!!!

Där kom målet.. Kannada vinnner med 3-2 i förlängningen!!! har inte så mkt mer att säga ;) Godnatt!

OS final i hockey!

Sitter just nu i mitt rum och kollar OS-hocksefinalen mellan Can - USA.  Står 2-1 till Kannada just nu. Kan väl inte direkt säga att jag suttit fastklistrad framför tv:n och sett hela matchen.. men har sett en del iaf ;)

Idag har det vart rätt chill faktskt. Efter att jag och Empan kollat lite OC gick vi ner till Musköten och kollade på Obbola-Dalen.. vet inte vilken div. men antar att det var nån juniorserie. Det var i alla fall Pontus och Ante i det ena laget och Jacke i det andra... så det var kul och se :) Jävligt snygga mål av Obbola faktiskt;)

Appropå.. aa det... så fyller Ante 17 år idag!! Ett stoort grattis, nu är du lika gammal som jag :D Inte alla som fått den chansen än ;) haha :)

Annars har jag tvättat två tvättar idag, gjort pasta carbonara till middag och a, sen var jag, Conne och Evelina tvugna att städa toaletterna eftersom att det var vår tur den här veckan och vi hade inte gjort det än...men nu är det fiint där med ;)

Skola imorn.. känns dryg eftersom att alla där hemma har sportlov nu ;/ Men det blir en kort vecka.. flyger hem redan på torsdag kväll så hinner till och med vara med på träningen hemma med Bele :)

Hahah gammal bild med bele ;) Jag och Ida "murar" framför Felicia ;) Alltid nr 9 iaf!!!! ;)

Asså vaah 24 sek kvar och USA gör måål!!! Nu e det spännande ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!


- Jävlar vilka datanördar!

(Skrev det här inlägget i morse, lr a runt ett, men glömde tydligen publicera)

-Jävlar vilka datanördar!

Det var vad Evelina nyss kom in och sa, och vad jag sa för ett tag sen ;P Jag och Emelie sitter alltså med datan och mobilen i knät samtidigt som vi kollar på OC på tv:n ;) Hahah.. men ibland är det faktiskt skönt att bara göra ingenting.. det e ju ändå söndag!

Måste bara berätta lite news som ni kanske inte vet ;) Jag skrev ju förut att Borg fick åka in till sjukhuset, han mår bättre nu iaf och behövde inte oppereras. Det visste egentligen inte vad det var, men inte något allvarligt iaf. Så det var ju skönt att höra :)

Sen news nr 2. Jennifer har nu blivit friskförklarad:D Hon har ju slitit av korsbandet och inte kunnat vara med på hela säsongen, men nu var hon med och tränade i torsdags :D Skitkul att se henne på banan också! Hon kan dock inte spela några matcher än, men det kommer. Glad för hennes skull iaf :)

Nyhet nr 3... lr nej, jag har ingen :D Lr kan väl berätta att jag för ett tag sen skickade in CV:n till olika ställen som typ donken och så. Sen sa Matilda att man kunde skicka intresseanmälan på deras hemsida :/ Hoppas jag inte är för sent ute.. måste ha ett sommarjobb i sommar!!! Har iaf skickat in det nu, ska kolla runt på lite andra sidor också :)




Seriöst sluta ta glass!!!!!!!

Asså seriöst!!!!!!!!!!!! Kan ni sluta ta VÅRAN glass ur VÅRAN frys!!! Dampar ju, hade inte ens öppnat den. Åt aldrig nån glass igår och tänkte ta lite nu... men nej det fanns ingen. Ja jag hade gömt den läängst in, läängst ner!! Asså ska fan köpa ett eget kylskåp och ha på rummet!!!! Lackar ju!!! Ska hälsa från Evelina och Jennifer också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vinnst med 12-2 mot Holmsund, trea i serien! :)

Fan va bra vi va tjejer!! Om Peter säger att det e bra... då e det fan bra!

Vi vann asså matchen med 12-2!! Om vi gjorde plus tio mål i den här matchen och Uppsala förlorade sin match mot Sten sture med ett mål, skulle vi komma tvåa. Och så går vi in och gör exakt som vi ska, så jävla grymt! Men när det e 40 sek kvar i uppsalas match kvitterar de till 7-7 och vi blev då tre. Men det e så jävla bra ändå. Sten sture och uppsala på 40 poäng och sen vi på 38.... sen äre 12 poäng ner till fyran!!! Och vi var rankad 7:a!!! Så jävla bra tjejer! :D Bara en ass från mig dock... men men, det gick bra ändå :)

Vi hade Peter som coach och han har ju som vanligt tankar bakom allt, vilket e asbra! Han hade ändrat i stort sätt alla kedjor, nytt tänk i PP, och ville att vi skulle spela på ett speciellt sätt. Och självklart funkar det hur bra som helst. Han i king!!!!

Nästa match blir DM mot Sävar, och skulle vi vinna den blir det troligtvis semi mot elitserielaget Dalen ;) Hoppas vi får möta dom!

Nu blir det glass och film!!! Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! ;)

Sista seriematchen mot Holmsund!

