Nån har tagit mina mackor!??!

Jag var nyss i köket och var jättesugen på en rostad macka med smör och skinka och visste att jag hade ett nästan oöppnat mackpaket eller vad man ska säga och så kommer jag till frysen så är den borta :O Nån har tagit mina mackor!!! -.- Sur? jaa det e klart, nu har jag typ ingen frukost tills på fredag, aaah! Aja, okej nu överdriver jag lite kanske ;P men ändå...

Hahha Emelie kom också in i köket och skulle äta (ovanligt? nej ;) ) och det första hon gjorde var att kliva på en typ jättestor nattfjäril så det rann gul gegga ut ur den när den kröp :O det var fett äckligt. Självklart fick jag ta ut den;)




Föresten så går det lite lättare med bilderna nu men det e fortfarande segt. Men ska lägga in några till de tidigare inläggen sen :)


Youtubeklipp Carro Deutgen

Här är en video på mig och bele som visar lite av mig som innebandyspelare förra säsongen :) Kolla gärna ;)



Det finns även fler klipp med bele på youtube om ni söker på "bele barkarby f93" :) Några rigklipp finns änu inte tror jag ;P

Some Questions...

Namn - Caroline Emmy Deutgen
Ögonfärg - blåa
Hårfärg - blond (slingat) , Jennifer Clifford ska slinga mig snart ;)
Högerhänt/vänster - höger
Stjärntecken - stenbock
Skostorlek - 39-40
Skor - ska köpa converse
Är dina föräldrar skilda - nej :)
Sport - innebandy! ( spelar fotboll i sthlm också)
Lag - RIG Umeå div.1 N och Bele Barkarby IF div.2 sthlm
Klubba - unihoc curve 3.0 :D
Tröjnummer - alltid haft 9!
Helgdag- fredag
Årstid - sommar



HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - ja, är nu
Blivit dissad - nej.. lr typ inte
Skolkat - aa nån gång
Sovit utomhus - japp
Använt droger - nej!
Retats - hahah , det händer ;)

THIS OR THAT
Fanta/cola - FANTA!
Jordgubbar/blåbär - ´det beror på
Kött/kyckling - kött
Tv/film - båda :)
Instrument - hahha, har spelat piano;) 
Adidas/Nike - adidas!!!
Mjölk/vatten - mjölk!


SENASTE DU
Skrattade - hahha, i skolan när jag, Jossi, Emelie och Evelina prata om en person
Grät - förra veckan
Hade sex med någon:
Filmen du såg senast - hahah, jag och Flis såg " school of rock" ;)
Tuggade tuggummi - igår faktiskt
Drog ett skämt - dom kommer när dom kommer ;)
Sjöng en sång - i duschen :)

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Ätit müsli - a alltid på fikat i skolan
Rökt - nej, röker inte
Tagit droger - nej!
Kysst någon - japp
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - ja
Bakat - nja, eller kanska har bakat bullar kommer inte ihåg;P

Kallt :( coconut :D

Ingen morgonträning idag, skönt men ändå tråkigt. hahha istället hade vi bild på morgonen ;) nu ska vi typ använda bara blyerts och rita av en bild på A3 papper med olika nyanser. Det e fett svårt men hoppas det blir bra.

Träningen gick bra idag. Nu känns det faktiskt extra bra för nu har jag inte ont i axeln längre :D så nu kan jag ta i när jag skuter och skuta ordentligt :D Sköt ganska mycket och gjorde många mål idag när vi spelade fyra mot fyra på liten plan. Det kan va så att det är skotten jag tränat efter träningen som gett resultat ;) Stannade kvar efter träningen idag också och sköt 100 skott till. Man känner faktiskt att man skjuter bättre och bättre:)

Nollgradigt? :O
Ja, det e nollgradigt här på mårnarna och känns som att det e lika kallt på dagarna. Vet i för sig inte hur varmt det e i Stockholm, men ofta det e frost i gräset och på bilarna i september då ;P Nån sa att det skulle snöa här på söndag men vet inte hur sant det e :P hahha:) Men måste ändå typ köpa vinterjacka och vinterskor snart ;P

Man blir så torr om händerna när det e så kallt också. Något som e min favorit just nu e body butter coconut:D Hahha har haft den fett länge men ändå, den luktar så gott :)


Bilder?!?

Bilder?!?

Ja jag försöker lägga in bilder men ust nu går det inte ens att få in bilderna, asså det går så segt så jag blir bara arg när jag ska lägg ain dom -.- Tråkigt äre för det är ju roligare med lite bilder också .... men men, får försöka flera gånger så går det säkert nånå gång :)

Styrkeciskel på morgonen som vanligt på tisdagar. Hårdkörning eller mest slapp? Nej det e klart man kör på ordentligt. Annars kommer man ju aldrig förbättra sig på testerna, plus att det är ju ingen nackdel att bli starkare ;)

Hade gansk abrottom till första lektionen i skolan idag och självklart så funkar inte mitt kort när jag ska öppna mitt skåp -.- Ibland slutar dom funka och då måste man uppdatera dom i shoppen så jag gick dit för att göra det. Men självklart funkade inte det heller ..... Nånting var fel med det men som tur var var vaktmästaren där och han fixade ett nytt till mig ganska snabbt så det va lugnt :)

Hahha, jag sa igår att det var chill i skolan. Idag vare rätt mkt kan man säga, mest i kemin. Eller asså det var bara det att han gick igenom allt jättesnabbt , massa uträkningar och så men fattade faktiskt allt sen :)

Efter skolan vare rörlighetsgruppen och nu ska man bara göra de övningar man själv behöver bli bättre på. Peter skrev upp resultaten under testerna så nu har vi fått en varsin lapp på vad man ska göra för övningar. Alla har lika bara att vissa kanske inte behöver göra precis alla för att man redan är så pass vig just där. Jag behövde köra 4 av 6 övningar. Men man märker redan att man blivit rörligare. en övning är tex att man ska ha sträkta armar rakt upp och hålla i en skivstång, sen ska man göra knäböj och gå ner så långt man kan. På testerna kom jag ner till 105 grader tror jag det var, men nu kan jag nästan sätta mig ner helt, under 90 grader asså :)

Skott!
De är något som jag kan förbättra faktiskt och de tänker jag göra också. Idag stannade jag, Emelie och Evelina kvar efter träningen och sköt 200 skott var(två sträck). Det gick faktiskt bättre i slutet. Ska nog stanna imorn också. Ska fan göra mål på lördag ;)

Nu har jag precis kollat idol . Juste utröstningen :O faan jag missa den. meeeeen, såg sista sekunden , kul -.- såg ut som mariett och erika gick vidare, det var ju bra i alla fall :)

Men nu dampar jag sönder på bilderna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja, ska försöka igen....


Ny design :D

Juste :D Måste tacka Felicia för min fina design på headen :D Tack så mycket gumman, du e bääst (a) <333333



Hahha,gamal från Ingarö men ändå ;P<333älsk


Polis?

