Tjoo, halloooj, heej... hem till sthlm!

tjoo!!!

Kom precis tillbaka till elevhemmet.. fick skjuts av Albin tsm med Julia, Emelie och Jennifer.. skönt!!! Dock tråkigt att det regnar så mkt... kul att vara på yran nu :/ det ska ju vara soool och vaarmt!! Inte för att jag ska dit men tänkte på dom som e där. Hörde att FC Igööl med Emelie, Karin, Conne och andra killrigare och lite så vann sin första brännbollsmatch iaf så det är ju bra!!

Nu ska jag väl packa lite och så innnan flyget går kl 19 ikväll! Haa det så jättebra på yran och allt nu i helgen alla i Umeå! Vill va med men kan inte den här gången.. det får bli nästa år för mig!! Men det ska bli skönt att komma hem faktiskt!! Tjoooooo!!!!

Då var stygnen borta!

Halloj!!

Lugnt dag i skolan idag med två lektioner var av film på den ena.. chill!!! Har äver varit på vårdcentralen och tagit bort stygnen idag.. lr aa häftstiften snarare...det kändes faktiskt lite när hon drog ut dom men det var itne så farligt. Hon hade nån tång som hon böjde och drog ut dom med...


 

Totalt 14 stygn som nu är borta!!

Det ser faktiskt väääldigt äckligt ut!!! Kännde mig som frankenstein typ... men det var inte så farligt när hon tog bort dom så det var ju bra.


En träkig sak som jag hörde igår är att Jennifer Blidholm hemma också nu har dragit korsbandet...:'( fattar inte varför det händer typ alla nu.. ne men många.. Fanny, Johanna och Michan i fotbollslaget också... det är inte så kul ka njag säga.. men men.. jag och Jennifer ska rehabba tsm i sommar iaf.. vi fixar det här!!!

Ne nu ska jag sova.. hem imorn och biio och jaa!!!:)

Godnatt puss!! <3


Nu vill vi bara ha sommarlov!!!

Hihhi va glad jag blev nu.. pratade nyss med pappa och han undra om jag ville me och se bio med han, mamma och leo på fredag och sa att daniel också kunde följa me. Sen ringde jag daniel och han ville :D Hihhi..råkade dock störa han i hans fifaspelande.. söötnosen dåå, började berätta om att han nyss gjorde värsta målet!! Hahah , va e det med killar och fifa?

Jaa jag har varit lite off igen men.... det har inte varit det lättaste, eller aa jag e inte van vid att ha ett ben som nu absolut inte funkar och samtidigt sköta allt annat också... och elevhemmet har nog aldrig varit äckligare än vad det e nu!!! Fyy faaan asså.. det e såklart kul att bo med alla här men.. det ska bli så skönt att få egen lägenhet efter sommarn!!!

Sen eftersom jag inte får gå mer än vad jag måste, plus att jag går väääldigt långsamt, så har jag inte heller kunnat hänga me ut på helgerna och så och aa... så jag åker hem i helgen. Jag vet att det e brännbollsyran och allt här i Umeå, jättekul verkligen.. men det är nog ingen ide för mig att vara där just nu. Då känns det bättre att komma hem till familjen som kan serva mig lite och till syrran som fyller 17 år!!!!!!! :)

Vad det gäller knät så går det sakta framåt iaf. Har fått upp mer rörlighet nu och svullnaden har gått ner jättemycket :) Kunde ta något steg utan kryckor igår men.. aa det såg väl inte så stabilt ut så det lär bli kryckor ett tag till. Var hos sjukgymnast idag iaf och fick lite nya övningar som jag ska börja med nästa vecka. HAn sa inte så mycket annat, kollade ltie på knät och tyckte väl det såg bra ut. Han mette också runt båda mina låt för att jämföra och se hur mycket muskler jag tappat. Det skillde 4cm... kul...men men.. det kommer tillbaka så småning om :)

Sen har jag fått lite saker av mina söta småkusiner Hugo och Elsa! Åååh dom e så fina och söta och snälla!! :)



Från i påskas hos farfar! :)




En nyckelring och ett par örhängen! Hihhi tack så mycket det var jättefint!! :)

Ne nu ska jag göra lite övningar och kolla på mamma mia!! Perfekt film när man inte e på bästa humöret :)



Pussar!!! <3

 


det rullar på...

