sommarsomamrsomamrsommar

Guuuud vad jag känner att jag e tråkig just nu.. ingen text inga bildet. ingenting.. men på sommarn e ma ninte inne vid datan lika mycket faktiskt.. Men några rader här och var ska jag nog få ner under sommarn! :)

Okej kommer inte ens ihåg när jag skrev sist men aa.. det e klart att det har hänt lite roliga saker här emellan. Jag har varit med Jennifer, Hanna, Elin, Matilda och några, jag har varit i stan, jag har varit och gumant!! och på midsommar var jag uppe i Delsbo i Huddiksvall hos Daniels mormor med alla hans kusiner och så och så var Johan och Erika me också!! :)

Jag har också varit hos sjukgymnasten en massa och aa.. det går framåt men det går inte fort heller. Nu kan jag iaf gå hyfsat normalt ochs snabbt så det e ju bra iaf. Imorn ska jag tillbaka till atro där jag opererade mig och så ska det mäta och kolla så att allt e bra antar jag!

Efter atro blir det att åka till sjukgymnasten och sen iväg till Jennifers land på Justerö med Daniel, Hanna, Matilda och Henke!! :) kuligt!!!


Haa det bra så länge!!!

Mill liv med sex ord!

Min vilja ska ta mig tillbaka!Så blev orden men photostoryn ligger på datan..hihhi


Så börjar sommarlovet!

Historian blev klar, svenskan blev klar, kemin blev klar och engelska behövde jag inte göra och sen fick jag sommarlov!!!!!!!! Så jävla skönt!!

Jag åkte hem tidigare på lov eftersom att jag hade tid hos sjukgymnast hemma plus att jag var klar med allt i skolan. Tråkigt att missa studenten såklart.. men såg faktiskt lite av balen på livesändning med Evelina på flygplatsen :) Så fiina!!!

Annars då? Jo det är bra med mig. Jag kan gå mycket bättre nu och idag fick jag göra några nya övningar os sjukgymnasten. Så det kändes bra! Klart jag får lite ångest iblan. Jag går ju så seeeeeeeegt!!!! Me nmen.. det är säkert bättre om nån vecka eller så:)

Annars har jag varit och ätit med Daniel och hans kusiner på Söder :) och i söndags var jag hemma hos Emelie med Jannifer, Elin, Hugo, Hanna, Danny, Robin och Söder. Vi grillade och spelade Rapparkalja!! Det var riktigt kul och mysigt faktiskt :)

Ska till sjukgymnastn imorn och på torsdag också!! Det är verkligen jättebra där. För det första är hon jättebra och pushar på och ger bra övningar och så och för det andra går både Jennifer, Johanna, Michan och hennes syrra Natalie där så man får ju träna med några man känner också!!

Nu ska jag träffa min älskling och se film lr nått!!!!!! :) Ha det bra!! Jag ska vara duktigt och skriva mer nu!! :)En lite avslutningspicknick med tjejerna i Umeå!! :) <3


Äntligen klar.. sommarlov snart!!!!

Då var historian klar!!! Absolut int edet bästa arbetet jag gjort men det spelar ingen roll. Nu ska jag bara packa fö rimorn åker jag hem på sommarlov!!!!!!!! :D Har bara två saker kvar nu, kemi och engelska!

Godnatt alla!!!

Historia är inte det roligaste ämnet i skolan precis...

Håller på med historian nu.. drygaste uppgiften på länge.. men behöver egentligen bara klara den för det spelar ingen roll för betyget.. men ändå drygt. Sikter på att vara klar innan 4 i natt. Hoppas jag blir klar tidigare.

Vi hörs om några timmar!!! :)

Kan nån göra min historia?

HEEEJ BLOGGEEEEEN!!OJ CAPS...

Var hemma i helgen och hade det hur bra som helst!!!!!!! Fint väder, fina människor, fint allt!!! Var till och med hos en sjukgymnast med Jennifer och även Michan och Johanna var där. Hon verkade hur bra som helst!! Ska börja gå där i sommar, fick jättemycket hjälp. Fick bla lära mig att gå ;) Så håller på att träna på det nu.. går.. sådär, sakta men vafan det kommer :)

Så trodde man att skolan var slut men nej...Jaaa nu imorn ska mitt liv om sex ord var klart.. .men jag hittar inga bilder... får fortsätta leta. Sen ska hemprovet i historia vara klart på torsdag och jag fattar ingenting :O Asså historia tycker jag seriöst är det absolut tråkigaste ämnet som finns!! Överlägset!! Så det fastnar liksom inte.. vi håller på med kalla kriget och så.. och just nu söker jag nån som kan göra den åt mig? Please!! Hade aldrig frågat om det verkligen inte var panik....

sen har vi en kemilabb men den e nog ganska chill..

