Ganska så chill dag ändå!

Tjoo!! Har suttit och sökt lite sommarjobb här och där, hahah, hoppas jag får nått svar!

Har precis ätit upp min matlåda med typ korv och potatis. (Eller det var typ två timmar sen men har inte publiserat inlägget bara) Riktigt gott faktsitk, men inte lika gott som min "rostbiffsgryta" ;) Haha visste int evad jag skulle äta igår så pappa sa att jag kunde göra nått med rostbiffen som jag hade kvar sen förut. Det blev fan asgott, det tyckte evelina också ;) hahha



Kanske inte ser så gott ut men det var faktiskt det ;)


Rätt så chill dag idag. Uteinnebandy på konstgräset på morgonträningen sen fick vi tårta för att vissa var med och vann U19-VM. Sen var det hål till halv två, fick tillbaka provet på fysiken och kollade film på svenskan ;) Fick förresten 15/16 åp fysiken :O Jag som inte fattade nånting typ där ett tag när jag skulle plugga. Det gick tydligen in sen ;)



Seriös lr? :)



Naw man blis så glad när man får fina meddelanden på spegeln :)

<3


En kort men bra helg i sthlm!

Så var man tillbaka på eleeeeeeeevhemmet ;) Känndes lite dryg att lämna soliga sthml med typ 20 grader och komm atill regniga Umeå med typ 10 grader ;) Men men, få rhoppas på bra väder i veckan :)

Har vart hemma i helgen och haft det bra. Kom hem i fredags kväll då SYRRAN FYLLDE 16 ÅÅRR!! GRATTIS IGEN SÖTNOS!!!<3 Av mig fick hon två par turkosa trosor som hon önskat sig, ett par stora peaceörhängen och ett peacearmband som var jättefint :) Sen skulle hon ha några kompisar där så då drog jag till min älskling Daniel och sov där. Asså ni förstår inte min saknad till honom!! Många fråga om det inte är jobbigt att bo så långt ifrån sin pojkvän och .. jooo det e asjobbogt! Men det går om man vill!

På lördagen var det stadslags typ läger hela dagen. Jag vet det e astidigt, SM är ju inte förns om ett år typ, men det var mest för att samla ihop truppen oc så att tränarna skull efå se lite på vilken nivå vi låg och så. Vi körde några övningar, tvåmål, teori och så. Sen hade vi även några fysövningar som han garanterade att vi skulle få träningsvärk av. Det var inte så jobbigt då men JA Tony.. träningsverk det har jag!! Det kommer att vara Tony som hade oss i F-17 och Hanna som hade oss i F-15 som ska ha hand om laget i år. Hur som helst gick det bra på träningen. Det e jag, Ida, Gabbi Sandra och Natalie från bele som är med och tränar just nu men det var bara jag och Natta där igår för de andra kunde inte.






Z-Athletica kläderna från F-17! Dock har jag två olika overaller på mig men båda e sköna. Ena är mera mjukis som är skön att ha mellan matcher och den andra är mera vatten- och vindskyddande som man kan ha när man värmer upp utomhus :)


Efter att ha ätit grillat efter träningen åkte jag till Jennifer där det var massa annat folk också. Fick säga grattis till Gabbi som fyllde år , GRATTIS igen Gabbi :) Har saknat tjejerna asmycket också! Men kommer få träffa er mer i sommar!!!



Lite skillnad på pappas systemkamera och min mobilkamera men man får ta det man har ;)
Jag, Jennifer och Elin!



Hello babes ;)



Mina sötnosar :)



Elin och Matilda :)



Penny och jag :)


Nu måste jag äta nått för jag e typ ashungrig!!! Sen blir det nog film ikväll.. och lite plugg... ;)
Glöm inte att det är morsdag idag! :)


Sommarjobb?!

