Flyger hem för påsklov nu!!!! :D

Ännu en gång sitter man på den här flygplatsen uppe i Umeå. Det ät inte direkt den första och lär inte va den sista heller.


Blev ganska sent igår, kom inte i säng förns vid två... :/  Hade cooper igår bland annat. Problemet var bara att jag tydligen bara sprang 14 varv, alltså ett varv förlite.... hmmm... hu är det med matten Torbjörn? Fick tiden 11.11 så hade ändå inte slagit mit pers som e 11.42. Får ta det nästa gång ist... kanske ;P Har en testomgång till innan sommaren.

Fick faktiskt mvg på min uppsats i svenska också ;) Se däär!!! Jag berättade ju förut att hon var så petig med betygen, och det e hon också... jag e inte direkt ensam om att tycka det heller. Men nu kunde hon minsann inte hitta några fel så det kändes bra.

Idag hade vi styrka med Hans på morgonen. Vi fick bland annat lära oss att tappa en stång med tunga vikter på. Vi håller på att lära oss lyftteknik men då måste man tydligen lära sigg att kunna släppa stången om det blir för tungt och man får panik. Hahah det var typ läskigt först, det lät ju asmkt och stången vägde typ 70-80 kg. Men nu vet jag hur jag sk göra om jag får panik i gymmet ;)

hade kemiprov idag också. Det var inte alls så svårt som man trodde. Jag kom liksom på att jag kunde ganska mkt ändå... så det var ju bra det me ;)

Nu har jag precis ätit en kall matlåda med en liten plastsked ;) När jag typ har tre tuggor kvar säger pappa på fb " Gå och ät nått gott jag bjuder!" hehhe tack men nu e jag mätt!  Får se om jag får i mig nått innan flyget går. Landar vid åtta sen är det bara att åka direkt till träningen så det blir ju inte mer mat förns tio ikväll.

Träning tsm med pojkar 93 ikväll sen efter det kommer Daniel till mig :D heej då allt umefolk...ha det så bra, vi ses efter påsk!!!


Fotboll i korridoren!!!

tjuuuuuueeeeeeeeee!!

Ää aa.. har typ tänkt plugga hela dan men njaa... har inte riktigt blivit så. Tog fram blocket nu men... fatta ingenting.. eller rättare sagt nu e jag för trött för att ens orka kolla på det ordentligt. Hoppas jag e på bättre plugghumör imorn helt enkelt.. annars går det inge bra!

annars har det vart rätt chill idag. Mest snack typ, sen drog jag till matbiten och åt pizza med Max och Felix. Orkade inte göra nån middag idag.

Nu ska jag typ sova faktiskt. Tagga cooper själv imorn då -.- lr ne några till ska springa tror jag. Tror det e Jennifer, Amanda och Sandra. får se imorn helt enkelt. Frågan e ju om jag orkar ligga på samma tid som vanligt. Klart jag måste försöka men... a vi får se... känner mig typ asseg.



Blev lite fotboll i korridoren idag också. Har man inga konor så får man ta vad man har. Fick lust att dribbla lite.. har ju typ tappat det. Asså fan vad jag ska träna fotboll i sommar. Ska bli lika bra som jag var innan jag "slutade". Eller ne jag har inte slutat jag lovar, kommer inte göra det heller!!!!!!!!!



Aaah kom nyss på att tvätten ligger i tvättmaskinen. Som vanliiiiigt. Aja ska ta upp den nu, sen ringa Daniel sen sova! Godnatt alla glada :D


God middag och film igår! Idag....

Godmorgon.. eller nått ;)

Middan blev asgod igår, även om det blev liite mkt. Men åt upp det det gjorde vi;) Kyckling krocketter och bea!!


hade lite besök av några icke elevhemsrigare igår. Först kollade vi lite på fotboll uppe i allrummet sen blev det typ en och en halv film i empans rum. Först madagaskar 2 sen halva monster vs. eiliens... mina filmer det ;)

Har precis ätit frukost.. köttbullar och makaroner (Connes typ favoritmat.. eller så orkar hon aldrig laga något annat;) ). Det var faktiskt ett tag sen jag åt det iaf.

Ja vad händer annars idag då.. mm inte mkt. Ska kanske börja packa lite tills jag ska åka hem som jag ska göra på tisdag kvääll ;) Ska bli riktigt skönt att komma hem faktiskt!!! Jaa.. sen får vi se.. har prov på tisdag också så ska väl kanske kolla lite på det.

Ha det bra sålängeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Psykhemmet på Umedalen!

Det blev som jag sa. Gick ut och sprang efter frukosten i typ en halvtimme.... vänta nu.. frivilligt? aa det gjorde jag faktiskt! Jennifer och Karin också.. riktigt duktigt ;) Sen vare duschen och pytt i panna som gällde och sen vidare till IKSU-hallen för att kolla match. Jag och Empan drog tidigare, efter andra perioden, för matchen var typ redan avgjord och det var inte så bra spel heller.

Hahah tror ni inte Emelie fick rekord i tetris nyss eller?..............110!!! Nästan min nivå ;)


Nu blir det chill ett tag sen är det dags för middag. Blir förmodligen kyckling och krocketter för mig och Empan :)

Har jag nått mer roligt och berätta??.. hm.........ne typ inte :P får spara det till ett annat inlägg! Eller jo förresten.. hahha när vi satt på bussen på väg hem så var det några tjejer som att och snacka och så sa dom: " Juste är det inte ett psykhem där inne? "

Vid den hållplatsen gick jag och Emelie av. Det var ju såklart vårt elevhem de pratade om. Det var ett psykhem innan det blev ett elevhem ;) Det visste ni inte vah :) Så nu sitter vi här på psykhemmet och ska snart äta ;)


Godmorgon lördag!

gODMORGON ALLIHOPA!

Oj råka bli caps... hoppsan!


Ligger här i min säng och vill bara inte gå upp. Har bara legat här och sms:at med min älskling i typ 45 min nu. men måste väl se till att gå¨upp snart :)

Idag.. ja va händer idag.. thoren - sandåkern kl fyra som man kanske ska se, vet inte. Sen hade jag tänkte att bara ta en snabb löprunda nån gång på dan... men aa.. vi får se ;)

Ne nu blir det frukost.. ska bara ligga här en liten stund till ;)


Match/film/mys kväll med mycke gott! / Rudd

Tjuuueeaf.jkldsdåiskssakjflrkg
 
Tja the one and only här som gästbloggar!

Måste säga att kvällen blivit mycket lyckad djurgården´är klara för semifinal efter en ganska lätt seger mot brynäs med 3-2!

Dom ledde med 3-0 men sen chilla dom lite:) ;)

Har också kollat
AIK-Falun som blev 8-4

Nu snart ska vi kolla på film och fetas rejält med popcorn och lärre! :) Det är titanic som står på schemat idag och tror att det kan bli en mysig filmkväll tillsammans med dom andra rigarna!

karkko är utantvekan bäst! fast carro är inte så dålig hon heller! Efter filmen blire att chilla och sova lite sen imon ska jag på kvalmatchen mellan Thoren- sandåkern!

ps. Emelie suger på tetris!                //Ruddddddd!!!