Morgonträningen idag asså, hahha jag tror aldrig jag har varit så trött som jag va, lr jo det har jag, men var vääldigt trött i alla fall. Kom hem runt ett nån gång igår efter att ha flygit och åkt taxi till mitt fina,  mysiga rum :) 

               
                                                    Mitt rum efter att hyllor och så kommit upp :)

Asså det var ju skönt att åka hem på kvällen för då han man liksom göra mer saker men, det kan nog vara skönt att åka lite tidigare också så man kan gå och lägga sig lite tidigare ;P

Det gick ändå helt okej på morgonträningen. Vi jobbade mycket med "give and go" som det heter, och gröna passningar(enkla passningar). Allt handlar om att man ska försöka slå så lätta passningar som möjligt och direkt när man slagit den söka upp en ny yta så att man får rull och rörelse i spelet. Det gick faktiskt bättre och bättre för alla vart efter träningen gick så jag tror att det är en nyttig övning att köra :)

På kvällsträningen vare också lite segt i början för mig. Efter en stund fortssatte vi med "give and go" på liten plan , fyra mot fyra, och jobbade också mycket med att ha två händer på klubban bär vi gick in i närkamper under spelet. Då gick det väldigt bra för mig helt plötsligt. Det var nog mycket av att jag tänkte att nu ska jag ta i och i alla fall inte Se trött ut, och dågick det bra :) Fick mycket beröm den träningen så det kändes asbra :) Har bestämt mig för att jag ska vara extra bra på träningarna i veckan. På lördag har vi match mot dom som e rankad etta :O Stensture. Så är taggad som fan :D

Skolan va väl chill idag me. Asså jag går ju natur men hittils har vi bara haft ett läxförhör sen har det typ inte vart något mer. Alla andra har typ prov hela tiden känns det som. Så det känns rätt bra ;) Jag tror inte de e så mycket plugg som alla säger, hittils har det inte varit det i alla fall, får väl se vad som kommer :P


Varför natur?!!? Polis?...
Asså jag valde det för att det är en bred linje och jag har ganska lätt för mig att lära. Det jobbiga är att jag gick ut 9:an med 320p så man måste liksom försöka hålla kvar dom nu. Men men, jag ska försöka i alla fall. Satt och snacka vid matbordet idag och då sa Jennifer att hon ville bli polis sen. Jag har aldrig vetat vad jag vill bli men den senaste tiden har jag faktiskt också funderat på det :) Låter kul :) Fast det är väldigt svårt att komma in där men man kan alltid försöka :) Tror faktiskt det kan gå om jag bara vill ;) Men man vet aldrig, man kan ju ändra sig, det är ju lång tid kvar, men det är en tanke i alla fall :D

  
                                                                 Hihhi :)

Nya löparskor?
Hahha om jag har ;) hämtade dom på ica idag när vi var där och snabbhandla lite :) Provade dom på intersport i sthlm men då var dom blå :O fast rosa funkar det me ;) har testat dom nu igen och dom var sköna i alla fall, ska använda dom på torsdag om vi ska ut och löpa då :)

                           

Nu har jag precis tagit upp tvätten ;P hehhe tvättade mörktvätt blandat med typ rosa och rött. Vet att man ska tvätta de separat men jag pallade inte vänta. Men det gick faktiskt bra det me ;) har även kollat idolutröstningen. Tycker det var helt rätt att Jon och Calle gick vidare, men är nästan säker på att Eddie kommer bli en av juryns wildcards :)

Nu ska jag ringa daniel snabbt sen ska jag sova :O Är fett taggad på att vara pigg på träningen imorn men kom på att vi inte har nån :( men ska va det på onsdag i alla fall ;) sov gott alla trötta<3


Pojkvännen, kompisar och kräftskiva

Tjohoo :)

Det blev ännu en helg i stockholm för mig på ganska kort tid. Förstår att många tycker att jag åker hem ganska ofta, men man borde också förstå att det är inte lätt att ha en kille i sthlm och själv bo i umeå. Därför får man ta de tillfällerna man har till att se varandra så blir det lättare :)

Flög hem hem i fredags efter skolan och kom fram runt halv sex. Blev då hemtad av pappa och sen åkte vi hem och åt grillat kött;) Gott som vanligt:) sen kom Daniel typ på en gång :D Kändes som att vi inte hade setts på aslänge så blev jätteglad när han kom (a) Han sov hos mig också, men åkte hem på morgonen eftersom han hade hockeyträning.

Var en snabbis hos matilda innan lunchen. Vi mest snackade och så, det var kul att se henne me :)

På lördagskvällen vare kräftskiva hos oss. Fick träffa kusinerna Hugo och Elsa, och även Partik och Ulrika med föräldrar :) Farmor och Reinoln var också där och det var trevligt att få träffa och prata me dom lite också :)
Sen kom Daniel igen och skulle sova här :)<3

                            


Just nu har jag precis varit hemma hos Jennifer med Matilda och kollat på film :) Var bara där en stund för Jennifer skulle ha match sen, men det var kul att se henne också:)

Nu ska jag bara tare lugnt, är jätte trött så ska typ bara va inne på datan och kolla film. Snart kommer Felicia hem och då ska jag snacka lite me henne också ;)

Flyger hem till Umeå 22.55 ikväll. Kommer hinna träffa Daniel en liten stund innan men inte så mycket :( Hur som helst har jag match i Uppsala om två veckor och då tror ja han kommer och kollar. Självklart får även flera göra det, de skulle vara kul ;)

Sen får vi inte glömma att Evelina fyllde år i fredags :D Nu e hon äntligen 16 år :D Grattis igen sötis<333






Orientering

Idag vade dags för den riktiga orienterinen. Ja vi tog oss tillslut till skogen från skolan då vi gick med några som hittade dit. Man skulle spring två och två men vi var udda så jag, Emelie och Evelina fick springa tre :) Det gick faktiskt asbra för oss. Det var bra om man sprang under en timme och vi sprang på 46 min. Dom sa att det var en av de bästa tiderna idag ;) Så det gick bra även fast vi inte ens visste vart skogen låg från början ;)

Slutade efter orienteringen kl 1 så då gick vi till Noilia (hallen) och skjöt och spelade match med två små mål killarna mot tjejerna. Och tjejerna vann såklasrt ;) Sköt faktiskt hundra skott även om jag inte borde skjuta. Me nsköt med backhand så det är npog lugnt. Träningen gick bra idag. Var me på alla övningar och i stället för att skjuta forhand sköt jag backhand under övningarna istället för det tatr inte lika mkt på axeln. Det gör fortfarande ont när jag spelar men nu är det mest smärta och det kan man leva med:)

Efter träningen gick vi till ida snabbt och handlade lite dricka, youhurt och mackor för det var slut.

Sedan vare idol som vanligt ;) Vi åt även bullar och typ gjorde varma mackor sen efter :)

Nu ska jag sova. Har precis pratat med älsklingen i telefonen. Klart jag saknar han väääldigt mycket (a) <3 Men nu måste jag sova, godnatt  och sov så gott<333333

Två middagar!

På morgonträningen idag körde vi styrkecirkel som vi alltid gör på tisdagar och det gick bra. De som under de tidigare testerna blev rekomenderade att köpa iläggssulor till skorna fick även testa det idag.

Igår glömde Emelie sitt elevkort och idag vare jag som gjorde det -.- Man måste ju ha det för att komma in i skåpet så jag fick gå runt och bära på min stora väska hela dan -.- men men :)

Hade nk, matte och kemi idag... det var rätt sega lektioner , men fick tillbaka läxförhör från förra veckan i kemin.. fick alla rätt ;) Sista lektionen hade vi idrott. Lr rättare sagt, vi hade orientering i regnet :/ Blött, kallt och blåsigt vare, men det gick helt okej ändå. Imorn ska vi ha riktig orientering i nån skog på tid. Asså alla här kan ju typ skogen utantill och vi som inte e härifrån vet ju inte ens hur man hittar dit... så dom har faktiskt liiite fördel .. men men, det går säkert bra, hoppas jag.