Har precis laggt in bilderna på min anya kläder;) Fast tro inte att jag köpte allt på en och samma dag för det har jag inte gjort;)

Kl 5 idag är det sista seriematchen mot Holmsund borta. Är astaggad, fats e fortfarande förkyld så hoppas jag orkar men va fan... det e klart! Ska äta lunch snart sen åka :)

Vi ligger trea just nu men om vi vinner med minst 9 mål och uppsala förlorar så har vi chans att komma tvåa ;) Tungt men vi kan klara det! Peter ska coacha oss ockås, Tore skulle till gbg lr nått. Aja , ska äta nu! ;)

Lite nya kläder till garderoben :)

Tjenna, saknat mig?...... ne jag skoja bara.. men här e jag iaf :D Hur det e i Umeå? .. jo då rätt varmt.. bara minus 10 just nu så det e nice ;)


Hoppade över gårdagen men var helt enkelt för trött för att skriva igår. Hade iaf träning och typ engelska bokredovisning, fast muntligt i grupper.. och det gick bra ;) Fick även tillbaka matteprovet på 11p som högst... fick alla rätt.... rätt nice faktiskt ;P Sen kollade man ju även på hockeyn på morgonen... torsk 4-3 Sveeeeriiigee... vaarföör? Aja det e som det e.....

Idag var det träning på stadshuset i morse 8.20, sen började nästa lektion 13.10 ;) Så åkte hem och fixade lite innan skolan igen. Sista lektionen var det fysikprov som gällde...jippii! <gissa hur länge vi satt med det där j....... provet? 2 timmar :O Asså hon hade ju inte överdrivit liite med frågor! Hon kom ju på sen att det kanske var lite mycket, men aa... vi var ju ändå tvugna att göra klart det liksom :P Aja, vet int ehur det gick.. kändes bra men stressade ju så himla mycket så jag vet inte... får se nästa vecka ;)

Även fast vi slutade typ halv fem :O så gick jag och Evelina, och Jossi en stund, ändå till stan för det hade vi ju bestämt at tvi skulle ;) >Hade inte tänkt köpa nått men.... så blev det ju ändå. Har sett en jättefin kjol på JC förut men har inte köpt den även fast jag egentligen velat göra det. Men nu var jag tvungen :P Den e asfiiiin!!!!!


                                                               

Sen har jag också letat efter sån där som man virar runt halsen, typ en halsduk fast den sitter liksom ihop... a tror ni fattar vad jag mednar. Hittade en nu! Det fanns bara en kvar och den var ganska starkt rosa men den kostade 44.50 :O Ofta jag inte skulle köpt den liksom :) Asfiin den me :)Evelina fyndade som vanligt med typ fyra olika halsband/örhängen och en tröja för typ 200 ;P hon e bra på att fynda den tjejen!



      




Juste, igår fyndade jag ju också!!! kom in på hm och så såg jag jeansjackor som var jättefina... gissa vad de kosta... 499? Ne de trodde jag också..... men det kostade 149!!! Asså va, ofta! jag och Emelie köpte var sin :) Sen när vi gick ut ur butiken fanns det bara fyra kvar :O De får säkert in nya snart men ändå :)


                                                                    


Juste... hahha har inte haft nån kamera på länge så det e ju massa saker ni inte sett. Mina skor för 99kr.. ne dom orkar jag inte visa just nu:P Men tex min vita svartrandiga tröja från kappahl... jättefin :) och mina leggings från monki med typ skinn eller läder eller vad man säger, på en del av framnsidan av benen:) Har dom på alla bilder iaf;P


                                                                

Kommer lägga in bilder på allt snart.. måste bara vänta tills de andra på elevhemmet kommer hem så jag får låna en sladd av nån... har nämligen inte hittat min :/ Hahha jag e typ själv här nu.. alla andra drog på bio och skulle se farsan, men den har ju jag redan sett med Daniel ;) Så jag stannade hemma och åt god mat ist :) Juste, kan lägga in lite bilder på det också... hahha :) Men de lär nog komma snart.. ska kolla tv och äta glass så länge :D heejsveej!

Alltid nice med chokladbollar och OS-Guld!

Tänkte faktiskt lägga in lite bilder från den här dagen men nej.... hittar inte sladden som man behöver för att föra över bilderna till datan! Ska fortsätta leta men inte idag ;)

Har precis gjort chokladbollar med Anna och kollat OS! Ännu ett guuuuuuld till Sverige i skidoor!!!! Så jävla bra Sverige e asså! :D Och ja... chokladbollarna blev asgoda ;)

Längsta skoldagen idag, matte, kemi och fysik efter varandra... nice! Ingen träning idag, nolia är fortfarande inte klar för spel än. Dom räknar med att vara klara efter sportlovet v.10. tror jag. Hur som helst ska vi träna på draggen imorn iaf ;)

Ne nu har jag inte så mkt mer att berätta förutom att jag ska hiita sladden, lägga in flera bilder, och att jag e förkyld ;)

Nu sk ajag duscha... tjaaooooooooooo!

Rullstolsinnebandy och lite bilder från helgen med tjejerna ;)

Tjohoooo :D

Har precis gjort färdigt allt som jag skulle idag... lr... ska i alla fall inte göra något mer än att bara kolla på desperate housewives och sova, förstå vad sköönt!!!:)


Var med på styrkan i morse, fast vi fick köra egen styrka. Peter var inte där eftersom att han fick åka med Borg till akuten då han svimmade ute i snön och hade jätteont i magen :O Stackarn.... men han mår bättre nu :)
Nu tror ni säkert att bara för att vi inte hade någon tränare chillade vi bara igenom styrkan.... nja det var iaf inte riktigt vad vi gjorde. Alla körde den styrka de kände att de ville/behövde göra typ. Jag och Emelie körde totalen tre gånger i rad (skivstång med 6 olika övningar), sen brutalbänk i omgångar, typ benpress eller vad det heter, en annan grej man tränar benen med, typ ryggupps i nån grej, utfall med viktskiva och a, kommer nog ha träningsverk imorn iaf... ;P

Idag var även Jossi tillbaka i skolan :D Hon har nämligen vart på landslagsläger med fotbollen på Bosön! Fatta va grymt! Bästa fotbollsmålvakten!

