21-0 på två matcher ;) Tagga Täby imorn!

Tjoo igen :D Vi vann andra matchen också, med 15-0 :O Så det var bra, 21-0 i målskillnad efter två matcher ;) Vi är vidare men har ändå match mot Täby imorn om vilka som ska komma etta och tvåa i gruppen. Det blir tufft men det skulle va kul att slå dom ;)

Nu har jag precis ätit värsta goda middagen, jag fick bestämma mat ;) Det blev grillat med potatis och rotfrukter i ugn med bea ;) Okej det där med rotfrukterna låter kanske inte så gott, men det e skiitgott :) Har fortfarande ont i huvudet som jag haft sen matchen :/ Och det blir ju inte bättre av att Felicia har typ tio kompisar här och är i rummet bredvid mitt i källaren och sjunger singstar;) Aja, ska ta Felicias rum nu och typ kolla på film eller nått. Andersson kommer också så det blir chill:)

Imorn är lovet slut ju :O Det har verkligen gått asfort :( Men det har varit jättekul och mysigt att träffa alla :) Skulle vilja ha typ en vecka till! Fast samtidigt vill man ju träffa alla i Umeå också sådet blir nog bra :) Jobbigt att skolan börjar igen bara, men men.. snart äre jullov och allt... saajk ;)

Vinnst första matchen med 6-0 i SM kvalet! ;)

Wiie vinns 6-0 i första matchen mot Huddinge i SM kvalet ;) Tycker vi spelade bra, fats det kanske inte var min målrikaste match med bele precis ;) Aja, fick in ett mål i alla fall ;) nu ska vi åka och spela andra matchen mot Älvsjö AIK kl 15.00 i Huddinge ;) Tjaa! ;)



En bild jag tog från hemsidan ;)


Cybertown halloween!

Var hallvärd från 14-20.30 igår kväll vilket var skiiiiiiitkul! Ne men det var helt okej faktiskt, hade inte så mkt att göra. Gick runt med min gula väst och min walkitalki och typ skrev in resultat på datan, satte upp resultat på tavlan och kollade så att det såg schysst ut i omklädningsrumen. Det gick ändå ganska snabbt så det var lugnt. Sen var ju Elin, Camilla, Dessi, Matilda och Jennifer också där och satt i seket och så ;)





På kvällen sov Daniel hos mig :) Sen idag runt två gick jag till Elin och Matilda, Jennifer och Veronica var där:) Vi tog det mest lugnt och pratade, lyssnade på musik och så :) Sen på kvällen skulle vi först typ iväg till någon men det blev inte så. Istället åkte Jag, Jennifer, Matilda, Elin och tre från deras skola: Hanna, Emelie och Olivia, in till stan och körde laserdome ;) Hahha och om man klädde ut sig fick man köra för halva priset så det var klart vi var me på det ;) (bilder kmr) Har kört det en gång förut för länge sen med fotbollen, men det var ganska kul nu me :) Hahha sen om det gick så bra vet jag inte... kom 5:a av 7 första gången och 25:a av 32 andra gången :P men men...

          





 

Efteråt var vi så himla varma och törstiga så vi gick till Café 60, tog en läsk och satt och snacka ett tag :)

 

Sen åkte vi hem runt halv elva. SM imorn så nu ska jag och Matilda sova och tagga match!!! Har en match 10 imorn och en 13 ute i Huddinge ;) Men nu ska jag dra, hare så bra, seeessss<333


Grattis älskling! <3

Sov hos Daniel igår till idag och fick vara med och gratta honom på morgonen :) Så nu är han lika gammal som jag e ;) hahha :) Han fick även en present av mig i morse som var en typ kofta, jättefin :) Och så fick han en ram med massa bilder som jag (lite hjälp av Felicia ;) )satt ihop på ett papper:) Nu e han på träning och sen ska jag vara hallvärd i björkeby hela dagen :/ Fast då ska jag få träffa majsan och Jennifer som varit borta hela lovet typ :D och matilda så klart :) Får träffa Daniel i kväll igen :)

Här e en av bilderna :) GRATTIS IGEN ÄLSKLING! :)<33333333333333333333333333333333333333333333


Looov!

Tjohooooo! Har inte skrivit sen i söndags :O Men så här på lovet äre( ÄR DET, hahha matilda ;p ) ganska skönt och bara vara och inte tänka på något skrivande ;P men men...Det är skönt med lov i alla fall. Man slipper alla på elevhemmet och slipper bli mobbad för att man säger annanas och inte Annanas ;) Hahha ne jag skoja bara. Det kännsa faktiskt konstigt utan alla :/ Men det är kul att få träffa alla här hemma också :) Och det där med annanas... ää.. a glöm det ;)

Söndag:
Jag spelade matchen i söndags i alla fall och det gick bra för mig ändå. Fick en ass ;P Ja jag brukar alltid göra måål men just  nu vill det sig inte, men får hoppas att det kommer :) Huvudsaken är att vi vann i alla fall, med 6-0 dessutom och Palle fick hålla nollan, skitkul :D Nu ligger vi tvåa, kolla tabbellen! Inte så fin kanske, ´men den får duga;P

Sen efter matchen fick ja och Evelina skjuts direkt till flygplatsen av Linas och hennes pappa som också skulle flyga med samma flyg som mig. Hahha vi han inte duscha efter matchen så vi åkte helt svettiga på planet xD Ne så svettiga va vi inte just då, men ändå :P Fick duscha när jag kom hem i alla fall. På kvällen kom Daniel och sov hos mig :)

Måndag:
Sen på måndagen var jag i kista med Matilda :) Köpte bara "Umeånödvändiga" saker som halsduk och mössa, och ett par tjockare leggings än dom jag hade ;) Sen tog jag och Matilde bussen hem till mig och kollade lite på idol som vi hade inspelat :) På kvällen kollade vi på twilight, tog det lugnt och snackade lite :) mysiigt :)

