Roadtrip to Sthlm!

Hur ska det gå på tentan imorn? Mmm bra fråga..vad e nationalekonomi? Typ så känns det. Ne men ska bli skönt att göra bort det imorn! Efter tentan blir det iaf ett efterlängtat lov! Vid 16 imorn går bilen från Umeå till Sthlm med mig, Saga, Lovisa och Axel!! 
 
 
Puss godnatt! <3

Hair model Matrix Sweden!

 
Det var en lång men rolig dag igår! Det här är andra gången jag är med i en sådan här grej och jag tycker det är jättekul! Nu är det plugg i två dagar till och träning såklart, sedan tenta på onsdag i Nationalekonomi och därefter hemresa mot Stockholm!! Ska bli riktigt skönt med en veckas lov!
 
 
 
 
 
Vi fick lite produkter också! Godnatt! <3
 
 
 
 
 

New style!

Träningsledig dag idag! Vila, äta, sova! Så varför inte ta en heldag hos frisören! Det är så att jag, Saga och Josefin från min klass ska vara hårmodeller imorn för Matrix. Håret har blivit färgat och klippt(bara topparna) och imorn är det visning för 100 frisörer från hela Sverige! Kul kul! De sa dock att de skulle färga mitt hår ljusbrunt.. vet inte riktigt om det blev ljusbrunt men är nöjd ändå. Kul med förändring och håret känns väldigt fräscht!
 
 
 
 
Några snabbilder från idag! Imorn blir det mer styling och smink och seden visning! Upp 06.30 imorn sååå, godnatt!
 
Förresten, så jävla bra att Dalens herrar vann idag så nu är de också i semi!!! Ville bara säga det. Godantt!

Something's gonna change

Är lite nervös inför imorn. Nån förändring kommer det bli. Vet inte exakt vad än men någon skillnad kommer ni se på mig!
.
This is me now...
.
 
..but how will I look tomorrow?
 
Godnatt alla glada! puss <3
 

Surprise from Sthlm!

Tjenna alla!!! Nu har äntligen mina fina tjejer från Sthlm kommit och hälsat på mig här uppe i Umeå!! Blev så chockad när de kom för några veckor sedan! Hade ingen aning att de skulle komma och så knackade det helt plötsligt på dörren. Jag öppnar och där står Matilda och Jennifer glada och med presenter i handen!! Blev så himla glad! Älskar sånna fina överraskningar!!
  
 
 
 
 
Vi hade det verkligen jättemysigt den helgen, riktigt lyckat var det!
.
Annars så går det jättebra med knät! Har dock inte börjat träna innebandy än men känner mig ändå väldigt stark och ska snart göra ett styrketest (biodex) för att se exakt hur styrkan ligger till sen får jag nog börja gå på planen lite smått. Som jag har längtat!! Och IKSU är i semifinal!!! Sjukt bra tjejer! Nu är det första semin som väntar nästa fredag! Kul att så många från klassen kom och kollade också, vi var 15 st civilingenjörer som satt tillsammans och hejade på läktaren, riktigt kul!
.
Skolan går bra den med! Har klarat allting hittils vilket känns jättebra! Nu är det tenta nästa onsdag som gäller och det i Nationalekonomi. Inte det lättaste men hoppas att det ska gå bra! Pluggar mycket med de i klassen och vi har det faktiskt kul när vi pluggar. Skrattar bort hälftenm av tiden men det är det värt! Trivs verkligen! Förra helgen hade vi filmkväll hos mig, vi var och åkte pulka, vi var på allstar och såg fotboll och aa.. massa saker. Riktigt kul!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0