På idrotten i skolan körde vi rullstolsinnebandy :O Hahah vi fick ha rullstolar och så mötte vi några som sitter i rullstol på riktigt och tävlar i innebandy :) Asså ja, det var ganska svårt faktiskt ;) Man ska liksom rulla hjulen med båda händerna samtidigt som man ska hålla i klubban. Sen ska man få rullstolen att svänga åt rätt håll också ;) Kan säga att dom vi mötte vann! Det spelar ingen roll hur bra man är på innebandy, man måste liksom ha rullstolstekniken;) Det verkade som att dpom vi mötte tyckte det var kul att möta oss också.. så det var ju kul:)

Stod över kvällsträningen med Ersboda. Tänkte gå först men om man tänker efter är det kanske bäst att man blir helt frisk innan man börjar köra på som vanligt igen... vill ju inte bli sjuk igen liksom!

Ne nu ska jag bara chilla för typ första gången :O  Sålänge får ni se lite bilder från när jag var hemma förut och var med sötnosarna Elin, Matilda och Jennifer! :D



Sleeptime!



Ja varför inte gå till coop när tåget går om tjugo min, lr hur Jennifer ;)




Kista med Junne :)



Indisk restaurang i stan! Själv var man ju lite röd vid den här tiden ;)
<3


Jaa.. nu känns det nog bättre!

Kollade OS för ett tag sen. Ett nytt silver till Sverige i skidor, jippiii!

Idag har jag bara sovit hela dagen.... lr? Nej faktiskt inte, klart det skulle vara väldigt skönt, men hade lite skolsaker som jag var tvungen att göra också. Sen har jag ätit.. ja ni vet vad jag har ätit... men känner mig faktiskt bättre så har ätit pytt i panna och matlådan idag också ;)

Igårkväll sa jag ju också att jag mådde bättre och trodde jag skulle vara med och träna dagen efter. Säger likadant nu, opch tror jag kommer kunna vara med imorn också. Vi har två träningar imorn, först styrka på morgonen sen ska vi som inte e me i löpgruppen träna med Ersboda. Men är inte så säker på om jag ska vara med på båda. Kanke ska ta det lite lugnt i början och bara va me på en träning. Får se hur jag mår imorn helt enkelt ;)

Juste glömde säga att semlan jag åt i helgen var sååå god! Tur att mamma och pappa hade sett på bloggen att jag hoppades på att det skulle finnas semla till mig när jag kom hem:D hahha... ne ska jag typ sova. Blev ingen fin bild att lägga in om den här dagen tyvärr ;) men det kommer nog.....


Godnaaattt!!!


Sjuuukt drygt att vara sjuuk!

Om jag e sugen på kräm, mandariner och vindruvor, om jag bara e sugen på det...
Om jag går och köper kräm, mandariner och vindruvor, och nästan bara det...
Då är jag nog sjuk.

Igårkväll trodde jag att  jag skulle kunna gå till skolan, men blev hemma idag. Gick ändå upp i morse till träningen eftersom att vi skulle få reda på en uppgift som vi ska redovisa nästa onsdag. Sen var jag tvungen att handla också, hade typ Ingenting i kylen.

Snart ska jag äta´kräm, mandariner och vindruvor......ja bara det!

Gick inte att komma in på bloggen...

Asså vah! Sitter och försöker komma in på bloggen men det går inte, nått fel på sidan. Inte jag som e seg på att uppdatera här inte!

 Ännu en helg hemma i sthlm, en bra helg också! Först vare stadslagsträning i fredags kl halv 9. Det var jag och Ida från bele som var me och tränade. Sandra e ju me i träningstruppen också men hon var inte med då. Jag tycker det gick bra ändå. Det blir ju svårt att komma hem till alla stadslagsträningar, hinner ju inte va me på alla. Just därför är det extra viktigt att verkligen vara bra vid de tillfällen man får….det e då man blir extra nervös också :/ Men nu e första träningen avklarad, e nog mindre nervös till nästa :)





                    

 Var ganska så trött när jag kom hem sen efter träningen. Sov gott det gjorde jag…med älsklingen som kom sen på kvällen :) Vi hade ju vart tsm i ett år i onsdags, så vi tänkte liksom fira det nu i helgen ist  :) Gick ut och åt på lördagskvällen och sen bjöd han mig på bio efter :) Hahah vi såg farsan, den var fan bra ;) Sen åkte vi hem och sov…. Mysigt var det iaf :)  Förutom att jag fick feber när vi kom hem sen.. mådde inte så jättebra :/ Men det blev bättre sen iaf. Hade lite feber dagen efter … men nu mår jag bättre. Väldigt trött bara. Sen han jag vara lite med Matilda innan matchen i lördags. Vi snackade lite och gjorde värsta goda lunchen :D :)

 Flygresan gick bra iaf, är tillbaka på elevhemmet nu. Juste.. har fått tillbaka min mobiiiiil nuu :D:D:D så nu kommer bloggen bli roligare ;) haha får vi hoppas ;)

 Får se om jag kommer in på bloggen imorn, det borde jag göra… god natt nu allihopa. Glöm inte att det e Sverige Finland i hockey imorn morgon 06.05 ;)


 2010-02-22 kl: 22.30


Ää aa..

Sitter just nu på flygbussen och planet kommer gå 15.45. Hade nyss matteprov, eller a det var typ 6 frågor men ändå. Det gick bra iaf :)

Tränade på stadshuset i morse, golvet var väl inte det bästa. Riktigt hal parkett men det var bara att köra på. Peter och Tore tjatade på mig att jag ska ta med mig bollen direkt när jag får den istället för att försöka lägga den till rätta på bladet. Det är något som jag tror att jag inte riktigt förstått tidigare men nu funkade det ju ;) Det e läskigt det där, först fattar man ingenting, men sen när man bara gör som de säger förstår man att det fanns en mening med att göra så också ;) Hahah om ni fattar vad jag menar... aja skitsamma.. jag förstår iaf :)

Ska gå av snart. Ikväll blir det stadslagsträning kl 8. Nervös? Ää aa.. hoppas det går bra!