Tjoooo!!!

Idag vare en ganska chill skoldag med historia då vi såg film och idrott då vi hade redovisningar. Jag, Jossi och Evelina redovisade om doping, och inte vilken doping som helst utan bloddoping!! lr hur Evsi?;) hahah.. så nu är det bara att fråga mig om ni undrar hur man kan dopa sig... neee men guudd.. jag skoja bara......glöm det jag sa, sånt ska man absolut inte hålla på med!!!!

Va förbi nolia en stund efter skolan och kollade på träningen, lr aa intervallerna i hinderbanan. Kommer ihåg när vi körde det förra året. Det är som en hinderbana osm är uppsatt med häckar man ska under och plintar man ska över och massa saker.. så springer man i en min, vilar en tror jag et e... sen gör man det  3x8. Riktigt jobbigt faktiskt.. fast skulle hellre va me än att titta på.. men jag e snart där!!!



Har pluggat lite matte nu på kvällen, vi har matteC nationella på fredag så.. aa. Har även gjort mina övningar och sakta men säkert går det lite framåt. Ska göra dom igen nu. Ha det så bra sålänge!!! Puss!! :)




Schyssta kompisar man har då som hissar upp min ena krycka i nätet på Nolia.... ;)


Tack, ni e hur fina som helst!

Kom på en sak... Måste bara säga tack till alla som hjälper mig med att bära, laga mat, köpa mjölk, hämta matlåda och allt sånt .. trodde verkligen inte att jag skulle vara så handikappad som jag e nu.. men det kommer bli bättre snart.. men jättetack ni e hur fina som helst!!!

<3


Första dan i skolan!

Klarade mig även igenom första skoldagen med benet och det gick faktiskt ganska bra. Ska egentligen inte gå till skolan på typ en vecka efter operationen men kände att jag har redan missat så mycket plus att jag hade nationella speaking idag så jag gick ändå. Blevdock  ingen morgonträning för mig så började vi fem i tolv. Får även numera åka taxi till skolan ett tag vilket är gaaanska så bra.. hahah annars hade jag typ behövt gå hemifrån två timmar innan skolan börjar typ..;P

Hade nationella speaking i egensla första lektionen. Hatar det verkligen, det e typ det värsta jag vet.. men det gick faktiskt bra :D Fick VG+ och de e gansak bra för att vara jag i engelska så jag e jättenöjd:)

Annars då.. jo jag har kommit på att jag inte kommer hinna fika i skolan heller (aa för er där hemma menar jag mellanmål som mackor och fil och så).. hhaha jag hinner ju inte fram och tillbaka mellan lektionerna.. ååh va segt det går.

Slutade vid halv fyra och då stannade jag, Evelina och Jossi kvar lite och  gjorde klart våran dopingredovisning som vi ska ha imorn på idrotten, weey!!! Åkte sen taxi hem igen.

Måste bara avsluta med att säga GRATTIIIIS TILL KÖRKORTDET JOSSIIII!!!! GRYMT JU!!!!!!! HIHHI!!!

Ne nu ska jga sova.. godnatt alla glada! :)

Först ut...sist in!

Heejsanhoppsan!!!

Har känt mig mycket starkare i kroppen både igår och idag så det e skönt att det går åt rätt håll iaf, även om benet fortfarande är lika stelt och stort. Igår blev det ännu en hemmakväll med först lite fotboll då Daniel sattsat på Milan, vi kollade tills det stod 3-0 till Milan efter typ 30 min, då kändes det kanska säkert och då blev det lite melodifestivalen istället. Och Saade kom trea, ändå bra gjort med tanke på hur det har gått de senaste gångerna för Sverige!!

