Sista dagen på jobbet, imorn blir det Daniels land!

Hallo alla glada!

Idag var det min sista dag på jobbet för den här gången. Han klart med det jag skulle så det känns verkligen jättebra. Självklart har det varit jobbit att gå upp så tidigt att jobba men det har ändå vart ganska kul också. Kankse inte så mkt när man sitter själv men när man får prata med alla andra och så också :) Så jag lämnar ESSVE för den här gången med ett léende:) hihhi

Var äve på lite Athleticauppdrag idag och det gick ju bra. Satt även och fixade lite med det när jag kom hem och sen väntade en goood grillad middag :) Och vet ni.... sen fick jag massage av mamma!!! Hon har ju vart massör och har massagebänk och allt. Det var verkligen huuuur skönt som helst. Hade verkligen ont i hela kroppen, men nu känns det bättre :)

Nu ska jag packa lite för att åka till älsklingens land imorgon :) Vet inte hur länge jag blir där men det kommer bli asnice! :)



Här är en av de sektioner på jobbet där jag har tagit ut massa papper ur permar och sedan laggt i dessa kartonger. Sedan har jag sorterat och burit omkring allt så att man hittar lätt pland alla fakturor och liknande :)

Ne nu ska jag gå och packa, jag som e så snabb på det ;) hihhi heejj dååå!! <3333333


Träningsschema v. 27!

Måndag: Intervall F =
4x3min + backintervall 3x (6x 60m)
Löp i högt tempo under 3min, vila 1,5min – upprepa 4ggr.
5min lätt jogg innan backlöpningarna.
Hög fart uppför backe de första 50m – sedan tempoväxling sista 10m.
Gå-vila tillbaks till starten och upprepa 6ggr igen, vila 3min och kör sista 6ggr.
Se till att orka med en rejäl acceleration i tempoväxlingen varje gång!


Tisdag: -


Onsdag:
Distans 45 + bål
Alt gymstyrka


Torsdag: Intervall G =
2x (6x ”70/20)
Håll hög fart i 70s, gå-vila i 20s. Upprepa 6ggr.
Efter 6 lopp joggar du lätt i 5min.
Kör 6 till löpningar.


Fredag: -


Lördag:
Cooper ( Springa på så bra tid som möjligt på 3000m) + rörlighet.



Söndag: -

                                       (Skrev det här inlägget igår också men det kom inte upp)


Fys med Hässelby!


Så var ännu en dag på sommarlovet avklarad. Fast det känns inte riktigt som att mitt sommarlov har börjat än, jobbar ju fortfarande men hinner jag klart med det jag ska imorn så blir det sista dagen ;)

Gick upp halv 6 idag också för att jobba. Daniel sov hos mig så han sov bara kvar i min säng sen när jag åkte... typ jag skulle också vilja det!

På lunchen var jag och pappa på lite Athleticauppdrag. Vi var och kollade lite moddeller och lilknande för att få idéer till deras nya grejer. Känns coolt att man får vara med och bestämma hur de ska utforma sina nya kläder;)

Var heelt död efter jobbet. Kom hem vid fem ungefär.. somnade redan i bilen och sen gick jag även och la mig en stund när jag kom hem. Men sen var det dags för fys med Hässelby. Vi körde intervaller, en övning som var som idioten på tid, och även lite styrka. Kände att jag var död i kroppen men jag körde på tills kroppen sa nej.  Det var sista fysen nu innan sommaruppehållet då de ska träna själva.. men jag har ju mitt schema redan. Har väl inte följt det precis som det står eftersom att jag har jobbat och försökt hinna med både fotboll och innebandyfys... det blir att man får göra om det lite men sen när det blir uppehåll och jag inte jobbar längre kommer det att gå mkt bättre... sommaren har ju trots allt precis börjat... även om jag typ har panik på att den ska ta slut snart..... :(

Jag och brorsan tog lite bilder efter min träning.. hihhi :) Har på mig en av de träningsoveraller jag fick av Z-Athletica.  Ida tyckte faktiskt den var assnygg när jag hade den på träningen.. och vet ni... det tkr jag me ;)



Jag och broooooor!



Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!



Ojoj!



!!!

 ( skrev inlägget igår men det kom inte upp)


Midsommarhelgen var bäst!

Sitter här och kollar på vm ARG-MEX och just nu leder argentina med 3-0  ;) Jävligt snyggt sista mål!

