Förlust mot Sten Sture... nu bussresa hem..

Så satt man i en buss igen då.. har åkt ett tag nu och vi har stannat och åtit och så så ät väl hemma vid två tre i natt.

Det blev förlust idag mot Sten Sture.. dom var faktiskt bättre så det var inte mer än rättvist. 8-2 blev det tillslut... kämpade väl på hela macthen och fick in ett mål så.. aa jag vet inte.. det e bara att ladda om till nästa match. Kul att så många var och kollade ändå.. även om det inte var den roligaste macthen att kolla på. Pappa, både farmor och reinhold va där, beletränaren Alex, och sen även Björn, Therese och Josefin Ulvhag :)

Innan machen idag så var vi och åt på ikea hela laget efter att ha checkat ut från hotellet. Innan lunchen kl:13 så chillade vi lite i sofforna..



Ne nu ska jag typ försöka sova lite, är jättetrött. Men ha en fortsatt bra söndagskväll så hörs och ses vi!!


Vinnst första matchen mot Uppsalla!!!

Härligt tjejer, vinnst första matchen mot Uppsala med 4-3!!! Riktigt skönt!! Efter att ha gjort en mindra bra första period kom vi in i matchen sen och tog hem tre poäng!! Lyckades få in ett mål.. hahah inte världens snyggaste men det gick int ;) Vill ni veta mer om matchen får ni gå in på våran hemsida för i år har vi faktiskt riktigt bra uppdaterade matchreferat efter varje match.. nu när inte Tore har hand om hemsidan...hahah... www.laget.se/damrig




Annars då.. jo vi stannade kvar efter vår match och kollade på Sten Sture mot IBF Dalen som också spelar i vår serie. Dalen vann asså i sudden :O Vi trodde helt klart att Sten sture skulle vinna :O Vi ska möta dom imorn så då lär dom ju vara taggade på revansch.. men vi e taggade åp att ta tre poäng till!!

Efter matchen åkte vi in till stan några stycken och åt. Vi delade upp oss lite men jag, Magda, Sandra och Anna åt på en kinarestaurang och jag blev huur mätt som helst!!! Sen när vi skulle gå tillbaka till hotellet stannade vi till vid en kyrka och lyssnade på nån kör som sjöng. Hahah jädrar vilken stämning det var..hahah lite kul vare faktiskt!!




evelina är bästttttttttttttttttt.. lr?


Vi har precis haft möte med laget om vad vi ska ha för matchpunkter imorn och så!! Nu e vi inne på våra rum och nu är det bara att tagga tills imorn!!!!!


Snart framme i Uppsala

Då var det bara en timme kvar ungefär av bussresan. Vi stannade och åt typ för en halvtimme sen men nu rullar vi på igen. Harry Potter är på för fullt och nu är vi på andra filmen... sen kmr trean efter det ;)

Har typ inte skrivit nått om hur det har gått för oss i år känns det som, inte på senste tiden iaf. Vi har ju lyckats åka på två förluster redan mot Sundsvall och Sala... ingen av dom är väl direkt rättvis men men.... sen har vi spelat riktigt bra också. Har är en artikel som Alunda matchen då vi faktiskt var riktigt bra!

http://www.unt.se/sport/alunda-storfoll-pa-hemmaplan-1071228.aspx

Hoppas på tre poäng imorn mot Uppsala!! Snart är vi på hotellet och sen är det bara att tagga till till match!!!!!!!!!!

Ha en trevlig fredagskväll allihopa!!! :)


8 timmar från nu...

Tja tjaa!!!

Har precis börjat en 8 timmars lång bussresa ner till Uppsala där det tydligen har snöat mycket idag.. Just nu är det ganska lugnt på bussen, de flesta sitter inne i sina datorer men lite senare blir det säkert nån bra film :)

Vi ska tydligen stanna i Härnösand på vägen och byta buss :O Känns lite drygt men det ska nog funka. Vi kommer väl vara framme vid hotellet vid tio i kväll och jag ska bo med Emelie Melkersson Jansson och Elin Hilli!! :)

tjoo!


Imorn bussresa mot Uppsala!