Är tillbaka i Umeå nu efter att ha flygit hit vid tjugo i tre. Det har varit lite krångligt att flyga med benet då jag t.ex. skulle igenom säkerhetskontrollen. Jag kan faktiskt inte ta ett enda steg utan kryckorna inte ens om jag håller i någon annan så jag var ju tvungen att gå igenom med dom sen fick dom åka igenom kontrollen igen och aa.. det gick iaf :) Och pappa fick följa med mig in till gaten så det var skönt! Sen fick jag även gå tidigare än de andra till planet eftersom att det inte går så fort för mig att gå. Hahhaha.. men kom sist i ni planet ändå, alla hann om mig även fast jag gick i förväg, planet stod typ längst bort. hahah fett synd. Men men, jag kom med iaf, fick sitta längst fram och de hjälpte mig med kryckorna och så så det var lugnt. Sen när jag klev av kom taxichauffören in och hjälpte mig med väskan också så jag klarade mig hela vägen till elevhemmet!! :)

Sen har jag världens snällaste kompisar också!!! Matilda och Conne står vid ingången när jag kommer och tar upp min väska. Sen lagar Conne kyckling och ris till mig och Nathalie erbjöd sig att köpa mjölk och så till mig imorgon och så kunde hon ta min matlåda också!! Tack så mycket brudar ni e bäst!!! Det e tur att jag har så bra kompisar, annars hade jag ju aldrig klarat mig!


Nu ska jga väl göra lite av mina övningar igen och sen ikväll är det dags för VM-final i Hockey!!! SWE-FIN!!!




 












Så här ser knät ut med och utan .. aa bandage lr vad de nu e..


  

Och såhär ser kylbandaget ut som ska hjälpa till att få ner svullnaden..



Tjoooooo!! :)


Sakta men säkert...

Överlevde första natten så nu kan det bara bli bättre. Somnade väl vid ett igår och sov till och från till klockan sex då jag gick upp för jag kände att jag inte skull ekunn asomna om. Det har typ gjort lika ont idag som igår men tabletterna som jag tar hjälper ganska bra faktiskt så det e ju bra! Har även börjat göra de övningar som jag har fått. Det går lite segt men aa... det går bättre och bättre ju fler övningar jag gör :)

Var hemma själv ett tag innan lunch men sen kom Daniel då han hade håltimme och gjorde lunch åt mig. Eller aa.. han värmde plättar i mikron men ändå, jag fick lunch iaf och det var gott!! :) Sen var han tvungen att gå och då kom mormor förbi med lite bullar också, jättesnällt!! :)

När hockeyn började var Daniel här igen och vi kollade på matchen och Sverige e i finaal!!! Fan va bra!! Men nu har han dragit ut på skiva igen så ligger här i soffan i vardagsrummet med familjen. Leo har precis haft fest där nere i källaren också med några brudar och killar.. dom har ju inte varit tysta precis men det verkar som att de haft kul iaf :)

Ska sova om ett tag men vi hörs imorn igen! :) Sov gott alla!! :)


Då var operationen avklarad!

Nu är operationen äntligen avklarad! Allt gick bra men det gör ganska så ont i benet. 

När jag kom dit vid 08.00 fick jag gå och sätta på mig sjukhuskläder i form av en rock ett par strumpor. Efter det fick jag gå och lägga mig på en säng inne i ett rum där det låg massa andra sängar och människor med draperier omkring. Jag fick då äta min lilla frukost som bestod av fyra tabletter som skulle motverka olika saker som illamående och smärta. Fick även  lite dropp i armen. När klockan började gå över nio fick jag gå och kissa en sista gång innan jag sedan gick in i operationsrummet där operationen skulle utföras. Jag fick lägga mig på en brits med armarna åt varsitt håll. Sedan var det kanske fem läkare som var där inne och satte på mig två lappar på bröstet och en större lapp på magen och så fick jag någon slags pulsmätare på tummen. Tillslut fick jag en spruta i armen och skulle precis sätta på mig en syrgasmask och sedan var jag helt borta.