Tisdag & Onsdag:
På tisdagen var jag och klippte mig :D Hahah det var gaaaanska slitet så det behövdes kan jag säga. Klippte inte mer än va det behövdes så det blev inte så stor skilnad. Blev ganska bra faktiskt :)

 Var även på innebandyträning på kvällen med Bele :D Det var roligt faktiskt, har inte tränat med dom sen i augusti :O Men det var kul :)

Igår var jag på förarutbildning med pappa ;) Gick första kursen som man måste gå med en förälder. Hehhe var ganska trött så pappa fick putta på mig nån gång i mitten under kursen, höll ju på att somna ;P Men sen lyckades jag faktiskt hålla mig vaken under resten av tiden ;)




Juste, glömde sladden som man behöver för att lägga in bilder i umeå. Pappa har säkert nån mer men han e inte hemma just nu så kan inte fråga. För lägga in de bilder jag har lite senare ;)

Tror på spel imorn!

Gick väl upp runt halv 12 idag och åt frukost. Kände mig faktiskt bättre om man jämför me de andra mårnarna ;) Runt ett åkte jag, Evelina, Emelie och Karin in till stan med minibussen som Karins och Emelies föräldrar har hyrt då de ska åka tillsammans hem igen. Vi va inte så länge i stan. Jag köpte inget heller, tänkte att jag hellre ville shoppa lite hemme i sthlm på lovet :) typ det enda jag skulle göra i stan var att lämna in min klocka och kolla om dom kunde laga den. Tror ni inte jag glömmer den hemma...jo! Smart Carro! ;)

Klockan tre åkte vi och kollade på herrmatch div.1. Umeå City - Västerås då Umeå tog sina första poäng och vann med 9-5, så det var en spännande match. Eftersom vi var från RIG fick vi gå in gratis utan att betala så det var ju skönt :) Sen vare nån kändis där som typ alla utom jag, Emelie och Petter visste vem det var. Typ Peter Zeipen eller va han nu hette... ingen aning, men han va där i alla fall ;P

Känner mig ändå helt okej nu. Fortfarande förkyld men det kan man leva med. Annars äre väl nästan bra, men inte helt, är fortfarande seg i kroppen. Tror ändå jag kan va me imorn :)

Vinnst me 10-4 :D

Wiee vi vann med 10-4 mot Ersboda idag och gick upp till en fjärdeplats med en match mindre spelad :D Vinner vi på söndag kommer vi komma upp till andraplats med två poäng ifrån ettan ;) så nu känns det asbra. Nu gäller det bara att vi taggar om och vinner på söndag. Hoppas verkligen jag kan vara me och spela. Nu ska jag sova i alla fall, så vi hörs imorn :) pussheej!



Här har vi ett lite bättre lagfoto om man jämför med det förra eller vad tycker ni? ;)


Ingen match för mig ikväll :/

Mådde inge bra inatt och i morse men nu har det väl lugnat ner sig igen. Det kommer och går hela tiden typ. Hur som helst ska jag inte va me på matchen ikväll i alla fall :/ Har fett ångest. Vill verkligen spela, men jag ska väl va glad om jag kan va me på söndag.

Idag har jag typ sovit, ätit makaroner, kräm, och försökt skriva klart en labbrapport som ska va inne innan lovet
 -.- Det e asdrygt att vara sjuk, just nu vill jag bara vara frisk och ha allt som vanligt, men men... Ska i alla fall me och kolla på matchen som e halv 8 ikväll. Vi är väldigt få just nu, många som e sjuka, men tror dom klarar det ändå :)

Känner mig bättre, men missar nog matchen :/

Idag har jag mest varit inne på mitt rum och tagit det lugnt. I morse hade jag fortfarande feber och mådde inte alls bra. Sov lite till och gick upp fram mot ett och duschade och åt. Makaroner och ketchup blev det ;P Det enda jag var sugen på.

Sen kollade jag på vänner ett tag och åt glass :) Kände mig faktiskt bättre och piggare då, hade ingen feber längre i alla fall. Orkade till och med ta mig till ICA och tillbaka på en timme. Köpte mandariner, vindruvor, halstabletter, kräm och mjölk. Sånt som kan va gott när man e sjuk ;)

Nu har jag nytt druckit panodilte och ska nog sova snart, känns lika bra så får vi se hur jag mår imorn. Kommer nog inte kunna spela matchen i alla fall :/ Känns astråkigt verkligen... men det är i alla fall en till match på söndagen som jag hoppas jag kan va me på  :)

Hur har jag gjort med matlådan och så då? Jo, dom i laget har varit snälla och tagit me den hem till mig de här dagarna. Har fått tabletter och cola och dom har tagit me mina skolgrejer och innebandyklubbor från hallen och så :) Jättesnällt :)

Godnatt allihopa, ha en bra kväll!

Är sjuk, feber och ont i huvudet :/

Vill ni veta när jag somnade igår? kl 21.00 :O Mådde verkligen inge bra, hade ont i huvudet och feber så jag somnade på en gång. Mådde inte direkt bättre på morgonen så hade verkligen ingen lust att gå till skolan. Matteprovet lockade ju inte direkt heller, men gick ändå. Annars hade jag varit tvungen att göra det efter lovet och då har vi massa andra saker -.-Mådde bättre framåt lunch så det gick väl ändå helt okej på provet, vet inte:P Fick tillbaka ett svenska referat vilket hade gått bra:)  Juste, vi fick en 400 siders bok i svenskan och jag fick en 100 siders bok i tyskan som dom tyckte vi kunde börja me på lovet .... kuuuul...