Måste bara börja med att säga GRATTTTIISS MATILDA MIN SÖTNOS PÅ 17-ÅRSDAGEN!!! Även om klockan är över tolv nu men a!! Grattiis sötis! Fast har redan pratat med dig idag:)


Har precis gjort klart matlådan tills imorn och packat klart och så. Imorn kl två åker vi nämligen buss till Uppsala för att ha dubbelmöte. Vi möter Uppsala på lördagen och Sten Sture på söndagen så vi kommer bo på hotell där i Uppsala och få hotellfrukost! :D Ne men ser verkligen fram emot matcherna, det ska bli riktigt roliiiiiiiigggt!!!!

Hade biologiprov i skolan idag och det kändes bra iaf.. men vi får se hur det går.. har slarvat så mycket på de andra proven nu i början...antagligen för att jag inte har sovit så mkt.. men det känndes bra nu iaf så hoppas på bra resultat!'

På träningen idag hade vi som en liten samling innan där vi gjorde en sak. Vi hade ett papper var där det stod "Caroline - Person" på ena sidan och "Caroline - Innebandyspelare" på andra sidan sen fick man skicka runt sitt papper till alla så fick alla skriva en bra sak på varje sida o mvarje person!  Jättekul är det att läsa allt efteråt, man blir så glad.. även fast jag fick lite "diva"-ord och sådär då.. hahha ne men fick fina ord också.. och några gillade min humor konstigt nog.. ;) hihhi



Annars har vi bakat finska pinnar jag, Emelie och Evelina :D Även fast det kanske var mempan som stod för det mesta men.. det var ju hon som visste hur man gjorde.. men tack för det mempeli!! :) Annars har jag bara inte pluggat nånting alls idag.. sköööööönt!!!

Pratade även med Jennifer Blidholm ett tag på telefonen.. det vär väldigt skönt att få göra det. Det var länge sen vi snackade. Innan jag flyttade sa vi verkligen allt till varandra men det blir ju inte så på samma sätt när man bor så långt ifrån varandra. Men märkte nu att man fortfarande kan prata med henne om allt och det känns bra att veta :)

Ne nu ska jag sova, godnatt allihopa!!! Sov så gott!! :)


utmaning....

Tjoooo!!!

Nu ska jag faktiskt sova, styrka imorn 8.20!!!!

Tänkte lägga in en bild på vår mysiga pluggstund...?.... men jennifer har mitt usb så får bli imorn :D Sen ha jag även blivit utmanad på en sak på jennifers blogg så ska ta mig an det imorgon också ;) Ta mig an?.. ofta jag sa så.... trött tjej...


Men godnatt allihopa så hörs vi säkert imorn igen!!!!!!! puss :)


Fler glada nyheter!!!!

Så var man hemma från skoolan!! Men så har man ju lite biologi att göra.....


Nu verkar även killarnas U19-trupp vara klar! Den kommer inte ut på innebanmdy.se förns imorn men hörde att de som kom med från RIG var Adam Fredriksson, Rudd, Empo och skälbybon Albin Sjögren!! Graaattttiiissss!!!!!!

Sen måste jag bara tillägga att Jossi har färgat håret mörkt och det blev jättebra:D Och så snöade det lite idag igen... asså vaah det snöade altså MKT förra torsdagen.. i oktober!!! Men nu har det ju laggt sig lite igen.. ;)


Ha en bra onsdag det som e kvar för det ska jag ha... lr? :)
Hörs väl lite ikväll kanske ;)


Så jävla glad!!!!!!

Asså åååååååååååhhhh.. först vill jag bara säga sorry för att jag inte skrivit någonting på typ en och en halv vecka.. men det finns anledningar till det och för hoppningsvis ska det inte hända igen!! .. känns som att jag sagt det några gånger nu på slutet.. men men.. har varit väldigt mycket nu med skolan och lite andra jobbiga saker också.. men men.. blev på betydligt bättre humör idag iaf!!!!



Jag kom med till U19 landslaget i tjeckien nu på höstlovet!!!! :D :D :D :D asså vaah... har aldrig varit så här glad tror jag!!!! Asså åhh jag e såå glad!!! Tänk att få spela i en landslagströja och möta andra länder!!!! Faan va kuul!!!

EFT - Euro floorball tour spelas i Tjeckien i slutet av höstlovet v.44 och det är totalt 20st som ska dit! Karin och Conne från RIG kom också med!! Grattis tjejer!! Och stort grattis till alla som kom med!!



Ne, nu ska jag duscha och plugga biologi... och aahh.. wiiiiiiiiiiiiiiiiiieeee!!!!!!!!

Lite annorlunda vecka...

