Roadtrip to Sthlm!

Hur ska det gå på tentan imorn? Mmm bra fråga..vad e nationalekonomi? Typ så känns det. Ne men ska bli skönt att göra bort det imorn! Efter tentan blir det iaf ett efterlängtat lov! Vid 16 imorn går bilen från Umeå till Sthlm med mig, Saga, Lovisa och Axel!! 
 
 
Puss godnatt! <3

Kommentarer
Postat av: Simon lundström

Hej! Tänkte höra med dig, hur ont och hur länge hade du ont i knäskålssenan efter din operation? Har gjort typ samma men ingen annan jag känner fick ta från knäskålssenan. Med vänlig hälsning, simon

2013-03-31 @ 22:24:39
Postat av: Caroline

Hej! Utanför träningen har jag inte ont alls och har inte haft det speciellt mycket heller. Dock har den gjort ont under ganska lång tid då jag gjort knäövningar. Nu har det gått drygt sju månader sedan jag opererade mig och jag kan fortfarande känna av det när jag kör enbensknäböj tex. samt då jag hoppar.Jag har ju opererat mig en gång tidigare också men då tog det hamstringssenan och då hade jag inte ont på samma sätt då jag tränade. Vet därför inte hur länge det kommer sitta i heller. Det jag vet är att det i alla fall känns bättre och bättre med tiden.

Hoppas du fick svar på frågan, annars är det bara att fråga igen! :)

2013-04-11 @ 23:48:28
URL: http://carolinedeutgen.blogg.se
Postat av: Simon

Okej! Tack för svaret! Fyra månader efter operation nu kan jag fortfarande inte köra benspark:/ Kan du spela nu?

2013-04-12 @ 22:08:18
Postat av: Caroline

Ledsen att jag svarar liite sent.. Men att du inte kan köra benspark efter fyra månader är inte konstigt. Jag hade ont då jag körde den efter åtta månader, så kör den inte alls längre. Är dock olika för alla. Nej jag kan inte spela än men är på god väg! Ska göra test snart så hoppas det visar bra! :) Hoppas att det börjar bli bra med ditt knä också! :)

2013-07-02 @ 23:14:36
URL: http://carolinedeutgen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0