Vi hade teori efter skolan och jag, Emelie, Evelina och vet inte om det var nån mer, tänkte åka in till stan efter, men vi ver helt blöta efter orienteringen så det känndes inte som att vi hade lust längre. Vi åkte hem och åt den goda matlådan med falukorv och riktig potatismos istället :D

                             

Sen var både jag och Emelie så stötta så vi gick och la oss och sov en timme innan idol började, asskönt vare :)

Har precis tvättat för första gången på en vecka :O Vi fick tillbaka den igår men alla vill ju tvätta nu så det är ju fullt hela tiden -.- Men nu var dom äntligen lediga så jag och Evelina tvättade våra saker tillsammans så det känns skönt att få¨rillbaka alla strumpor underklä:) Dom har även målat allrummet på våran våning ;) Det händer små saker hela tiden ;)

Nu håller jag precis på att äta min andra middag som faktiskt var liite godare än den förra ändå ;) Nu blire pappas kött igen med kroketter och bea :O Alltid lika gott:)



:D <333333 


Vanlig dag :)

Var ganska trött i morse när jag vaknade, men man får tvinga sig upp helt enkelt. Som tur var vare gröt till frukosten idag, jättegott vare :)

Hade träning första timmen och vi körde mest smålagsspel idag, och lite styrka. Det var jätteroligt faktiskt :)

Lektionerna idag har varit ganska chill. Hade bild sista lektionen men nu är jag klar med den här uppgiften i alla fall ;) Den blev faktiskt väldigt bra ändå, lr asså, så dålig är jag inte på att måla/rita egentligen, tycker bara inte det är sådär jätteroligt alla gånger :P

Efter skolan vare träning som vanligt. Enligt sjukgymnasten skulle jag inte vara med på skottövningar och tvåmål fram tills på torsdag och axeln skulle få en chans att bli bättre. Jag avstod skottövningarna och driblade lite vis sidan av istället men när vi kom till tvåmålen var jag me ändå ;) Efter träningen vare dags för styrkecirkel igen som vi har varje måndag.

Idag blev det potatisbullar och bacon i matlådorna och det var faktiskt väldigt gott :) Fast säg något jag inte gillar egentligen :P förrutom konstiga varrullar dårå ;P

På kvällen har jag mest bara glidit runt lite typ :P. Har gjort klart de läxor jag hade så nu är det inget mer plugg för mig den här veckan ;)

Men ska nog sova nu eftersom att det blev ganska sent igår... sov så gott allihopa!

Stan och herrmatch

Heej på er :)

Hehhe, glömde skriva igår, lr a, det blev ganska sent, mkt telefonprat och a, skitsamma :)

Hur som helst åkte famlijen hem på morgonen efter att ha varit här och hälsat på i helgen. Det var kul att få se dom och kul att de kunde se matchen :) En stund efter att de hade åkt tog jag och emelie bussen in till stan för att förhoppningsvis hitta någon tröja. Det gjorde vi också. Jag köpte två tröjor från gina, långärmade, och ett par mörka jeans :) Det var jättefint :) Emelie köpte också en tröja, ett par jeans och även en skitmysig mössa:)

Han bara vara där i en och en halv timme kanske, sen tog vi bussen till Gammliahallen för att se herrmatchen Dalen mot Järfälla ;)Kände att jag var ganska ensam om att heja på järfälla:P och tyvärr förlorade som tillslut också med 5-3 :/ Men men :)

På kvällen åt jag färdiggrillat kött med bearnaisesås som pappa och mamam tog me sig upp hemifrån. Asgott vare :) Vi kollade på topmodel och sen pratade jag mest i telefon den kvällen/natten... heheh...

Mongolian

Jag och Felicia gick väl upp runt elva och åt frukost idag. Sedan kom mamma, pappa och Leo hit och vi fixade mitt rum litre mer . Satte upp hyllor, spegel och instalerade skrivare och så. Jättefint blev det :)

På kvällen gick vi ut och åt på en mongolisk restaurang lite utanför centrumet. Men innan det gick vi en snabbis till hotellet som mamma, pappa och Leo sov på ;)



   

  

Äää, a, jag och min underbara syrra ;)

Vi åt buffé och det var verkligen asgott ;) Tog om typ tre gånger och var verkligen så mätt så att jag höll på att spy efter, och jag skojar inte :O :P

   

<3

The family på restaurang ;)

  

Så jävla gott vare ;)

Sen gick vi genom stan där vi träffade Amar och Matheus ;P och sen tog jag och Felicia bussen till elevhemmet :)



Lillebror :) <3

När vi kom till elevhemmet gick vi upp till de andra i Borgs rum och kollade på Freaky Friday :), och typ råka hoppa lite i sängen.. så a, den höll inte riktigt men det löste vi ;) Sen kom några andra från skolan hit också :)

Nu ska jag och Felicia kolla på film, lr a, om en stund ;) Ska försöka at tintre somna den här gången ;)
Bilder kmr imorn, det funkar ingte nu -.- !!!

 


Match mot Iksu Ungdom

Tjuue :)
Igår vare seriepremiär mot Iksu ungdom kl 19 i Iksu hallen. Vi åkte till hallen med bil eftersom att några i laget bor här i umeå och har sina föräldrar här. Innan matchen var vi ute och gick en stund innan vi bytte om. Hög musik i omklädnindsrummet äre alltid, vilket gör att man taggar till ännu mer ;)

Hallen vi spelade i hade en stor läktare på ena sidan och det var väldigt mycket folk där. Man fick till och med betala för att komma in ;P Innan matchen räknade dom upp allla spelarna i båda lagen i högtalarna och precis innan matchstart vare lineup:)Lite annorlunda för en vanlig seriamatch men coolt vare ;)

Idag skulle vi spela första matchen med nya kedjor och jag spelade med Julia och Magda som båda e 92:or. Vi fick börja matchen och det var högt tempo i alla tre perioderna.

Vi tog ledningen med 1 och 2-0, sen fick dom in ett mål som gick på en av våra spelare och in-.- Efter första perioden stod det 3-1 till oss vilketr var rättvist, och det höll i sig i andra perioden också. I tredje fick vi några utvisningar och matchen slutade till slut 3-3. Trodde att det var slut då men sen vare tydligen 5 minuters sudden också :O Vi hade altså redan ett poäng men kunde få två om vi fick in ett mål till före Iksu. Tyvärr fick vi en till utvisning och efter fem min vare inget lag som hade gjort mål.

De som gjorde mål i vårat lag var Natalie, 92:a, som gjorde 2,  och Karin, 93:a som gjorde ett :) Karin blev även ,matchens lirare :)

Efter matchen åkte vi tillbaka till elevhemmet och då kom även familjen hit och lämnade lite grejer. Fick bla en tredje klubba, likadan som jag har, eftersom att redan två st har gått sönder -.- Självklart har Fredrik (tränare i bele), vinklat alla tre helt perfekt ;) tack Fredrik :D

Dom hade åkt upp tidigare på dagen och kom lagom till matchen :)  Felicia fick sova här på elevhemmet med mig :D och de andra sov på hotell :)

Jag, Felicia och Emelie satte på twilight i mitt rum och åt bullar runt tolv nån gång. Haha tydligen så somnade jag och Felicia redan efter en halvtimme typ ;P Så Jennifer hade kommit in och släckt ljusen, stängt av tv:n och stängt dörren medans vi sov ;P


Axeln...

Heej :)

Var och kollare axeln idag hor en sjukgymnast i Ersboda. Torbjörn, våran tränare, skjutsade dit mig till kvart över tolv så jag missade lite i skolan men det var typ bara nån föreläsning i aulan.