 Efter operationen vaknade jag i samma rum som sängen stod ifrån början och jag kommer ihåg att jag frös jättemycket och jag hade tydligen vänt och vridit mig ganska mycket. Omkring klockan ett började jag dock vakna mer på riktigt. Där låg jag med en filt över mig och kände inte av så mycket i benet då det fortfarande var lite bedövat. Jag kände mig såklart lita trött fortfarande men kunde ganska snabbt sätta mig upp och få en macka och ett glas juice innan jag kunde ringa till pappa som sedan kom in till mig. Efter att tag kom det även en sjukgymnast som berättade lite om mina övningar som jag ska göra och så fick jag testa att trycka ner knät så det blev spänt samt dra upp det vilket gick bra men gjorde lite ont. Jag fick även ställa mig upp och testa att gå lite på kryckorna. Hon sa att jag ska gå på dem i fyra veckor nu framöver men jag ska sätta ner foten och försöka gå så normalt som möjligt. Sedan fick jag sätta mig ner igen och hon började prata om att jag nog måste gå hos en sjukgymnast uppe i Umeå ändå men jag hade lite svårt att lyssna. Jag blev jätteyr och började svettas jättemycket och tårarna började rinna. Vet inte varför det blev så det bara kom och jag kunde inte kontrollera det men de la sig efter ett tag.



 

Runt klockan tre fick jag åka hem igen och jag mådde lite illa i bilen men det gick bra. Fast däremot så gick jag jättesakta på kryckorna. Jag som precis hade fått upp speeden innan men nej, nu går jag typ i en meter i timmen! Men det ska nog bli bättre om ett tag.


 Har det gjort ont då? Jaa det har det faktiskt, väldigt ont, men jag försöker bita ihop och inte tänka så mycket på det även fast det är svårt. Däremot blev det lite konstigt när jag skulle gå ner och kissa. Vi har för tillfället bara en toalett på nedervåningen så jag var tvungen att gå ner och upp för trappan. Nedför var det inga problem men när jag skulle gå upp igen så blev jag helt slut. Jag var tvungen att sätta mig ner och blev helt yr och var verkligen helt slut i kroppen och armarna. Det kändes jättekonstigt. Har i för sig bara legat och sovit i soffan och varit helt borta hela dagen men ändå.

Jaa snart är det dags för att sova så vi får se hur det går då. Pratade med en kompis, Johanna, och hon opererade två dagar innan mig. Hon sa att det skulle göra ondast andra dagen men att det blev bättre mot den tredje dagen. Vi får hoppas på att det blir bra! Hoppas allt har gått bra för Amanda Hill som har operarat vaderna idag också fats hemma i Jönköping!!


Nu ska jag sova snart. God natt!! :)


Då var det dags!!


Idag har det blivit en ganska lugn dag med mycket soool!! Jaa vad kan det ha varit, 30 grader i solen och 25 i luften!! Hur härligt som helst. Daniel kom till mig vid fem i natt efter studentskivan... såå aa. jag gick upp och solade vid tio sen gick jag in och väckte han vid två igen. Hihhi sötnos!



Mamma och Felicia har också varit hemma idag då de har varit lediga så det har verkligen känts som typ sommarlov!



<3



<3

Har även varit nere i Viksjö och kollat på Beles innebandyträning och hälsat lite på tjejerna och så. FIck träffa Matilda och Jennifer lite snabbt, mina sötisar som jag saknat så mycket!!! Och Jennifer som har varit på Sri Lanka i två veckor och innan det hade jag inte heller sett henne på ett tag så det var kul att få se henne igen!!! :)

Jaa är jag nervös inför operationen imorn då? Njaa sådär, inte så mycket faktiskt. Ska snart gå och tvätta mig med det där medlet och gå och lägga mig. Tiden blev framflyttad så nu är det 08.00 som jag ska vara där och så blir det väl operation sen efter det.