Det känns som jag har gjort det jag kan för att få sommarjobb. Har skickat in massa, sökt på internet och blablablaa. Man får ju inge svar! Det är verkligen hur svårt som helst att få sommarjobb, och jag vill verkligen ha ett!! Har iaf fåt tlite tips av Linnéa nu så ska kolla lite men om inte det funkar då??? vad ska jag göra dååå????Om det är nån som har något tips får ni gärna berätta det för mig, vad som helst. Hahah låter typ desperat men jag vill verkligen ha ett sommarjobb! :)

Har håltimme nu, börjar tjugo i tre igen... sköönt! Men nu måste jag göra lite viktiga saker. Vi hörs! :)



Ute med båten med Matilda och Jennifer sommaren 08! Så himla härligt och kul!!


Jag förstååååååååår inteeeee!!!!!!!!!!!!!

Jag fattar ingentiiiiiiiiiing!!! Så känns det just nu. Ska inte plugga mer fysik utan jag ska ... ta upp tvätten-.- ... och sen sova så jag kanske fattar mer imorn istälet.

Psykologiprovet gick nog iaf bra idag, känndes bra iaf. Ååh vad det ska bli skönt när skolan e sluuuuuuuuuuut!!! Idag har vi städet heeela elevhemmet också!!! Ränsat alla toma rum, damsugis och ställt in saker som ska stå där. Fixat köket, källaren, tvättstugan och massa saker. Tog sjuukt lång tid men nu är det fint iaf.

Ska inte babbla mer nu. Här är lite bilder från innebandymagazinet som pappa skickade till mig.
SM -GULD i SDF-17 SM!!!! :)







Puss och godnatt! :) <3


Testerna klara, inte långt till sommaren nu!

Har precis varit inne på Evelinas rum och pratat lite om psykologin och sen kom Sander också så satt vi bara och snacka lite. Gissa vilken låt som var på då??? Jaa precis den låten var det!! Vilken annars Evelina ;)

Styrketesterna gick bra i morse. Höjde vikten på totalen till 27,5 och fick samma som förra gången på brutalbänken. För mvg ska man ta ungefär hälften av sin vikt i totalen och klara typ 25 i brutalbänken ;) Ligger nära på totalen nu, men brutalbänken får jag kämpa lite till med. Hade trotsallt 2 på första testerna på återträffen innan sommaren förra året :O Så förbättrat mig det har jag iaf gjort :)

Samtidigt som vi gjorde våra tester hade även polishögskolan intagningstester. De var typ asmånga och så skulle de lyfta nån docka och springa 2 km. Man blev ändå lite sugen på att vara med faktiskt.. ;P

Regnigt och fint har det vart i Umeå idag. Ganska kallt också, typ 7 grader. Tänk att det var typ 24 förra tisdagen :O Helst sjuukt. Även idag var det dags för simning på idrotten. Vi fick lära oss frisim, krol, vilken inte var alltför lätt. Asså när ska man andas då? Hahah. Får väl träna lite i poolen hemma i sommar, det blir ju tester på det där nästa år tydligen:O


Nu är det dags för sängen. Lr med det menar jag såklart lite telefonsnack sen sova ;) Psykologiprov imorn! Annars händer det inte så mkt, förutom att vi ska grovstäda hela elevhemmet :O

Godnatt allihopa! :)


Emelie, jag, Evelina och Jennifer vid kajen!



Emelie och jag då vi var och åt tacobuffé innan kulturnatta!

Tog lite bilder från Evelinas blogg: aabsolutevelina.blogg.se. Även fast vi är Umeås STÖRSTA bloggkonkurrenter(tsm med Jennifer och Conne) så kan jag vara snäll att göra lite reklam för den som tack för bilderna ;)
 <3


"One Less Lonely Girl"

... jaa den låten av Justin Bieber spelas 24/7 här på elevhemmet av en viss person kan man säga, nämner inga namn Evelina ;) Men den e bra så det e lugnt ;)

Så var den här dagen slut. Har typ pluggat psykologi nu på kvällen.. tänkte faktiskt sova snart så man e lite pigg till de sista testerna imorn.

Nu har jag äntligen lyckats få över bilder från mobilen till datan :D  Hittade bild på när jag typ brännde mig. Åhh om det bara kunde fortsätta vara sånt väder.. man vill ju liksom bli brun till sommaren!!!