Hur som helst så sa sjukgymnasten att det inte var något som var av eller så men att det hade hänt något med alla muskler i axeln. Den hade typ hoppat ur led men sen hoppat tillbaka igen. Fick göra några rörelser och det liksom tar stopp i vissa lägen. Han sa att det kommet ta 3-4 veckor innan det blir helt bra igen :O men jag menar det känns redan bättre nu om man jämför med vad det gjorde i onsdags så det är ju bra. Han sa först också att jag inte skulle spela matchen imorn !! :O Men jag vägrar missa seriepremiären och första riktiga matchen med RIG! Till slut såg han hur gärna jag ville spela och sa att det var okej, men att jag ska ta det lugn några dagar efter. Det ända som kan hända är att det kommer göra lite ondare precis efter matchen men vi har ändå inte match förns två veckor senare så det e lugnt :) Det är bara att bita ihop och köra :)

Vi körde lugn träning idag, väldigt kort just eftersom att det är match imorn. Är vääldigt taggad! Innebandy magazinet hade tydligen rankat oss som 6:a i tabellen, två platser under Iksu ungdom som vi ska möta imorn :O Det ä rinte okej! Vi ska fan visa att vi ska komma bättre tilli serien och vinna imorrn! Det verkar som att alla andra i laget också är väldigt taggade så jag hoppas att det kommer gå bra imorn. Familjen kommer upp och kollar också vilket e kul :) Och Flis ska bo med mig på elevhemmet :D Wiee!!!

Nu har jag bara kollat på Idol med några i Linas rum. Har faktiskt städat rummet också ;) hehhe det var ett tag sen sist :P

Ska sova om en stund, måste ju tagga till matchen ;) sov gott och håll tummarna för oss imorn (a) :) puss och kraam <333333

 


Känns bättre..

När jag vaknade idag känndes det inte som att det hade blivit bättre med varken förkylningen eller axeln, men senare på dagen märkte jag faktiskt att det hade blivit bättre. Nu värker det inte i axeln i alla fall, det gör bara ont och typ tar stopp när jag sk dra upp den till ett visst läge, men vi får se imorn vad det kan vara för något.
Idag var det ingen innebandy på morgonen, utan det var något myyycket roligare, bild -.- kanske inte då.
Men men, man ska vara klar med den här bilden vi håller på med till nästa gång och jag kommer hinna klart i alla fall.

På kemin hade vi en snabb redovisning för klassen. Sten som han heter, sa bara att vi skulle välja ett grundämne och om 30 min ska ni redovisa det ni fått fram. Så det var väldigt snabbt, men jag ver med Evelina och det gick bra.

Efter skolan vare träning som vanligt kl fyra. Det gjorde onte i axeln när jag körde men inte lika som tidigare. Aa det var väl kanske tredje träningen med nya klubban och nu går inte bladet att använda så jag får köra med min andra klubba igen-.- Det var en som klev på det så bladet typ trycktes ihop och blev helt jättekonstigt så det går typ inte att få det rakt igen. Men som tur e har jag en till exakt lika dan klubba, just för om den jag använder skulle gå sönder. Så det var ju tur det i alla fall.

Efter träningen gick vi även ut och joggade i en halvtimme. Det gick väldigt segt, men känner att man skulle behöva en vilodag snart. Men men, man kör på.

Innan vi åkte hem gick vi jag Emelie och Conne till ica(lilla), som ligger nära hallen, för att handla och ta ut pengar tillskoltröjerna som vi ska betala imorn. Passade på att köpa typ yoghurt, juice och sånt. Köpte även c-vitamintabletter så att jag ska hålla mig hyffsat frisk. Men självklart glömde jag mjölk som jag mest av allt behövde handla-.- :P

När vi kom till elevhemmet skulle vi äta våra matlådor men jag hade ju självklar glömt ,in i hallen så jag fick ställa mig och laga mat i stället. Det blev fiskpinnar och spagetti, orkade inte göra något annat :P

På kvällen blev det idol hos Lina och sen gick jag och Emelie egenom lita av kemiläxan tills på fredag.

Nu ska jag sova. Måste verkligen vara pigg och frisk tills premiären på fredag mot Iksu ungdom. Är vääldigt taggad, bara jag e frisk och inte har ont i axeln. en hare så bra så länge. Pussar och kramar <3 <3 <3 <3 <3 <3


Tid på torsdag!

Vaknade idag och hade fortfarande ont i huvudet, ont i axeln och kände mig varm och förkyld. Hade verkligen ingen lust att gå till skolan idag. Men det gjorde jag ju i alla fall, jag tog en panodil och efter ett tag kände jag mig bättre faktiskt.

Vi hade bara styrka idag på första lektionen och jag tog det lugnt och var me på det jag kunde. Sen pratade jag med Peter igen också och han sa att han hade fixat en tid till mig angående axeln på torsdag kvart över 12. Asså jag vill bara veta vad det är för fel så jag vet vad jag ska göra och inte göra för att det ska bli bättre. Hoppas verkligen jag kan spela på fredag då det e premiär!!! Men jag ska spela, hur ont jag än har!!!

Efter skolan, kl fyra, skulle vi ha rörelsegruppen och löpgruppen. I löpgruppen går dom som inte klarar tiden på cooper, och får nu chansen att bli bättre och få bättre kondition. I rörelsegruppen går de som behöver träna upp vissa rörelser med kroppen mer. Fast alla går just nu i rörelsegruppen och man behöver bara träna på just det som man själv inte är så rörlig i. Tex om man är kort i vaden, finns det en övning man ska göra för att träna upp detta. Jag och några till behövde bara göra rörlighetsövningarna som tog ungefär en halvtimme.

Kom hem riktigt tidigt idag, var hemma redan kl 5. Känndes asskönt. Jag passade på att göra klart tex min engelska uppsats som ska va klar snart och lite andra grejer vi har. Förresten så har vi fårr ny diskmaskin nu ;) Och sen är tvättstugan avstängd så vi får inte tvätta på en vecka :O Dom ska ju bygga om där men vi blev ju inte förvarnade så det är vissa som typ precis tänkte tvätta men får vänta en vecka till. Som tur e hade jag typ precis tvättat så jag tror jag klarar mig ändå :)

Sen vare dags för idool :D Jag och några började kolla inne i mitt rum men efter halva gick jag och Emelie och värmde bullar och gick upp och satte oss i Viktors rum med några :)

Klockan e bara tio och jag e jättetrött. Jag ska nog sova nu, eller snart, så hoppas jag att allt känns bättre imorn.

Godnatt allihopa! Ha det bäst! <333333

Stress...

Tjoo :)

 Jag var jätte trött igår igen och mådde inte så jätte bra så jag orkade inte skriva.

Hade i alla fall innebandy första lektionen på morgonen. Jag var me lite i början men det gjorde för ont i axeln så jag gick av. Asså hade det bara vart smärta, om ni förstår vad jag menar, så hade jag ju kört ändå, men grejen e ju den att jag vet inte om det är bra att röra på axeln lr om det bara blir värre då. Hur som helst så sa jag till Peter som det var och han sa at than skulle fixa en tid hos någon som skulle kolla på¨den, så det e ju bra i alla fall.

Det var rätt stressigt i skolan idag. Vet inte varför men vi han knappt äta, hann inte ta mellanmål och aa. Hade bild sista lektionen som vanligt, men det var helt okej den här gången. Eller a, det funkade i alla fall.

Efter skolan hade vi träning igen och då tänkte jag bara att nu skiter jag i om det gör ont, jag kör ändå. Tränaren tyckte ju at tjag hade rätt inställning men at tjag skulle gå av om det gjorde för ont. Jag körde i alla fall hela träningen och det funkade helt okej. Eller asså jag har ingen kraft i vänsterarmen så jag kan inte skjuta så bra men vi spelade typ bara smålagsspel och det gick ju i alla fall. Tränaren sa efter träningen att "det såg ju bra ut, det verkar inte som att du har så ont. Eller så har du riktigt ont och bara biter ihop".
Aa gissa vilket som stämmer in på mig....