Midsommar var så himmla härligt, det var askul. Vi åkte till Ingarö på fredag morgon, kom dit runt elva nån gång. Vi var väl ungefär 24st som var där med småkusiner och allt :) På midsommarafton blev det sill lunch först (men vi barn/ungdomar fick korv med bröd;)) sen så var det dags att gå till midsommarstången runt kl tre. Jag och Felicia var med och dansade runt stången med småkussarna och syslingarna men Daniel och Crippe  valde att sitta vid sidan och kolla på ;)

På kvällen blev det mat och 5-kamp och i år vann faktiskt Leo!!!! Daniel kom tvåa, Felicia femma och jag och Crippe höll väl oss till den nedre delan..... ;)

Lite senare var det dags för oss fyra att gå ner till sjön där vi hade rest vårt tält som vi skulle sova i. Det var som ett stort tält med två innertält och en liten gång emellan så jag och Daniel sov i det ena och Crippe och Flis i det andra. Det var väldigt mysigt fakitskt. Innan vi somnade satt vi och snacka och spela kort och aa.. Crippe vad gjorde vi mer? ;) hahahah...

Det var jättevarmt och soligt på midsommarafton men dagen efter var det lite kallare och regnade ibland. Men vi kunde iaf köra bildjakten som det var tänkt. Varje år på midsommardagen har vi någontint som kallas bildjakten som alla i området får vara med att delta i. Under en sträcka har arrangören fotat massa olika bilder. Dem bilderna får vi nu på ett papper tillsanmmans med en karta och under en timme ska  man gå den här rundan och försöka hitta bilderna och pricka ut dem på kartan. Det kan t.ex. vara en bild på en stubbe som ser ut på ett visst sätt, man ska  nu hitta exakt den stubben och sätta ut den på kartan. Efter det fick vi åka lite båt också :)

Sedan åkte vi hem innan middagen och åt grillan fläskfilé med krocketter och bea!

Jag hade iaf en asbra medsommar, hoppas att ni också haft det :) Det verkar som att de flesta åker ut till landet och firar, vilket självklart är väldigt mysigt :)





















Idag har jag och Daniel kört kubb två gånger och gissa vem som vann BÅDA gångerna...  ;) Har även vart duktig och kört igenom gymstyrkan. Kan lägga upp träningen för veckan imorrn ;)

Ha det så bra så länge!!!!!!!!!!Pussar<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333



Klädutprovning och foto med Athletica!

Hallooo!!!

Jobbade igår med men var faktiskt ledig idag. Det var halvdag på jobbet så jag kännde att jag hellre stannade hemma och sov ut lite ( iaf till halv 9), för jag tror jag behövde det. Har typ somnat i bilen till och från jobbet... ;P
Vi körde även fys igår med Hässelby. Vi sprang en variant av cooper men istället för att springa 3000m på så bra tid som möjligt skulle vi springa så långt vi kunde på 12min. Och jag var helt slut i kroppen, har verkligen inte sovit mycket senaste tiden. Gick väl bra ändå men inte om man jämför med var jag klarat tidigare.  Var ute och sprang idag med när jag kom hem men kände att mina ben nog ska vila iaf en dag nu:)

Men det var inte det roligaste jag gjort idag. Åkte nämligen in till stan idag vid fyra med pappa för att träffa två från Z-Athletica. Dom kom med två stora väskor med kläder som jag skulle prova och ge feedback på. Fick prova t-shirtar, träningsoveraller, shorts och lite sånt. Berättade även vad som var bra, vad som skulle ändras och hur dom skulle kunna se ut för att fler folk skulle vilja använda dem. Har nu tagit med mig kläderna hem så om jag kommer på någonting mer jag vill ändra på så ska jag maila dem om det. Var även först i världen med att prova en av deras hoodie :D

Efter jag hade provat allt åkte vi till Hagaparken för att ta lite foton. Fick ställa upp mig på gräsplätten i olika positioner med overallerna och klubba. Tog även några "in action bilder" då jag fick springa och skjuta med boll. (Råka dock träffa en av fotograferna TVÅ gånger...) men det gick bra :) Sen filmade dem även lite när jag zorrade. Det tog typ fyra timmar totalt, men det var askul ;)







Lite fotografering i Hagaparken!