Tjaooooooo! :D


Flyg och stadslagsträning imorn!

Kollar Os och Anja taar BROOONS! Hets på elevhemmet? ... nja lite kanske ;) Efter att ha flygit typ 60 m igår så är det gaanska bra gjort av henne!

Appropå..... ingenting.... så gjorde det där pcykoligitestet idag som jag snackade om förut. Det gick ganska bra faktiskt. Det var massa olika övningar allt från siffror och bokstäver, bilder och pussel till ord och meningar. Är det nån som undrar mer får ni fråga ;) Gjorde det under håltimmen idag, tog ca 2 och en halv timme :O Men fick två hundra kronor direkt i handen så det kändes skönt :)

Annars så hade vi innebandyträning med laget idag, som vi int haft på ett tag. Vi körde på draggen, våran skola, utan sarg och så men det var kul ändå! Körde fotboll som uppvärmning, yngre mot äldre... om vi ägde! Askul vare iaf :)

Jaa... på elevhemmet har min grupp som har toaletterna den här veckan städat där och .... sen vare ju nån som krossa en glödlampa.... men den var ju redan sönder visst? ;) Sen har jag faktiskt tvättat och lagat mat.. fick inga matlåder idag :/ Don't know why men så vare ;P

Hade även engelska hörförståelse i skolan idag... brukar kanske inte gå så jätte bra men tror det gick bra idag faktiskt... känndes iaf helt okej ;) Juste sen har vi fått tillbaka kemiförhöret också. 18 av 19 blev det för mig... helt okej ändå ;)

Har packat tills imorn också ;) Blir först träning för mig, Sandra och Conne på morgonen med killarna och treorna, sen matteprov, sen flyga hem, sen äta, sen åka på stadslagsträning ;) Mycket att göra, kommer sova gott imorn kväll!!!

Här kommer ett utklipp från västerbottens tidning om matchen i tisdags ;) Finns mer text om matchen i tidningen på deras hemsida.





Ett år med min Älskling! <3


Ett år med Älsklingen idag!! <3



Älskar dig så jävla mkt! Vill bara hem just nu! <333333


Två mål i vinnsten mot Umeå City ;)

3 sköna poäng med RIG i matchen mot Umeå City!! Härligt brudar!

Spalde näst sista matchen i serien idag, ( eller det kanske e nån till kvar) vinnst med 9-6. Vi spelade riktigt bra frammåt, riktigt bra. Tore sa att det var det bästa han sett oss spela hittils. Däremot hade vi det lite jobbigare i försvaret. Men tre poäng är inte helt fel. Två mål för mig blev det också ;) Det gick faktiskt riktigt bra, skit kul vare att spela:)

Annars har vi haft skridskor på idrotten idag.... he he... gick nog bättre än förra gången iaf.. fick faktiskt till några dragningar och mål under matchen.. hahah men skridskorna ska vi inte prata om ;)

Hallen där vi tränar, Nolia, håller de fortfarande på att bygga upp. Vi kommer inte kunna träna där den här veckan iaf. Igår körde vi styrka på draggen  och skoja inte med träningsverk idag asså. Men det var askul.. är lätt taggad till nästa styrka ;) Ingen träning på kvällen ist vare promenad som gällde. Imorn har vi stuuudiiieeeedaaaag, då ska jag sova länge! Tänkte ta ikapp lite sömn idag men nja.. det gick ju som det gick.. Kan såga att några kom in i mitt rum och förstörde det lite;) Hahah men det gjorde inget, hade ju ganska trevligt ändå...lr ;P

Juste, OS-Guld idag och igår för Sverige.. häärliigt!!! Me ningen semla har man fått/köpt idag på fettisdagen :/ Kommer inte hinna köpa nån heller... hoppas det finns nån där hemma när jag kommer hem... kan ju alltid hoppas iaf ;)

Ne men... vi ses!!!  ;D


Alla hjärtans dag! <3

Nu e vi tillbaka på elevhemmet efter en lång dag på bussen. Kändes ju bra att sitta där under hela alla hjärtans dag... lr?!!? Inte precis... fick inte ens träffa min älskling. Känns jättetråkigt.. framför allt när ja hörde vad typ Elin och Matilda skulle göra..naaw:)

Men men.. kommer ju hem till helgen så då får vi göra något :) På onsdag är det ett år för oss också! :)

Hoppas ni hade en bättre alla hjärtans dag än vad jag hade.... men ingen kmr ha det så bra som jag kmr ha i helgen! :) puusss<333333




Härligt tjejer, ännu en vinst!

Viiinnst mot Jemtland med 4-1! Härligt tjejer, nu håller vi oss kvar i toppen. Trea just nu men vi får se vart vi kommer ligga när det e slut. Inte sjua iaf som vi var tippade innan serien hade börjat ;)

Lite segt gick det för oss i början av matchen. Det kändes som att vi inte sprang så mkt men mot slutet kom vi igång. Det gick bra för mig också. Hade som matchpunkt att jag skulle båga in och skjuta. Första perioden gick inte just det så bra, dom stängde vägen in så man fick typ inga lägen. Sista perioden bestämde jag mig för att försöka skjuta ändå och det gjorde jag också. Annars gick det bra, höll i bollen när jag kunde och aa.. Inge mål dock .... Hade ändå några skott mål men nej, dom ville inte gå in!!!