Elin Ternvall var ochså inne och skulle operera knät idag hörde jag men hon har inte korsbandet utan det var något annat men det hade gått bra iaf. Sen har Johanna Mårtensson från fotbollen också dragit korsbandet och hon opererade igår. Fick sms av henne och hon hade tydligen väldigt ont men allt hade ändå gått bra sa hon. Så aa.. vi får se hur det blir imorn helt enkelt!!

Ne nu sk ajag snart gå så jag hinner sova några timmar innan jag ska upp och tvätta mig igen!! Sov gott allihopa!! Hör av mig imorn om hur allt har gått och så!!! Godnatt!! <3


Mysig dag med älsklingen!

Jaa vad göra jag nuu då egentligen... har sutti och smsat lite med Sofia i min klass. Dom har kemiprov i skolan imorn, det var därför jag gjorde det igår innan jag åkte. Känmns skönt att jag e klar med det redan, men lycka till alla!!!

Jaa förutom att ha varit hos sjukgymnasten i stan idag så har jag också legat vid poolen och solat!! Hur skönt som helst och verkligen huur varmt som helst!! Det kändes verkligen som att det var sommar idag! Lite senare åkte jag hem till min kära älskling Daniel. Klockan var väl omkring fyra och det var fortfarande väldigt varmt ute så vi tog med oss två skedar och gick en mysig promenad genom skogen och lekplatserna i Barkarby och köpte en Ben&Jerrys och åt den på vägen hem. Sååå gott!! "Cookie dough" ska det vara! Hehhe dock är det den enda jag har smakat men den e för god för att man ska våga testa någon annan!! Plus att det inte är värt att testa om man inte skulle tycka om den. Hihih. Ne men det var faktiskt jättemysigt att bara gå en promenad och äta glass ute i värmen, det kan jag faktiskt rekomendera. Är ni rastlösa eller helt enkelt inte har någonting att göra. Ta en proenad och ät glass!!

Sen spelade vi en match på fifa hos han innan vi åkte tillbaka hem till mig. Ni kan ju gissa vem som vann ;) Hahah... ne tyvärr det var faktiskt inte jag som vann den här gången heller.... asså shit vad dålig jag är på fifa!! Eller så är det bara Daniel som e sjukt bra.. vi kan ju hoppas att det e så iaf... annars skäms jag typ.. Men jag var ändå grym på straffar, iaf att rädda dom... alltåd nått!! hihih :)

Sen blev det grillat hemma hos mig innan han skulle iväg på studentskiva :) Sen har jag bara varit hemma med familjen, väldigt skönt och mysigt faktiskt!!! :)


Ne nu tänkte jag sova, sen Daniel kommer hit i natt nån gång också!! sissi :) Vi hörs allihopa!! Sogott! :)

Om knät och inför operationen!

Hur mår mitt knä och vad händer nu egentligen?

Jaa jag har ju gått på kryckor nu ett tag för att få ner svullnaden och för att inte belasta knät så mycket. Vad det gäller svullnaden så har den gått ner men det syns fortfarande lite men det är ingen fara.



Såhär såg knät ut (det högra) dagarna efter matchen då korsbandet gick av....



..och så här ser det ut nu. Som ni ser har svullnaden ändå gått ner väldigt bra!
(Sen att jag har ganska många "grusfotbollsärr" men det är en annan sak)

 Annars så har jag inte ont alls i knät, det ända är att det känns lite stelt och att jag inte kan böja det ordentligt vilket beror på svullnaden. Hur som helst så är jag hemma i Sthlm nu då jag ska operara knät på torsdag. Jag har även idag varit hos en sjukgymnast där vi gick igenom allt inför operationen och så mätte de och greja lite med knät och det såg bra ut. Så allt har gått bra hittils, nu är det bara att vänta på operationen som ska göras 07.30 på torsdag. Fick även reda på att jag komer vara sövd under hela operationen. Annars har jag, som jag sa tidigare, hart att man har kunnat varit vaken och att man bara har fått bedövning i benet, men så är det tydligen inte nu. Det kanske är lika bra att man sover och så får man vakna upp sen när det är klart.