Gick hem efter skolan i alla fall, kände att det nog inte skulle va så bra att träna idag:/ Emelie är också hemma och mår likadant som jag, men ska sova en stund nu så får vi se om det blir bättre senare ;)

Juste :) Hade rörlighetstest + brutalbänk igår morse. Det gick bra faktiskt :) Hade förbättrat mig på vissa övningar och höjde mig på brutalbänken :) Klarade 13 :P Är väl, a jag vet inte, helt okej om man jmför med alla andra men jag ska bara jämföra med mig själv och höjde mig med 4 st så det e bra :)

Och så måste jag säga GRATTIS TILL SÖTNOSEN MATILDA SOM FYLLER 16 ÅR IDAG :D GRATTIS SÖTNOS!


Klar med cooper, fystest och redovisning, fiint!!!

Har precis haft engelska redovisning, och det gick bra faktiskt, hon hade inget att klaga på ;) Har även typ precis sprungit cooper och tydligen skulle vi ha core-test också :O

Det gick helt okej på cooper. Fick 12.05 och min förra tid var 11.48. Klart man blir besviken när man sänker sig men jag ska ändå va nöjd för 12.05 är fortfarande en bra tid:)

Innan cooper hade vi core-test. Det e plankan i olika ställningar. Dom som ville fick testa på mvg som e lite jobbigare och det var ju jag tvungen att göra. Men jag klarade det så fick mvg på det också, så det känns asbra :)

Nu har jag gjort de jobbigaste sakerna för den här dagen, så nu blire mest chill... hoppas jag ;)




Oj, oj...



Va hände .... Emelie och Karin? ;)
 


Vinnst 7-1 mot Boden ;)

Hade hemmamatch mot Boden idak kl 14. Vi vann med 7-1 :D Idag funkade vårat spel mycket bättre än vad det gjort tidigare. Det funkade speciellt bra för våran femma vilket känndes asbra :) Nu fick vi verkligen igång rullet och målen började trilla in. Jag fick bara med mig en ass efter matchen även fast jag kanske borde gjort nått mål. Fick ett friläge, borde ha zorrat men det gjorde jag inte...vet inte varför, vågade väl inte men egentligen borde jag inte tänka så. Det har ju gått bra i Bele så varför skulle det inte göra det här. Det kommer väl. Idag vågade jag tex hålla i bollen mer än vad jag gjort de tidigare matcherna. 3 poäng känns i alla fall asbra. Nu är vi på gång tror jag :)

Juste, vi tog egen lagbild innan matchen också:)


Okej det här e inte direkt den bilden vi valde som lagfoto kanske ...;P

Blev pizza till middag idag. Tänkte äta samma som igår men Felix hade ingen att äta me så jag Emelie och Jennifer gick med han till matbiten och åt. Ganska skönt för då behövde man inte laga någon mat själv ;) Sen när man kom hem smakade vi godiskolorna som jag och Emelie gjorde igår. Vi trodde vi hade alla ingredienser så vi började men sen kom vi på att vi inte hade någon sirap som typ e det viktigaste xD. Så då tog vi med oss Jeppe och Empo, som spelar i rig men bor inte på elevhemmet, och så plingade dom på grannarna, höll fram ett decilitermått och frågade om vi kunde få låna sirap xD Hahha och jag och Emelie stod där bak och garva. Hon vi fråga garvade också men vi fick resten av flaskan som dom hade kvar i alla fall;) Och goda kolor blev det :)

Imorn äre cooper och engelsk redovisning-.- jobbiiiiigt!!! Så ska sova nu, hoppas det går bra. Godnatt allihopa <3333333333333


Nya bilder uppe :)

Nu har jag lyckats lägga in de bilder som saknats i inläggen. Från "Bra på att laga mat?" och uppåt finns det nu nya bilder :) speciellt under uppsalainlägget ;)

2-1 i sanktanfinalen :/

Sanktanfinal kl 10. 15 imorse. Självklart skitkul att få spela, även om det kanske inte gick så jätte bra. Det var lite ovant eftersom jag inte tränat på ett tag. Vi förlorade tyvarr med 2-1! Stod 1-1 med ungefär 4 min kvar.... så är inte så glad just nu. Men jag saknar verkligen fotbollen, vill träna båda sporterna!!!!!!!!!!!! men men....

På prisutdelningen efter fick Elin, "Majsan", priset som lagets schystaste spelare på och utanför planen vilket jag tycker var helt rätt. Gabbi fick även priset som matchens lirare vilket också var helt rätt. Hon kämpade verkligen på och var jättebra tycker jag.

Efter pridutdelningen kom åkte vi hem på en gång och var hemma halv ett. Kl ett satt vi i bilen igen påväg till flygplatsen. och nu går mitt flyg till Umeå om en halvtimme. Heej dåå<333

Gick bra på provet, flyger hem ikväll!

Tjuuuu :D Gick asbra på provet idag. Man måste få MVG för att klara det, annars får man göra omprov :O Hårt äre men är ganska säker på att jag klarat det :)

Sitter hemma på elevhemmet nu, har packat det lilla jag ska ha me mig hem ikväll och kollat busstider och så :) Nu blire mest chill, och lite plugg... laddar inför imorn ;)

Sanktanfinal på lördag!!! :D

Sen jag skrev sist har det hänt två positiva saker och en negativ. Den första positiva saken är att jag fick MVG- på mitt kompisreportage som vi lämna in förut :D Hade några slarvfel men annars vare tydligen jättebra;)

den negativa saken är att vi förlooorade DM-matchen idag med 2-1 !!! Så glad var man ju precis inte efter matchen, men stannade i alla fall på max efter;), Evelinas pappa var här och kollade:)

Den stooora positiva saken äääär.....ATT JAG SKA FÅ VARA ME OCH SPELA SANKTANFINALEN I FOTBOLL PÅ LÖRDAG MED BELE :D Har verkligen haft ångest över att jag inte skulle va me och spela men nu ska jag det :D Känns asroligt, har inte tränat på ett tag men hoppas det går bra ändå :) Är i alla fall taggad som fan! :D



Bele Barkarby FF! :) <3


Själv börjar man tjugo i elva imorn och slutar tjugo i tolv ;) Har bara rigprovet sen slutar jag :D


Håltimme med tetris... tagga match ikväll!

