Andra matchen spelad!

heej! Då har jag spelat min andra hela match vilket var välditgt roligt. Blev vinnst, IKSU-Ungdom- Övik 7-2!  Riktigt bra tjejer. Var även min bästa match då det blev två mål från min klubba och jag blev även matchens lirare! Åh det är så kul att det äntligen börjar flyta på igen! IKSU Elit tog även hem tre poäng mot Karlstad med vinns 3-9, riktigt bra!
 
I veckan som kommer ska jag träna innebandy måndag, torsdag med Ungdom, tisdag med Elit och styrka onsdag. Sedan på fredag bler det avfärd mot stockholm för två matcher mot Hammarby på lördagen och Täby på söndagen.
 
Har varit en bra helg helt enkelt. I fredags var Måns, Nils, Saga och Sofia här och kollade på nya lägenheten och så såg vi film. Riktigt mysigt. Ja jag och Pontus har flyttat ihop nu och bor i en tvåa öst på stan. Känndes ledsamt att lämna min fina lilla etta och grananrna på Hedlundavägen men känns samtidigt riktigt bra att bo här. Vi trivs! Är även mycket närmre till träningar och skola. 
 
Ne nu ska jag sova, mycket plugg i veckan då det är tenta på fredag! Godnatt alla!
 
Här får ni en liten sneakpeak på vårt vardagsrumm i lägenheten. Är inte klart men vi har fått upp lite grejer på väggar och så iaf.
 
 
  
 

Det går frammåt

Heej!
 
Nu har jag spelat en hel match för första gången på länge! i helgen var det seriepremiär i Sundsvall med IKSU Ungdom där matchen slutade 5-5. Var väl ingen bra match överlag men jag försökte kriga på och fick in 5-5målet. Tränar nu lite fram och tillbaka med Ungdom och Elit men igår var jag med på hela Elits träning och det var min bästa träning hittils! Känns skönt att det går frammåt iaf. I morse körde jag benstyrka och under kvällen var jag med på målvaktsträningen i en timme och  stod och sköt sedan var det bål samt bänkpress i gymmet. Imorn blir det träning med Ungdom inför hemmamatchen mot Övik på söndag! Elit har seriepremiär på lördag borta mot Karlstad.
 
Skolan rullar på. Tenta nästa vecka i Stockastik vilket känns väldigt långt bort nu som vanligt. Dock brukar de mesta falla på plats dagarna innan tentan så det är bara att plugga vidare. 
 
Så jaaa, ha det så bra så länge så hörs vi!! Kraam

Guld i Scandic cup!

Riktigt bra tjejer! Vinnst i Scandic cup! Idag vare först semifinal där vi vann mot Sundsvall för att sedan möta RIG i finalen. Jag spelade de två första perioderna av finalen och idag gick det bättre! Ett mål från mig och hade lägen för fler. Riktigt kul vare att spela idag. Hela laget gjorde en riktigt bra match de två första perioderna. Kul att möta RIG också då det var där jag spelade förut.
 
Spelade in mycket pengar igår på BJ:n också! Så jaa, bra helg det här! Nu hoppas jag på mycket innebandy i veckan. Har inte fått mitt schema än men ska prata ihop mig med sjukgymnast och tränare!
 
Stokastik imorn igen då! Kram på er! 

Iksu Ungdom - Notviken (6-4)

Ny match idag, Iksu Ungdom - Notviken i Scandic cup. Vinnst med 6-4 blev det! Inte världens bästa match av mig precis men bra insats av laget. Det känns mest som att jag bara springer omkring men är väl så i början. Vill bara träna massa innebandy nu så jag blir bättre. Men det kommer!
 
Imorgon bler det något styrkepass för benen sen ska jag jobba med lite Black Jack på kvällen på Invito i stan!
Skönt med fredag och att första skolveckan är avklarad. Då var vi inne på andra året av fem. Stokastik har vi på schemat nu vilket är något samlingsnamn för olika sorters statistik. 
 
Nu blir det filmtime! Puuss! 

Första matchen och poängen gjord!

Då har man spelat första matchen på ca 15 månader! Så jävla skönt att stå med matchställ på planen igen!! Spelade endast två perioder för att inte helt chocka knät men ville verkligen bara spela mer! Känndes inget alls i knät och skyddet kändes bra! Själva spelet får man ju ha färståelse för att det kommer ta lite längre tid att komma i form igen men blev ett ass från min klubba ikv iaf! Iksu Ungdom- Team Thorengruppen 9-6! Bara att ladda om till en ny match med Iksu Ungdom på fredag i Scandic cup!
 
Lite snabbinfo om mitt knä för er som inte vet. Drog av det 27:e mars 2011 i en närkamp på en match. Rehabbade i 8 månader och då jag varit med på hela träningen utan att känna något i knät skulle jag endast lägga en straff och knät vek sig. Läkarna sa att jag kunde köra om det kändes bra då de trodde att korsbandet fortfarande var helt. Spelade de två sista seriematcherna, SM- slutspelet med RIG och VM med U19-landslaget i maj 2012. Efter att då ha kännt att knät har "hoppat ur led/vikit sig" under flera tillfällen gjorde jag en ny magnetröntgen och fick då veta att korsbandet var av igen. Samma högerknä. Opererades då 29:e augusti 2012 (med knäskålssenan denna gång, första gången hamstring). Ja och här är jag nu! Man kan tycka att det har tagit väldigt lång tid att komma tillbaka andra gången men samtidigt har jag tagit det lugnt för att inte riskera att dra upp något igen.
 
Hur som helst känns det jävligt kul att få komma igång och träna/spela på riktigt. Nu ska bara boll och klubba tränas in lite mer så ska nog det här bli bra igen! Och min älskade 9:a har jag fått tillbaka också! Hoppas på en riktigt rolig säsong!
 
 
(Bild från läktarfotografen Conne)
 
 
   // nr9Carro

RSS 2.0