På kvällen kl 7 var det föräldramöte -.- Vi duschade och slängde i oss maten i innebandyhallen efter träningen och gick direkt till skolan sen. Ja det är ju lite konstigt att gå på föräldramöte när man inte "har" några föräldrar, men men. Hahha sen ringde ju mamma mitt upp i allt ihop och undra vad jag gjorde. " A jag e på föräldramöte" sa jag då;P hahha, konstigt blire ibland...

Sen kom man ju hem runt halv tio på kvällen och jag var verkligen helt dödstrött. Hade dessutom två läxor att göra till dagen efter så var ju tvungen att göra dom innan jag kunde gå och lägga mig. Mådde verkligen inge bra igår, det känndes att jag hade sovit för llite dagarna innan. Hade ont i huvet, axeln värkte och förkyld e jag också. Innan jag la mig drack jag i alla fall panodil te som faktiskt hjälpte lite. <333333


24-1 + fotbollsmatch :D

Tjuhuuu :)

Gick upp runt 8 hemma hos Matilda idag och åt fukost. Var lite trött men ändå astaggad för två matcher :) Hade smaling kl 9 i Björkebyhallen och vi tog mopparna dit och kom faktiskt diti god tid, till och med före Samuel, damtränaren ;) Bra va ;D

Nu vare premiärmatch i DJ div 2 och vi trodde vi skulle möta Väsby som vi alltid brukar möta. Ett bra Väsby med andra ord, men det var ju inte riktigt samma lag som komtil oss idag.. :P Vi var ju astaggade i början av matchen och fick in tr mål ganska snabbt, sen rullade dom in mer och mer och sen stod det helt plötsligt 9-0 efter första perioden :O Asså va, vi var ganska mkt bättre än dom. Även fast do hade ett väldigt lågt tempo så tycker jag ändå att vi höll upp vårat tempo ganska bra änå, i alla fall om man jämför med dagen innan. Det blev tillslut 24-1 ;P Jag gjorde 8 mål varav 3 zorromål, och sen gjorde Ida och natta ganska många mål också :) Fakiskt gjorde alla i laget minst ett mål.. lr a utom Gabbi dårå :P Men faktiskt gjorde hon många fler målpassar som faktiskt också är viktigt ;)

Direkt efter matchen åkte vi till fotbollssamlingen på Veddesta. Jag och Gabbi hade köpt med oss en pastasallad på vägen som vi åt inann vi började värma upp igen. Fotbollsmatchen var mot Huddinge i Dam R1 och den slutade tillslut 3-2 till dom. Det vr väl inte riktigt rättvist tycker jag men men, det är sånt som händer ibland. Det gick i alla fall bra för mig, bra för att inte ha spelat på¨sex veckor i alla fal :) Fick till och med starta matchen och spela hela igenom, det var askul :D Det var kul att få träffa alla fotbollstjejer också :)

Efter matchen åkte jag bara hem och duschade sen vare bara att ta sig till flygplatsen för att ta flyget till Umeå igen.

Nu sitter jag i Emelies rum med Emelie och Evelina och kollar på "Whats happends in Wegas", fast har inte kollat så mycket :P Nyss år vi hallonpaj som Karin och Emelie gjorde, det var asgott :) Drack nyss panodilte också. Känner mig faktiskt lite förkyld, hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu. Har ont i axeln också som jag ramlade på på fotbollsmatchen idag :/ Men hoppas det går över. Har innebandy första lektionen imorrn, får se hur det känns då. Det löser sig säkert :)

Nu ska jag lägga in lite bilder sen ska jag gå och lägga mig :)Lr jag lägger in bilderna imorn lr nått, är så himla trött-.- Men ha det så bra allihopa:) Kramaar <333333

Lördags...tjejerna :D

Efter att Daniel åkt hem gick jag ock la mig och som nån timme till, det var skönt :) Sen vare samling halv ett botkyrkahallen, där alla sanktanfinaler går. Nu skulle jag få spela med bele igen :D Det var dampremiär mot Huddinge och vi vann med 3-0. Det gick väl helt okej, vi hade ett ganska så lågt tempo i början av matchen, men mycket på grund av att Huddinges tempo inte heller va så högt. Men men, vi kom igång i siste perioden i alla fall. Jag gjorde ett mål i alla fall, 5 sek in i tredje perioden. Sen lyckades Helena och en tuill göra mål, kommer tyvärr inte ihåg vem :s.... återkommer :P

På kvällen åt jag middag hemma, och vi åt grillad kättfärs och bacon på spett med  potatis och rotfrukter i ugnen, det var också asgott! :) Sen kom Matilda, elin och Jennifer till mig en snabbis innan vi åkte till Matilda. Efter en stund kom Veronica och Camilla också :) Det var askul att träffa alla igen:) Vi tog det bara lugnt och satt ute med tända ljus filtar och kuddar, pratade och lysnade på musik :) Det var jättemysigt faktiskt.



 



  
 
Sen runt elva tog jag, Veronica och Elin mopparna till Gabbi för att säga hej till henne, Ludde, Gustav, Gustav, Niklas och Sebbe. Sebbe har också flyttat hemifrån för att gå på hockeygymnasium, så han var precis som jag bara hemma över helgen också, så det va kul att snacka me han me.

Hahha,jag råkade säga till Gabbi att jag var fotbollssugen, och det råkar ju vara så att hennes mamma är lagledare för fotbollslaget. Skulle gå in och säga hej till henne, och sen "råkar" Gabbi säga att jag var fotbollssugen och då frågade hon om jag skulle spela matchen som skulle spelas dagen efter. Jag blev ju skitglad och ville jättegärna spela :D Har inte spelat fotboll på aslänge så det skulle bli jättekul :)

Hur som helst åkte vi tillbaka till Matilda och dom ganska snart och var uppe me dom ett tag. Sen sov jag,Elin och Jennifer där :) <333333

 


Fredags...Daniel <3

Heej allihopa:D

Har inte skrivit något i helgen men har mer fokuserat på att vara med alla så mkt som möjligt så har inte hunnit skriva något. Men ska skriva lite kort om helgen nu :)

I fredags flög jag hem direkt efter skolan vid 4 och kom hem vid 6. Det var faktiskt skönt att komma hem lite, bara gå och sätte sig vid matbordet äta, och inte behöva diska ;P Hahah, gott vare också, som vanligt, grillspätt med fläskfilé och klyftpotatis :)Har saknat pappas mat lita faktiskt ;) Det var kul att träffa syskonen också, har faktiskt saknat dom (a) Ja, det var kul att se mamma och pappa också ;)

När jag hade ätit klart kom pojkvännen till mig :D även fast jag va me han förra helgen så har jag ändå saknat han asmkt! Så det var kul att träffa han igen :) Han sov hos mig men hade hockeyläger tidigt på lördagsmorgon så han var tvungen att åka hem runt 8. Sen skulle han inte komma hem förrän på söndag kväll och då hade jag redan åkt :( Så fick inte se han så mkt i helgen men lite ändå :)



Riktigt rolig träning!

Hallo :)

Idag vare ganska lugnt i skolan. Började inte me riktiga lektioner förrän ett typ. Innan hade vi bara typ klasstimme, en timma där man fick göra vad man behövde och sen hade vi hål i typ 2 timmar. Var faktiskt ganska pigg idag, lr det trodde jag i alla fall. På naturkunskapen (nk), skulle vi se en film som va 30 min men jag trodde den va typ 8. Vi började kolla när klockan var tio i, och sen helt plötsligt hade det gått en halvtimme och lektionen var slut :O Jag kan säga att jag såg inte filmen i en halvtimme i alla fall, jag måste ha somnat :O hahha, har aldrig somnat på en lektion förrut , men men, blev piggare sen igen i alla fall :P

De lektioner som var kvar var engelska, där vi håller på att skriva en uppsats om oss själva, och svenska där vi håller på att skriva ett repotage om en i klassen.