Juste, glömde säga att Flis slingade mitt hår igår. Det blev väl bra förutom själva luggen lr vad man ska säga, den blev jäääääätteblond :O Det vart inte precis som jag tänkt mig men med lite sol på håret kommer det väl att jämna ut sig :)

Imorgon blir det till att åka till Ingarö med familjen. Och då menar jag Daniel och Crippe också! Ska bli askul :)


Snart midsommar!

Ska snart gå och lägga mig, ska fortsätta jobba imorn. Just nu håller jag typ bara på att arkivera.. lite långtråkigt men pengarna ramlar in :)

Jobbade till typ 4 idag, sen åkte pappa och jag till Stinsen för at tkolla om jag kunde hitta någonting till midsommar. Kände att jag inte ville ta något gamalt ur garderoben den här gången. Vi gick ett tag och kollade och trodde ett tag att jag inte skulle hitta något.. men sen drog pappa ihop lite saker och så blev det asbra :) ganska enkelt men väldit fint tycker jag :) Vi ska fira midsommar på landet, Ingarö, som vi typ akltid gör. I år ska även Crippe och Daniel med så det blir extra kul.

Har vart ute och sprungit idag, körde intervallen som jag skulle gjort igår eftersom att jag itne han med den då. Så nu känns det bra :)

Ne nu ska jag sova...... godnatt allihopa :) Puuussar!!


Träningsschema!

Tjohoooo!!

Sa ju att jag skulle lägga upp veckans träningsschema i söndags men har inte riktigt hunnit med det...

Så här ser det ut iaf:

Måndag: Intervall D =
5x 60s + 5x 45s + 5x30s
Gå på i löpningen 60s, gå-vila i 60s - upprepa 5ggr.
Lätt jogg 5min efter de fem första loppen.
Tryck sedan på rejält i 45s, gå-vila i 45s - upprepa 5ggr.
Lätt jogg 5min efter de loppen också.
Avsluta med 5st nästan max-löpningar på 30s med 30s vila.

Tisdag: -

Onsdag:
Distans 40min + Bål
Alt gymstyrka

Torsdag: Intervall E =
5x4min + 8x 100m
Hög fart ( Coopertempo) under 4min.
Gå-vila 2min, upprepa 4ggr.
Vila 5min efter första löpningen.
Löp 100m i hög fart 8ggr med 20s vila fr.o.m varje målgång.

Fredag: -

Lördag:
Distans 50min + core + rörlighet

Söndag: -

Det är träningen för den här veckan enligt träningsschemat. Man får dock göra om det lite själv, jag tränar ju t.ex. fotboll och går på fysen med Hässelby ibland också, så då får man planera om lite bara :)

Kan beskriva bål, core och gymstyrka lite mer:

Bål:
25 armhävningar
30 Situps
30 Sneda situps åt varje sida
30 Ryggups
30 Ryggliggande höftlyft
30 Dips på stol
40 Jocke situps

Core:
Byt övning varje minut
Håll ställningen i 30-50s och vila ut minuten
Övningar:
Plankan
Vänster sida
Höger sida
Lyft vänster ben
Lyft höger ben

Gymstyrka:
10min löpning/cykling
1x 30 Totalen ( alltså 6reps/övning)
3x 8 Frivändningar
3x 8 Djupa knäböj (stången fram)
3x 8 bencurl (baksida låt maskin)
30 Situps
30 Sneda situps per sida
30 Höftlyft

Nu vet ni lite mer om vår träning :)


Jag körde lite gymstyrka på tomten i helgen. Skönt att pappa hade typ allt man behöver för att genomföre det programmet :)


Just me and you!

Äntligen har jag fått soooooooolaa :D Asså det e juni och man har typ inte fått se solen nånting... men idag kunde jag sola från typ 10-13 så jag fick lite färg :D

Daniel var och jobbade i natt men jag sa att han fick komma till mig och sova efter att han jobbat klart. Han kom till mig runt halv sju på morgonen och kröp ner i min säng och sov. Sen gick jag upp runt tio för jag såg att solen var framme, men Daniel hade ju typ inte sovit nånting så han fick ligga kvar.  Jag solade ett tag sen gjorde jag pannkakor till han, mig och Leo så när han kom upp där runt två så var frukosten klar.. snällt va ;)

Vi har typ bara tagit det lugnt idag men det har vart väldigt skönt. Vi kollade lite på VM och var ute lite och så :)



Så lekte vi lite med Ozzy också! :)


Juste, jag sa ju förut att jag skulle lägga ut veckans träningsschema varje söndag... men missade ju det förra söndagen. Ska försöka ta mig tid till att lägga in det imorn ;)


Z-Athletica!!!