Har håltimme till halv ett och sitter här med Emelie, Evelina och Pontus och spelar tetris:P hahah alla kör det hela tiden, och Emelie är liiiiiiiite beroende ;) Har precis laddat ner det, är inte lika beroende men det e kul iubland. hahah gå in på google, sök på kalles tetris och ladda ner det ;)

Borde läsa lite av rig häftet också men ska göra det snart. Efter lunchen äre bara tre lektioner kvar sen åker vi direkt och spelar match mot Iksu Ungdom, tagggaaaaa!


Idag vare Exkrusion i något bigga skor! Grattis Elin :)


Har åkt buss mellan olika skogsdelar och varit ute i skogen och kollat på typ saker hela dagen och antecknat massa saker. Hade exkrusion som det heter på naturkunskapen. När jag vaknade i morse vare 5 MINUS :O Tror ni jag klädde på mig mycket i morse eller. Hade sex tröjor plus jacka, fyra par strumpor och underställsbyxor med tights och mjukisbyxor över ;P jag frös bara lite en gång men annars var det ganska lagom faktiskt ;)

Hahha jag och Emelie hade inge stövlar eller kängor som man skulle ha, så vi fick låna ett par av våran lärare...stora? ja, liiiiite! ;P hahha, jag frös inte om fötterna i alla fall ;)

    

Fina? Om dom va... ;)


Vi slutade runt två så kom hem väldigt tidigt eftersom att vi inte hade någon träning idag heller pga ministermöte i hallen. Städade faktiskt mitt rum när jag kom hem, satte på en tvätt med Emelie, och duschade. Sen gick både jag och Emelie och sov i typ två timmar, sköönt vare. När ja vakna var jag tvungen att plugga -.- På fredag har vi prov om typ SIBF, IFF(Internationella inebandyförnundet), och RIG lpus lite till. Det är ett häfte med tio sido och ett med tolv... så har typ läst det hela kvällen. Eller kollade på Sverigematchen också. 4-1. Skönt men synd att det inte räckte hela vägen. 

Vi får ju som sagt inga matlådor den här veckan så även idag fick jag göra egen middag. Det blev falukorv med fyllning och potatismos i ugn ;) Första gången jag gjorde det men det blev gott faktiskt :)

Har bara lagt på fyllningen eller vad man ska kalla det på höger sida för det är gått med bara potatismos också :) Har även lagt på lite ost på korven, det blir godare då även om det inte ser sågott ut ;)

 

Nu ska jag sova, match mot Iksu ungdom imorn igen fast den här gången äre i DM :) Måste självklart säga GRATTIS TILL ELIN MAJSAN BERGLUND SOM FYLLER 16 IDAG :D Har grattat henne idag men kommer hem och grattar dig senare på riktigt sötnos (a)<333 :)

Hare bra allihopa, tjaaadå <33


Video från Uppsalamatchen!

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska ha typ "lektion" med laget. Innebandyhallen är avstängd från 12 idag och fram tills på fredag pga att det är typ ministermöte. Vi får inte heller några matlådor den här veckan pga det, så det blev pizza igår ;) Men idag blir det något lagat men vet inte vad än.

Har precis varit och handlat lite matsäck tills imorn. Ska ha exkrusion imorn :O ska va ute i skogen till 3 och kolla på stenar typ ...Bra klädsel ska man ha också. Har jag några:

Stövlar? nej!
Underställ? nej!
Ryggsäck? nej!
Vantar? Ja :D Varma? nej -.-

Aja, det blir säkert skiiiiiiiiiiiiiiit bra ;)

Juate, fick tillbaka kemiprovet idag.. det gick fan helt okej ändå. Eller på en sak fick jag vg, 5 poäng ifrån mvg. Kunde gått bättre men men. Det var två delar och på den andra saken fick jag alla rätt utom ett så det var ju bra :)

Här kommer en video från lite i slutet av matchen + sudden mot Uppsala;) Mitt mål är me okcså ;)


Vinnst x2, plus kompisar och pojkvän!

Hallooo :)

För det första så vann vi med 6-5 i sudden mot FBC Uppsala i lördags :D Vi kom till hotellet runt elva på fredagen:)

                              

                              

Vi som 3 och 3, och den som var yngst fick sova i sängen på golvet.. och jag va yngst :O Julia sov e 92:a och Emelie som är typ en vecka äldre än mig -.-

                              

                                                         Tv-spel efter hotellfrukosten ;)

                              

                                                                        Anna :)

                               

                                                         Här e lagets nya tröjor :)



 Sen vare match två i Allianshallen i Uppsala. Det var en gansk ajämn match tkr jag. Jag gjorde mitt första mål i serien äntligen :D Det var när vi hade pp(power play), så det var kul :) Kul vare också att Frippe, Mormor, Nisse och Lisa, Matilda, Olivia och familjen var och kollade :)

Sov hos Daniel sen på kvällen :) och såg sverige- danmark... På söndagen var jag med Matilda, Elin och Jennifer :), enstund innan dammatchen mot Ingarö som jag skulle va me och spela :) Wiee det var askul att spela med bele igen :) Vi vann tillslut med 6-2 och jag gjorde 3 mål och 1 ass :) så det var kul:)

I morse kl 8.15 flög jag upp till Umeå igen. Daniel sov hos mig och jag försov mig i morse-.- så fick lite bråttom men hann i alla fall:) Tog sen taxi direkt till skolan och han till första lektionen kl 10. Missa dock träningen på morgonen med det hade jag redan pratat med Peter om.

