This is me when I'm working

 
 
Idag är jag helt ledig!! Från både träning och jobb! Det var inte igår precis, sjukt skönt!! Ska nog ändå dra till IKSU och leka lite med klubba och boll. Det är ju nya klubbor som gäller nu, Exel. Vet inte om jag gillar att de är så spikraka. Är ju alla klubbor i för sig men jag har alltid haft helt böjda klubbor både på blad och skaft. Men raka är nog bäst ändå så ska försöka vänja mig.
 
This is me when I'm working:
 
Sjukhuset
 
 
 
Black Jack

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad händer i Carros liv just nu?

Nämen heej igen!! Att överge är ett starkt ord.. jag har bara vilat lite!
 
Ne men det har gått några månader nu, månader av hårt slit i skolan och i gymmet så det är där jag har lagt mest energi. Vad det gäller skolan så har jag nu gått klart första året av fem på Umeå Universitet där jag läser Civilingenjör med Industriell Ekonomi som inriktning. Det har varit ett sjukt kul första år och jag har lärt känna massa nya sjukt härliga människor. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket på så kort tid. Tårarna har runnit nästan varje dag, av skratt asså! Sjukt roligt folk så är jättenöjd med mitt val. Alla tentor är klarade(mest matte men lite ekonomi också)så nu är det sommarlov till i början av september någong gång. 
 
Vad det gäller knät så har jag varit ganska less på det ett tag. Även om folk bara menar väl när de frågar så är det ganska jobbigt att höra samma fråga hela tiden när jag knappt själv vet svaret. "Jo det är bra är inte så långt kvar nu" har jag svarat men sedan har månad efter månad gått och jag tycker att jag inte gör något annat än att vara på gymmet. Nu kan jag dock säga med mer säkerhet än förut att det snart är bra! Snart snart hoppas jag! Ska gör ett till styrketest här i veckorna så får vi hoppas att det visar bra! Kan berätta mer om det sen!
 
Annars i sommar då? Jag jobbar på sjukhuset på Barn 4 och tar hand om ett barn där. Sedan jobbar jag en del med Black Jack på olika uteställen i Umeå också! 
 
Det är det just nu! tjooo!

RSS 2.0