Heejsaaan!!

Sorry, nu e jag sådär seg igen.. men på sommarn e man faktiskt inte inne på datan så mkt... men jag ska inte sluta skriva, jag lovar ;)

Jobbade på pappas jobb veckan ut och det var faktiskt ganska kul. Jobbade ju med Isabelle hela tiden och vi arkiverade, bar och räknade maskiner, fixade luncher, handlade och sen blev det en  kubbmatch och så fick man massage ;) Dom har kubbturnering på luncherna så fick va med och köra en gång men det gick väl sådär ...sen har dom en massör där på fredagar så då fick man ju ta chansen när de frågade om jag ville bli masserad.

Igår efter jobbet åkte jag och pappa in till ett cafée i vasastan för att skriva på ett sponsorkontrakt med Z-Athletica. Dom har ju bland annat sammarbetsavtal med Stockholms stadslag och vi spelade i deras kläder under distrikstslags SM F17. Som jag berättade tidigare så blev jag och Alexandra fotade av dem i Z-Athleticakläderna och sen fick vi även ge feedback till dem. De vill nu att vi ska fortsätta med detta vilket betyder att vi kommer få kläder av dem som vi sedan ska använda och berätta vad som är bra och vad som kan ändras. Jag tycker att det här är jättespännande och tror att det kommer bli riktigt roligt!

Kom väl hem runt 6 efter att mötet var klart och hade då fått ett brev från Svenska Innebandyförbundet. Då blev man lite fundersam kan man säga... men det stod att jag var en av 50 intressanta spelare som kommer att vara med på U19landslagsbreddläger i september! :D Asså guud vad glad jag blev!!!  Det är dock endast 34 st som kommer att få vara med på lägret. Man ska nu under sommaren skicka in antingen en coopertid eller en beeptid så de vet vart man ligger ungefär. Sen ska det altså plocka bort 16 spelare redan under sommaren så det e lite läskigt... men.. jag ska träna som fan i sommar för det här. Jag är såklart skitglad över att jag ens fått det här brevet men tänker sköta sommarträningen ordentligt nu så man är i bra form till s sommaren är slut. Gick ut och sprang typ en mil igår efter att jag fått brevet... jaa jaag vet jag e lite störd ibland!!! ;)







Hehhe, jag lite svettig efter att ha vart ute och sprungit!



Mina mål e höga men man kommer ingenstans utan mål. Tänk om man nån gång skulle få spela för Sverige!!!


Vaaart e soooolen?

Heej på er alla!!

Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag... men det e som vanligt, har man missat att skriva en eller två dagar tar man sig inte tid att skriva ett nytt inlägg för att man inte pallar skriva så mkt ;) Ne men nu ska jag inte vara så lat längre!

Fick iaf sommarlov förra torsdagen och det är verkligen huuuuuur skönt som helst. Ingen skola att tänka på, ingen mat att laga ,ingen tvätt att tvätta, inget handlande...ååh vad skönt det är. Just nu önskar man bara att solen kunde komma också så man fick bli lite brun också ;)

Ja vad har jag gjort hittils när jag har vart hemma. Jag har vart med tjejerna, Daniel och så har jag spelat fotboll :D Var på fotbollsträning igår för första gången på typ ett år :O Asså vaah, jag har ångest över att jag inte har spelat på så länge. Tycker ändå det gick helt okej men man kände ju at tman inte rört bollen på ett tag. Ska iaf fortsätta träna nu under sommaren så får vi se hur det går ;)

Den här veckan är det jobb på ESSVE, pappas jobb ;) Jaa det är ju typ omöjligt att få sommarjobb :/ Så det var asbra att jag kunde jobba lite där :) Får typ arkivera papper och så. Den här gången är jag inte själv iaf. Jobbar tillsammans med en tjej som heter Isabelle och det går jättebra.. det blir alltid roligare med lite sällskap :)




Jennypenny och jag! :)



När jag kom hem i torsdags åkte jag direkt för att kolla på syrrans bal. Här är hon och Crippe.
Så fina! :)


Ska upp 6 imorn igen för att jobba... så det blir ingen sen kväll för mig idag:/... ;)

Vi hööööörs!!!!