Några saker som de gick igenom inför operationen var t.ex. att man inte får raka omkring området som ska opereras (så ja jag har itne rakat mitt högra ben på ett tag men nu vet ni varför), sen får man inte heller ha sår omkring området och man får itne heller ha vara förkyld och ha ont i halsen under operationen. Händer något av detta så ställs operationen in av säkerhetsskäl. Så jaa tror ni inte jag e lite rädd för att typ gå in i ett bord och skrapa upp knät som jag brukar kunna göra... men har klarat mig hittils iaf! Sen ska man även tvätta sig med en speciell grej kvällen innan operationen och samma morgon samt att man inte för äta inom de 6 timmarna före operationen. Såå jaa det är mycket ny information som man inte hade någon aning om innan men... det här ska nog gå bra.

Helt ärligt så är jag inte så nervös än faktiskt. Det känns som att de vet vad de gör och att det borde gå bra. Som jag sa till Emelie och Conne så det enda jag har tänkt på är att om jag typ inte skulle vakna igen eller om mitt benskulle bli förlamat eller nått.. men de bara skratta och sa att det händer inte! Så jag får väl lita på mina kompisar så får vi hoppas att de har rätt för en gångs skull ;) hihhi :)

Nu vet ni lite mer om hur det ligger till. Juste, komme rbehöva gå på kryckor i ungeför 4 veckor efter, men men jag e van satt det e lugnt. Inte alla som får hoppa omkring på Jossis kryckor inte ;) Och inte alla som får bli kallad krycko heller för den delen så det e lugnt för mig asså ;) Sen ska jag tillbaka på återbesök efter en och två veckor så det blir mycekt åka fram och tillbaka för mig nu.. men men... huvudsaken är att knät blir bra igen:)

Sååå.. återkommer efter operationen på torsdag så får vi se hur allt känns då! :)


Veckan i Umeå!!

Sorry Conne det blev inte så att jag la upp några bilder och uppdaterade igår när jag satt på flygplatsen som jag sa att jag skulle.. råkade såklart checka in usb-sladden med väskan så.. det gick itn eså bra...

Nu är jag tillbaka här efter ungefär en vecka igen... jaa jag vet inte riktigt vad jag gör men blogga gör jag inte. Men tack till er trogna läsare som ändå stannar kvar trots mina små break ibland. Som ni märkt kommer jag ändå alltid tillbaka förr eller senare! :)

Okej vart ska vi börja... vi kan börja med att lägga upp några få bilder från Umeåveckan och sen går vi vidare till hur det egentligen ligger till med mitt knä!


Jaa veckan som har varit har väl inte varit så jättespeciell jämfört med alla andra. Okej Emelie kom hem från Thailand men så mycket mer spännander har det inte varit....nee skoja bara Emeile, är jätteglad över att duu äntligen är hemma igen :D Vekade som att hon hade haft det bra där borta i de här tre veckorna, och brun va hon såklart också!!! Kul att ha dig hemma igen tejen! :)



Jag, Conne och Evelina!

I fredags (efter ett inte så roligt engelskanationella writing) var vi först hos Emelie;  Jag, Conne, Evelina, Emelie, Karin och Josse innan de äldre, dvs de som fyllt 18, gick ut på krogen. Jag tänkte inte direkt dra ut med mina kryckor heller så jag gick hem till Evelina med Conne och ungicks lite med de små! Hihhi nedå, det var jättemysigt faktiskt! :) Sen ni som har min FB kan ju gå in på min sida och se vad Josse har lagt upp för klipp om att man faktiskt kan dra ut på krogen med kryckor ;)

        
                 
 Josse,Karin och Emelie!

Sötnosarna!


På lördagen blev det grillning på elevhemmet!




Mattis såg då till att inget blev bränt.. lr? ;)



Och Ida och Amanda..... dom va Ida och Amanda ;)


Sen hade vi våran väldigt sköna söndag då vi faktiskt kunde ligg aute och sola i bikini.. jaa, man kan det i Umeå me faktiskt ;)

 

Nathalie och Emelie "Melker"!