Sen har vi ju då lite kris på elevhemmet just nu... eller njaa asså.. det enda e väl att frysen har pajat och det hänger stolar i träden utanför. Hahah ni såg ju bild på förut när Emelie höll i en frysdörr, då hade den lossnat, men nu gåt den inte ens att stänga så.. we are kind of having a problem here!!!



Kul att min mat är gömd bakom all is på översta hyllan... fick typ gräva och slita fram allt.. nu har vi iaf dragit ur kontakten och flyttat all mat till de andra frysarna. Trångt.. men det funkar ;)



Ja vad säger grannarna om stolar i träden?  På nått konstigt sätt är dom nere nu iaf ;)


Ne nu ska jag soova!! Godnatt allihopa :) <33333333333


"She holds a key"

Halloooo alla glada!!!

Sitter här utanför skolan i den härliga värmande sommarsolen... nja inte riktigt men det e gansak varmt ändå. Har rast till typ halv två nån gång så det e chill.

Core och rörlighetstester var det i morse. Gick ju bra det. En förbättring på rörligheten så nu har jag g på alla utom en, känns bra det. Sen har jag kvar mvg- på core.

Hade engelska nationella muntliga för en stund sen också... typ läskigt. Fick vg så det var bra. Sen fick vi tillbaka mattenationella B också, blev mvg där så det känns bra nu. Har typ 4 prov kvar innan sommaren, det e bara att bita ihop! Ska bli så himla sköööööööönt med sommarlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Några bilder från kultutnattan i lördags. Vi gick mest runt och snacka och lyssnade på de som uppträdde och så.



Emelie, Jennifer och jag :)



Karin och Evelina :)


Hahah jag(ser mongo ut) , Karin och Emelie :)



Naaw, Jennifer och Evelina :)



Emelie, jag, Karin och Jennifer :)


Nu börjar testerna igen, ikväll kulturnatta.

Tjenna!! Ledsen att jag e så seg på att uppdatera just nu men internet vill inte funka ibland plus att jag faktiskt måste erkänna att jag inte vet hur man får över bilderna till datan nu när man har fått windows 7. Det ser liksom lite annorlunda ut nu... men ska fråga pappa ;)

Nu är vädret inte riktigt lika bra. Synd, man hade ju hoppats på att få sola i heögen men nej.. men det e ändå typ 16 grader och molnigt med lite sol så det e chill.

Sprang cooper igår faktiskt. Det e nu testerna kommer igen. Vi sprang tillsammans killar och tjejer för vi var inte så många, resten ska göra nästa vecka. Slog rekord med fem sekunder, fick 11.37, så e asnöjd :) Sen blir det styrke- och rörlighetstester på måndag.

Idag har det typ bara vart hockey som gällt. Aaah Sverige som hade det... så torskar man på straffar.. men men...

Idag har man ätit nån typ kycklingwok i typ sås. Hahha jag hällde i lite saker bar aför att få nått annat och det blev gott ju :) Snart ska vi nog dra iväg till stan, det e typ kulturnatta lr vad det heter. Typ massa band som spelar och så är det väl olika aktiviteter och stånd och grejer. Vi får se vad det är helt enkelt.

Har precis pratat med farmor också, hadde ju faktiskt namnsdag i torsdags ;) och farmor glömmer ju aldrig en namnsdag så jag fick ett kort av henne. Hon satt ute på Ingarö nu med Reinhold, Ulla och Lasse. Det lät ju inte helt fel. Längtar redan tills vi ska ut dit i sommar.

Sen fick jag även ett brev av mamma och tuggummin :) hihhi  det e faktiskt kul att få brev. Men tror nog att det är Jennifer som leder den tävlingen här på elevhemmet ;)

Bilderna kmr när jag har pratar med pappa ;) hörs så länge!!!

The summer is here!!!