"Vi som inte hatar mat"

Tjooooooo!!

Blev en heeel del mat kan man säga. Frågan e om det var en bra eller dålig ide med elevhemsbuffé? Jag tycker det var en bra idé men vi kanske inte hade behövt laga preces allt ;)











Hälften av maten...



..och andra hälften :O



Efter tre kycklingklubbor, två laxbitar och lite bröd skulle tydligen Jennifer och Borg ha köttbulletävling ;) Sten sax påse och den som förlorar får äta en köttbulle...var väl totalt 50st...




Har typ packat klart allt tills imorn, får då åker jag hem för soooommaaaarlooooov!!!  :)




Elevhemmsbuffé!

Heej!!

Idag var det tänkte att vi skulle spela brännboll kl 12 med klassen men... aa vi var väl 11st som körde ute i regnet.. men det var fan kul ändå. Tom Sten var med och körde i sina gummistövlar ;) Hahha och så blev dert lite godis i slutet!

Efter brännbollen åkte jag Empan och Evelina och gymmade lite på Nolia. Det bev inget igår eftersom att vi kom på att det var idag vi skulle köra styrka enligt schemat. Som vanligt känns det så bra precis efter att man har gjort det. Vi körde på ganska mkt med vikterna också så jag kan nog räkna med träningsverk imorgon ;)

Nu har vi precis kommit hem igen och tänkte göra en liten elevhemsbuffé av den mat som e kvar i frysen ;) All lax, köttbullar, korv, kyckling, wok och allt vad det är så får man ta vad man vill ha sen :)

Ha det så bra så länge!!


Chooooooookladbollar

Nu har vi precis bakat 65st chokladbollar :O Och nu ska vi kolla på film och äta upp alla ;) Njaaa, vi ska kolla film och äta några chokladbollar. Sen kanske vi bjuder på några imorn under klassensdag då vi ska spela brännboll ;)

Appropå (fortfarande ett väldigt konstigt ord at stava) chokladbollar...




.. ni som inte var på fikat idag i skolan missade verkligen något.. vi fick juice, glass, bullar och... glass ;)


Nytt, nytt!

hihhi vad har hänt med mig, mer än ett inlägg på en dag.. oooo :O Det e bra det Carro! Kände att jag hade mycket att skriva om idag helt enkelt....

Här ser ni min nya skjorta som jag också köpte i helgen och som jag hade på mig idag. Är jättenöjd med den me!
















(som sagt, inte bästa ljuset i rummet precis men får duga så länge)

Köpt på Gina Tricot!

Hahah jag är inte värsta modetjejen precis men det e kul att visa vad man har köpt för de som inte är här:) och snart kommer ni få se lite mer sportkläder också ;)

See yaa!


My new shoes!


Här är mina skor som jag köpte i helgen, gillar dom asmkt! :D
(Conne har likadana;))











Och så mina rosa tånaglar ;)


Köpta på skopunkten.

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)



Så klassar man på minigolfen...betygen klara!


Hello!!

Har precis ätit lite korv och spaghetti, matlådan passade inte riktigt idag. Sen måste jag säga att jag har tajmat maten som jag har kvar väldigt bra. Den kommer typ precis hinn ata slut till på torsdag så man slipper slänga nått. Sen kan jag ha saker som pasta och korv kvar tills vi kmr tillbaka så man inte är helt utan mat när man kommer tillbaka. Hahha kmr ihåg förra året när vi kom hem från tjeckien typ på natten och skolan började dagen efter. Alla var jättehungriga men ingen hade nån mat förutom Emelie som hade pasta. Hahha så alla började koka makaroner och åt det typ;)

Blev en liten minigolfrunda innan man åkte hem från skolan. Jag, Emelie, Evelina och Jossi körde tsm och.... aa tillslut var det väl Empan som vann. Det var jämnt mellan henne och Jossi. Njaa var väl kanske inte min bästa runda precis... men fick en hole in one iaf ;) och några sjuor...




    

Evsan, Jossi och Mempan!

Sen filmade väl Evelina nån gång när jag typ satte den på två slag men hon trodde jag slkulle va sämst;) Och sen filmade Jossi Evelina och det var lite kul ;) hihhi :)

Nu är iaf alla betygen klara i de fem avslutade kurserna och jag e riktigt nöjd med betygen. De som avslutades nu till sommaren var Svenska A, Kemi A, Engelska A, Psykologi A och Matte B. Fick VG på engelskan och MVG på de andra så det känns asbra :)


Almost there

Godmorgon!

