OPERATION NÄSTA!

 
Halloo!!
 
Har haft en jättebra helg med laget då vi har haft teambuilding hea helgen! Kort och gott blev vi indelade i olika grupper och fick uppdrag att göra, fick brev på olika ställen med ny information och nya kodord!! Riktigt kul vare! Slutade med att vi hamnade i Norryskär och sov där i stugor, spelade volleyboll, basket, grillade, berättade historier och hade det riktigt mysigt! Riktigt bra uppstyrt tycker jag!
.
Och nu har jag äntligt fått operationstid! :D Fick reda på igår att jag ska opereras imorn i Skåne av Evelinas pappa! Känns läskigt att börja om igen och bli "handikappad/invalid" ett tag men käns ändå bra att få det gjort så jag så småning om kan köra på riktigt igen! Kan berätta mer om detta senare! Just nu är jag hemma i Sthlm, känns riktigt skönt att träffa familjen igen, var ett tag sen jag var hemma, har saknat dem stört mycket! Imorn flyger jag till skåne, blir opererad och flyger tillbaka till sthlm på fredag för att vara där över helgen innan jag åter beger mig till Umeå! Sen får vi se hur det blir med allt, när kan jag gå igen, när är jag tillbaka och alla sånna frågor.. det är inget jag vet utan det får vi se. Något som dock är rätt så säkert är att det inte blir något spel alls den här säsongen utan jag får sattsa på nästa säsong helt enkelt! :)
 
(ja jag hata punkter och överanvänder utropstcken..hihi)
 
"Bild med hela laget plus en kändis" Pekka Heino o Susanne Jonsson ftån Go kväll!
.
Wish me luck! Snart kan ni kalla mig krycko igen!
Puss! <3
 

Pictures

Mys i stugan förra helgen, syrrans DJ-kille, my Dalenkille osv...nu ska jag åka och se Dalen- RIG i dm!! Vilka hejar man på?
.
.
.
.
.
<3

Bilder till förra inlägget!

Blogginlägg på mobilen är inte riktigt min grej! Bilderna får jag lägga in när jag är vid datan igen! Puss sålänge!


Äntligen sol och bad!

Ååh det har vart så varmt och soligt och fint väder de senaste dagarna!! Att bara ligga ute i solen och inte göra nånting är det bästa som finns! Hade det jättebra i fredags me! Vi var ute i Tobbes stuga igen, åkte ut lite tidigare den här gången, och åkte vattenskidor, spelade volkeyboll, sola, bada och fika!! Så jävla mysigt! Det är riktigt fint och lugnt där ute! På kvällen blev det pizza längs älven och mys hos Carl!

Idag tog vi bilen och åkte mot solen! Började bli mulet i stan så vi åkte till obbola och hitta en badplats där det var riktigt soligt och skönt! På kvällen blev det tacos tillsammans och nu är det jobb på Invito i garderoben! Är ganska lugnt nu så passa på att skriva lite här! :)

Hoppas ni har det bra alla! Btw så har lillsyrrans kille Marcus Hägg spelat på the voice i kungsträdgården ikväll! Det twittras om att han ska ha vart grym! Kommer bli nått av den killen!

Har gått bra för Pontus i Tjeckien!! Dock åkte de ut i semin tyvärr så det e färdigspelat för den här gången! Saknar han så sjuukt mycket!! Han kommer hem på måndag så är bara två dagar kvar iaf!

Ne, back to work!! Have a good night!! Puss!


Mys i stugan!!

Stört jobbig träning idag! Syreskuld på slutet som är sjuukt jobbigt! Massa olika upphopp och styrkegrejer, benen tar helt slut! Ska bli skönt med träningsfri dag imorn så man får vila upp sig lite!
.
Var ute i Tobbes(i klassen) stuga idag med Evelina, Emelie, Carl, Johan och Tobbe. Riktigt skönt vare, hur bra väder som helst! Vi åkte vattenskidor(inte jag) och tog det bara lugnt ute på bryggan och i solen! Underbart!! Vi ska dit imorn igen fast lite tidigare så tar vi med oss lunch och lite fika, myyys!!! Hoppas på lika fint väder imorn igen!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Och Johan som åket till Gbg i helgen då skolan börjar! Samma linje som jag, Civilingenjör Industriell ekonomi fast på Chalmers då!! Hoppas han får det bra där nere!!
.
Nu ska jag hämta upp tvätten och seen... sova tror jag!! Puss och godnatt allihopa!! <33

Prag?!!

