Nyår!!!!!!!!!!!!!!!

Nyåååååååår!!!!

Nu drar man iväg och äter hos Crippe för att sedan dra vidare till Thaa Partyyy hos my friend!!!!

Ha det så kul ikväll allihopa och ta det lugnt!!!!!

Vi sees!!!

Puuss


Nyår imorn!

Hallooooo!!!

Hoppas ni gilla filmerna... och jag hoppas det kommer en tre:a snart!

Vaknade för ett tag sen och va jääääätte trött... Daniel åkte hem nyss för han skulle fixa lite saker... mm säger inte vad...;)

Vad händer ananrs idag då.. mmm jag vet inte riktigt än, blir en sväng till farmor iaf och sen får vi se.

Under loven borde man ju iaf vara pluggfri tycker man ju men självklart ska våran svenskalärare ge oss plugg under lovet ändåå... ja ni i Umeå fattar.. den e ju inte lite dryg heller... har inte ens skrivit om källorna än vilket är typ det första man ska göra men men......vi får se när det blir klart.. ångest iaf!!!!!!!!!

Nee men nu skiter vi i det det e ju fan nyår imorn :D Hoppas alla hittar nån stans att vara och att det blir kuuuuuuuuligt!!!

Höörs!!


Fortsättning följer...

Tjoohooo!!!

Har precis duschat och ätit efter träningen som idag var i viksjö med både hässelby och beletjejer, kuuul kuul!!

Nu är det film med Daniel och Felicia som gäller!


Förresten.. här kommer fortsättningen på polisfilmen som ni måste titta på!!






Caspers polisfilm!

Nu kom jag äntligen på hur man la in youtubefilmer ;) Här kommer kusin Caspers polisfilm!



Så sööt!!!

Ni får se uppföljaren imorn ;)


Rea suger!

Chacha!!! Ne jag skoja.... lika cool som elin kan man ju inte va....;)


Sitter här med leo hemma hos farfar i strägnäs nu medans de små sover och de större "tolka det hur ni vill" är ute och badar tunna som v andra redan gjort!! Riktigt skönt vare!! Nu kom flisbritt också vill jag bara tillägga ;)

Vi har ätit middag och haft lite julklappsutdelning här och vi blir kvar tills imorn efter lunch nån gång!

Ne nu tänkte jag ta upp dagens ämne som är rea!!! Lr aa gårdagens ämne..(det var nån som tog över bloggen igår så fick ju inte skriva nått). Jag och Felicia var jättetaggade för att gå på mellandagsrean och köpa lite fina kläder och så meen... det ver ju inte riktigt lika kul som vi tänkt oss.... det började ju bra med att vi fick springa till bussen och hann precis på... då kom jag på att jag glömt mitt kort... kuul!!! Hade bara med mig presentkort på hm ;) Sen hade jag med mig mina skor jag fårr i julklapp som jag skulle byta på skopunkten.. men finns det nån skopunkten i kista?... nej det gör ju inte det, skulle kanske kommit på det lite tidigare ;) ne men jag gick runt och bar på mina skor weeeey!!! Sen skulle jag byta min kavaj till en annan storlek men fanns det nån kavaj....neej!! såklart...sen vare kaos överallt, hitta ingenting och man hade allmänt ångest!!! Så nee mellandagsrea dissar jag här och nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska åka och shoppa efter nyår istället då det är lite lugnare och allt finns inne!


Ibland e rea bra men .. ne nu hatar jag rea!!


Melrose is here!

chacha elin här!
För alla er som läser måste jag bara berätta att jag är coolast av alla Carros vänner, coolast, längst, snyggast...can go on forever. Okej, tillbaka till verkligheten nu!
Vi (jag, Carro och Jennypenny) var på innebandyträning nyss. Det va en rätt skön träning med både lite löpning och galet mycket två-mål. Eftersom vi är sådana atleter gick vi hem från träningen, vi hade lite mumsiga saker att prata om. Nu är vi hemma hos Jennifer, vi ska ha sleepover:). Det blir nog lite bak och filmkväll. Eftersom det här är Carros blogg och inte min så kan jag ju inte prata om så mycket, stackars er säger jag bara, jag är rooolig som fan.
Puss och hej! (fast ingen puss till er som snor carro till umeå!! (ne skoja bara))
Till alla er från mig!!;)
chacha!!