Har varit myck stress idag, och pigg har man ju inte direkt varit. Sen hade vi typ svenska prov idag också-.- Eller vi fick en text så skulle vi skriva ett referat om den och bla bla... men det gick bra tror jag :)

Här kommer lite bilder från Igarö matchen div .2. som Per har tagit... :)

















 
                                               :)



Påväg till Uppsala nu ;)

Har inte skrivit de senaste två dagarna men har helt enkelt inte haft tid till det. Måste sova nån gång också...men även fast jag inte har ägnat någon tid åt bloggen har jag ändå inte sovit bra de senaste dagarna. Det beror mycket på telefonen kan jag säga. bra dåligt? vet inte... det e jobbig för självklart vill jag prata med kompisar, pojkvänen och så på kvällarna, sen vill man va me kompisarna på elevhemmet, men samtidigt måste jag tänka på mig själv också, hur jag kommer må dagen efter beroende på hur mycket jag sover eller inte sover...

Hade prov idag tex. De första frågorna gick ju bra, jag kunde liksom allt, men de två sista, när man skulle tänka till, asså det gick inte. Brukar alltid klara såna frågor men det gick inte. Dt var inte ens svårt egentligen men jag kunde inte tänka. Men men, man får väl flera chanser som tur e...

Aja, förutom det så funkar allt bra :) Jag trivs och så fortfarande:) Just nu sitter vi på bussen påväg till Uppsala :D Vi åker i en stor buss tillsammans med Ersboda som jag sa tidigare. 

                           

Har precis stannat och ätit och det blev donken konstigt nog ;P Hahha vi hade precis ätit våra matlådor på bussen som det var pastasallad i, så när Emelie står och ska beställa säger hon, utan att tänka på det; Jag åt ju matlådan nyss, är inte så hungrig så jag tar nog bara en bigmac o co xD hahah, lilla Emelie då :)

                            

                                                  Evelina och Conne på donken :)

                           

                                                   Hilli och Emelie med sina miner;)

                           

                                                                     Ja?... ;)

Det har gått ganska bra på träningarna nu. Vi har gjort om i kedjorna lite och det känns faktiskt bättre som vi har det nu :) Använde även mina nya löparskor i torsdags, sjukt sköna var dom :D Fick även använda min tredje nya klubba idag. Den känndes asbra:) Gjorde till och med två zorromål på träningen :)

Peter ringde mig nyss, (om ni inte kommerihåg vem det e så har han hand om rig och tränar oss på mårnarna). Vi spelade två mot två på träningen i morse, och jag var med Cornelia. Han sa att vi spelade bra och att han ville ge oss en varsin matchpunkt som vi skulle tänka på på matchen imorn. Han sa att vanligtvis när jag driver fram på högerkanten, brukar jag vända om och skjuta, vilket stämmer. Nu menade han att jag e så pass löpstark så när jag vänder om ska jag istället kliva in ännu mer in mot mitten och skjuta. Asså om jag får chansen äre klart jag ska försöka,  men vi får se hur det går helt enkelt :)

Nu kollar vi på idol här på bussen:) Kommer väl komma fram till hotellet i Uppsala runt tolv ikväll:P Har inte lagt in några bilder i de senaste inläggen men det kommer ;)


Trött, sur och, a......

Trött, sur och, a, finns inte så mycket mer att säga... skriver imorn<3



Såhär blev lockarna efter flätorna i alla fall ;) <3

Hur mycket otur kan man ha på 10 min?

Om ni undrar varför jag e uppe nu så äre för att Jennifer fick den otroligt braigaidén att vi skulle fläta allas hår med många inbakade flätor och så skulle vi släffa ut dom imorn och få många lockar ;) Så vi har flätat lite kan man säga, killar och tjejer ;)



Hahha jag döör...höll på och skratta ihjäl mig av konstiga Jennifers flätor ;P...som jag gjorde...;P

Men det var inte det jag skulle säga. Jag tror aldrig jag har haft så mkt otur på typ tio min :O  Först ska jag gå och lägga mig men kommer då på att jag hängde ut mitt täcke, påslakan och överkast när jag städade... tror ni inte att det har regnat också så att dom e helt jätte blöta -.- Som tur var fick jag låna ett täcke av emelia som hade ett extra.

Sen ska jag gå och lägg amig igen, men komme rdå på att jag glömt ta upp tvätten ut tvättmaskinen-.- Springer då ner och gör det, men märker att någonting hårt ligger i påslakanet.... tror ni inte det e min klocka som har varit borta i typ två veckor :O Hu kan den ha hamnat där i  :O ja den var ju inte hel såklart... alla delar var isär!!!! men tror ja hittade alla delar i alla fall så man kanske kan laga den?... nja tror inte det tyvärr....-.-



Sen skulle jag ju ringa Daniel också men han hade tydligen somnat :(...Aja nu ska jag sova i alla fall, bilder kommer imorn. Heej då alla glada läsare :) godnatt <333

Bra på att laga mat? Om jag e ;)

sovmorgon till nio idag :D det va skönt, förutom att jag vaknade kvart över 8 och trodde bussen gick om en halvtimme så jag sprang upp, klädde på mig och sprang ut i köket... men det var ingen där -.- då kom jag på att klockan inte va så mkt ändå...