Asså vad händer med vädret i Umeå!!!! Asså förlåt men trodde inte det skulle bli så här varmt, det e heelt underbart ju :D Sen fick man sms av mamma som sa att de hade badat och att det var 20 grader i poolen... men det e iaf varmt här också!!! :)

Den här veckan har typ vart ganska chill, aa förutom hinderbanan då då ;) Både igår och i tisdags så gick vi några stycken och spelade fotboll på en lite konstgräsplan som vi har här nära elevhemmet, det var askul. Sne har vi även gått ut och laggt oss på en gräsplätt bredvid elevhemmet och solat, asskönt och varmt. Hade samtal med tränaren idag ute i solen, det tog kankse 40 min och sen såg jag att jag hade brännt mig på ena axeln. Efter det hade vi engelska och då fick vi vara ute och jobba :D så har bättrat på brännan lite idag faktiskt ;) Sen försvann ju såklart solen när vi kom hem och skulle sola i bikini. Jag och Evelina gick ut men vi fick gå in efter fem min igen. Så magen e väl inte lika brun än men det kmr ;)



Väldigt nice ;)

Kanske lägger in fler bilder ikväll ;)


Två silver till bele i helgen, hade askul tjejer!

Asså vah!! Börjar ju ångra att ja ka upp videon, har fått lite fina komentarer ;) Men va fan, man får ju bjuda lite på sig själv ibland ;)

I helgen var det innebandy cup som gällde. Var i falun hela helgen med laget där det då regnade... och i Umeå var det 22 grader och sol... men skitsamma, hade jävligt kul ändå!!! Det var ett tag sen man var på cup med laget. Vi hade iaf askul, det var längesen jag skratta så mkt som jag gjorde.. hahha speciellt när jag matilda och jennifer skulle gå och lägga oss... asså det gick inte att hålla sig!!!!hahhaha!!!!

Vi var väl omkring 33st och vi hade anmält oss i tre serier: 94, 93 och DJ. 94:orna gjorde en bra turnering men åkte tyvärr ut i semin. Däremot kom vi till final i 93 och DJ men sen orkade inte våra ben stå upp i finalen. Det blev typ 11 matcher totalt. På söndagen gick de båda semina och finalerna nästan direkt efter varandra, vi han inte ens vara med på prisutdelningen efter första finalen. Vi tog pokalen och skyndade vidare till nästa.


Tog lite bilder från hemsidan!




#9



#9







Två silver iaf, asbra brudar!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vill ni se nått kul, kolla här! Småstjärnornaansökan!!!

( Har internet här i skolan)

Hahhahahha nu när jag ska till Falun och så så tänkte jag att ni kunde få nånting att underhålla er med nu när jag inte kan göra några inlägg på några dagar;) HAhahah pappa har lagt ut det här på fb och så såg jag det på Elin Ternvalls och Camillas blogg ;P Asså vi var så inne i det här! Sökte till "Småstjärnorna" för ett tag sen.. kom tyvärr inte me men  men... ibland får man bara bjuda på sig själv ;) Varför just KISS?? Joo det e ju så att våra pappor är ganska insatta i den gruppen ;)



Jag till vänster, Ida Ternvall i mitten, Elin Ternvall till höger och så lillsyrran Felicia som trummis ;)

Kolla speciellt in min tunga, Idas hoppande, Elins headbangande, och Felicias grymma taktkänsla!

Kolla, skratta och säg inget mer! ;)


Flyger till sthlm för att spela Viking line (AXA Floorball Cup) med Bele!

Halloo!!

Inne på Evisens data nu eftersom mitt interner´t itne funkar :/ Hahah vi lämnade ju in dom i skolan idga för att få windows 7, men när vi fick tillbaka dom är ju allt på datan borta. Så måste installera och greja och blabla.. tur att man ska hem till pappa imorn ;)


Idag har jag typ kört styrka, haft psykologiredovisning och löpt. Vi körde frivändningar, benböj, totalen och lite sånt med skivstång och så. Blev ganska tunga vikter idag men det gillar vi. Enligt Tore var jag tydligen lönnstark. Ää precis vad betyder detr?? Tydligen att jag inte ser så stark ut men är det ;P hahha, man får väl ta det som en komplimang :)

På idrotten idag skulle vi också köra styrka. Frågade om jag fick löpa istället eftersom att vi redan hade gymmat idag plus att jag behöver det för att hinn amed mina löptimmar. Så jag sprang typ på nått konstigt ställe mot typ vindeln ;P Hahha men sprang tillbaka samma väg sen så jag tappade inte bort mig iaf ;)

Flyger hem till sthlm imorn tjugo i 8 på kvällen! Sen är det dags för Viking line(sorry)!! Såå vi ses snaaarrt!!!!