Shopping

Godmorgon allihopa!!

Vet att jag sa att jag skulle lägg aupp världens sötaste polisfilm igår men aa.. kommer inte riktigt ihåg hur det var man gjorde...heheh men ska ta reda på det lite senare, den kmr!


Nu ska jag dra till kista och shoppa lite med lillsyrran. Får se om man kmr hem med nått fint! :) Sen är det träning med bele ikv och sen ska jag nog träffa minsa sötnosar elin och Jennifer :D


Ha det bra sålänge!!!

Julklappsutdelning...

Godmorgon allihopa!! Vaknade för en stund sen och har älsklingen bredvid mig!! Nu ska vi kolla lite på pippi och sen blir deet frukost och lite senare ska familjen iväg till Farmor och Reinhold för lite julklappsutdelning och middag tsm med kusinerna :)

Kom ihåg att man faktiskt får vara ledig från träningen såhär under juldagarna ;)

Ha en bra dag om vi inte hörs!!

Olika stylingar på granar...


Hahha hitta en bild så får bli ett inlägg till... ;)

Hahha a.. tänkte bara säga att man kan ha olika stylingar på granarna under julen...




Antingen har man en köpt gran med röda julkulor och glitter som hos mormor..




Eller så bor man på ett elevhemm och har en gran från skogen med röda innebandybollar, en linda istället för glitter och ett innebandyblad som julstjärna högst upp!!

Alla firar jul på sitt sätt!!!

Tjoooooo!!


Sötaste polisfilmen med kusin!

Hahhaha han e så söööt!!! Min kusin Casper och papap Jesper har gjort världens sötaste polisfilm i än så länge två delar! Ni måste ju bara se den!! Lägger ut den imorn så får ni som inte sett den chans att se den;)

Goooood Juuuuuuuuuuuul! <3


God Jul!

Hihh inär jag ändå håller på kan jag ju bjuda på ett inlägg till!!!

Hade tänkt att åka och typ shoppa lr nått idag men sen kom vi på att typ allt är stängt -.- inte så kul! Nu har jag och Felicia suttit här i typ två timmar och.. aa inte gjort så mycket! Hahha e jättetrött och har typ ont i huvudet också.. men men.. vi sk aväl dra på nån film eller nått snart tror jag så det blir bra!!

Bjuder på lite julbilder som syrran tagit....













    

   GOD JUL! <3


I'm Back!!!

I'm back!

Weeey nu har jag äntligen hittat hit igen efter ungefär en månad...ber om ursäkt (sorry Jossi) för att jag har varit så kass på att uppdatera på sista tiden men nån gång vänder det alltid eller hur..? För att det inte ska hände igen så lovar jag att blogga varje dag nu under jullovet till att börja med!! Jaa nu har jag lovat... så nu måste jag hålla det också!!


Det har varit så mycket med skolan på sista tiden och det har varot mörkt och jag har helt enkelt inte känt för att blogga.. men nu är det äntligen loooovvv vilket är hur skönt som helst!!


Måste säga god jul på er alla och hoppas att ni hade en bra julafton igår! Själv var jag hos mormor på andra sidan gatan med kusinerna och hade det jättebra!



Jag och siss<3





Jag och bruur<3







Kusinerna Moa och Hugo!




Kusin Hedvig och ja!






Och vem va tomten i år....???



Jo det var Leo, king du va!!!



Mamma och pappa! <3



Felicia blev inte så glad för sina högtalare...



Hoppas alla haft en bra julafton! Jag hade det iaf jättebra och fick fina julklappar!!! Fick ett par fina skor, klocka, en mobil, presentkort, smycken och andra fina saker :D Tack så mkt!!!!

Ha det bra sålänge så hörs vi!! Jossi hoppas du följer mig nu under lovet!! Och ni andra också såklart...hihhi:)

I'll be back!







RSS 2.0