Nu har vi ptrecis ätit på donken och e påväg tillbaka till Umeå. Framme vid elva kanske -.-

Ännu en bortamatch med bussresa! .... vykorten?

Hahah juste, det var det där med vykorten. Det visade sig att det var Conne och Julia från hennes klass som hade snackat med en kille från tunisien på datan. De ville att han skulle skicka vykort till dom och de skrev då elevhemmets adress. Sen råkade det väl hamna i mitt fack ;) Hahah blev lite fundersam där ett tag ... ;P Men konstigt att han skickade dem ändå ...:P

Var ute och sprang med Anna och Conne i går i typ en halvtimme. Sen vare bara in och duscha och laga mat. Jag och Emelie gjorde lax och potatis och romsås.. eller a... jag gjorde romsås ;P Asgott vare.. länge sen man åt nått riktigt gott på elevhemmet faktiskt ;) Maten blev precis exakt klar till melodifestivalen så vi satt och åt framför tv:n.

Just nu sitter jag bu en buss med laget på väg till Östersund ;) Tar väl totalt 5 timmar ungefär.. matchen börjar kl 3. Ännu en bortamatch och den här gången mot Jemtland.

Vi har precis kollat på "John Tucker must die" och nu typ sover de flesta ;) Ska också gör adet tror jag. Det jobbiga e att jag har Svenska inlämning tills imorn och jag e ju inte riiiktigt klar med det... ska ta tag och göra det sen eller p åvägen hem ;)

15 vykort från tunisien!?!

Kom hem från stan med Empan för ett tag sen. Vi kände att vi ville komma ut lite så vi drog dit och kollade lite snabbt. Köpte typ skavsårsplåster :O Sånt där tråkigt man måste lägga pengarna på ibland ;P Sen få man inte glömma att det e alla hjärtans dag imorn :)

Hahah när vi kom hem hade jag fått brev i mitt fack så skulle vi kolla vem det var ifrån. Hahah... öppnar kuvertet och så ligger det 15 olika kort från tunisien i det :O Hahahha vaaaaah!!!!! Det stod asså ingenting på dom, helt tomma. Vi ba äähhh. Jävligt skumt faktiskt....


Men nu ska jag ut och springa. Eftersom att vi inte haft alla morgonträningar den här veckan pga hallen så skulle vi springa 9 km och köra rörlighet själva nån gång i veckan. Har inte gjort det hittils så det får bli nu :)



Bara -7 och soooooool :D

Solen skiner och det e bara -7 här i Umedalen:) Hade jag haft min mobil hade ni kunnat få se de stora snöhögarna som finns här. Det åker typ runt lastbilar hele tiden och lägger upp massa snö på flaken för att sedan föra det nån annan stans ;P

Får min mobil nästa helg tror jag, hoppas det :) Då är det även dags för första stadslagsträningen i sthlm för mig nu när träningstruppen är satt. Lite nervöst eftersom att jag inte vart med nått innan, men hoppas verkligen det går bra. Vill veeeeeeeeeeeeeeeeeerkligen spala sm i år! :)

Ne nu ska jag gå upp och se om de andra latisarna har vaknat:) seeeyaaaa :)

Spettad dag asså... ;)

Asså den här dagen asså!!! Hahah vet inte hur mkt fel vi har sagt och... gjort.

Emelie har väl stammat fram meningarna ett antal gånger och jag har använt heeeeeeeelt fel ord. Sa asså HE idag!!!! Vafaaaan! Trodde jag skulle klara mig ända tills jag gått ut trean men nej! Sa att man skulle he in maten i pitabrödet på lunchen... INTE OKEJ! Sen sa jag även:

- ååhh va kallt det e. Jag skulle tagit min andra tallrik!

Asså vah, vad fick jag det ifrån, skulle säga min andra jacka;P men men.....

Jag och Emelie kom hem tio över 6 idag efter att vi hade handlat och vart i stan. När vi skulle ta bussen hem gick vi av vid Draggen för att hemta våra matlådor... men problemet var att det inte fanns några matlådor kvar.....-.- vi hade alltså gått av bussen helt i onödan. det e tjugo minus och dessutom var nästa buss sen och jag halkade ner för trottoaren när jag stod på den -.-

Nä vi väl var hemma då tio över 6, var vi tvugna att hinna med bussen som gick 23 för att hinna se killarnas match på vildmanna. Medans jag byter om snabbt värmer Emelie mat åt mig. Hahha sen när jag tar en tugga hör man hur det knastrar för att den e helt fryst och Emelie håller på att döö!!!

Aja vi hann inte äta upp iaf, slängde i lite wierd saker i hennes väska och sprang till bussen. När vi väl var på bussen så glömmer vi ju bort att vi ska av också och åker tre hållplatser för långt :/ Matchen hade asså börjat för tio min sen :/ Nu irrade vi runt lite i Umeåstan och hittade faktiskt tillslut till hallen. Hann se andra och tredje perioden iaf ;) Vinnst med 14-3 !!!!!!!!!

Nu är vi äntligen hemma i värmen :D Ska krypa ner i Empans säng och kolla film:D tjaaaooooooooooo!!!!

Liite högre tempo bara...

Tjennaaaaaaaaaaa!!!

Har ju inte skrivit sen efter jag tränade med Dalen. Det var riktigt kul faktiskt. men tyckte att rig hade högre tempo på träningarna än hemma, och Dalen har ännu högre tempo än rig. Var typ assvettig på uppvärmningen. Det var verkligen bara att springa mellan övningarna när vi bytte, högt tempo, sen springa till nästa övning. Men det var kul som fan. Tjejjerna, eller aa, damerna, var jättetrevliga verkligen. Fick även dalenträningströja eftersom att alla måste ha samma kläder på sig under träningen.