Elevhemmschillkväll framför innebandytv:n!

Freeeedaaag! Skönt med lite helg faktiskt!

Ja vi hade ju Jennifer och Evelina som målvakter i morse. Bilder på det.. ja det fick vi ;)



Evelina ;)



Jennifer ;)



E



J


Fick även tillbaka provet på en gång och det blev ett MVG för både Evelinisen och mig, skönt!

Slutade vid fyra och gick sen till Ica för att köpa mjölk och så och nu är men på rummet. Hahah när man gick förbi Jennifers rum såg man henne sitta där på stolen med huvudet på kudden som låg på stolsryggen... hon sov! Naaw jennifer då, inte så pigg på att städa där inte :)

Är inte direkt så pigg på att städa jag heller men måste faktiskt göra det, har nog inte gjort det sen förra lovet...heheh!

Men vi hörs! Ikväll blir det väl en vanlig elevhemmschillkväll framför innebandytv:n. Avgörande match idag om Falun eller AIK ska gå vidare ;)

Rigs nya målvakter!? ;)

Heej!!


Ligger här på noliamattan (får man det?), och kollar på när mina kära ettakompisar spelar tre mot tre. Åh asså det e typ det värsta som finns att bara kolla på. Men men.. Evelina och Cliffoord debuterar som målvakter! Mm vem kommer vinna målvaktskampen? Vi såg ju redan under uppvärmningen mer och mindre färdigheter, men mer behöver vi inte säga ;) Kan bara tillägga att det kommer bilder på detta ikväll ;)

Har precis gjort rig-provet. Svårt? Nja man kan ju liksom redan det mesta, men det var en del man skulle skriva. Men det gick nog bra :)

Ne nu ska kolla på hur våra målvakter sköter sig ;) vi höörs!


Nr 9 föralltid!

Tjoo!

Har glömt att säga att jag faktiskt hade rekordmånga läsare här om dagen ;) Trevligt! Och vet ni nått mer, skulle köra en snabb tetrisomgång medans jag väntade på att internet skulle starta och.. jag slog rekord! Sen behöver vi ju inte tala om vad jag fick men rekord var det! Men ni ska veta att jag inte är en beroende tetrisspelare som vissa här fortfarande e... nämner inga namn! ;)

Ne det var ju inte det här jag skulle berätta egentligen. Nu har nämligen sthlmslaget kommit ut och vi ar även blivit tilldelade nummer. Vi fick inte själva välja utan det var Hermine Dahlerus som gjorde det. Men jag fick min 9:a ändå!!!!! Så VIKTIGT!!!!

Nr.

Namn

Pos

Förening

93
44
3
4
14
6
11
16
21
18
10
22
7
19
15
17
24
9
8
12

Nelly Nyberg
Jennifer Öhlin
Therese Andersson
Irene Ardenstedt
Moa Tschöp
Amanda Mellberg 
Alexandra Rodriguez-Lundin
Ellinore Svensson
Natalie Hansson
Lisa Lundin
Julia Persson
Ida Ternvall
Louise Ekman
Malin Andreason
Moa Hedlund
Amanda Dahlin
Mikaela Jönsson
Caroline Deutgen
Pernilla Sandsund 
Erica Niklasson

M
M
B
B
B
B
B
B
C
C
C
C
F
F
F
F
F
F
F
F

Huddinge IK
Järfälla IBK
Högdalens AIS
Täby IS IBK
Balrog B/S IK
Täby IS IBF
Balrog B/S IK
Hammarby IF IBK
Täby IS IBK
Balrog B/S IK
Orminge W IBK/RIG
Bele Barkarby IF
Huddinge IK
Hammarby IF IBK
Täby FC
Täby IS IBK
Täby IS IBK
Bele Barkarby IF/RIG
Väsby IBK
Väsby IBK

Vi e totalt 6 93:or och 14 92:or som e med :)


Här är grupperna också. Tog fram den från mitt tidigare inlägg: " Lottningen för 17-SM klar! Hoppas jag kmr me..." där har jag även skrivit om att mitt mål var att komma med i stadslaget osv:P Och nu är jag det! :)


Inget cooper för mig idag!

Blev inget cooper för mig idag... hade ju tänkt att springa med killarna men bestämde mig för att inte springa alls. Hade feber igår kväll också och mådde inte jättebra i morse heller så kände att det bara skulle vara ovärt att springa idag. Blir förmodligen nästa vecka istället. Tråkigt att jag inte kunde göra det idag,idag var ju alla med och sprang på samma gång, både ettor tvåor och treor. Annars brukar vi springa ettorna för sig och då blir det ju färre som springer. Det e lättare när  det e flera tycker jag.

Fick en komentar av Odain när jag skulle gå och kolla på när dom sprang: " Carro varför ser du så less ut?".
Ja om man e halft sjuk, e trött på skolan, saknar pojkvännen och det e en halv vecka kvar till påsklov då har man rätt att vara less för en gångs skull!

Har inte haft nån skola idag men har suttit och lyssnat på en föreläsning om utvecklingsstörda i aulan till två ungefär. I början var det väl lite segt men i slutet var det asbra. Asså ni som drog efter halva ni missa något! Det var en tjej som satt i rullstol och var 39 år som berättade om hennes liv och att man kunde leva livet ven fast man var handikappad. Hon började med att berätta om när hon föddes och sedan att hon hade haft en rolig skoltid med kompisar osv. Hon var iaf asskön!! Asså på sättet hon berättade allt, med miner och ljudeffekter och immitationer och allt var det var. Så jävla skön asså jag skrattade så jag grät! Alla skratade. Det låter kanske fel men det var det som var meningen, hon berättade ju så att det skulle vara kul. Hahha kommer fortfarande ihåg vissa saker hon sa... kan berätta om nån vill veta.. asså a.. hahha!

Nu blir det mer rigplugg, lr det blev väl inte så mkt igår direkt men det kommer nu! Sees! :)


Vems tallrik var det egentligen?

Ska faktiakt ta och sova nu, är så himla trött och så är det ju cooper imorn. Jag sa ju att jag skulle berätta lite mer om Dalenmatchen förut. Tycker faktiskt att jag sa det mesta ändå. I första perioden hade vi ganska mkt respect för dom och ställde mest hem laget, men lyckades hålla ut dom bra. I andra och tredje vågade vi hålla i bollen mer och kom på att vi inte är så långt efter dom. Det gick bra för mig också så det var en rolig match helt enkelt :)

Nu ska jag även avslöja venms tallrik det var på den tidigare bilden för er som inte redan har listat ut det. Man skulle kunna tro att det var min men nej.. det var ju våran egna Emelies tallrik såklart :D Men det gillar vi!!!

Godnatt alla!!!


Sluttruppen för stadslagssm klar!

