaah jag vill inte.. hade mkt hellere åkt till Matilda och haft filmkväll... men men.. måste ta tag i det här nu för snart börjar skolan igen och den här gången ska jag inte hamna efter!

Ne nu ska jag ta tag i mig själv....haa en bra lördagskväll allihopa!!!

Puss <3


Tidig födelsedag!

Halloooj!!

Det bliev stan igår men Matilda och Elin kunde inte så det blev jag och Jennifer.. trevlans!!!!
Va var där ganska länge men det var ett tag sen man var och shoppade så det var nice. Hahah jag vet inte hur många gånger vi (mest Jennifer) hade ner galgar och grejer.. hahahha och Jennifers alla djur.. "jag ser ut som en valross i den här"..."men vill dom att jag ska se ut som en groda lr?".. hahahha ja döör.. sen var vi och kollade på "Cheap Monkey"-jeans också lr hur var det? ;) hahhaha Jennifer asså.. rolig människa det där!!! Blev tre tröjor och en ögonfransböjare för mig och typ samma för Jennifer så det avr skönt att man hittade nått. MYCKET mer värt att åka och shoppa nu och INTE i mellandagarna!!! Jag menar det e ju rea nu också men inte alls lika mycket kaos och så.

När jag kom hem försökte jag göra lite svenska... tråååk.. vill bara bli klar med det där!! Sen på kvällen åkte jag till Daniel och slog alla i kort ;) hahha!! Nybörjartur lr vaad?

Men nu kommer farmor och Reinhold och firar en förtidig födelsedag för mig sen är det match 16.15 i Björkeby med bele!!!

Tjoooooooo!!


Stolt storasyster!

Såååå var man äntligen hemma efter två dagars innebandyresande!!! Som sagt sköööönt med vinst!!



Vill bara börja med att man åt en god hotellfrukost i morse... dock är det lite överskattat med hotellfrukostar, visst det e gott men inte så överdrivet:)



Hotellet i Gävle!

Har sett Leo stå i målet med sitt nya målvaktsställ som han fick i julklapp. Han var grym!!  De går runt på två målvakter så han spelar inte hela tiden men fick se han mycket idag ändå! Värsta räddningarna ju! Stolt storasyster! Han spelar i Bele P 99 i 98-lätt serien. De har vunnit en och förlorat en och imorn möter de tydligen Thereses "lillebror".. så vi får se vilka som går vidare ;)



Är faktiskt inte så jätteavundsjuk på att få sova på luftmaddrass i ett klassrum.. har gjort det nååågra gånger förut ;)

Mellan Leos matcher fick man chansen att se SSL Storvreta-Täby där Storvreta vann med 6-3!




Det blir rätt chill idag.. är ganska trött efter att ha rest mycket och inte sovit så bra.. och imorn blir det troligtvis stan med Jennifer och kanske Matilda och Elin också förhoppningsvis :)

puuuuuus<3


En härlig vinst mot Sundsvall!!

tjohalloj alla trötta!!!!

Har precis kommit in på hotellet i Gävle efter att ha gjort en roadtripp till Sundsvall och tillbaka. Hade nämligen bortamatch med RIG mot just Sundsvall som vägra flytta matchen!!!!!!!!!!! Men vi samlade ihop vårat lag ändå med minibuss från Gävle, Jönköping och Umeå och kom med nästan fullt lag och vann med 8-3!!!!!! Hahah, så jävla skönt!!! Tre poäng till RIG!!! Och en poäng till mig...... bra men inte så bra.... men huvudsaken var såklart att vi vann!! :)

Fett synd att Sverige förlorade matchen i tisdags och bronsmatchen idag....ine bra :(....jaa sen vare ju en dag igår också. Jag och Daniel åkte då in till stan och skulle förkorta hans armband som han fick av mig i julklapp. Juste har knappt berättat om julklapparna.. men det kommmer och den här gången lovar jag det ;) Iaf så var jag också duktig igår och gjorde lite svenska :O bra bra.... sen tog jag ett välförtjänt bad med älsklingen och sen sova!

Nee nu ska jag sova för att imorn gå upp vid halv tio och äta hotellfrukost!!!! Sen blir det att åka vidare till Uppsala och kolla lillebror Leo när han spelar Storvreta med Bele P99!!!

Godnatt och härlig vinst idag tjejer!!!!


Träning med Djurgården!

Såå kom man precis hem efter träningen med Therese och de andra djurgårdarna. Riktigt kul var det, såklart nervöst i början men det gick bra ändå :) De var dock inte så många på träningen då de hade många sjuka men.. aa det gick bra iaf :) Blir troligtvis en träning igen nästa måndag innnan jag åker tillbaka till Umeå igen nästa tisdag.

Kom precis hem lagom till tredje perioden i J-VM Sverige-Ryssland och Sverige gjorde precis 2-2!!!

Ska kolla klart på den och sen typ sova!

Så vi seeess!! :)


Komma igång med träningen igen!!!

Hej blogg!!

Hahah sådär startar man ett inlägg om man heter Emelie Edström och har hand om rigbloggen ;) Hahah vi har en rigblogg där en spelare på rig har hand om bloggen varje vecka... när man har haft bloggen i en vecka skickar man vidare den till en kille om man e tjej och tvärt om... hahha och nu har Pontus skickat vidare bloggen till miigg......weeeeeeei!!! -.- så nu får ni se mig i en vecka på den bloggen också.... fast ska inte börja skriva där förns skolan börjar men ändå.... rig.blogg.se

Nog om det..... var hod Matilda på nyår och det var massa andra roliga människor där  också så det var kul. Dagen efter åkte jag, Felicia, Crippe och Daniel till vällingby och år och såg Narnia på bio.. den var bra.. värd att se!!

Skulle åkt till Hanna med Jennifer, Matilda och Elin igår och ha film/pulka/bastukväll.. lät riktigt roligt men kände att jag var helt slut och ville sova bra inför idag så det blev tyvärr itne så för mig... men det kommer andra dagar(a)


Nu är det dags att komma iväg och börja med träningen igen efter nyår!! Ska snart dra iväg och träna med Djurgårdens elitserielag vilket ska bli väldigt roligt!! Nervöst men hoppas att det går bra!
Sen är det bortamatch med RIG i Sundsvall på onsdag!!

Ne nu ska jag åka snart.. vi höres!!!


RSS 2.0