I början gick det sådär eftersom man inte var van med tempot och inte riktigt visste hur de spelade och gjorde övningarna. Men sen gick det helt okej ändå :) Efter träningen joggade vi ner i typ tio min, sen var det stretsching och genomgång för helgen. Jag tyckte det skulle vara jobbigt att vara borta hela söndagen då vi ska till östersund och spela match. Men dom åkte asså idag kl 13 och kommer tillbaka på måndag 07.45 och ska spela två matcher ;) Aja, får se om det blir nån mer träning sen eller inte. Vet inte hur långt dom har hunnit med våran hall än. Kan inte träna där just nu iaf ;P


Träning med Dalen imorn! :)

Nu är 94:ornas uttagningar helt slut. De killar som har kommit in har i stort sätt redan fått reda på det, men det kommer självklart ta ett litet tag innan tjejerna får reda på det. Idag vare Karin som fick vara med och spela på uttagningarna ;) hahah :) Eftersom att våran hall fortfarande inte går att träna så tränade 94:orna i gammliahallen men cooper kunde de inte springa. De fick köra beeptestet ist ;) Stackarna.. men men, man får liksom göra det bästa av situationen.

Vi rigare har ju inte heller kunnat träna i hallen så det blev ingen kvällsträning varken i måndags eller idag. Vi ska nu ist börja träna med olika andra lag här uppe tills hallen är spelklar. Tore ringde mis nyss och sa att jag och fyra till från laget ska träna med IBK Dalen :D Askul ju! Lite nervöst bara att träna med ett elitserielag.. men kul! :) Känner iaf igen några därifrån som redan gått ut rig, så det blir nog bra. Kl 7 i gammliahallen börjar det :)

Har vart så himmla trött idag.. höll typ på att somna på lektionerna när vi hade matte, kemi och fysik efter varandra -.- Har väl sagt till Emelie att jag ska gå och lägga mig i kanske en timme nu :P men nu ska jag faktiskt göra det!!

Imorn blir det chilldag under skoltid.. Först två "lektioner", handledartid och en där vi får göra vad vi vill... sen hål i 3 timmar= stan och så :D sen två lektioner sen slut :)

Ne nu ska jag ringa pappa sen sova! Tjaaaaaaaaaaaaaoooooo! <3333333333333


Så jävla bra spelat RIG!

Asså jag e så glad just nu :D Jävligt bra slut på den här jobbiga dagen! Fy fan vilken match vi gjorde! Håller med Peter om att det var den bästa matchen vi spelat hittils. Passade ju asbra i och med att alla 94:or var och kollade och även u19-landslagsförbundskaptenen(eller vad han nu e :P) Gick asbra för mig också tycker jag. Var mer kylig idag och tog egna initiativ istället för att bara passa hela tiden. Känndes grymt! Borde dock ha gjort två mål... det ena läget fick målvakten precis ut foten på och de andra skulle jag tagit det lite lugnare på. Men men... annars gick det asbra iaf. Känndes faktiskt inte så mkt att jag hade tränat precis innan. Var ju med på 94:ornas uttagning precis innan matchen. De var en spelare för kort så jag fick vara med och spela 4 mot 4. Hahah var typ mer nervös för det än för matchen sen :P eller, nja kanske inte... men ändå :) Känndes iaf asskönt med en "riktig" seger igen! 6-1 blev det i matchen mot Ersboda :)

Bra avslut på en jobbig dag.. a det kan man säga. Har inte vart så speciellt positiv idag om man säger så. Började redan på morgonen då jag typ inte fick nån gröt eftersom jag var snäll och lät 94:tjejen och hennes mamma ta före. Sen var vi ju uppe tidigt också och skulle lämna dom två på draggen. Dryga lektioner, väska som väger tio kilo minst!!! Och ja... vrf inte avsluta skoldagen med ett konditionspass ute i skidspåret. Åkte längdskidor på idrotten och det var typ första gången jag gjorde det på riktigt. Lite ostabilt i början men i slutet gick det ändå bra. Men jobbigt var det! Efter att ha åkt typ fyra varv runt ett litet spår skulle vi åka det stora som var typ en halv kilometer! Sen vare bara hem och äta så skulle man liksom träna och sen spela match! Det ända jag ville då var abara att sova kan jag säga!

Aja, nu ska jag äntligen få sova iaf :) Börjar 8.25 imorn så det blir en sovmorgon med fem min ;) jippppiiiii:D :P
Godnatt alla :D <33333333333333333333333333333


94:atjejornas uttagningar börjar nu!

Hallo alla glada, fiina läsare :D

Ja det var ite småjobbigt (hahha ordet såg väldigt konstigt ut) att gå upp i morse. Somnade väl inte förns halv två, men men, va ska man göra. Hade "Captains choise" på morgonen, de jag berättade om förut då man ska cykla och kara styrkeövningar i omgångar. Riktigt jobbigt faktiskt, men det e skönt när man har gjort det. Hade styrkan i skolans gym idag. Vi får fortfarande inte vara på Nolia där vi tränar på grund av det där med taket. 94uttagningarna börjar ju imorn men dom kommer att hållas på Gammliahallen och Musköten ist. Hade ingen kvällsträning idag heller på grund av det, istället skulle vi ut och löpa eller ta en promenad.

Har redan kommit några tjejer hit till elevhemmet som ska va med på uttagningarna imorn. Vet inte hur många gånger jag har snackat med Tore i telefonen idag om alla tider och allt vad det är. Killarna kommer att följa de flesta tjejerna till frukosten redan vid åtta medans vi tjejer ska följa en till kl 9. Eller a vi körde sten, sax påse om vilka tjejer som skulle följa med till 9. Annars så börjar vi 10.20 så vi tänkte att alla behöver ju inte gå upp tidigare. Det var Naturarna mot Företagarna...Jag mot Karin..... och jaaa skiiitsamma, jag har inget som helst emot att gå upp liite tidigare ;) hehhe.... sen ska jag vara med på uttagningarna och spela också.. eftersom att de e en för lite. Sen äre match direkt efter det ;) he he he......