Tack Evsan för att jag fick låna din data :D <333333

Goodnight everybody!!

Jaa det blir ju inte alldeles för ofta som man har tänkt sig vad det gäller att gå och lägga sig ;) Men men innan tolv är väl helt okej ändå.. antar att Jossi sitter upp några timmar till med svenskan ;) Ne skoja baara :)

Nu ska jag iaf sova, godnatt allihopa och sov så gott!!! :)<333333

Visa att ni e rigare!!!

Då har man precis ätit och duschat och ska snart börja med lite svenska och psykologi som jag och Empan har tills idag och imorn, men det går nog ganska snabbt att göra. Tänkte skriva att jag e ganska trött i kroppen men... e jag verkligen det??... nja sådär faktiskt, men det är väl imorn träningsvärken kmr ;)

Måndagsträning i morse vilket betyder att man själv får bestämma vad man ska göra. Jag Emelie och Evelina körde styrka i kanske 30-35 min sen var det ju tänkt att vi skulle löpa också. Var bara tio min kvar av träningen när vi var klara med styrkan typ men vi körde och drog över lite ist, löpte ändå 25 min.. i soooolen :D Visste ni att det var typ 17 grader här i lördags :O Kanke sa det förut.. men nu vet ni igen ;) Hahah det sjuka e att snön ändå ligger kvar på sina ställen ;P


Fick tillbaka svenska bokomslagsinlämningen idag, blev ett mvg- ... alltid finns det ju nått hon ska klaga på ;)Juste, sen gjorde jag ju några prov förra vecka också.. det gick väl helt okej, fick precis under mvg på psykologin och fysiken, mvg på matteförhöret och kemin får vi tillbaka imorn.  Juste, det blev ett vg+ på engelska nationellauppsattsen :D Asnöjd med tanke på min engelska ;)¨







                               Hahah här är mitt bokomslag, inte helt perfekt men den funkar :)

Ahh jag som skulle försöka korta ner mina inlägg, ändå blir dom ju typ långa ;P Men men, jag jobbar på det... jag lovar ;) Efter skolan var det iaf dags för jobbiga hinderbanaintervaller igen fast den här gången körde vi 8x3 ist för 10x2. Så det blev lite mer men det är alltisd så skönt nät man e klar! Det e också kul att se att alla verkligen kämpar! Och så hör man såklart tränarna på sidan: VISA ATT NI E RIGARE!!! ;)

Tänkte faktiskt gå ut och springa efter middagen också. Efter nästa vecka ska vi ha löpt klart våra timmar och jag har lite kvar, kommer ju inte hinna löpa så mkt i veckan heller eftersom vi drar på cup på torsdag.... men kom sen fram till att det är bättre att jag vilar nu och springer imorn ist ;)


Hoppas det inte var för mkt att läsa.. ska jobba på inläggen ;) Bilderna kommer när dom kommer ;) Ha en fortsatt bra kväll så ses vi kanske senare i kväll också ;) Seee youuuuuuuuuu!!!!!


 


En helg med älsklingen! <3

Den här helgen har verkligen gått asfort! Daniel kom till mig i fredags kväll och åkte hem idag vid 19. Det har vart så mysigt att ha han här. Vi har typ vart på stan och ätit, vart ute och sprungit och bara varit på mitt rum med varandra. Saknar han redan. Kommer ju åka hem på onsdag igen men då är det kristihimmelfärd lr vad det heter och då ska vi spela cup i falun med bele vilket kommer bli askul :D men kommer inte hinna träffa honom då så därför passade det perfekt att han kom upp till mig den här helgen :)


Vi åt på en mongolisk restaurang i lördags!