Woooooooooooohoooooooooooooo!!!! Dagen kunde inte slutat bättre iaf! Fick nyss ett sms av stadslagstränarna och.... jag e med i sluuuttruppen!!!!!!!!!!! :D Faan vad glad jag e!! Men jag e inte den ända bele tjejen.. Ida kom också me!!!!!!!! :D Fan va kul!!!!!!! Ååh vad jag längtar!! 8-11 april, sista helgen under påsklåvet, då är det DJ- SM f. 17 i Nyköping!










Brons förra året, vi får se hur det blir i år!


Det som e så kul är att vi är i samma grupp som gästrikland och vilka spelar där? Jo albatjejerna... Josse, Jennifer, Emelie, Karin och Conne!! Så vi möts i öppningsmatchen!


En typ jäääätte lång dag, vill bara soooova!!!!!

Tja, tja!


aah vilken lång dag det här har varit. Har bara velat gå hem och sova hela dan. Var typ död efter matten, men nej då ska vi ha två lektioner till... kemi och fysik ;)

Hade ingen träning idag iaf. Direkt när jag kom hem, runt halv fem, gick jag och la mig och sov till halv 7. Det behövdes kan jag säga! Har väl mått bättre.. hade feber igår innan jag gick och la mig och var fortfarande varm i morse men gick till skolan ändå... pallar inte ta igen massa skit.

Ahh, cooper imorn också. Frågade Peter igår om jag fick springa med killarna och det tyckte han att jag kunde göra. Har inte bestämt mig än men det kan bli så!

Nu ska jag typ plugga till RIG-provet som jag ska ha på fredag. Det handlar om träningslära, typ varför vi tränar som vi gör, vad tanken e osv.

Hahah satt nyss och åt i köket och då höll jennifer i en liten "gissa låten" tävling för oss andra. Hon typ nynnade på en barnlåt och så skulle vi säga vilken det var. Försten till fem vann. Och vem tror ni vann? Jennifer och Matilda har nog redan svaret :P Joo jaag.. hiihih... barnlåtar 4 ever lr hur Flis! ;) Måste bara säga att jag älskar barnlåtar, men framförallt tecknade filmer ;) Tröttnar aldrig! Hehhe Evelina var ganska nära på att vinna hon me.. eller vad säger du ? :P Hihi, ibland är det tur att man har domaren på sin sida ;) Men tror du gillar mig ändå.. :)



Naaw :')



Ne nu måste jag plugga, hejdå så länge!!!


Tjatja, Hugo här!

Hej bloggen, det är jag som är Hugo Alfredsson!
Tänkte ta tillfället i akt att berätta lite om mig själv och varför jag är en så bra och underbar person.

Allt började den 7:de mars 1993 när jag föddes på BB i Umeå. Barnmorskorna sa att de aldrig sett ett vackrare och mer perfekt barn under hela deras tid där på BB, och då ska ni veta att några av dem hade jobbat där i nästan 40 år!
Mitt liv fortsatte sedan tillsammans med min familj på Nytrogsgatan i Umeå, där tillbringade jag fyra fantastiska år. Grannarna och folk i samma område älskade mig för min underbara personlighet och mitt utseende, så det var väntat att folk fick en depression när vi bestämde oss för att flytta till ett nytt hus på Grisbacka (Umeås finare delar, såklart).
Efter att jag hade tröstat och torkat många tårar så bar det ändå av mot nya äventyr.
Nu när vi flyttat till det nya huset så var det många saker som ändrades, jag mötte nya människor och upptäckte nya saker som kom att ha stor betydelse i mitt liv. Till exempel så började jag spela fotboll i den anrika klubben Sandåkerns SK, som jag nu, efter snart 11 år, förevigt kommer ha en relation till. Men man vet ju aldrig när proffslagen hör av sig, kan hända när som helst. Men var jag än går så kommer jag alltid ha en plats för Sandåkern i mitt hjärta.
När jag kom till Grisbacka så började jag gå på dagiset Linnéan och gick sen vidare till att gå ettan till trean på Grisbackaskolan, där jag trivdes och hade det allmänt bra.
Sen innan jag skulle börja i fyran så bestämde jag mig för att söka in till musikklass. Jag for på uttagningarna, sjöng min sång och sen var det bara att vänta. Men det kom inte som en överraskning, för mig eller någon annan, att jag hade kommit in. Så då började jag musikklass på Backenskolan.
Där var alla tvungna att spela ett blåsinstrument, jag valde trumpet, som vi sedan spelade på tillsammans i en orkester. Men vi spelade inte bara blåsinstrument, utan vi sjöng i kör och spelade ensemble där man fick skifta mellan alla möjliga instrument.
Där gick jag i tre år och fortsatte sen i musikklass på Grubbeskolan (7:an - 9:an). På Grubbeskolan så slutade vi med blåsinstrument och satsade mer på sång och vanliga instrument, jag spelade bas. Vi hade även några konserter när jag gick på Grubeskolan, bland annat Grubberevyn. Den var jag med i när jag gick i åttan och nian, och i mitt sista år så gjorde jag en minnesvärd insats som sångare i ett ABBA-medley (jag var bland annat som killen i "Mamma Mia!" som sjunger i badbyxor på stranden). Det var en självklar succé men trots många erbjudanden om skivkontrakt och annat så valde jag sportens väg när det var dags för gymnasiet.
Själva skolan har aldrig varit och är inte ett problem för mig, så efter att jag tagit det lugnt och mest förlitat mig på mitt minne så gick jag ut nian med hyfsade 310 poäng.
Jag sökte sedan in till Dragonskolan och Idrottsprogrammet med naturinriktning (fotboll såklart). Där hade jag turen att få träffa denna bloggens charmiga ägare Caroline Deutgen, som nu alltså gett mig ett tillfälle att berätta om mig för er som har turen att läsa denna blogg just nu.
Så nu har jag alltså kommit till slutet av mitt gästbloggande och jag skulle vilja ta tillfället i akt att tacka er som orkat läsa om mig och mitt liv. Jag hoppas ni förstår vilken underbar person jag är och om ni befinner er i Umeå så är det bara att höra av sig så kan vi säkert ta en fika och prata lite (fråga Caroline om mitt nummer och ni måste).
Nu tar jag farväl! Ha det riktigt bra och njut av era liv! 

Tjatja /Hugo Alfredsson

Riktigt bra match mot Dalen tjejer!

Har precis kommit hem från matchen och duschat och bytt om och så för att vara klar för sängen. Ska bara äta nått snabbt också innan jag ska sova.

Orkar inte skriva så mkt mer nu, men vi hörs imorn ;)










Neee, skoja bara! Ni vill väl i alla fall ha resultatet förstår jag? Blev torsk mot Dalen med 2-1! Vi gjorde verkligen en asbra match, riktigt nöjda ska vi vara. Fyra stolpskott och en missad straff, så lägena fanns:) Torska med hela 9-1 förra gången vi mötte dom och den spelades precis i början av säsongen. Så man ser ju iaf en klar utveckling! Vi ska inte glömma att vi har det på film också!

Ne, mer om matchen får ni höra imorn! Och Hugo får vi vara lite besvikna på. Han glömde ju inlägget som skulle kommit idag.... men det kommer imorn ;)

Goodnatt alla!!! <3333333333

Riktigt bra match mot Dalen tjejer!