Nu har jag precis hängt upp tvätten och han faktiskt klart med min engelskabokredovisning!! Den var tills idag men har verkligen inte haft någon lust att göra den...men den blev klar tillslut.. skickade nyss in den på datan bara.

Det var någonting jag skulle skriva men jag kommer inte ihåg vad :/ Aja, skriver imorn om jag kmr på ;)
Godnatt nu allihopa!!!!<33333333333333333

Caroline Deutgren tillbaka på elevhemmet ;)

Tillbaka på elevhemmet. Felix Evelina och hennes brorsa vakna ;) Blev lite chockad när jag såg honom.. men det e kul att han e här.. ska kolla matchen på tisdag och så :)

Tog taxi hit. "CAROLINE DEUTGREN" stod det på skylten ;) Lite bättre än förra gången iaf då det var Deutagen ;) Hahah det e bara att skratta och åka med.

Ne nu skah jag sova!!!Seee yaaaaaaaaaaaaa!<3333333333333

Just nu på Arlanda, flyger tillbaka till Umeå!

Sitter just nu på Arlanda och väntar på att få gå onmbord på planet som ska gå fem i elva. Blir sent idag men eftersom matchen var så sen så får man räkna med det ;)

Asså vettefaaaaan vad jag ska säga om matchen. Vad äre som händer!! Asså hur många chanser har vi inte?!?!??! Torskar altså med 4-2, sista målet i öppen kassen. Asså vi var så mkt mer värda att vinna den här matchen. Idag hade vi iaf inställnignen som kanske har saknats tidigare, men flytet, turen... a det hade vi inte iaf-.- Tycker vi var värda tre poäng idag men nej, får hoppas på tre poäng näste match.

Åkte förbi Daniel en snabbis innan jag åkte hit. Kände att jag inte riktigt sagt hejdå till honom, trodde vi skulle hinna ses lite mer idag men nej, det hann vi inte. Han hade träning och jag match direkt efter det typ. Vet inte när jag kommer hem nästa gång heller. Just nu ser det ut som att det inte blir förns till sportlovet, som jag har v.10. Kommer sakna alla sjuukt mkt. Hade så kul i helgen med tjejerna och Daniel. Synd att jag inte han träffa familjen och syskonen så mkt :/ Men får se till att göra det nästa gång (a) :)

Ha det så bra nu alla där hemma, ses snart igen :) Nu ska jag upp till Umeå och hääääärja!... lr ? ;) Hahha ska bli kul att komma tillbaka till alla där också :)


Skön helg hemma i Sthlm ;)

Nu e den här helgen också nästan slut... men bara nästan ;) Har match mot Duvbo kl 7 i viksjö, och den måste vi bara vinna!! Råkade skriva att den var igår tro rjag :P men det är idag den e :)

Helgen har iaf vart asbra hemma i sthlm :) Tog flyget redan kvart i 4 från Umeå i fredags så missade sista lektionen. När jag kom hem bytte jag i stort sett bara om sen drog jag till stan men Jennifer, Elin och Matilda för att äta :) Vi kände att vi ville prova nått nytt ställe som vi inte varit på, så vi åt på en Indisk restaurang "Indian Garden". Det var asgott faktiskt :) Vi satt där ett tag och snackade och aa,.. det var mysigt :) Efter det tog vi tåget till jakan och träffade Alex Karlström, inte för att jag känner han men han går i Elins klass :) Vi tog sen bussen hem och träffade då Alexis, Jimmy och Frans... hahha länge sen man dåg dom :)

Först tänkte vi dra ut nånstans men .. det blev inte så. Istället gick vi hem till Elin och kollade på film i hennes källare med bullar och så, sen sov vi där :) Länge sen det bara var vi fyra som gjorde något :)

Igår gick vi upp runt elva och Elin skulle då slinga Matildas hår, då åkte Jag och Jennifer till kista och shoppade lite. Eller a... jag shoppade lite och Jennifer..... shoppade mkt ;) Hahah :) Köpte iaf en jättefin kjol från bikbok och en vanlig svart t-shirt som man kan ha under:) Jennifer köpte också fina saker. Tillslut fick hon tag på sin flanellskjorta som hon gått och frågat efter typ hela tiden vi var där ;P Hahah men den var asfin iaf. Ska få låna den nån gång och hon min skjol ;)

På kvällen hade jag på mig det jag hade köpt och så åkte jag och Daniel till Charlie i Daniels hockeylag och aa... typ chilla ;) Tyre, Charlies tjej och några andra var där också. Kände typ ingen men det var kul ändå :)

Nu ska jag äta, sen dra på match. Flyget tillbaka til lUmeå går vid elva ikväll ;P Ha det bra så länge!!!!! Puusssaar<333333


Väääääääääääldigt nice dag! :)

Chill dag idag eller? Aa något! Men just nu e jag röd och har ont i magen... vill ni veta vrf ? ;)


Började dagen med en sovmorgon till 9.20, väldigt skönt faktiskt ;P Efter en timme då vi fick jobba med vad vi ville hade jag, Evelina och Emelie tre timmars hål igen :) Emelie åkte direkt iväg till universitetet och gjorde det där psykologitestet jag skrev om, medans jag och Evelina åkte till stan :D Jävligt nice faktiskt. Blev lite fina saker som örhängen, trosor, bh och assnygga leggings :) Efter att vi ätit lunch på donken gick vi till skolan som de då tog 2 min att gå till;)