Som vanligt är det svårt att få bilder på han, men lyckades ganska bra nu ;)



På vägen hem från restaurangen när vi var precis utanför elevhemmet såg vi två söta igelkottar :D




Hihhi :)




Har iaf haft en jättebra helg! Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla lite tv lr nått... godnatt!! :) <333333





I love you!

Hihhi min älskling e här :D Har saknat han så mkt!!!!  Nu ska vi sova! :) Godnatt allihopa!!!!<333333

Fredagsmys!

Sköönt, fredag och veckan e slut! Ska bli skönt att bara ta det lugnt idag. Vi ettor hade hinderbanaintervaller i morse me.. det e vääldigt jobbigt men det känns så sköönt när man e klar. Vi använde pulsklockor idag också så vi skulle se vilken puls vi låg på och så, så det var nice.

Blev inget matteprov för mig idag, jag behövde inte göra det. Vi har ju nationella i matte B om en och en halv vecka så..han kollar typ bara på dom ändå. Men ska ändå kolla igenom det under de sista lektionerna.

Soool har vi här i Umeå, det gillar vi!!! 11 grader så här på kvällen, det händer itne ofta ;) Längtar som fan till sommaren nu!!

Jag och syrran i somras :)




Vet ni en sak........ jag får besök i kväll!!! :D <333333


This is true love!

Då har man precis duschat och ätit och sprungit förstås ;) Sprang 45min idag också men konstigt nog känndes det lättare att springa idag än förra gången, nice ju! Tänkte faktiskt dra en snabbstädning i mitt rum nu, det behövs ;)


Saknar dig lillebror!<3




Och lillasyster!<3


Så skönt!!!

Ååååh va skööönt!! Nu e typ allt plugg för den här veckan slut!!! Bara matteprov imorn men det jobbigaste e över, känns bara så bra!!!! Har typ vart asstressad med allt den här veckan..

Nu ska jag bara chilla hela helgen, kolla film och äta glass typ!!!! Och springa ;) man får ju inte chilla för mkt!

Ska faktiskt ut och springa nu tänkte jag... sen duscha, äta och sen kolla desperate houswives :D Såå skööööööönt!!!



Visst ser jag lite blondare ut!





Hehhe, så spillde man ju ketchup på tröjan också.. ;)


Lite träning och så!

Tjohallooeejj!!!

Skrev ju att jag skulle ut och springa igår men skrev ju inte efter om jag verkligen gjorde det eller inte... så .. gjorde jag verkligen det?:... ja det e klart, säger jag nått så gör jag väl det. Till och med tränaren såg mig (tydligen). Sprang faktiskt i 45 min och gjorde både core och situps efteråt. Så det känndes bra. Efter det pluggade jag lite till psykologiprovet som jag hade idag. Och så gjorde jag falukorv och potatismos i ugn :D



Om du ska ut och löpa räcker det med att ha t-shirt, tjocktröja och långbyxor enligt mig. Fast helst ska man ha sånna där proffsiga, tighta långbyxor.. men sånnar har jag intedårå ... just nu;)



Provet gick bra tror jag. Det är det första psykologiprovet jag gjort så man vet ju liksom inte om man har skrivit någorlunda bra eller inte... men det känndes bra så får hoppas på bra resultat. Så nu e ett prov avklarat den här veckan iaf och det känns skönt.