Nu har Belebrudarna ocskå dragit till Prag!!! Fan va kul, kör hårt tjejer!!! Pontus drog också till Prag idag med Dalen så han är borta tills på måndag! Blir säkert sjukt kul för han, mindre roligt för mig som kommer sakna han som faan!!! Men vi får hoppas att dagarna går fort!
.
Nytt rekord med tidiga träningar har jag slagit! Igår vid 11 hade jag hunnit med att ha körlektion, gymmat och cyklat intervaller! körlektion 07.10 och sen direkt till IKSU efter det!! Sjukt skönt att ha hela dagen kvar sen!! Idag vare lagträning 17.55-20.00 as usual! Operationen då? Återkommer med det när jag själv har fått veta lite mer. Ska ringa lite samtal imorn så får förhoppningsvis rätt så snart reda på när det blir operation!!
.
Juste jag har gjort ett arbetstest(konditionstest) på löpband som gick riktigt bra!! Har inte gjort det testet förut så har inget att jämför med så men om man ska jämföra med beep så ska det vara kring höga 13 enligt fystränaren Andreas, alltså nivå 13 och nånting. Sprang 13.3 innan jag skadade mig och Andreas sa att jag låg där nu också om inte ännu bättre!!!! Jag har alltså fått tillbaka min kondition och har kring testvärde 60 igen!! Var nere på 52 innan sommaren så jag kan säga att jag är väldigt nöjd med min sommarträning!!! Känns sjukt bra att jag kommit tillbaka till den. Känns dock mindra bra att jag snart ska operera och kommer tappa den igen... men det är väldigt bra att jag fått upp den så pass bra ändå för det kommer underlätta senare osv... ska berätta mer om det sen!
.
Sen var jag även på middag igår med Pontus hos Sua och Emelie(hans mamma och syster)!! Var ett tag sen man var där så det var riktigt mysigt, och gott!!
.
Ne nu ska jag nog öppna min körkortsteoribok och läsa  lite mer än vad jag gjort!! Har bestämt att jag ska läsa som fan nu när Pontus är borta, måste verkligen göra det!! Men vi hörs och ses!! Lycka till alla i Prag!! Ååh fick mms av Peter, tränare från RIG:
.
.
.
Tänkt att man blivit för gammal för att få följa med på dom här resorna!! Sjukt! Saknar det lite grann.. men bara lite..<33333333

Mer jobb!

Jadå det gick ju bra igår!! "När kan du jobba nästa gång?" Så det blir jobb på Invito nästa lördag också i garderoben! Det är ingen jättestor garderob så är inte jättemycet att göra men det var helt okej ändå!
.
Klockan är trax efter ett och jag har redan sprungit klart mina intervaller idag!!??! Vad hände där? Sjukt skönt iaf, nu har man resten av dagen helt fri!
.
Nu ska jag duscha och så, Pontus är och spelar träningsmatch mot Sandåkern, hoppas det går bra!! Sen lite senare blir det handboll hos Empan som jag sa tidigare! Ha en brsa dag allihopa!! Puss! <3

Mys och jobb!

Hallooo!!
.
Hade det riktigt trevligt igår, var på allstar med Jennifer, Conne, Evelina, Jossi, Anna och Pontus och åt och såg handbollen där Sverige gick till FINAAAL!!! Helt sjukt!!! Imorn blir det att se handbollsfinalen hemma hos Emelie och sen grillning med några i klassen! Myys! Blev även lite filmmys igår kväll med Pontus, Tobbe och Nils  då vi träffa på dem på ICA .. hihi!
.
Ikväll då? Har precis ätit pizza med Pontus.. riktigt gott, vi orkade itne laga mat idag kände vi! Sen ska jag jobba i gareroben på Invito i stan ikv!! Sofia från klassen jobbar där och det behövde nån i garderoben så hon frågade mig och jag sa ja! 21.30-02.30!!
.
RIG åker till Prag idag!!! Åhh va ku! Lycka tilll ni är bäst! :)
.
Nu ska jag se lite serier med min älskling!! Seees! <3

RÖSTAAAAA NUUUUUUU!!!!!

OMG! Mat för 60 000!!! Hur glad skulle man inte bli av det!! Pappa är med i en tävling där man tar en bild och den som får flest "likes"/ "gillningar" vinner 60 000 kr på Willys!! Om jag har förstått det rätt! Så RÖSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Skulle behövas i vår familj!! Speciellt när jag är hemma och äter.. hehhe!!! Så rösta nuuu!! :)
.
Klicka på rösta på facebook sen installera uppe i högra hörnet sen rösta!! :) hihhi tack!!
-->     http://gillaattgrilla.nu/galleri/bild/WXE3FZ55
:D <3333333333

ANTAGEN!!

Heeej allåååå!!!
Inne på andra veckan med lagträningarna nu och det känns super!! Eller aa det hade ju kunnat vart bättre med knät men känns bra ändå. Nu är det klart att det blir operation iaf! Vet dock itne exakt när, måste skriva över mig till Västerbotten och grejer men det ska nog gå rätt så snabbt iaf!
.
Vad har man gjort förutom att träna då? Jaa det blev spontanlaserdome förra veckan, på tjugo min ringde vi ihop 11 pers från klassen (gamla klassen)som kom till stan och körde laserdome! Riktigt kul vare! Kan väl inte skryta med att jag är bäst som Pontus gör och är men det var kul iaf!! :)
.
Har även jobbat ute i Pontus stuga med att måla och lite sååå.. sen har jag även jobbat på Online med telefonförsäljning! Inget jobb jag skulle jobba på i hela mitt liv men just nu funkar det faktiskt! Man behöver inte jobba så många timmar i veckan vilket är bra om jag ska ha kvar det när jag puggar. Sen går det faktiskt rätt bra också! Har vunnit några interna tävlingar om vem som säljer mest så känns bra! :)
.
Har typ blivit TEG-bo... :O Bor typ hos Pontus justr nu, har inte flyttat över min väska till min lägenhet sen vi flög upp hit... hehhe.. men blir väl tillbakaflytt snart!
.
JUSTE!! Höll nästan på att glömma det jag skulle skriva.. jag kom in på mitt förstahandsval
till Universitetet!! Var 5:e reserv först men nu kom jag in och ska börja plugga till hösten!! Civilingenjör
Industriell ekonomi ska jag gå! Känns riktigtbra!!
.
Puss och kram och godnatt.. om ett tag.. !! :)

RSS 2.0