Kollade lite på Andra avenyn och åt glass igår.. hihi. det e Daniel som har fått mig att koll apå det nu. Såg det inte när det gick på tv men det e bra ju.

Ska snart springa till bussen som går 53. Idag får vi reda på våra sista klara betyg. Sista "riktiga" skoldagen idag! Sen blir det lite minigolf med klassen på idrotten och styrka efter det.

Ha en bra dag! :)

Nu börjar sommarträningen!

Heeej!!

Jaa så är ledigheten slut för det här året...neeej jag mena inte så det e klart man har hela sommarlovet framför sig.. hur chill som helst... men nu börjar sommarträningen! Vi har vart lediga helt från träningen i en vecka nu, så nu är det bara att köra på igen. Vi har fått sommarträningsschema som gäller from idag till i slutet av sommaren.

På schemat idag: 10 min uppvärmning, 30 min fartlek, 10 min nedjogg.  Totalt 50 min.

För er som inte har hört det här förut så betyder det alltså att man ska värma upp med lätt jogg i tio min, där efter fartlek. Fartlek menas med att man ska springa mellan 30-120sek och vila 30-60sek. Varje gång man vilar betämmer man hur lång nästa springning och vila ska vara. T.ex. att man springer snabbt i 30 sek, vilar i 60, sen kanske man väljer att springa i 120sek och vila i 30 osv. Efter det joggar man ner i tio min.

Schemat är gjort av Peter Svensson, vår tränare på RIG men han har samtidigt bett skidlandslagets fystränare kolla på schemat och har då förbättrat lite saker. Jag tror att det är ett bra schema att följa om man vill va i bra form till säsongen. Om det är nån av er som inte har fått nått schema från laget lr känner att ni vill testa på vårt schema så får ni gärna vara med och följa det. Jag kan lägga upp schemat för hur veckan ser ut varje söndag. Sen så får man inte heller glömma att bara njuta av sommarlovet och ha kul förstås!!! :)

Har precis ätit min andra middag efter att ha vart ute och sprungit. Nu ska jag nog bara ta det lugnt och kolla tv lr film lr nått... och bara njuta av att man har hela sommaren framför siiiiiiiiiig! :)

Ännu en dag i stan :)

Heej!!


Jaa filmen jag och Emelie såg igår (det blev bara vi) var typ bra ju.. jaa den var fan sorglig!! Hahha. Idag blev det så att vi var på stan lite igen.. hihhi... och Conne som skulle skicka sin väska på bussen till Gävle, så hon slipper bära med sig så mkt nör hon åker på sommarlov. Hahhahha så går inte bussen till stan just den tiden vi tänkte åka och då kom hon på att väskan inte skulle hinna med bussen till Gävle ;D Okej ni kanske inte fattar så mkt men skitsamma.... hur som helst fick vi skjuts av Annas faster så det löste sig :)

Hihhi såka köpa en till tröja i stan idag (a) och ett par skor (a) men har faktiskt inte shoppat på aslänge, hade typ hela studiebidraget kvar sen förra månaden och jag behöver faktiskt sommarkläder! Så det känns asbra nu iaf, lite nya saker till garderoben. Har försökt ta kort på dom men jag gav upp.. man ser inte så bra på mobilen plus att min lampa i rummet e trasig så... kanske tar lite pics när jag kmr hem ist ;)

Blev köttfärssås och spaghetti idag ;) Wey jag börjar typ bli bra på att laga mat! Ganska iaf ;)

Ne nu ska jag prata lite i telet med Daniel och sen sova :) Godnatt på er allihopa!


Saknar dig!



 Snart kommer jag hem, och den här gången längre än en helg(a) saknar dig!


Lite fotboll, lite bio och lite film!

Tjenna!