Nu hade vi bara två lektioner kver sen slutade vi :) Ingen träning idag och inte imorn heller. Stod i tidningen att det fanns riskt för att taket på nolia där vi tränar skulle rasa in :O Hörde av papap att det tydligen var två tennishallar i sthlm där taket redan hade rasat in pga all snö. Noo good. Därför kommer man ju typ inte åt innebandyklubba och skor som är inlåsta i skåpen i hallen. Aja, tur att man har reservklubba och extra skor till helgen ist då :)

Hur som helst så passade jag och Emelie på att sola efter skolan ist ;P Vi hittade nån liten hörna där vis stadshuset som vi gick till. Väldigt bra av Jossi att säga att det var där nån hade typ blivit knivhuggen eller vad det var för ett tag sen :O Ofta man inte blev rädd då då :O Men det gick ju bra ändå ;) Hahah, brukar skratta åt Jennifer Blidholm för att hon alltid blir så röd när hon solar men ...a... nu är det jag som blir kallad steekarn :/ Man såg det inte förrut men nu bränner det i ansiktet :P Aja, det går säkert över tills imorn... får vi hoppas ;P

Nu har ni fått reda på vrf jag e röd ;) Men vrf har jag ont i magen ? Jo jag har ju redan sagt att jag åt donken till lunch. Hahah enån timme fter att jag och Emelie ätit upp matlådan var det dags för oss att gjöra pannkakor ;)...... OCH våfflor ;)¨

-En satts? nej! två sattser ? njaa! tre då? Ja det kör vi på ;)

Det blev lite pannkakor och våfflor kan man säga. Men vi åt upp allt också!..... neeej så tjocka e vi inte... blev lite över till frukost imorn ;) Hahha sen hade vi semlor som vi inte ätit upp heller, så då var man ju tvungen att äta upp den också xD

Nu vet ni vrf jag e röd, har ont i magen och även vrf jag inte kommer ha min vanliga klubba och mina vanliga skor på matchen med Bele mot Duvbo imorn ;P Sku ju hem i helgen också och spela match, träffa tjejerna och va med Daniel :) <333333

Och till sist ska jag dissa Petter för att han gick före oss i fikakön idag -.-.... jävla ledarskapare ;) hahha gooodnaaattt!!!!

Behöver göra psykologitest! :O

Igår fyllde min lillkusin Hugo år :) Grattis killen!





Vann dm matchen mot Umeå City igår med 5-4. Det var åttondelen vi spelade och man kan nog säga att vi hade kontroll över matchen. Kunde gjort flera mål om vi hade haft lite mer tur, men vinsten satt fint efter de senaste förlusterna. Inget poäng för mig dock, men aa… nån gång vänder det väl…


 Kom hem typ runt halv elva igår. Var så himla hungrig och det kändes som att min rygg skulle gå av. Vi var tvungna att gå från hallen i -15 grader till busshållsplatsen, vilket tog drygt en halvtimme, och samtidigt hade jag astunga högtalare i väskan:/  När vi kom hem fick man ju laga mat och sen somnade man typ innan man lagt sig i sängen. Men var ju tvungen att se finalen i Paradise Hotel ;) Jackie och Patrik som vinnare, jaa det var väl helt rätt.


 Hade styrka på morgonen även fast vi skulle ha match senare och sen blev det pingis på idrotten. Hahha sen har även jag och Emelie bokat in oss på ett psykologitest. Våran lärare tyckte att vi behövde det ;)


 Neeej jag skoja bara… det var en snubbe som kom och behövde att antal ungdomar för att testa ett test. Vi ska alltså göra testet bara för att de ska se om testet funkar. För att vi ställer upp på det här får vi 200kr vilket inte e helt fel ;) Ska inte göra det förrän vecka 7, men ändå :) Det är altså inte för att vi har behov av att göra det, men man får ju trots allt pengar för det ;)


 Just nu sitter jag på psykologilektion men har gjort klart det vi skulle göra så varför inte chilla inne på datan ett tag ;) Träning som vanligt efter skolan sen ska man väl försöka hinna med och göra lite skolgrejer. Nu är det lunch så.. vi höööööööööörs! Har en ny tröja på mig idag som jag köpte på rasten i måndags ;) Har tyvärr inte min mobil så kan inte ta kort på den men tror ni överlever :P hihhii!


Saknar fotbollen!

Tjue, snabbt inläg idag, det e just nu paus i Paradise Hotel se nska jag sova ;)

Morgonträning som vanligt i morse, spelade mesta tiden 3 mot 3 på liten plan, väldikt kul faktiskt:) Trodde skolan skulle kännas lång idag eftersom vi har fyra lektioner men det gick rätt snabbt ändå. På kvällsträningen spelade vi 4 mot 4 för att få upp tempot och där efter lite snabb styrka:) Fick även träningens lökring idag ...ooooo ;) Har tre nu tror ja :)

Ja har på elevhemmet véfter träningen var först jag, Jennifer och Emelie inne på datan och... a vi va inne där en stund bara sen efter dagens matlåda som idag var köttfärssås och spaghetti, stog jag och emelie i korridoren och kickade med min nya fotboll :D Asså skoja inte, saknar fotbollen som fan!!!! Skulle lätt vilja träna i något lag här uppe. Asså ååh. Ska i alla fall börja spela på den lilla konstgräsplanen som finns här så fort snön försvinner :

Oj nu börjar paradise, kommer snaart..............

Greta och Andreas åkte ut.. stackarna, lite blåsta blev dom.. men det e ju det som e spelet.

Aja nu ska jag sova iaf, dm match imorn mot Umeå City. Tjaooo :)








Bele Barkarby FF


RSS 2.0