Slutade tjugo i fyra sen hade vi träning som vanligt i dragonhallen. Idag var det den roligaste träningen på länge :D Vi körde bland annat myrornas krig ( man har varsin boll innom ett område och ska försöka slå bort alla andras bollar, tillslut är det en vinnare kvar ) och jag kom tvåa dårå ;) Sen körde vi fyra mot fyra i en turnering. Vi spelade två lag mot varandra och försten till tre mål vinner. De spelare i laget som vann får 2 poäng var om dom vann me två mål, eller ett poäng var om dom vann med ett mål osv. Sedan gör man nya lag och spelar försten till tre igen och så fortsätter det i massa matcher. I slutet räknar man ihop poängen för varje spelare och den med mest poäng ( vunna matcher) vinner. Och jag vann ;D Men det var riktigt kul, högt tempo vare också eftersom att alla ville vinna :)

Efter träningen tog vi på oss löparskor och gick ut och joggade i en halvtimme. Det var en i åk 3 som höll i joggningen och vi sprang runt lite på cykelvägar och så bara.

När vi kom hem blev det direkt till att värma matlådan, var så himla hungrig. Idag fick vi typ nån kallops med ris. Det var gott faktiskt. Såg att jag hade fått brev nar jag kom hem också :D Hahha blir så glad när jag får det :P Den här gången vare från farmor :) Fick ett långt brev och lite bilder från i sommras, det var jättefint :) Tack! Ska svara så fort jag har tagit reda på vart postlådan ligger ;P
Efter maten duachade jag och satte på tvätten innan idol började :D Då gick vi upp några stycken till Adams ( 92:a i rig) rum och kollade.

Nu efter idol har jag bara fixat tvätten, städat liiite, väldigt lite, och packat tills imorrn :D Lääängtar så mkt tills jag ska på träffa mina brudar, min älskling, famlijen och aa :) och att jag ska få spela med bele igen :)

Nu ska jag fixa det sista inför imorn:) Ses snart sthlm, kommer sakna er i umeå också! <3333333333333333333


Kalvdön!??! ;D

A som jag sa igår skulle vi ju gå till rektorn idag på morgonen för att kolla om vi kunde byta estetval till drama. Så vi kom till han runt 8 sen fick vi vänta lite och vi hade redan börjat egentligen. Sen kommer han och säger att det är fullt och vi får inte byta :O Vet ni hur sur jag blev, trodde verkligen vi skulle få byta!! Nu har vi ju til och med missat en lektion eftersom att rektorn sa att vi inte behövde gå i måndags, så nu ligger man ju efter också. Känns skitbra!!! Aja, man får väl bita ihop och bara köra.

Hela dagen gick faktiskt ganska snabbt. Hihhi, på rasterna i skolan kan man ta fram sin dator dårå och gå in på facebook om man vill ;) Rätt skönt faktiskt :) Hahha asså idag när vi hade kemi höll jag verkligen på att garva ihjäl mig. Jag och Jossi i klassen började verkligen asgarva, hahhadet var så kuul! Ja jag ska berätta ;) Ni vet när man slår i nerven i armbågen så det känns ända ut i lillfingret? Aa hur som helst så kallar man det för typ cp-nerven, och när jag sa det till henne började hon asgarva för hon hade ju aldrig hört det förrut :P Sen frågade ju jag va hon sa, hahha , och hon mena att man säger; jag fick KALVDÖN!??! Hahha seriöst vad är det för ord :P Aja, det var lite kul i alla fall. Jag skratta så jag grät :') 


Slutade i alla fall 3 idag ;) Så vi gick till hallen och var där ett tag innen vi hade träning kl 16. Det var en rolig träning idag me. Spelade mkt smålagsspel och vi har faktiskt riktigt bra övningar och vi gör dom bättre och bättre för varje gång :) Jag tror man kommer lära sig mkt av de här träningarna för alla kör verkligen seriöst när vi gör övningarna. Alltid snabba direktpassar vilket även ger ett högt tempo på träningarna. Känns asbra :) Egentligen skulle vi ha spelat en träningsmatch mot Holmsund div 1 idag, men dom hade för många borta så det blev bara vanlig träning istället.

När vi kom til elevhemmet såg vi att vi hade fårr nu spis och ugn i köken på över och undervåningen :D Dom har även målat väggarna i allrummet på övervåningen  och satt in ett nytt kylskåp så det går frammåt ;)

På elevhemmet åt vi våra matlådor, jag åt två för jag hade en kvar från tidigare:P, sen gick några upp i Viktors ( 93:a i killaget) rum och kollade på fotboll Sverige-Malta. Inte så jättebra match dårå men men. Sen vare ju idol direkt efter :D Sen kollade vi lite på typ knäckebrösdansen och lyssnade på några konstiga låtar :P

Börjar 8.20 imorrn me så ska nog sova snart, lr om en timme typ, ska bara vänta på att älsklingen ringer :) <333333

Juste måste bara säga en sak. Idag vare min dag, 090909 :D (mitt nr är ju nr 9 ;) )Fick ett grattis faktiskt ;) hihhi, hare bra allihopa! <333333

Ny klubba :D

Började 8.20 idag me med innebandy på morgonen. Fast på tisdagsmårnar kommer vi att köra styrka hela träningen vilket jag tycker e jättebra :) Idag gick vi mest igenom hur övningarna går till och så, så vi kommer börja mer på riktigt nästa träning :)

Idag fick vi våra datorer :D Hahha, alla iskolan får en varsin dator som det är meningen att man ska skriva allt skolarbete på. Man får med laddare också, så kan man ladda den i skåpet där det finns eluttag ;) så det verkar skitbra :)

Sista lektionen hade vi idrott och då skulle vi köra fotboll :D Saknar verkligen fotbollen jättemycket!!! Det finns två 11-manna konstgräsplaner precis bredvid skolan så vi va på en av dom idag. Jag trodde det skulle bli jättekul på den här lektionen, men läraren hade laggt upp det jätte tråkigt. Vi spelade typ 7 mot 7, men då var man samtidigt 6 avbytare i varje lag så man fick ju typ inte spela något. I slutet körde vi alla mot alla och då fick man ju också nudda bollen mkt... ;) Aja när jag väl fick den gick det bra i alla fall :)

Kl 16.00 hade vi teori fram till 17. Pratade bla om spelarens fyra possitioner och annat. Sen kommer vi även ha prov på det här om ett tag.