Har precis kommit hem från matchen och duschat och bytt om och så för att vara klar för sängen. Ska bara äta nått snabbt också innan jag ska sova.

Orkar inte skriva så mkt mer nu, men vi hörs imorn ;)










Neee, skoja bara! Ni vill väl i alla fall ha resultatet förstår jag? Blev torsk mot Dalen med 2-1! Vi gjorde verkligen en asbra match, riktigt nöjda ska vi vara. Fyra stolpskott och en missad straff, så lägena fanns:) Torska med hela 9-1 förra gången vi mötte dom och den spelades precis i början av säsongen. Så man ser ju iaf en klar utveckling! Vi ska inte glömma att vi har det på film också!

Ne, mer om matchen får ni höra imorn! Och Hugo får vi vara lite besvikna på. Han glömde ju inlägget som skulle kommit idag.... men det kommer imorn ;)

Goodnatt alla!!! <3333333333

DM- semi mot Dalen imorn!

Det var gott med fiskpinnar iaf, helt klart rätt matval idag! Sen fanns det ju dom som åt kycklingwok med ris också.. eller var det bara en som åt?



Ganska lagom portion det här va? Aa iaf för den här personen, utan tvekan ;) Frågan är vem det är? Hahah aa den får ni klura på! Kanske kommer med ett svar imorn ;) Ni får dra till med en gissning så länge....



Har fortfarande inte kommit på vem den där superblonda, blåögda gästbloggaren e... men aa jag har mina aningar;)

Hörde att Sthlm:s stadslag spelade 3-3 mot Balrogs elitserielag i söndags och att Ida Ternvall, från den bästa klubben Bele Barkarby, satte ett av målen! Riktigt kul att höra! Laget är dock inte helt klart än, tror det e tre spelare till som ska bort... ooo jaaag viiilllll!!!!!

Imorn är det DM-semi mot självaste IBK Dalen!!!! Vääldigt tuff match men också vääldigt rolig match. Massa gamla rigspelare är det som spelar så aa... kul kul! Jobbigt bara att vi inte hinner hem efter skolan imorn. Matchen börjar inte förns halv 9 på gammlia heller så kommer väl vara hemma runt 00 kanske:/ Men men......


Goodnatt alla Dalenkrossare!! Eller aa.. vi får se hur det blir med det... vi kan ju dra till med ett försök iaf;) 
 Godnatt!!!


... det blir spännande så missa inte det!

Tjenna alla glada, pigga, trötta, sura (suriga som Emelie skulle sagt) och alla ni andra!  ;)

Har faktiskt precis klivit innan för dörren på mitt rum. Hade kort träning idag pga att vissa skulle iväg på stadslagsmatch (länslagsmatch som det heter här uppe), och så skulle det snackas lite efter och så. Stannade ändå kvar och sköt lite och försökte träna på det som Peter sagt. Att jag ska ta med mig bollen på en gång och inte lägga den till rätta. Så passade bollen i sargen och tog med mig den på en gång med fart in i bågen och sköt. Tränade även på att ta i när jag skjuter. Nån gång kommer jag väl bli bättre på det, det e bara att träna!

På träningen i morse var det mer tester som skulle göras. Både rörlighetstester och core-tester (plankan i olika ställningar). Det gick alldeles lysande. Hade typ liknande som förra gången med lite förbättring så det var nice;)


Vårrullar i matlådan..... njaa.. inte precis det man vill se när man öppnar locket på den! Jag och Emelie tvingade i oss det förra gången för vi var så hungriga och pallade inte laga mat.. men nu har jag redan slängt den så har ignet val :D Tror det blir nått lätt bara, typ fiskpinnar och potatismos. Gooott!!!

Hörs väl kanske senare ikväll då! Och imorn kommer något liiite oväntat. Det är nämligen "en kille i klassen" som ska gästblogga lite.. vet inte om det var han som la in den fina komentaren förut ( i inlägget "Trööööööött"), är lite osäker på om han har de rätta ögongen..... men det blir spännande så missa inte det ;)

Ne nu blir det middag och dusch, seeeeeeeees!

Dom vann med 13-3 i alla fall!

Det var gaanska så kul att se matchen kan jag säga. Vinnst med 13-3 trots annorlunda laguppställning. Kul var att både Albin och Flu fick göra varsit mål och Robin ( stod istället för Max), gjorde några riktigt fina räddningar ;) Man ser kanske inte så bra på bilderna men det e dom iaf ;)




Robin i mål!



Flu och Albin på varsin kant!


Nu har jag precis pratat med älsklingen! Gladare nu än efter förra gången iaf!
Imorn äre mera styrketester så nu blir det sängen! Godnatt alla glada!! :)


Annorlunda laguppställning ;)

 

tjoo, ska ta bussen om tio min och kolla på rigkillarnas dm-semifinal. Hahha Albin och Flu som e målvakter ska spela ute och Max som e forward ska va målvakt ;) så det blir kul att se ;)

har nyss ätit korvstroganoff och ris för första gången, det var ju inte så svårt ;)




"Du ser sjuk ut"

Halloo!

Idag har jag typ inte gjort nåååånting.... jo jag har pratat med Daniel i telefon..... annars ingenting.

Åt iaf lax, potatis och romsås till middag, riiiktigt gott var det! Sen blev det en liten promenad till matbiten med Emelie, Conne och Anna.

Har typ asont i huvet och aa... e bara trött så vet inte hur mkt längre jag kommer vara uppe. Har väl inte visat min bästa sida idag.. som Karin sa.. "Du ser sjuk ut".. hahah men ja jag fattar vad hon menar.



Omklädningsrum på MVG ;)


Ja vad heter det, enkät..........?

Tjoo!

Tänkte inte dra på med värsta inlägget så här en fradagskväll ;) men lite kan n få höra om ni nu så gärna vill det ;) :)

Fyllde i nån enkät i morse om rig och så. Hahah Peter i skönast ju:

- Det heter ju en kät, vad heter det om det e flera då? Två käter?!