Vi gick igenom en fysövning, MAQ, som vi ska börja göra varje tisdagsmorgon. Det är typ ett pass som handlar om att man ska träna styrka på rätt sätt. Efter det som tog en timme, hade vi rörlighetsgrupp och som jag sa så märker man faktiskt att man redan blivit rörligare ;)

Hangde kvar lite på nolia ett tag, sen runt ett åkte jag SJÄLV och handlade på Ica :O Det var ingen annan som behövde handla idag men jag hade typ panik... hade inget smör, mjölk, yoghurt, a typ ingenting. Men det gick bra. Blev liiite tungt att bära hem bara. Smart som jag e ;) tog jag med mig min fotbollsväska och la ner det mesta i den så jag slapp gå och bära på tunga påsar. Sen .. osmart som jag e... gick jag ju såklart åt fel håll när jag skulle tillbaka till bussen ;) Så jag fick gå ganska lång sträcka tillbaka ;P

Städat rummet har man gjort idag ;) Så nuäre ingen som kan klaga längre ;) Sen gjorde jag världens godaste mat :D okej kanske inte men det e klart det godaste jag ätit hät på elevhemmet :) Torsk i äggsås gjorde jag för första gången och det blev asgott :) Det e ganska lätt faktiskt så här gör man:

Torsk i äggsås 1-2 pers:

- Koka potatis(så många som du vill) och 2 ägg
- Ha smör + 2msk mjöl i stekpannan
- Lägg i ½ fiskbuljongtärning + 2dl vatten
- Häll i 3 dl matlagningsgrädde
- I med ett paket torsk
- Hacka och lägg i äggen
- I med dill
- Koka i 5-10min

Det e asgott ;) Fick reseptet av mamma förut ;P



Den här dagen ar jag typ bara gjort nödvändiga saker som man aldrig hinner annars ;P
Nu måste jag gå och plugga lite...eller om ett tag, ska diska och duscha och så först :) Juste, måste ta upp tvätten också ;/ Det e mycket att tänka på när man bor "själv", men det e ganska kul ändå ;) heejdåå :)<333


 


Match i Uppsala i helgen ;) Kolla gärna :)

Wihhii längtar redan tills matchen på lördag mot FBC Uppsala :D På fredag kl 15.00 ska vi åka med buss till uppsala, bo på hotell, och spela match på lördagen :) Värsta resan för en bortamatch liksom men det blir nog kul:) Hörde att Frippe, tränare i Bele, skulle komma upp och kolla :D Skitkul ju :) Han skulle till och med stå över sin egna match för att åka och kolla på våran. Nu blir jag glad Frippe ;) Hahha:) Familjen kommer också upp och kollar vet jag, vet inte om nån mer skulle det. Hur som helst skulle det var askul :) Om nån har lust äre bara och komma, det e ju inte såå långt från sthlm ;P

Idag spelade vi tvåmål på stor plan på träningen efter skolan. Vi har inte gjort det så mycket på sista tiden eftersom att målvakterna har varit sjuka..men det gick faktiskt asbra för alla idag. Vi fick till rullet bra och Tore var riktigt nöjd. Det var bästa träningen på länge :) Hoppas det håller i sig.Efter det vare även styrkecirkel som alla också kämpade på bra på. Hoppas det håller i sig tills på matchen på lördag. Vi hade även möte innan träningen där vi gick igenom vad vi gjorde bra och vad vi behöver förbättra. Vet inte vad jag skrev om matchen i lördags men vi var inte så bra i alla fall, så vi har mycket att förbättra tills nästa lördag..



Stretching efter matchen mot Sten sture i lördags...jag och Evelina

hade träning i morse som vanligt också. var faktiskt ganska pigg fast jag borde vart trött, men men... Idag jobbade vi mycket med att stöta rätt när man kommer två mot en och det gick bra:) En sak som e mindra bra e att Sandra i mitt lag mäkte att mitt blad var trasigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... seriöst det e 3:e klubban på typ en månad :O Hade ändå tre lika dana för att jag skulle ha tillräckligt om nån gick sönder, men nu har jag en kvar... känns ju bra-.- Men det är nog inte för att det e dålig kvalitet på klubban, det är bara jag som ha haft otur. Så jag ska inte klaga på klubban, den e asbra och tänker fortsätta köra med den:)


Skolan gick rätt snabbt idag faktiskt, även om det känns som att vi har bild varje dag-.- :P ne, men nu ska jag sluta klaga, det e skitkul.. :D För ovanlighetens skull hade jag och Evelina lika dana tröjor på oss i skolan idag;) hahha det e inte första gången kan ja säga;P

A jag sa ju att jag var pigg i morse... inte längre kan jag säga-.- har precis varit inne i Emelies rum med några och snackat lite. Måste börja kolla på kemin  snart också, har prov på fredag och det e ganska mycket.

Juste, köket är nymålat i vitt och taket i korridoren har dom också målat nu. sakta men säkert går det framåt;)

 

Stökat till det har dom gjort också ;/ :P



Om inta alla redan vet det så äre inte varmt i Umeå... det e typ askallt, och kallare blire ...



Har studiedag i morn i alla fall, riktigt skönt ;) Men ska ändå upp och ha genomgång av nån fysgrej vi ska börja köra, och sen rörlighetsgupp. Kommer nog ändå sluta ganska tidigt ändå så det e skönt :)







Bilder från mongolian uppe :)

Nu har jag äntligen fått in lite bilder från kvällen på mongolian. Klicka på "mongolian" under arkiv i september så får ni se ;)

Hahha Evelina, "tjatja" !

Tja tja ;) (hahah Evelina ;))

Hahah måste berätta, i fredags när vi va på donken så satt ju Jossie och Palle där redan. När Evelina skulle gå dit och sätta sig kom hon med brickan och sa: tjatja, lite coolt sådär;) Hahah sen tappa hon ut sin cola över hela golvet xD hahah, lite kul vare ;)

Aja, vi var ju oc kolla matchen idag, sandåkerns mot bp i juniorallsvenskan, och det var inte liite kallt asså. Fick använda min vinterjacka och den var skön:) Men sen tog jag ju conversen och dom var inte riktigt liiika varma. Men snygga ;) hahha, men vi såg hela matchen i alla fall och träffa Petter, Simon och Andreas från skolan också. Bp vann i alla fall med typ 4 eller 5-1.