Maten i matlådornasåg inte god ut idag. Det var typ vårrullar med nån sås på. Alla slängde typ sin så gjorde vi egen mat istället ;) Själv åt man potatismos, köttbullar och lingonsylt :D asgott :) Sen kom vi på att jästen som vi använde för typ en vecka sedan till bullarna, hade vi lite kvar ifrån som snart skulle gå ut, så vi bestämde oss för att göra en satts var till, ja, Emelie och Jennifer :P Hahha men sen började ju idol kl 20. så det blev lite krock där. Men jag och emelie sprang i pauserna och fixade dom ;) Dom blev faktiskt asgoda nu me :) Emelie lärde mig att man kunde klippa bullarna som ligget i bullformen med en sax två ggr så det blir som ett kryss, innan man sätter in den i ugnen. Sen trycker man ut det lite så blir dom jättefina när man tar ut som ur ugnen ;) Jag lovar, kommer inte äta alla själv om ni tror det. Bjuder faktiskt ocks ;)

Mina fina klippta bullar ;)

Juste :D Pappa, snäll som han e, har köpt en ny klubba åt mig :D En unihoc curve 3.0, dom e bäst :D Är så glad, ska testa den i helgen när jag ska spela match med bele :D Ska bli jättekul tjejer :)



Min nya klubba :D

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så fort jag kan :P Så får vi se om de blir bild eller drama imorrn på morgonen ;)

Ha de bra allihopa, godnatt och sov så gott!  <333333

 


Kanske slipper bilden :)

Tjoo :)

Var väldigt trött igår så pallade verkligen inte skriva, men idag är jag piggare så kan skriva för två dagar ;)

Vi började 8.20 igår med våran första innebandyträning på morgonen. Vi tränar i en timme och kör ju på rätt hårt så man blir ganska svettig efter träningen. Det som e bra e att vi har 40 min p oss tills nästa lektion börjar, så man har tid till att duscha och så ;)

Dagen gick ganska fort, men sista lektionen skulle vi ha bild igen :O Asså nu var jag vääldigt otaggad på att gå till den där lektionen så jag tog med mig Evelina och Emelie till rektorn och pratade med honom för typ sjuttielfte gången om att få byta till drama! Han ringde runt lite och seen skulle han gå iväg för att kolla något kring det. Då hade våran bild lektion redan börjat men han sa att vi inte behövde gå dit, hahah fett skön ;) Vi skulle komma tillbaka imorrn , onsdag, så kanske vi får byta :D

Juste vi fick våra skåp äntiligen :D Det är halva skåp som vi hade i min gamla skola, men skåpen var ganska små för oss som har innebandyklubbor idrottsväskor, basketbollar och så, så dom ska köpa in nya större skåp till oss som går idrottsprogrammet ;) Det coola var att man behöver inget lås till dom. Man har ett elevkort med en bild på sig själv som vi tog för typ 2 veckor sedan. Sen håller man bara det framför låset på skåpet så lyser den grönt och man kan öppna :O coolt va ;)

Sen hade vi träning som vanligt kl 16.00 och efter träningen hade vi även styrkecirkel som vi ska ha varje måndag. Det innebär att man är i grupper och går runt till olika styrkestationen som armhävningar på balansbräda plankan mm. Man var ganska trött efter den dagen kan jag säga :P

Godnatt!

Godnatt, är för trött för att skriva. Skriver imorrn. Sov så gott, godnatt!<333333

Dalen, 5-2

Idag gick jag och daniel faktiskt upp och åt frukost vid 10 :O bra va;) Det blev jordgubbskräm idag me :) Sen var vi bara inne på mitt rum en stund innan vi åt lunch vid halv 1. Lr jag åt i alla fall, korv och makaroner blev det. Alltid pasta innan match;) Sen vare bara för daniel att packa ihop sina saken sen åkte vi. Vi skulle ju på match och hade samling två, så vi tog halv två bussen till stan och tänkte gå till hallen där ifrån. Daniel åkte också me in till stan eftersom att han skulle ta flygbussen därifrån till flygplatsen. Bussen vi åkte me var lite sen så vi fick ganska så bråttom när vi väl var i stan. Fick säga hejdå snabbt till älsklingen :( Ville verkligen inte att han skulle åka hem, men men .. kommer ju hem nästa helg så får ju träffa honom då igen:D

A sen skulle vi ju gå från stan till hallen. Conne trodde att hon hittade men vi hade ingen aning om vart vi skulle gå och vi skulle samlas om tio min :O Så vi ringde torbjörn, våran tränare, och frågade om vägen. Men så fort han sa vilket håll vi skulle åt så kände conne igen sig igen :) Fast vi fick springa hela vägenb, trodde aldrig vi skulle hinna men det gjorde vi, och det var exakt på minuten. Om man kommr för sent får man nämligen böta 50 kr. Fast vi ettor får en varning första gången, men sen äre bara att batala;)

Matchen mot dalen slutade i alla fall 5-2. Det är ju ett bättre resultat än 9-1 som det blev förra veckan :) Men vi var inte riktigt taggade den här matchen. Fast det gick ändå bra, vi höjde tempot i slutet och fick in två mål :) Jag gjorde inget dårå, men asså, tänkte liksom spara poängen tills serien börjar ;) Och tills jag får en ny klubba ... Nu på matchen vare en som trampa på mitt blad, TVÅ GGR!!! så det blev helt snett -.- Det gick ju att böja tillbaka men det blir fortfarande inte samma sak :(

Eftrer matchen åkte vi hem och åt. Jag åt risgrynsgröt med sylt, kanel och socker ! allt skare va på, visst Felicia ? ;) På kvällen kollade jag, Evelina, Emelie och Conne på topmodel och ensam mamma söker ;) Hahha det kommer bli 7 till 9 framför tv:n på söndagar för oss ;)

Efter det gick jag och Emelie ner och tog upp tvätten. Det var en hel del, har inte tvättat på några dagar :P Hahha sen var vi tvugna att göra varma makor :D det var asgott :)

Är så himla trött nu. Sa till Emelie att jag skulle gå och lägga mig innan elva idag.. men det gick ju som det gick ;)

Här är förresten bilden som pappa skickade upp på mig och danel´;) och en ram som jag fick av felicia när jag åkte upp hit, jätte fin gumman :')



Aja, hare bra så hörs vi ;) kraamaar<333333

Fläskfile och bearnaisesås!

Hallå :)

Vi vaknade väl runt 11 idag fast åt inte frukost förrän halv två typ...någon orkade inte gå upp ur sängen .. :P
Det blev jordgubbskräm me mjölk till frukost, som vi handlade igår :P det var gott :)

Efter frukosten tog jag och älsklingen bussen in till stan och kollade runt lite först sen åt vi på donken:O ovanligt ;)



Lite svår att få me på bild :P

Efter det åkte vi till ica för att köpa mat tills ikväll :) Först tänkte vi äta lövbiff men den va lite dyr idag :P så det blev fläskfile, kroketter och bearnaisesås :D a och brunsås eftersom att någon inte gillar bea ;P

När vi kom hem tog vi det bara lugt och va inne på datan typ. Pratade lite me Elin i telefonen också ;) hihhi :)

Nu har vi precis ätit middag och jag skojar inte, det var asgott:D Köttet blev perfekt och allt annat också :) och bearnaisesåsen var jättegod :D

Våran goda middag :)

Nu ska vi kolla på en till film, lr vi har redan börjat det är lite kvar. Måste sova sen eftersom att det är match mot dalen imorrn :)

pussar <333333

 


Cooper!

Heej alla glada :D

Började tjugi i elva idag och då skulle vi springa cooper :O Coopertestet går ut på att man ska springa 3 km och få så bra tid som möjligt. Är man tjej ska man springa under 13.30 för att inte hamna i löpgruppen, eller om man ska få spela powerplay, och är man kille ska man springa under 11.30.