Hahah ja döör! Felicia du fatta säkert inte men kan förklara för dig sen ;) Dig me mamma ;) :P

Hade samtal med Peter sen efter det. Alla etter ska ha det för att typ kolla att man trivs och så och kolla om man har övergått från människa till atlet eller inte. Det e typ olika steg vi har här på rig. Kan förklara med inngående nån annan gång.. annars får ni fråga:) Jag hade iaf gjort det så det var skönt. Vi pratade mest om hur jag trivdes, om jag uppfyllde målen för människa, vad jag skulle tänka på och om jag hade några synpunkter. En sak som han tyckte jag skulle tänka på var att inte.. ja vad ska man säga.. smådribbla.. eller typ lägga bollen till rätta på bladet.. när jag tar med mig bollen för då tappar jag fart. det e typ samma sak som fredrik och pappa alltid har tjatat på mig om hemma :P Jag ska ta med mig bollen och använda farten från början ist.. så jag ska tänka ännu mer på det nu :) Sen sa jag att jag inte gillade spelsystemet så mkt heller för det passar inte mig helt enkelt. Han förstod vad jag menade.. men vi får se om vi kmr ha kvar samma eller byta till nästa säsong :)

Efter skolan blev mathandling på ica i stan sen hem och göra hamburgare ;) Efter det åkte jag, Emelie, Anna och Conne till IKSU-hallen och kollade IKSU-Övik. Riktigt rolig match faktiskt. Man lär sig mycket av att kolla! IKSU vann med 7-3 och är  nu klara för semi mot Rönnby tro rjag det var :) Självklart träffar man alltid nån på sånna här matcher.. idag var det Robin, Dennis, Tore och mähler ;)

Nu .. eller a för ett tag sen. kollade vi på national treasure på tv, den e bra faktiskt :) Nu har jag typ legat här vi datan i två timmar :O ne en kanske men känns som mer :P de andra e typ inne på sina rum så ska väl också sova nu. Kanske man e lite pigg imorn iaf ;)

Oj, nu blev det ju typ ett lång inlägg iaf :P hahah.. brukar inte vara så bra på det där med att vara kortfattad ;) men men.. det gillar vi... eller?`.. ;)

Aja, ha de så bra så länge.. saknar er där hemma ni vet vilka ni är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Det e så här man chillar på flygplatsen ;) ( bilder från "On thaa flygplats")



Ähh, jaa.. har man tråkigt på flygplatsen så har man ;)



Hehhe.. får väl bjuda på den me... ;D


Vinnst i DM-matchen mot Sävar! Plus bilder med brudsen!

 

Wiiee!! Vinnst mot Sävar med 7-5 så nu blir det Dalen i semi nästa tisdag ;) Ska bli askul att möta dom faktiskt :) Vi har blivit ganska mycket bättre sen vi mötte dom sist. Då förlorade vi med 9-1 tror jag :P Så vi hoppas på mindra siffror den här g¨ången ;)

Ja 7-5 blev det tillslut. Blev väl en eller två ass för mig. Men sprang och jagade ganska mycket, som vi högerforwards ska göra, så det var väl bra. Fast ärligt talat gillar jag inte vårat spelsystem. Det känns som att högerforwarden bara ska springa och jaga, sen när vi får tilbaka bollen ska man sticka på mål. Det e liksom inte hur man e van och spela, inte så man har spelat i hela sitt liv direkt :/ Men men.. vi kanske ska byta spelsystem snart.. så vi får se hur det blir med det ;)

Och vet ni???????? Idag gjorde Jennifer Cliffooooooord sin första match med RIG!! Fan va kul det var att se henne på banan. Klart det e svårt att bara hoppa in sådär och tänka på spelsystemet och så, men tycker verkligen det gick hur bra som helst! Sätta den i krysset fick hon göra också så det var verkligen ett plus från hennes sida! :) Sen tycker jag det var bra att Conne tog i så mycket som hon gjorde på det sista målet ;) Hahah, dom hade tagit ut målvakten men det visste tydligen inte Conne, så hon tog i allt vad hon hadde och satte den iaf ;)niceee!!

Håltimme idag igen, så som vanligt chillade vi lite på stan :P hehhe, kmr typ alltid med nya saker varje tporsdag :P men idag blev det faktiskt BARA en kjol från HM och en mascara som jag var tvungen att köpa :) Kjolen var en enkel svart från hm bara, men den var fin. Kanske har den imorn till och med ;)

Har inte planerat så mycket för helgen än men imorn ska vi iaf se IKSU - Övik i deras tredje omgång i kvarten i sm. Riktigt rolig match!



Jag och sötisarna i skolan ;)



  

Det som återstod av gänget som skulle till Wayne's ;) Jag, Matilda och Junne :)



Jennifer är min g... ;)




Jennifer och Elin :)






"Seee yaaa bitches!" ;)


Testerna har börjat och imorn är det DM-match mot Sävar!

Tjoo igen!

Det är väldigt latsamt på bloggfronten just nu här uppe i Umeå. Skärpning Jennifer och Evelina!.. eller jag ska väl inte säga så mkt jag heller.. ;)

                               
Så här såg Emelis fina flätor ut kvällen innan... morgonen efter



och dagen efter! :)

Hann tyo inte skriva nått igår. Satt typ hela kvällen med den där svenska uppsatsen som skulle vara klar tills idag. Blev väl klar där innan tolv nån gång men jag var inte den sista i klassen som gick och la mig iaf.. ´hahah såg på fb och hörde även att typ Jossi, Sofia och Lennartsson suttit uppe till typ halv fyra ;) så jag var ganska duktig ändå ;) hahha :)

Jobbigaste skoldagen idag, matte, kemi och fysik efter varandra -.- man blir ju inte liiite trött liksom.
Fast å andra sidan är det väldigt skönt när skoldagen är slut för då känns det typ som helg. Bara typ två lektioner på fredag och torsdag så det e nice :)

- Weeeey hon bloggar, kom Cornelia nyss in och sa;)

Träningen gick bra idag :) Vi körde bland annat strafftävling då jag, Karin och Natalie vann ;) Mina straffar har inte suttit på sista tiden men nu gick jag tillbaka och tog en straff som jag alltid körde när jag var mindre, och det funkade ;) Så det var kul :) Tycker alla spelade bra på tvåmålet också. Själv fick jag även in ett zorromål vilket också var ett tag sen. Så jag hoppas det går bra för oss imorn på DM matchen mot Sävar också :)

Juste, igår hade vi de första styrketesterna för den här testomgången. Vi körde brutalbäng och ökade vikterna på totalen. Det gick asbra :) Förbättrade mig på brutalbänken från typ 12 till 15 och klarade totalen med en högre vikt än förra ågngen :) Tycker alla klarade det asbra, så det var kul att se :) Nästa vecka ska vi göra flera  styrketester plus cooper... ;P

Asså vah! Det gick inte att överföra bilderna från mobilen till datan då jag skulel göra det igår. Självklart har pappa alla möjliga konstiga lösningar på exakt vad som helst, jag skojar inte! Han ba ja men ta ut batteriat, ta lite handsprit på en topps och gör rent där man stopppar in sladden, det har förmodligen blivit fettigt på guldpiggarna då den har legat i din ficka. haha.. AHA precis vad jag tänkte på ;) hahah men taack pappa :D nu funkar det ;)

Nu ska jag hjälpa Jennifer lite med en engelskagrej och sen ska jag försöka sova lite tidigare idag ;) seeyaaaa!!



Hhahah här är Jossis talriksbild som jag snacka om förut. Om ni kollar noga ser ni att det är pacman. Det är ett spel där små runda figurer åker runt i en bana och äter upp små prickar (majs + en ärta) ;) Hahah Jossi då...




 :)


Jag har flera fina bilder att komma med, men tar inte alla i samma inlägg ;)


Tröööööööööööööööttttt

Är så himla trött. Skriver imorn istället. Godnatt<333

Ska man verkligen passa i passningsskugga?