SLutade typ ett idag då alla elever på draggen skulle "Inviga Mitten". Som ni vet så håller de på att bygga om i våran skola och nu har de blivit klara med en del där det är typ som en cafeteria och en stor trappa där man typ ska "hänga". Det var typ fallaffell lr vad det heter... gräsbollar enligt.. tror det var jennifer;P.. så vi gick och åt på Rhodos ist. Efter det drog vi oss till Mitten för at tse hur det såg ut. Det skulle typ vara föreställningar och sånt men det var ganska trisst. Soran från parlamenet skulle det också men det var inte förns senare då vi hade träning. Hur som helst så när vi satt där och hade tråkigt fick "nån"....typ mähler ;P syn på ballonger..som satt fast i ett snöre och drog sig uppåt!!!! Antagligen så måste det ju vara helium i ballongerna komvi fram till. Hahah det var kanske 15 ballonger från början, när vi gick var det 0. Vi "sög i oss" alla och fick sånnadär pipröster... hahah askul ju, har aldrig gjort det förut. Filmade också. Om jag får reda på hur man lägger in filmer kanske ni får se sen ;)

Träningen var askul och lita annorlunda. Vi blev indelade i tre lag om fyra och körde sedan trekamp. Först var det fotboll sedan handboll och till sist innebandy (allt var på liten plan). Den målskillnaden man fick efter varje match fick man ta med sig som poäng. Vann man med 3-1 fick man två poäng. I slutat avgjordes allt med en stafet runt löparbanan(med staffetpinnar och allt). hade man tex två poäng fick man starta två meter framför startlinjen osv. Det var iaf askul, speciellt fotbollen!!! Asså ååååååååhhhh vad jag vill spela igeeeeeen!!!!!!!!!!!!!! Skoja inte!!!

Aja hur som helst så vann mitt lag dårå bestående av jag, Josse, Mäki och Evelina :D

Sen fick vi även pris för RFL. Vi som var tredjepristagare fick fruxo-, pimpim- och zooklubbor :D De som vann fick typ värsta påsen med wienegummi men det e faktiskt gott med klubbor också :)

Nu ska jag göra lite core innan jag går och lägger mig. Har typ vart trött hela dagen idag också så imorn ska jag fan (varning!) va pigg.

Ha en bra kväll!!!

.. "ska även försöka hinna med att sova"..

det e mkt man ska hinna me, ska även försöka hinna med att sova. Skriver imorn ist :) godnatt allla! <333333

Valborg!

Godmorgon typ!    Daniel skulle ringa och väcka mig idag sa han så att jag inte skulle sova bort hela dagen... ringde han.. njaa. Så jag har precis ätit frukost och halva dagen har redan gått.... bra där carro!!!

Ja det var ju valborg i fredags och det var ju kul. De flesta på elevhemmet drog till max runt 8 och sen kom det massa annnat folk också. Vid ett nånting drog alla ner till stan och åt på olika ställen.. vissa drog till subway och "nån" hamnade på "nått kebabbställe" ;P vissa va på max och sånna som jag var på donken. Sen lyckades typ alla pricka in sista bussen hem vid tjugo över två. Kvällen var bra men som vanligt kan inte allting vara perfekt..men det har löst sig nu.. allt jag kan säga.

Igår var väl inte direkt den roligaste dagen i mitt liv. Mådde bra?.. ja det gjorde jag det var inte det... det var bara det att jag typ var tvungen att sitta och plugga hela dagen .. och man blir ju inte precis piggare av de gråa kalla vädret. När jag vaknade gjorde jag köttbullar och makaroner till mig och emelie... fast om man skulle laga mat den dagen var man tvungen att typ diska ganska mycket först :/ köket var ju inte på sin bästa sida om man säger så. Sen blev det inte så mkt laga mat för mig resten av dagen... blev lite rester från dagen innan och sen blev det gröt till middag.

Runt elva kollade jag, emelie och karin på national treasure..tvp karins favoritfilm? ;)sen tänkte man ju gå och lägga sig men pratade i telefon med syrran och daniel först. Sen när man hade sovit i typ tre timma och klockan var runt fem kom det två rigmänniskor och bankade på dörren och ville ha nånstanns att sova. Vet inte vart de fick sova sen men själv somnade man runt halv sju igen.

Och vad måste jag göra idag.. jo plugga. Jippiiieee!! Sen måste jag springa också, har en halvtimma kvar den här veckan men tänker nog ta en lite längre löprunda lite senare.

Seeyaa!!!

I can't understand why?

Vfr ska alltid allting bli så himmla fe!??!

RSS 2.0