Jag kör på...

Jag gör lite vad jag kan. Har tränat i vårat lilla gym idag med skivstång och har gjort de vanliga som armhävningar, situps och lite sånna saker. Gjorde även dips på altanräcket, det kan ni testa om ni vill. Ta ett 90graders hörn på nått räcke eller så, det funkar jättebra att göra dips där!!! Jaa sen har jag bollat lite med klubba och boll på altanen. Man kan ju liksom inte sitta still och göra ingenting!!




Bit ihop och kör! Det funkar ganska ofta! Även om det inte alltid är så lätt!!

Godnatt alla!! I natt kommer Daniel hem från Turkiet och han kommer direkt hem till mig och min säng!!! Saknar han så mycket nu!!!

Godnatt!! <3


Lite fint på tomten!


Mamma och pappa håller på att fixa runt poolen och det blir så fint!! :)

Lite bilder på tomten bara! :)














Pappa har fixat så att man kan dra av poolplasten lättare!!





Och mamma har fixat blommor!!









Så fiint det blev!! :) Övningskörde lite idag också och det gick ju braaa!! Dock inget körkort än på ett tag tyvärr.. men det kommer nån gång det me!!
 


Utö, båten och nya knäövningar!!

Lite svårt att hålla sig uppdaterad när man inte är hemma hela tiden men försöker så mycket jag kan :)

Har varit ute med båten med Jennifer, Matilda och Henke nu sen i måndags. Det är Jennifer som har en motorbåt och Matilda en segelbåt så åket vi runt tsm till olika öar! Tredje året i rad nu och lika mysigt varje gång :) Vi har solat när solen har varit framme och spelat kort i båten, jag och Jennifer och gjort våra rehabövningar och så har vi gått promenader på öarna och så. Och badat såklart.. i typ 18 grader så det blev väl inga långvariga badstunder men nått dopp här och där blev det iaf :)

Jag har lite bilder från Utö och båten som jag tänkte bjuda på :)

Och så vare ju knät ja.. fan... varje gång man tänker på det undrar man varför det egentligen var tvunget att hända?!?!?!??!?! Men men.. det käns bättre och bättre iaf. Var hos sjukgymnasten igår och då fick jag börja jogga på tjockmatta och hoppa jämfotahopp framåt :D Och i början av nästa vecka tar jag mina första löpsteg ;) Mmm det ni!! Så det går framåt iaf!!!




Fick en gaaanska så god lunch igår när jag kom hem från båten!



Jag och Jennifer i stan! :)














Utöbilder :)













Och båten! :)












<333333


Hemma från Kreta med Älskling!! Imorn båten med Matilda, Jennifer och Henke!!

Heej bloggen och aallaaaa mina fina läsare!!!! hahah.. jaa jag kom ju hem från Kreta för en vecka sen men aa.. det har varit lite saker imellan så har inte riktigt tagit mig tiden att fixa med alla bilder och så men nu är det klart.

Hade det verkligen hur bra som helst där med Daniel!! När vi kom ditt och fick se vårt rum var det som en stor säng i ena änden av rummet med skjutdörrar till andra änden där soffa och bord fanns. Sen hade vi även en ca 6m stor balkong med utsikt mot havet, aa lite i alla fall, och jacuzzi på rummet!! Det var hur nice som helst!! Hotellet var också jättefint. Vi hade allinclusive så vi kunde bara gå ner till restaurangen när vi ville och det var jättebra mat. Hhah det fanns spaghetti och köttfärssås varje dag så om man inte blev mätt på det ena så kunde man ta lite av det också för at tbli riktigt mätt.. så mat fanns det gott om!! Vi var både vid poolen och nere vid stranden. Och jättebra väder hade vi också. 32-38 grader och det kändes! Svetten bara rann i solstolen.. haha... och man kunde inte stå på sanden alls för den var kokhet.. fick typ springa ner i vattnet.. lr aa gå så fort jag kunde iaf ;) Jaa vi har väl mest myst vid standen och hotellet och gått ut och ätit två gånger och kollat runt lite. Ena dagen blev det pizza.. hehhe.. men gott vare!!! Sista dagen drog vi till med aa.. nån fisk och jumboräka!! Vi satt precis vid vattnet och aa. det var jättemysigt!!

Vi åkte även parasailing! Det är som att åka fallskärm efter en båt. Det var verkligen värt tat testa det. Man var hur högt upp i luften som helst. Sen åkte han ner med oss vid vattnet så vi fick vatten över oss och sen gasa han på så vi åkte upp i luften igen!!! Åhh det var kul!!

Jaa.. jag hade i alla fall världens bästa vecka med världens bästa pojkvän!!! Och nu har han dragit till Turkiet med familjen ocskå. Han kommer inte vara lite brun sen... saknar han redan!! Han kommer hem på lördag natt nångång..


.. själv har jag varit på Utö nu över helgen och haft det bra med familjen :) imorn ska jag ut med båten med Jennifer, Matilda och Henke imorn!!! :D Wieee, det här blir nog tredje året irad tror jag. Det öär verkligen jättemysigt!!!

Lite bilder från krera :)



























































Lite i oordning och så men är jättetrött och orkar inte fixa de just nu! Men nu har ni lite bilder iaf, mmer finns på fb!! :)

Sov gott allihopa!! :) <3


Drar till Kreta då!

Har faktiskt varit duktig och gjort core och bål varje dag den här veckan ;) Men nu är det så att jag och min älskling åker till Kreta imorgon i en vecka!!!!!!! :D Flyget går 06.05 imogon bitti så ska nog gå och sova snart!! Går väl upp vid 03 kanske!