Första dagen i skolan på väldigt länge känns det som. Det var som nån sa, det känns nästan som att det har vart sommarlov. Fast.. nja .. vet inte riktigt om jag håller med men nästan ;)

Var iaf ganska lugnt i skolan, förutom att vi ska skriva en uppsats i svenskan som typ ska handla om att dagens ungdomar rör på sig för lite, och den ska vara klar tills på onsdag. Hade inte börjat innan men har suttit nu på mitt rum ock skrivit ganska mycket fakiskt. Så jag hinner nog ;)

Nolia hallen var klar för spel idag. Eller a.. klar och klar.. de hade typ satt för skynken där taket vek sig innåt... hmm.. men förmodligen är det helt på utsidan vilket är huvudsaken :) Känndes bra att få träna i vanliga hallen igen iaf. Vi var inte så många på träningen. Spelade mycket smålagsspel vilket var kul. På morgonträningen gick peter egenom en ny sak som vi skulle börja träna på . Nämligen att slå bollen i passningsskuggan ;) aa det låter inte helt rätt väl? Ne det tyckte jag också från början, men den där Peter har ju alltid en tanke bakom allt. Kan förklara lite snabbt bara. Vi spelade tvåmål 6 mot 6 och samtidigt skulle vi fokusera på att försöka slå bollen antingen mellan benen på motståndaren om han var nära, eller mellan klubba och skor. Gjorde man det fick man poäng ;) A vet inte om ni förstår riktgt men så vare iaf.. riktikg kul faktiskt, gick bra också :)

Har även kollat lite på Warberg - Falun som spelar sin andra match i slutspelsmötet eller vad man kallar det :P Warberg vann på straffar, så då fick man lite ny inspiration på staffar också ;)

Ne nu ska ja inte berätta så mycket mer.. lr jo. jag åt ett jättegott äpple nyss som jag har köpt idag :D Asså ååh vad gott det var!! men nu ska jag sova... så jag orkar med captains choise imorn ;) Hahah Peter frågade i morse om vi ville köra captains chiose eller maq A imorn på styrkan. Alla vet att captains choise är jobbigare men ändå valde typ alla det... eller a.. alla utom Karin typ ;) hahah... men ändå ;)


Ne nu ska jag sova ! Hoppas på lockigt hår imorn.. eller lagom lockigt iaf. Emelie har gjort två inbakade(utbakade) flätor på mig som jag ska sova i ;)

Godnatt!!

(Går tydligen inte att lägga in bilder nu.. får ta det imorn ist ;) kommer även fler bilder från lovet med tjejerna och matcher! Och en mycket kreativ bild på Jossi och hennes talrik från matsalen idag.. det vill ni inte missa! ;))


Skönt med vinnst och mål! Nu e man tillbaka på elevhemmet efter lovet!

Sååå var man tillbaka på elevhemmet efter en lång vecka hemma i sthlm! Det har varit asskönt att vara hemma och träffa alla, och spela lite matcher och så. Kanske skulle vart skönt med nån sovmorgon till men men... ångrar inte att jag jobbade iaf :) Tack för den här veckan allihopa!

Lovet avslutades iaf riktigt bra. Spelade sista dammatchen i div.2 mot Tyresö med bele idag. Vi ligger redan på kvalplatsen så den här matchen betydde egentligen ingenting.. eller så kan man säga att den betydde väldigt mycket. Det var nämligen att efter att ha mött Tyresö i första omgången som allt vände för oss. Innan låg vi tvåa och hade i stort sätt vunnit alla matcher. Men efter att ha förlorat med 2-1 mot Tyresö har vi inte vunnir en match efter det. Det konstiga är att vad jag har hört så har vi inte spelat speciellt dåligt.. det e bara det att bollarna inte gått in.. det har liksom inte spelat någon roll hur många skott vi har skjutit.

Ja matchen betydde ingenting för tabellen, men däremot betydde den mycket för våra kommande matcher och speciellt kvalet. Vi skulle nu vända det här förlorandet mot samma lag som det vände från början. Och tror ni inte vi gör det också. Dom här låg asså trea i tabellen och vi går in och vinner med 6-3!!! Och mina bollar gick in den här gången!! Fyra mål för mig blev det... så det var riktigt skönt faktiskt. Vi spelade jättebra. Jennifer och Tilda gjorde de andra målen som ochså var snygga :) Så nu är vi taggade för kvalet som e om några veckor:)

Det som också gjorde den här dagen bra var att det gick bra för både Leo och Felicia i sina matcher idag också :) Och så måste man ju säga grattis till Engelholm och Evelina som vann SM-finalen mot Täby med 4-2 och tog SM-Guld!! :D Grattis gumman! Fast nu lär man väl få höra det här hela veckan ;) Eller typ hela månan ;) hahah :)
Kul att Umeå City vann matchen om tredjepris också, sm-brons e inte fel det heller!

Ne nu ska jag sova, e så himmla trött. Imorgon är det två träningar som gäller var av en är 8.20 ;) Nolia hallen ska vara klar nu iaf, så vi får se hur det ser ut där imorn :) Godnatt och soov så goooott <333333333333333333


Melodifestivalen - Anna Bergendahl

Vad var det jag sa! ;)




Fast Salem Al Fakir eller Timoteij skulle vunnit tkr jag ;) 

Tårarna bara rann xD

Tjenna :)

Ja vet att jag e seg på att uppdatera just nu (jossi), men har faktiskt ganska mycket annat och göra nu under lovet ;) som snart e slut.. :/

Var iaf skitkul i skolan med Jennifer i fredags ;) Hahah asså jag dog typ på deras engelskalektion.. kunde inte slute garva, tårarna bara rann xD Speciellt när Jennifer sitter mitt emot och garvar hon också. Jennifer hade berättat att deras lärare hade dåligt uttal, men så dåligt trodde jag inte det var. Hahha stackars henne.. hoppas hon inte förstod att det var henne jag skrattade åt ;)

Annars vare rätt chill att bara sitta där och inte behöva tänka så mkt.. även om jag tydligen skulle vara med på fysiklabben ? ;P hahah men med jennifer så det var lugnt :)

Efteråt skulle vi till waynes och typ fika några stycken, men det slutade med att det bara blev jag, Jennifer och Matilda kvar ;P haha men det var väl trevligt det också ;)

På kvällen hade jag stadslagsträning igen. Gick väl helt okej.. gjorde nått zorromål på övningen och ett mål på tvåmålen. Annars kunde det väl gått lite bättre, men helt okej ändå :)
Tog istället bussen hem till Daniel vid elva och sov där :)

Idag har jag typ inte gjort så mkt. Köpt godis på godispalatset och typ chillat.. eller a.. gjort lite matte ;/ Var över hos mormor en stund också ;) Snart blir det värsta goda middagen med grillat :D Sen är det melodifestivalen och så kmr Daniel :) Lover att typ Anna bergendal kmr vinna. Inte för att jag tycker det men tror det :P

Aja.. lite tråkigt inlägg kanske men det får ni stå ut med.. sk äta nu ;) Tjoooooooooooo<33333333333333333