Vi har nyss vart och kollat bio jag, Josse, Emelie, Conne och Anna. Såg dear John, den var väl bra :) Hahha orkar inte berätta, men ni får väl kolla på den om ni vill veta mer ;)

Idag har vi även vart och spelat fotboll på konstgräsplanen några stycken. Det e asskönt att bara kunna dra ut så har man planen en min ifrån elevhemmet ;) Bel även en asgod middag för mig idag. Jag gav mig på ett recept som jag fått av pappa, typ en kycklinggryta med curry och så. Asså den bilden jag la ut på min förra "gryta", den kan man inte ens kalla för gryta om man smakar den som jag gjorde nu. Mycket bättre färg den här gången ;) Den blev dock lite tjock... men då vet jag att jag ska tänka på det till nästa gång ;)

Nu ska vi koll afilm hos Empan igen. Jag vet... vi har nyss vart på bio.. men Emelie har tjatat om den där "Hjältehunden i New York" i tusen år och sagt att det är den sorgligaste hon sett... så nu ska vi se den så får vi se om den e så bra som hon säger lr inte ;)


Jag kan inte skillja på..

Godmorgon igen! Tog en lite längre sovmorgon idag. Lyssnar på Melissa Horn nu, så himmla fina låtar.

Blev så att jag och Evelina drog til stan igår vid tre för att shoppa lite. Blev två typ tröjor, en skjorta och två par trosor. Kanske lägger in nån bild sen om ni har tur ;)

Vi kom väl hem runt sju och då bled det middag för mig, Palle, Evelina och Emelie. Det blev lövbiff (karins dock men vi fick ta för hon har åkt hem redan... ha ninte ens säga hej då :'( ) och krocketter med bea. Asgott blev det. Efter middagen blev det film.. eller filmer.. hos Empan :)

Ne nu blir det frukost, tjaa dåå!!!!



Glömde säga at tjag köpte en klocka förra veckan ;) Dock var det vid nått stånd på stan för 100 kr, men ändå ;) Den e silvrig runt, inte svart som det ser ut som.


Gooodmorning!

Godmorgon allihopa! Jajaa jag gick faktiskt upp för en timme sen typ, har till och med ätit frukost ;) Vad händer idag då? Mmm jag vet inte riktigt.... får se :)




heej då så länge!


Vad händer i sommar?


Åh vi var och kollade på balen idag också. De som går ut trean nu hade bal och det var för alla skolor i Umeå. Vi kollade och fotade alla rigare.. såå fina de var :) Hemma hade vi bal redan i 9:an, så jag har redan gått på bal en gång faktiskt. Vem vet, det kanska blir en till sen då.


Okej, vad händer i sommar då?? Har väl inte så mkt planerat. Jag ska iaf till största delen bara vara hemma i järfälla med alla kära vänner, med familj och pojkvän :) Sen blir det även av att åka till Gotland på innebandyelitläger. Ska inte säga att jag vet så jätte mycket om det än men det är iaf sveriges bästa instruktörer som kommer att träna oss 2-3 pass om dagen i en vecka. De som är med och tränar är både killaj och tjejer födda 93 och 92, då de valt ut några från olika distrikt. Låter iaf askul, då får man spela mkt innebandy och så har man ju även tid utanför planen till att bada och så :) Vet att bl.a. Ida Ternvall, Amanda Mellberg och Therese Andersson från sthlm-stadslag ska dit och Josefin Hofmeijer från RIG. Sen har jag hört att några härifrån och från sandviken fått förfrågan men de ska typ inte dit.. krockar typ med annat. Men det ser jag fram emot iaf :)

Sen blir det väl till att vara på landställena också, Ingarö och Utö :) Så hoppas jag på nått sommarjobb iaf. Vi får se, jobbar fortfarande på det ;)




Snart får jag bada i min pool :D




jag och syster förra sommaren :) Känns som att man har lite att jobba på just nu ;)


Såååå sköööönt, ingen skola kvar!!!!!!!!!


Asså ni förstår inte hur friii man känner sig just nu! Det känns så jäävla sköööööööööööööööönt!!! Inget mera plugg, typ ingen skola, snart SOMMARLOOOOOOOOOV! :D

 Är klar me de två sista proven nu. Svenska igår och kemi idag.. ingenaning om hur det gick men hoppas på bra resultat. Fattar ni, nu kan man bara chilla, kolla massa tv och film och va inne på datan och spela fotboll och det och det och det! Hihhi skönt ju :) Ledig imorn också, inga träningar kvar och inte så många lektioner kvar. Tänker faktiskt lita på det Jossi sa; antingen ska man vara uppe sent nu bara för att man inte har några viktiga saker kvar, lr så ska man gå och lägga sig tidigt för att man aldrig får göra det annars ;)



Här ser man lita av parken precis utanför skolan där man kan chilla på rasterna ;)


RSS 2.0