Jag och alla andra var faktiskt nervösa innan, vet int evarför jag va det men det blev bara så :P När vi kom dit fick vi värma upp typ tre varv och sen började vi på en gång. Men det gick bra för mig :D Fick 11.48 och peter ( ansvarig för rig) sa att det kanske till och med var nytt rig rekord bland tjejerna :D  Sen sa han att jag kunde springa 11.30 om jag ville för han tyckte att jag hade krafter kvar, men men... det var bra i alla fall :D Fast man var ju ganska slut när man kom i mål. Sen skulle vi ha ett till styrke test direkt efter :O Vi skulle stå plankan i fem olika ställningar och helst skulle man klara varje i 50 sek sen vila 50, och sen köra 50 sek igen osv. Men jag klarade det också så det känndes bra :D Över lag var faktiskt alla ettor riktigt bra enligt peter :)

Idag kom Daniel hit också :D Hehhe, asså efter cooper och det skulle vi inte ha några lektioner i skolan. Vi skulle bara köra typ brännboll med 2:orna och gör olika lekar, så jag ringde min klassföreståndare och frågade om jag kunde ta ledigt och det var helt okej :) Daniel landade ju redan vid elva så efter jag hade duschat i hallen åkte jag direkt in till stan och mötte honom :) Wiee blev så glad när han kom där(a) :)

Innan vi tog bussen hem gick vi snabbt till hemköp i stan och handlade lite mat, lr mest frukost och dricka för det var slut ;P

Juste fick två till brev idag :D Ett från mamma, jättefint :) och ett från pappa, han hade skickat me beles årskrönika och finalen i falun cupen , hahha tack pappa :) Juste, och ett kort på mig och daniel från balen ;)

Nu e vi här på elevhemmet. Ska ner till matbiten och äta pizza snart ;) hahha :) Dom andra ska typ hem till en kille i laget men vi ska stanna här och typ kolla film :)

Ne nu ska vi gå, hare bra så ses vi :) <333333


Brev igår :D

Hej sveej :)

Sorry alla om jag inte skrev igår, hörde att det var några som undrade om det hade blivit något fel, men jag orkade inte helt enkelt :P

Aja, det var rätt lugnt i skolan igår i alla fall. Hade hål timme i typ 2 timmar och då gick vi till hallen och bara va där. Var så himmla trött så sköt inget då, vi låg typ och sov på trockmattan i hallen istället, det var fett skönt :)
Sen hade vi några lektioner, bla svenska och nu hade vi ett nytt test men det var läsförståelse så nu förstod jag i alla fall, nu när jag fick läsa själv ;) ne men det gick bra :)


Alltid tjockmattan ;)

Efter skolan vare träning som vanligt. Träningen var faktiskt jätterolig igår även om man va trött. Vi körde mest skott och sen tre lagsspel , asså att man spelar tre mot tre på en mindre plan. Det va kul :) Hahha sen gick jag och Emelie och kollade på listan hur många sträck alla hade skjutit och då stannade vi kvar och sköt 200 till så vi kom upp i samma :P hehhe, den här gången gick blåsan upp, det gjorde fett ont i slutet men var ju tvungen att köra klart de sista skotten :P som tur e får jag vila i två dagar nu innan vi har match på söndag :)

På kvällen tvättade jag, stadade mitt rum igen tills daniel skulle komma och sen skulle jag skriva klart mitt brev. Appropå brev! Jag fick mitt första brev igår :D hehhe det var från pappa men ändå :) Han hade skickat filmen "män som hatar kvinnor"  :D blev fett glad :P

Efter som vi skulle ha cooper dagen efter och tiden bara rann iväg bestämde jag mig för att sova istället för att skriva :P hihhi, men det e kul att höra att det e några som läser i alla fall ;)


Skottävling!

Tjotjoo:D

Hade bild idag igen!!!! -.- nu ska vi börja me huvuduppgifterna och man behöver typ göra 7 bilder för att få bättre än g :O på den här terminen :O asså hoppas verkligen vi får byta, rektorn skulle kolla det ...

På svenskan idag hade vi diktamentest. Läraren läste upp 90 ord och vi skulle stava rätt till dom. Det jobbiga var bara det att vi tre som inte kommer från umeå, fatta ju inte va hon sa,! vi förstod ju inte dialekten!!! Asså när hon skulle säga sju sa hon typ tju, som jag skulle stavat det om jag inte visste att hon mande sju. Det kom ju liksom vissa ord man aldrig hade hört men då skulle man höra på hur hon säger ordet och försöka stava ändå. Men hur lätt är det när hon säger kärna men på "svenska" menar hon stjärna.... abboooo kmr få massa fel bara för det :P men skit samma :)

Igår så startade rig laget en typ skottävling. Det finns två planer i hallen vi tränar i, men den ena e bättre än den andra. Därför har vi en tävling mellan killar och tjejer, vilka som skjuter flest skott under en vecka. Skjuter man 100 skott får man ett streck och skjuter man två får man 200 osv. De lag som har flest skott efter veckans slut får ha den bättre planen veckan efter ;) Men det är också en tävling alla mot alla. Den som skjutit flest skott under veckan, altså fått flest streck, vinner ett par strumpor :P

Hahha när vi hade håltimme idag, gick jag emelie och evelina till hallen och skjöt 200 skott var:D Sen, tävlingsmänniska som jag e, och även emelie, stannade vi kvar efter träningen och skjöt 400 till :P Hahha sen slutade vi för vi började få blåsor på händerna och ont i handleden men vi fick 6 streck i alla fall och leder just nu ;)

Sen när vi skulle ta bussen hem igen missade vi bussen precis -.- så vi fick vänta i en halvtimme tills nästa kom. Vi va så himla hungriga (ovanligt) och vi hade ju våra matlådor med oss som vi hämtade efter skolan, så vi började äta dom kalla :P det var köttfärssås me pasta och vi åt typ me händerna och med locket medans vi väntade på bussen:P

        



På kvällen vare chill, förutom att jag städade rummet lite snabbt, det behövdes;)



 puss och godnattt! speciellt många pussar till dom bästa brudsen:)<333x2


Fystester!

Idag har det typ inte hänt så mkt. Det var ganska lugnt i skolan. Lr juste, på morgonen hade alla ettor i laget fystester, samma som vi gjorde på återträffen innan sommaren. Nu kunde vi alltså se om vi förbättrat oss något under sommaren eller inte. Det var ju ett plus om man hade gjort det eftersom att vi under sommaren hade ett träningsprogram som vi skulle följa. Nu märks det alltså om man följt det på ett ungefär eller inte.

Trodde inte jag skulle förbättre mig så mycket med tanke på hur lite vi sovit de här veckorna, men det gick faktiskt bra. Vi körde brutalbänken och speciella armhävningar. Brutalbänken är som att man hänger upp och ner med överkroppen och sen ska man upp och nudda med armbågarna på knäna. Hehhe klarade bara 2 innan sommaren och nu klarade jag 9 :P det är i alla fall en klar förbättring, även om det kan bli ännu bättre :) Asså armhävningarna vi gjorde är inte som att göra vanliga. Man ska typ ha bra hållning och gå hela vägen ner så man nuddar en boll vid bröstet. Aja hur som ehlst hade jag 10 innan sommaren och nu fick jag 21 ;) så  det var ju en klar förbättring där me :)

Sen hade vi bara vanliga ämnen och sista lektionen var idrott( kommer ha idrott en gång i veckan och innebandy på morgonen på skoltid tre ggr, sedan tre eftermiddagsträningar). Vi körde softboll och det gick faktiskt bra , hahha träffade bollen båda gångerna och mitt lag vann;)

Juste sen hade vi möte idag igen. Vi gick igenom lite regler och så. Sen fick vi en uppgift om att skriva om våran moderklubb och jag ska såklart skriva om Bele ;) Sen skulle vi även skriva ett brev till oss själva som vi kommer få tillbaka när vi gått ut 3:an. Har redan börjat skriva faktiskt, hahha vet inte om jag vågar visa nån annan sen :P men vi får se ;)

nu har jag tagit in youhurten på mitt rum ;) när man bor så här "själv" får man faktiskt dricka direkt ut förpackningen, hahha;)

hare bra allihopa, många pusssar speciellt till min älskade lillesyrra som jag inte pratat me på länge :( saknar diig gumman (a) <333333

RSS 2.0