Heej alla trogna bloggläsare!!!

Ledsen att det var ett tag sen vi hördes... ( sorry Petra).. men veckan har inte varit en vanlig vecka precis. Mycket konstiga saker och framförallt mycket plugg. Har inte sovit så jättebra heller så aa.. har inte vart så pigg på att skriva. Träningarna har inte vart som en vanlig vecka heller.. alla tränarna har varit på Bosön för att träffa andra RIG innom andra sporter. Så vi har fått håll i våra egna träningar. Det har väl gått ganska bra ändå men det har inte riktigt blivit samma tempo.

Aja nu är det snart helg och då ska jag hem till stockholm vilket ska bli väldig skönt.. bara släppa allt och få lite god, färdilagat mat i sig och träffa alla fina människor.

Ne nu ska jag försöka sova hyfsat tidigt ikväll i alal fall!

Vi hörs!! :)



Lördaaag!!.. söndag..

Godmoorgon!! Lr a vaknade för typ två timmar sen men har inte gjort så jättemkt mer än att ätit frukost.. :)

Efter matchen igår kom Johanna till elevhemmet och jag var med henne och Evelina och gjorde tacos och åt framför tvn i allrummet. Sen kollade vi på Linas kvällsbok ;) Lite senare kom de andra hem också efter att varit på killarnas match.. alla hade väl lite olika åsikter om filmen men.. aa den e king !! Lite konstig bara..

Somnade nog inte förns tre igår.. så det blir en rätt slapp dag idag. Måste väl försöka fixa lite plugg och så sen får vi se hur det blir :) Kul att killarna van nigår iaf. 10-14 blev det tillsist i deras premiärmatch mot Luleå. Dom har en till macth idag också kl 16.00 mot Piteå tror jag det var :)



Ja jag ser typ skelögd ut men ville bar avisa min tröja :D

Ne nu ska jag dra, vi höörs!!


Rig - Sundsvall...

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig... vi förlorade med 5-4.... vet inte hur det gick till.. vi ska vinna mot dom här alla dagar i veckan men idag blev det itne så...vi kom inte upp på vår nivå.. hade fina anfall stundtals men sen var det hawaii spel också.. Blev ett mål för mig iaf, med nya klubban dessutom :) Har ju blivit tillsagd av Peter att spela med rakt blad så har en annan unihocklubba nu som jag inte vinklat så mkt. Får mycket bättre skott med den, tror dock det beror på att den har lägre flex men den känns bra iaf.



Nu blir det chill på elevhemmet ett tag sen får vi se vad som händer ikväll!!

 Ha en bra dag så länge!!!


Tagga!!!

Tjohoo!!!

 Match snart, TAGGA DÅÅ!!!!


hahahhaha... match imorn!!!!!!!!!!!!!!!

Tjooo!!

Jaa jag har ju inte varit världens bästa bloggare på sista tiden.. har tappat det lite...ibland är inte motivationen på topp men det vänder snart jag lovar ;)


Kan ju berätta lite roliga saker som hänt i veckan. Den första är att jag typ vaknade i tisdags och det var minusgrader ute :O asså vah, det var liksom septemper...  sen hade vi även golf på idrotten i tisdags och det gick ungefär lika bra som det gick när vi körde skridskor ;) Sen kan ni ju räkna ut själva vad jag menar med det... ne men efter att jag slagit i marken en gång och i luften tre så gick det rätt bra sen ;)

Hahahhah idag asså... kemilabben säger jag bara.. fyfaaan va grymma vi va.. fast så var vi inte det....Det var så att vi skulle koka vatten i en bägare med alluminiumfolie i .. det var bara det att den...aa den sprack och allt vatten åkte ut på bordet och golvet och över böckerna och allt...







sen skulle vi byta uttag till våran voltmeter lr var det va... så tappar en viss person kontakten i själva vattenlösningen....och Sten vår kemilärare står precis framför.. hahha och till sist skull ehan bära bort våran trasiga bägare och tror ni inte den typ viker sig och går sönder på golvet i korridoren precis när han öppnar dörren ut ;)



Säger bara lyckad lab Evelina, Carro och Jossi!! Tur at tman inte skulle skriva labrapport på den!

Nee nu e jag bara så sjuuuuuuuuuukt taggad till matchen imorgon kl: 14.00 på Musköten mot Sundsvall!! Hoppas verkligen det går bra!!!!!!!!!




RSS 2.0