När jag kom hem tände jag alla ljusen i rummet så det blev varmt och så satte jag på en film som jag låna av Evelina; Honey. Det var riktigt skönt faktiskt:)

Nu var jag precis uppe på övervåningen i allrummet och kollade på ensam mamma söker med Evelina och åt blodpudding med bacon :) Sen kom jag ner och då fick jag tre vofflor av Emelie och Karin för dom orkade inge mer :D hahha;)

 
 
                 Emelie och Karin :)                           

Nu e jag mätt i alla fall:) Ska fixa lite bilder, orkar inte städa mitt rum nu även om jag borde det...



Det får bli en annan dag ;)

Snart kommer killarna hem också. Dom har varit i Sundsvall och spelat bortamatch kl 5 idag. Dom blev hämtade med buss från Gamliahallen halv tolv i morse och åkte dit tillsammans med ett annat lag. Dom vann, 15 - 10 tror jag det var och har nu vunnit alla matcher i serien änså länge. Grymt ;)


Holmsund igår, Sandåkern vs. BP idag.

vakna vid ett idag av att pappa ringde mig.. fast det var väl lika bra det för annars vetr man inte när ja hade gått upp. Vi kom väl hem runt halv två från Holsund igår, men vi gick väl och la oss runt tre för vi var uppe och åt korv;)

                             

                    Godmorgon ;)

Erika som e 90:a och också bor på elevhemmet åkte och hämtade oss snäll som hon var :) Men vi hade kul igår. Det var en lång resa dit bara. Tog en buss från stan som tog typ 30-40 min eller nått. Sen kom han som vi skulle till och hans kompis och hämtade oss på moppar. Det var gaanska läskigt att bli skjutsad av han... hans bromsar funkade inta så bra så vi höll typ på att krocka :O men det gick bra. Sen skulle dom åka och hämta upp resten av tjejerna.... dom klarade sig dom me ;)

Det var jag, Karin, Evelina, Jennifer och två av albatjejernas kompisar från sandviken, Isabelle och Hanna. Kom dit vid åtta kanske, och sen kom det flera människor. Det var lite segt i börjanmen sen blev det kul. Dom sa att det var fest men det var väl mer chillfest. Det var ganska lugnt emellanåt, men ibland livades det ordentligt. Hahha sen måste jag bara säga att jag spöade Felix i playstation, typ nått spel när man ska slå ner och döda varandra ;) och Evelina spöade Petter också ;) hahha va kul det va :D

   


Aja, är pigg nu i alla fall:) Snart ska vi ta bussen och kolla på Sandåkern mot BP i juniorallsvenskan. Det är två killar från klassen som spelar, sen vet jag inte om jag vet nån som spelar i bp men det märker jag väl :)
Ska dra och göra mig i ordning nu, vi hörs :)


Klar med färgningen :) nu ska vi till Holmsund!

         

                                      Jennifer blandar färg, och såhär blev det :)

Klar me färgningen :D Eller a för ett tag sen, men det blev bra :) Inte så stor skillnad men lite ljusare och mindre utväxt, precis som jag ville ha det :) Taack Jennifer :D



Nu har jag bråttom för vi ska till Holmsund typ 3 mil härifrån:O Vi ska till en i företagarnas klass och det kommer typ mer folk dit:) Har inte hunnit lägga in bilder men har mycket tid imorn;) hare bra!!

Torsk mot Sten sture:/ Nu ska jag slinga håret:)

Asså jag var så taggad på match i morse. Gick upp 8 för att vakna och åt pasta med bacon från igår så att jag skulle bli riktigt mätt. Sen åt jag yoghurt presis innan vi gick till matchen så jag inte skulle bli hungrig igen.

Musköten, som våran hemmaplan heter, tog det ungefär tio min att gå till och det var ganska skönt innan match faktiskt.  Men det var inte våran match den här gången asså.... 9-1 blev det :O asså det låter som utklassning, men riktigt så vare inte. Klart, vi föll ganska mycket i försvarspelet men dom var riktigt duktiga. Jag hade väl två halvbra lägen men dom gick inte in. Målet gjordes av backen Erika som går i trean och det var snyggt.

  


Våran uppvärmningströja e lite udda;)


De senaste matcherna har vi spelat annorlunda mot vad vi gjorde i Prag. När vi spelade i prag, tycker jag vi spelade riktigt bra. Vi mötte ändå bla tvåan i schweiziska ligan och lyckades stå upp bra mot dom och göra tre mål, själv gjorde jag fem mål på fem matcher. Nu verkar det inte funka riktigt lika bra för oss. Vi har gjort nya kedjor och spelar lite annorlunda. Högerforwardsen ska typ stå på målvakten och täcka för det mesta. Hur mycket målchanser får man på det om ingen skjuter på mål?  Sen äre ju så att vi har mött riktigt bra lag här i sverige nu också så det kanske kommer, men jag tycker vi borde testa och gå tillbaka till så som vi hade förut.

Aja nu ska jennifer slinga håret på mig :D Läskigt men det blir nog bra :) skriver sen <333


Dalens damtränate kolla träning, sen blev det stan med vinterjacka och skor!