Ha det såbra här hemma i sverige nu för nu drar vii!!



Dribblade lite idag också..hehhe



Och så gjorde vi rabarber och blåbärspaj ;)






Nu drar Daniel och Jag och har det mysig!! Tjooo!!

<3


Tränatränaträna!!

Och jag kör på med mina övingar!! Är hos sjukgymnasten 2-3 gånger i veckan!! Ska till henne imorn! Tränade lite hemma idag också, körde bålträning och core. 

Bål

       
25 Armhävningar med stabil bål  
30 Situps      
30 Sneda situps/sida    
40 Ryggups      
30 Ryggliggande höftlyft    
30 Dips på stol      
40 Jocke situps

Core        
* Byt övning varje minut.     
*Håll ställningen i 30-50s och vila ut minuten.
*Övningar:      
  Plankan      
  Vänster sida      
  Höger sida      
  Lyft vänster ben      
  Lyft höger ben



     

 

     

Det kan vara skönt att göra det ibland. Det är ungefär det här jag kan göra. Plus att jag kan träna armarna som jag också gör. Jag har bestämt mig för att jag ska göra det varje dag nu!!! Ska försöka göra det iaf!! Skriver även träningsdagbok! Dels gör jag det för att vi måste det på RIG under sommaren och skicka in varje månad och dels för att man blir med peppad då. Man vill ju liksom inte lämna hela dagboken tom. Och så har man väldigt bra koll på sin träning!

Har även stått och hållt på lite med klubba och boll idag. Zorrat lite och dribblat och så!! Känndes braaa!!

Ne tänkte faktiskt lägga mig tidigt idag. Blir typ första gången jag sover själv på hela sommarlovet :(

Godnatt!! <3


Bilder från Ljusterö!


Tjoooo!!

Här kommer bilderna från Ljusterö!! Orkar inte fixa dem så mycket, kanske gör det sen men nu får ni se dom iaf!! :)







































Flyttat till lägenhet i Umeå!

Åååh nu kommer vi till en riktigt rolig sak!!! jaG HAR FLYTTAT IN I MIN NYA LÄGENHET I UMEÅ!! :D

Hihhi jag, pappa och älsklingen åkte upp i fredags för att fixa och flytta alla saker ifrån elevhemmet. det är helt sjukt, sex sopsäckar full amed kläder och skor :O hehhe trodde inte jag hade så mycket saker i rummet. Men slängde 3-4 par skor som vad jättegamla och gjorde mig av med ganska mycket gamla kläder också som bara låg där så det var ju bra.

Så hela helgen har vi hållit på och bära och så men det blev sjukt bra till sist :D Vi har äv en ätit på Great Easten,  den mongoliska restaurangen i stan och det var suupergott som vanligt!! Hur som helst så kännds det iaf jääävligt br och skönt att ha en lägenhet som jag kommer komma upp till i höst. Efter två år på elevhemmet är man ganska less. Det var kul det första året och fram åt julen på det andra men sen ville man bara flytta. Tror de e ganska många som känner lika dant efter två år ;) Men klart man har haft det hur bra och kul som helst där trots att det inte alltid är som fräschast ;) Det som också känns väldigt bra är att den ligger precis vis skolan, träningshallen och nära stan. Det tar väl kanske tre minuter att gå till skolan och tio till stan!!



Lägenheten utifrån.. ser mer ut som ett radhus :)



Mitt lilla startkitt :D



Vi flyttar det sista!



Här är det lite halvfärdigt...



 Nu e allt på plats!



<3



<3



hihhi..



Mitt lilla kök.. lr aa. min lilla kokvrå!



Fick en liten grill av pappa också!! :D



Skrivbordet hamnade i hallen!



Badrummet!



Skålen från farfar passade perfekt där!

Så såå ser det ut!!! :) Tack Pappa och Älskling för all hjälp!!!

Nu blir det snart att åka till sjukgymnasten och sen ikväll träffa Jennifer!! :D

Tjoooo <3


Ljusterö med grabbsen och brudsen!!

tjohooo!! Jag här igen ;)

Vill börja med att säga att vi hade det jättemysigt på Jennifers land ute på Ljusterö!! Jag och Daniel kom ut lite senare på tisdagen eftersom att jag hade vart på Artro och kollat mitt knär som förresten såg jättebra ut :D Men då på kvällen efter att ha ätit grillat gick vi ner och skulle fiska vid bryggan men aa.. det gicj ju inte sådär jättebra direkt men ändå. Det blev kortspel inne i stugan istället :)

Dagen efter skulle vi ta båten till en ö och lägga oss där och sola och bada under dagen. Hahaha men man kan ju inte direkt säga att vi hade så mycket erfarenhet av det där med att köra båt! Jennifer fick börja och när vi då skulle iväg började hon gasa för fullt men hon hade nog inte riktigt svängt runt ratten ordentligt så vi gjorde värsta svängen och höll på att åka in i två båtar... hahha.. men det gick bra sen :) Daniel tog över och vi kom fram till ön. Sen vare det här med att lägga till båten vid ön också ;) Men det gick faktiskt ganska bra. Jennifer och Daniel skööte det utmärkt!! efter andra försöket men då blev det riktigt bra ;)

Vi hade värsta kanonvädret också.. jättevarmt och soligt och inte ett moln på himlen.. hur skönt som helst!!

Sen på kvällen blev det grillad kyckling och efter det kortspel och risk!! HAhah jaa.. man kan säga att jag var ganska så lättroad de här dagarna.. skrattade typ åt allt dom sa!! Men kul vare!!

Har inge bilder just nu men Jennifer tog några så ska sno dom av henne sen ;)





RSS 2.0