Jennifer och Johan!




Melker och Jag!

Sen blev det måndag och jag han göra ett Kemiprov innan jag efter att ha varit på intervju i stan och ätit glass med Conne och Emelie åkte hem till sthlm mot operationen! Provet gick bra, intervjun gick bra, glassen var god.. nu hoppas vi bara att det löser sig med knät också!!



Bra helg hemma!! Men fastnade inne på toan...



Så var man tillbaka i Umeå igen!! Träffade bosönbrudarna på flygplatsen och det verkade som at tdet hade gått bra!! Hihhi va kul :)

Veronica fyllde 18 i fradags!!!!! Så var där och träffade massa fina människor och hade det trevligt!! Matilda och Hanna kom till mig lite innan så vi fixade oss och så, sen träffade vi Camill apå vägen och sen gick vi dit. Det var riktigt kul att träffa alla igen!! På valborg blev det lite lugnare. Jannifer är fortfarande på sri Lanka, och Matilda och Elin var på olika håll och jag och Daniel kände väl att vi inte orkade åka iväg nånstans så vi var hemma och åt oxfilé med potatisgrattäng/krocketter, tzatziki och rödvinsås!! Hur gott som helst var det!!! Sen gick vi till brasan i Skälby och kollade lite där. Har inte sett brasan på några år men det var rätt mysigt att gå dit. Måste dock säga att det var den sämsta brasan jag sett. Huur liten som helst... men kan säkert ha varit så att de itne fick ha större för att det var för tort lr nått jag vet inte.. men så vare iaf! Sn egick vi hem och såg en film och hade det mysigt bara. Man behöver faktiskt inte alltid hoppa omkring och så. Kände att jag inte orkade med mitt ben heller så aa.. men der var faktiskt hur mysigt som helst. "Världens bästa valborg" sa Daniel.. puss på dig älskling!!

Hahaha sen har det hänt lite andra saker också.. på fredagen precis innan vi skulle äta gick jag in på toan där nere i källaren. När jag skulle gå ut så fick jag inte upp låset!! Det hade fastnat!! Så där stod jag helt själv...

-" Maamma!!, Paappaa!, Leooo!! Hallåå??"

Det var ingen som hörde mig, dom var ju ute och grillade..och ingen mobil hade jag heller...tillslut kom Felicia ner och var jättekissnödig. Men jag hade fortfarande inte fått upp dörren..Sen kom mamma och försökte hjälpa till... vi slet och vicka dörren fram och tillbaka men det gick inte... efter ett tag kom pappa och försökte med skruvmejsel men nej.. den satt fast.. och maten började kallna... Vi har ett litet fönster på toan men det sitter högst upp vid taket och utanför är grunden och över den är det den delen som vi byggt ut. Lite svårt att förklara men det är iaf typ lite men än en meter i "tak", massa grus och stenar och aa...  Men när det gått ungefär 20 min insåg vi att låstet satt verkligen fast, och jag skulle inte komma ut. Så jaa jag fick hoppa ut genom det där fönstret tillslut och det var inte lätt kan jag säga... framförallt inte med ett ben som inte går att böja heller... hahhah och så skulle Hanna och Matilda komma och aa... herregud. Kom ut tillslut iaf och senare på kvällen fick pappa bryta upp listen bredvid dörren för att få upp den. Det är den enda toaletten vi har just nu eftersom vi gör om i badrummet där uppe så vi var liksom tvugna att göra så.. hahahah.. aa, det är inte nått som händrer varje dag iaf.. men jag kom ut!

 

Ja fönstret är inte jättestort...



Och såhär blev dörren tillslut...hehhe..



Sen har mamma och pappa gjort fint i trappen också :)

Hoppas ni hade en trevlig valborg allihopa!! Ha det så bra så hörs vi!! Tjooooooooooo!! :)


RSS 2.0