Sjukt rolig träning i morse! Var verkligen taggad innan, speciellt när Dalens damtränare var där och tittade ;) Vi spelade fem mot fem på en något minde plan änn fullstor med målen nerfällda. Det var inte så att vi bara skulle spela som vanligt, utan vi skulle tänka på några saker också. Peter sa två saker vi skulle göra och för varje gång vi gjorde det skulle vi skrika till och så fick man ett sträck för det. En sak var att varje gång vi gick in med två händer på klubban skulle vi säga till. Självklart var han med och kollade och såg allt vi gjorde på planen, men meningen var att vi själva verkligen skulle tänka på det när vi gick in med två händer på klubban så därför skulle vi själva även säga till varje gång. En annan sak hade med löpningar att göra och vi fick även poäng varje gång vi passade bollen och direkt tog en ny yta så att man då kunde få tillbaka bollen. Man skulle samla ihop fyra sträck på de båda sakerna. I början gick det lite trögt för det var så mycket att tänka på. Sedan släppte det och man kom in i det mer. Det var askul faktiskt. Vi körde tillsammans med killarna som är 4 stycken (På mrgonen tränar ettor, tvåor och treor för sig),och vi höll tempot uppe väldigt bra. Det e faktiskt kul att köra med killarna för man lär sig mycket av dom också. Det som är så bra också är att dom e me och peppar och försöker hjälpa oss me, inte bara divar själva som vissa killar kan göra.

Efter skolan drog jag Evelina och Emelie direkt in till stan för att kolla på vinterjacka och skor. Det e redan sjukt kallt här, undra hur det blir i vinter då liksom :O Vi va i stan i tre timmar i alla fall och alla lyckades hitta vinterskor ;) Det blev uggs för alla tre men i olika modeller och färger. Asså det e typ dom skorna som e riktigt varma. Jag menar det går inte att gå runt i gympaskor som man gör hemma i sthlm hela vintern;P

     

Jag och Evelina hittade även en varsin vinterjacka ;) Jag köpte en röd :O, everestjacka från stadium. Riktigt skön faktiskt ;) Jag brukar inte ha så färgglada färger på mina ytterkläder så just därför kände jag för att köpa en röd för en gångs skull. Gillar den asmycket så det känns jättebra :)

    

Sen har ju jag velat köpa converse ganska länge men har alldrig haft tid till att göra det typ. Nu köpte det  i alla fall och tycker dom e asfina :D Valde länge mellan ett par vita och ett par mörkblåa men det blev tillslut dom mörkblåa :D Känns asbra :)

                                       

Innan vi åkte hem stanna vi på donken och åt för vi palla inte åka hem och laga mat;P Det va sjukt gott i alla fall. Vi träffa Jossie och Palle (målvakterna i laget) så vi satt och åt med dom och snacka lite ;;)            

             Emelie och Jossie :)                                                  Palle och Evelina :)


                               

                                                    Några påsar blev det ;P

När vi kom hem blev det idol på en gång. Asså trodde att Camilla skulle åka ut, guud va hon skämmer ut sig. Men men, det var väl bra för henne att hon fick en ny chans igen, typ sista antar jag...

Lägger in bilder från dagen imorn för nu ska jag försöka sova eftersom vi ska möta Stensture imorn och dom ska tydligen vara väldigt bra. Så det e bara att tagga till och köra hårt imorn då ;) Godnatt!

Kolla klippet på ormen!


Hahha Cornelia kom nyss in till mig och visade ett klipp på en typ aslång orm :O Me´n det e nått mer. Mer kan jag inte säga, kolla på klippet! ;P


Var hos sjukgymnasten, sen blev det pannkaka till midda ;)

Det gick bra hos sjukgymnasten i alla fall. Fick göra några rörelser och jag hade tydligen fortfarande ont när den kom i vissa lägen men det påverkar inte spelet någonting så det e bra :) Fick några andra övningar som jag skulle göra i typ 5 veckor ;P

Vi tränade bland annat frislag idag på träningen och det funkade väl bra. Det var två varianter från hörnan och en mitt framför mål. Hoppas dom funkar på lördag :) Hade löpning efter träningen i 30 min men vi fick löpa inne idag för det var så himla kallt ute och vi har inte fått våra joggingoveraller än. Jag och Evelina löpte tillsammans med hennes ipod så det var skönt ;) Självklart glömde jag ju de nya löparskorna hemma -.- men ska köra med dom nästa gång ;)

Pankaka till lunch idag, men bara fyra st:O det var liksom förrätten typ.. så jag gjorde spaghetti och bacon också men blev ganska mätt efter det faktiskt ;)

Idolkvällen blev inne i Adams rum den här gången och då fick man ju reda på lite saker... ska inte säga för mycket men tydligen vare "nån" som ville ha mitt nr och jag fick inte reda på vem det var och a..sen blev det ju driv om det ett tag.. ;P

 

                                          Hahha söta Emelie och sura Evelina ;) <3

Håltimme sen tillbaka till sjukgymnast

                Iskallt som vanligt på morgonen men hade ändå bestämt mig för att ha tights på mig ;)

                             

           Min ljusrosa, långärmade tröja från gina med vitt linne, tights och Jennifers converse ;)


Just nu ligger jag här på mattan på Nolia och har precis skjutit 100 skott ;) Det blev lite varmt men det gick bra i alla fall.
 

  

Hallen med 200m löparbana runt två innebandyplaner!    Evelina och Elias i bakgrunden! 

Har hål just nu eftersom att vi från fig (friidrott) och rig inte behöver va me på specialidrotten i skolan. Så är här med Emelie, Evelina, Pontus och Elias(figare). Snart ska jag åka tillbaka till skjukgymnasten som jag va hos för två veckor sedan med axeln,  men känner att jag egentligen inte behöver det... det känns liksom bra nu :) Aja, Tore skjutsar dit mig i alla fall så jag missat typ nk:n... men men.

                               

Vi har även en uppgift att vi under veckan ska hinn apassa 100 pass med nästan alla spelare i rig både killar och tjejer för att vi ska bli bättre på att passa ;)

Nu ska jag gå och äta, vi höörs :)

 

 


RSS 2.0