Ska med Junne till skolan imorn ;D

Tjollahopp :D

Är hemma hos Jennfa just nu och vi har precis ätit kladdkaka :D Söt som hon e så hade hon kladdkakan precis klar till mig när jag kom och hade duschat :) Hade vart och spelat match med stadslaget mot djurgården. Vi vann med 4-1. Så det var ju bra ;) Julia från riglaget var me och spelade också så det var ju kul :) Gick sådär för mig :/ vet inte vad jag ska säga egentligen. Dom ska börja blocka bort mer folk redan nästa vecka :O totalt 9 utespelare ska bort i två omgångar nu :/ Asså jag vill inte åka ut :( hoppas dom kommer ihåg hur jag spelar egentligen.. inte för att det gick jätte jätte, dåligt men ändå :P Aja, träning imorn igen iaf :)

Ska med till jakanskolan och va i Jennifers klass imorn ;) SKulle gått där egentligen, om jahg inte hade flyttat till Umeå :) Så det ska väl bli kul och se hur dom har det. Plus att det ska bli skönt att se dom jobba medans jag chillar ;)

Ne nu ska jag dra... ha det så bra sålänge ;) goooodnaaattt!!!<3333333333333333333333333333333333333333333

Stadslagsmatch imorn!

I fredags hade jag och Ida från bele stadslagsträning i Hässelbyhallen :) Vi var inte så många eftersom många elitseriespelare hade bortamatcher och många var bortresta. Men det var askul ändå :) Körde roliga nya övningar och det gick asbra :) På slutet spelade vi fyra mot fyra och det var askul. Gjorde typ tre mål, och Ida som spelade i det andra laget gjorde ett mål och två ass :) Så det var nice ;)

Imorn har vi match med stadslaget mot Djurgården som vi mötte med bele i söndags. Så nu blir det revanch!!!! Ska gå och sova snart så jag orkar imorn!! ;)

    

E fett nervös för dom har fortfarande inte tagit ut truppen till SM än.... men hoppas det går bra imorn också! :)


Sovmorgon? neej jag jobbar!

Sovmorgon.. det e inte precis vad jag får just nu. Man kan ju tycka att jag borde ha det hur lugnt som helst, och hur mycket tid som helst eftersom att jag har lov... men .. njaaa.. inte precis;)

Den här veckan jobbar jag på pappas jobb från 7 på morgonen till 4... går upp typ kvart i 6 :O Jaa jag e gaanska så trött just nu, och läängtar efter en sovmorgon. Det jag gör kanske inte är det absolut roligaste jobbet.. men man tjänar ju ihop  lite pengar iaf;) Håller på att peketera t-shirtar i små plastlådor, sätter på typ jättetröga lock och till sist sätter jag på ettiketter på dom också. Ska göra totalt ettusenfemhundra.. 1500... ja det e ganska många det ;) Har redan typ blåsor på fingrarna.. men men.. det e bara att bita ihop. Har bara 221 kvar nu ;) Daniel har sovit hos mig de här dagarna, men han har ju typ haft sovmorgon varje dag så vi har skjutsat hem honom på morgonen så får han bara somna om... aa man blir ju inte liiite avundsjuk då heller. Fast han får inga pengar, hahah;)

 



Jag har lagt in sånna här inplastade t-shirtar..



..i sånna här lådor ;)

 





Det här är några av lådorna jag har gjort... men har fler i ett annat rum ;)


Trots lov har jag ändå en del att hinna med, men det e ju jag själv som har valt det satt ;) Har tränat med bele den här veckan också. I måndags var det fys i neptuniskolan.. fast vi var inte så många som var där..hmmm... skärpning tjejer! ;) Sen var det vanlig träning igår :) Tänkte jag skulle hinna med nån fotbollsträning i veckan också men nja, det får bli nån annan gång. Den enda gången jag skulle hinna skulle vara idag, men kände att jag kanske ska vila när jag väl kan ;) Fast e så hiiimla sugen på att spela fotboll så ni förstår inte! Fast det betyder inte att jag har tröttnat på innebandy för det har jag inte ;)


Första helgen på lovet!

Nu har jag äääntligen kommit hem.. det var en låång flygresa...

Ne nu e jag trött, och tråkig! hahah. Landade ju i torsdags redan och var med på träningen på kvällen, vilket var kul:) Sen kom Daniel och sov hos mig :)

På fredagen sov vi ut lääänge, va skönt det var.... saknar sovmorgon... Sen på kvällen hade jag stadslagsträning. Berättar med om det i näst, nästa inlägg ;) Eftee det åkte jag hem till Daniel och kollade på filmen bilar :D

I lördags sov jag hos Jennifer med henne, Henke och Matilda :) Först gjorde vi mat runt sex, och det blev.. aa jennifer vad blev det;)..... fläskfilé... och inte vilken fläskfié som helst ;) ahhahahah!  Aja, det blev fläskfilé och kyckling med ris och svampsås. Asgott faktiskt :) Och det var ganska kul att göra maten också ;) Haha. Sen på kvällen kom det lite mer folk.. typ fotbollstjejerna och några killar :) Vi bara chillade, kollade tv och snackade typ :) Rätt skönt faktiskt:)



Middag :)



Matilda och Henke :)



Hahah fiin bild på mig och Jennifer ;D



Sötnoos :)




Juste.. sen hade vi ju match på söndagen mot djurgården med bele. Jag orkar inte ens förklara matchen. Kan bara säga att vi spelade  bra hade 37 skott på mål och gjorde... ett ;) Torska med 4-1. Förstår inte varför inte bollarna går in!!!! Vill ni veta hur många skott jag hade..??.... ne det vill ni inte..!!.. 20 exakt, frippe räknade. Och gjorde jag nått mål?? äää.. nääeej!!! Asså vad e felet?

 

Lite konstig bild efter Bellans mål ;)



Jag och Ida :) Samma kedja sen typ alltid ;)

Det var lite om min första helg under lovet.. men stanna kvar.. missa inte de andra inläggen om mitt lov som handlar om stadslaget och jobbet ;)


On thaa flygplats!

Så var man on thaa flygplats och väntar på att få gå ombord ;) Har redan tagit lite " ha tråkigt när man väntar på flyget" bilder ;) hahha så dom kanske ni får se sen.. riktigt fina faktiskt! :)

Ne nu ska jag äta upp min risifrutti innan jag ska gå igenom säkerhetskontrollen ;) seeeyaaaaa!!!


Jaa gissa vad jag gör nu....

Jaa gissa vad jag gör nu ..??? Jo jag sitter heeelt själv i ett kemiklassrum och gör typ ingenting. Ni undrar säkert varför ...