Nee nu måste jag .. göra nånting... hahha åhhh vill haa loooooooov!!!!! :D


Beskriv ditt liv med sex ord!

Som vanligt matar jag på med inlägg när jag inte har skrivit på ett tag men.. aa så kan det vara!!

Fick en sista uppgift i Svenskan. Vi ska beskriva vårt liv med sex ord och lägga till bilder till varje ord samt en låt i photo story! Jag vet vad jag ska skriva. Jag har till och med två olika! Men avslöjar inte nu.. det kommer!

<3


Grattis lillasyster, du betyder!!

Lite i efterskott men har inte varit inne på bloggen på ett tag men... nu låtsas vi att det här inlägget kom den 28 maj!

GRATTIS MIN FINSASTE LILLASYSTER PÅ 17ÅRSDAGEN!!! Du vet inte hur mycket du betyder för mig gumman! Alla minnen vi har tillsammans, dom är verkligen helt oslagbara! Vi har gjort så mycket roliga saker tillsammans ända från att vi var jättesmå tills nu. Jag älskar dig såå mycket syrran, helt seriöst.. vad skulle jag göra utan dig?Systrar? ;)<3<3<3Jag älskar dig Felicia! Grattis på 17årsdagen gumman! <3

Och så har det avrit mors dag i helgen ju! Älskar dig mamma! <3
Nu släpper vi skolan?!

Hade en jättebra helg hemma. Det var så skönt att slippa göra allt själv. Det tar mer än dubbelt så lång tid om jag ska göra någonting. Jag menar tänkt själv om du e hemma själv och ska ta ett glas mjölk och inte ens får ut mjöklpaketet ur kylen. Det är lite drygt när jag ska äta frukost tex. Nu har jag fått ta ut mjölken ur kylen och ställa det på spisen. Ta några steg med kryckorna, ställa över mjölken från spisen till bänken. Ta några steg till och till sist ställa över mjölken från bänken till köksbordet.(Har jag redan berättat det här?) Sen tillbaka och göra lika dant med smöret, sen tillbaka och hämta yoghurten. Sen till ett annat skåp och häpta mackorna och ta dem till rosten. Sen tillbaka och hämta ett glas. Sen tillbaka och hämta en skål och en sked. Hahah asså ååh.. man får ju liksom ta en sak i taget. Åh sen ska allt tillbaka :O Men nu går det iaf fortare än förut. Jag kan typ gå med en krycka och ta lite saker i ena handen. Ser dock ut som en haltande jag vet inte vad men.. det funkar iaf :) hihhi

Och Felicia fyllde år i helgen :D Gör ett eget inlägg till det sen!!!!!!!!!

Sista provet idag!!!! Två inlämningar kvar sen är det slut på skolan!!!!!!!!! För ett tag iaf! Har väl gått sådär nu på slutet. Men jag måste få in i mitt huvud att man inte måste ha mvg i allt. Det är faktiskt inte dåligt med vg heller!!!!! Har väl kanske 10 mvg och 5 vg lr nått sånt...har inte riktigt hunnit prioritera alla ämnen först men..aa är ganska nöjd ändå. Men nu släpper jag faktiskt skolan!! Så snälla prata inte om den på ett tag.. jag orkar inte höra massa om den. Nu är det sommarlov och sen tar vi nya tag i trean igen lr hur? Inget mer skolprat nu jag pallar inte. Nu ska det vara sommar!!!!!!!!!!! :)

Okej knät då? Jaa det går sakta men säkert framåt. Har börjat med lite nya övningar nu idag faktiskt. Kunde dock inte göra alla fullt ut då jag inte kan stå på ett ben än men.. det kommer :) Började även igår och idag med att köra den styrka jag kan som situps, ryggups, plankan, dips och armhävnigar. Så ska köra på nu!! Så här det knät ut nu iaf :


 

Satan vad blek jag ser ut :O Det e blixten jag lovar... hah..men såhär ser det ut nu iaf. Men det blir nog inte så jättefarligt sen får vi hoppas :)

ååh juste jag vägde mig igår..hade gått ner 5.5kg nu på två månader... :( Men jag ska äta och träna upp mig igen jag lovar!!!

Snart är det sommarlooooooov :D Ska hem imorn också:) hihhi!!!Jättefulbild men ville bara visa mitt hår som mamma har slingat på mig!! Mycket bättre än när frisören gjorde det sist.. då blev det oranget-.- men nu känns det bättre iaf!! :)


RSS 2.0