Idag är ju en sån dag som vi mest brukar chilla omkring på. Det är på torsdagar vi har hål i tre timmar och brukar gå runt lite i stan och så. Men inte idag inte! Idag var vi faktiskt me och gymmade ;) Sedär, som Jossi brukar säga;P Ja vi hade lust att köra lite styrka helt enkelt så vi körde på me dlite vad vi kände för. Brutalbänken, totalen och någr andra ben- och armövningar. Vi var ju i skolans gym så det finns ganksa mång maskiner att välja på:)

Efter det var det en föreläsning i aulan om typ mobbing och så. Och nu har vi precis fått tillbaka våra kemiprov som vi gjorde i tisdags. fick 20/21. Så det var nice:)

Jo, nu till varför jag sitter här. Vi fick sluta direkt efter att vi hade fått tillbaka proven och min buss går inte förns 15.35 :/ Precis. Så istället för att stå ute och frysa tänkte jag liksom att jag kunde sitta här och blogga lite ;) Eller a, det var väl Jossi som tyckte det ;)

Flyget gå 17.10 till bromma så kommer va i sthlm runt kvart över sex. Sen träning vid 7 nån gång ;)



Ja såhär ser det ut på Nolia just nu. Syns kanske inte så mycket men om ni kolllar upp i taket ser ni att de där gråa hänger ner lite. Det ser mycket värre ut i verkligheten. Vi får fortfarande inte träna där men dom har sagt att de ska vara klara till efter sportlover.... hmm.. vi får se hur det blir med det.

Ne nu ska jag gå snart, kanske blir nått mer inlägg innan flyget ;P Heej så längee!! :)


Hehhe nya kläder.. Imorn looooooooovv!!!!!!!!!! :D

tjooooooo!!

Vet ni.. imoorn kommer jag få spoortloov!!! :D Känns så jävla bra faktiskt!! :D

Hade bara tre lektioner idag och inte så jobbiga heller, så det var skönt. Sen.. ovanligt nog.. så gick jag, Evelina och Emelie till stan och kolla lite.  Eller a.. köpte lite ;) JAg köpte ett par ljusa jeans från hm för 200 bara ;) Har inte använt jeans på hur länge som helst. Har typ ett par med hål i som man inte kan använda nu..ett par mörka och de andra har typ töjt ut sig ;P så kände för att köpa ett par fina ljusa :) Köpte även ett enkelt linne som man kan ha nu eller sen på sommaren :)



Sen var vi inne på "Ur & Penn" som hade typ asmkt rea som dom alltid har. Köpte iaf ett par örhängen för 20 kr ;) Inte så märkvärdiga, men fina :)

     

Sen hittade jag ett fint skärp på gina :P Köpte det inte men tyckte det var fint ändå :)



Hade även redovisning för laget idag om familjen och så som jag berättade förut. Det gick bra faktiskt, kom ihåg allt om min familj så det var ju posotivt ;) Hahha :) Innan redovisningen hade man skickat in tre frågor om sig själv som man sedan berättade om under själva redovisningen, men det var ingen annan som fick veta vilka frågor man hade. Sen efter parades vi ihop två och två och skulle då försöka svara på alla frågor som var och en hade ställt om sig själv. De lag som fick flest rätt vann en påse godis ;) Jag och Amanda och delad etta med Palle och Jennifer... så wienegum det har vi en påsa var nu ;)


Nu har jag packat klart iaf.. ja det tog sin lilla tid ;P Men nu e jag klar!! Flyger hem till sthlm redan imorn kl 17.10. Sen när jag landar blir det att direkt åka till beleträningen :D






Juste, nu har vi fått reda på när DM-matchen ska spelas. Det blir den 18/3 mot Sävar, torsdagen efter sportlovet. Vinner vi denn får vi möta Dalen som jag sa förut... hoppas verkligen vi får det.. skulle vara väldigt kul :)

Hopp och godnatt!!



Glömmer alltiiid........

...TVÄTTEN!!!!!!!!


Snöpulsa! Och ommöblering i köket!

Ååhh , har nog aldrig varit så trött som jag var i morse... och då menar jag inte när jag gick upp ur sängen utan efter att vi hade kört captains choise!!! Tog verkligen ut mig asmycket. Om ni undrar vad det är för styrka så kan ni gå tillbaka på arkiv Januari och kolla på inlägget " Vi tränar för framgång", där står det ;) Jobbigt är det iaf... kommer nog ha ganska så mkt träningsverk imorn.. fast det säger jag typ alltid men ändå ;)

Efter skolan hade vi ju löpträning också.. men den var liite annorlunda kan man säga. Snöpulsa! Vi körde typ olika intervaller i snö som var typ blandat från vaderna till midjan!! Haha det var ganska kul faktisk, men självklart jobbigt det med! :)

I skolan hände väl inte så mkt.. hade kemiprov/förhör (det e typ prov) och det gick bra tror jag:) Imorn blir chill dag slutar kl 1 ;) Fast sen har vi den där redovisningen om familjen kl 4. Vet inte om jag berättade om den ? Vi på rig ska iaf prata om typ sin familj, vart ma kommer ifrån, person man e stolt över och så i fem min för laget. Typ för att alla ska lära känne varandra bättre.. fast vi kommer få betyg i det också.

Juste.. hehhe.. vi har möblerat om köket lite ;) Eller aa.. det var väl Jennifers idé ;) Men det var en bra idé faktiskt :)






Vi har flyttat runt bordet (stod förut mot fönstret), och ställt kylskåpet på andra sidan (här närmast till höger). Sen har vi även ställt in ett litet "bord" i hörnet där vi kan ha mikro, mackgrillen och så :) Känns mycket större nu faktiskt ;)



Ää..aa!! Elevhemmets 93:tjejer ;)



Juste, har faktiskt städat mitt rum ordentligt idag också ;) Dammsugit, torkat av allting och bäddat rent i sängen. Drog till och med ut sängen så att den blev dubbelt så stor! Kände att jag ville sova i en stor säng i natt!!



Såå aa.. godnatt ;).. eller a.. om ett tag ;)


Några resultat tillbaka! Plus sluttabellen för RIG!

Gick precis in i köket och skulle.. aa ta en macka och lite yoghurt... samtidigt kommer Karin

- Hahah ska du äta Carro? ;P

Hhahah... jaaaa.. är man hungrig så ska man äta... vad än klockan e!!!! Tänk på det :)

Hade träning på stadshuset i morse, var riktigt kul faktiskt.. körde fyra mot fyra som vanligt.. norra sverige + södra mot alba. Hahha det var asså jag, Evelina från skåne och Sandra och Hilli från Umeå ;) Gissa vilka som vaan... behöver inte ens svara på det va? ;)


Annars fick vi tillbaka fysikproven idag... det som var typ 2 timmar långt :O Men jag fick mvg :D så det kändes skönt ;) Sen fick vi tillbaka nån svenska sammanställning..... fick vg... Jennie e så hiiiimla sträng med betygen så jag vet inte vad... Allt måste va heelt perfekt!!! Men men....

Imorn är det kemi förhör/prov igen..... orkar inteee.. skönt med lov snart iaf! Hahah då när alla andra där hemma ska få plugga ist ;)

Nu nu ska jag sova! Captains choice imorn, det e det där jobbiga styrkepasset jag berättade om förut! Sen idrott i skolan och efter det löpning!  Goodnaatt!!! :)




Div.1. 09/10


RSS 2.0