back again

Så var man hemmapå elevhemmet igen...och såklart har ingen av killarna  fixad disken så det första man får göra innan man kan göra mat är att plocka ur diskmaskinen..jaja.. sitter framför tvn och kollar two and a half men med nudlar och juice nu iaf, man är ju inte pigg precis.. .:)

Tagga morgonträning imorn tjugo i tio då!!!

Sees!!!


Vinnst i seriepremiären mot Ankarsvik!!!

Tjoo!!

Blev inget inlägg igår som jag sa.. var lite mkt att göra med att packa väskan, fixa matlådan och tagga inför premiärmatchen ;) Plus att våran Evsiiii äntligen blev 18 :D nej förlåt.. 17 :D Så vi var lite på stan och åt tårta när vi kom hem. Tänkte gå på bio också men det gick inga bra filmer så det blev "Remember me" hemma i allrummet ist. Riktigt bra var den. Lite ont i ryggen baa efter att soffan/sängen som vi satt i gick sönder två gånger så man sjökk bara längre och längre ner... men det va chill ändå! Köpte förresten en t-shirt, ett par vantar och ett par stövlar i stan. Kanke får se det sen ;)


Nu till dagen!! Bussen gick 8 i morse från elevhemmet och sedan vidare till Sundsvall!! Äntligen dags för premiärmatchen mot Ankarsvik kl 13.00!! Visste inte riktgt vilken klubba jag skulle köra med innan. Har ju börjat köra med rak vinkel på träningarna så jag hade med mig både den och den gamla. Det fick bli den gamla tillslut och det gick ju rätt bra med den.. 3 mål och en ass så tog med mig 4p vilket kändes riktigt kul :) Vi vann tillslut med 6-3 och 3 härliga poäng fick vi, grymt tjejer!!!! Nu är det bara att ladda om till nästa match mot Sundsvall!!

Mer om matchen finns här...

http://www.laget.se/DAMRIG/8903-nyhetsarkiv-item-1431201.html



Sitter just nu på bussen hem, vi åkte nyss så är väl hemma runt tio nån gång kanske.

Juste, sa ju att jag skulle berätta en sjuk sak igår ju men det blev inte så. Hahah.. kan ta det lite kort nu, vi ringde till Gert Fylking på rix fm kl tolv på natten i direktsänd radio...asså aa..jennifer jag och karin.. berättar mer senare ;)

Tjoo!!!


Maskerad med brudsen!!!


Tjennnaa alla glada!!!

Asså aa... kvällen blev ju rätt så rolig faktiskt!!!! Det var ju maskerad med rigtjejerna hemma hos Lina för att aa.. göra nått kul med all ai laget helt enkelt och få ännu bättre lagstämning. Det som var så kul var att alla gick verkligen in för det!! Hahha vi va Smurf, Topmodel, Borat, Kille, Magnus Uggla, Ers Majestät, Leopard, Hårdrockare, Velig, Riddare, Fjortis, Grottmänniska, Döing, Mes, Invandrare och så Kisstrion ;) Kan bjuda på nån bild av oss.. sen kommer det komma fler bilder också såklart ;)




Jag, Emelie och Conne! ;)



Gene, Ace och Paul i KISS!! Hahah!
En fråga bara... känner ni igen min tröja från tidigare???

Sov så gott alla, ska inte sova än men om ett tag!!!

Sen ska jag berätta en annan rolig.. och kanske lite pinsam sak imorgon ;)

Godnatt!!!


Så har man gått och blivit brunett!!

Hihhi , vet precis vad jag ska vara på marceraden, det uttalas ju j så det e klart det är godkännt!! Ska bli grymt kul faktiskt, men mer om det får ni inte veta just nu ;)

Nu tillbaka till min nya hårfärg. Hur tänkte jag när jag färgade det? Jag tänkte nog inte så mkt.. lr jo jag tvekade väldigt mkt och hade inte ens bestämt mig efter at tvi köpt färgen. Men när Felicia brutit förpackningen och börjat hälla färgen i mitt hår var det bara att köra. Har varit blond hela livet så måste ju testa nån gång. Det roliga var att nästan ingen i Umeå visste att jag färgat håret så när jag kom tillbaka till skolan på måndag morgon efter at tha flygit från sthlm var de tinte många som kände igen mig. Men det känns bra iaf. Det får va mörkt nu under vintern så slipper man hålla på med utväxten och så. Sen vem vet.. kanske blir blond till sommaren igen...

Så här ser det ut just nu iaf ni som inte sett det ;)








Och här är min nya jacka och min sköna halsduk! :D










Blond lr brunett? Just nu är det brunett iaf. :)

Ne har prov på typ 30 olika växter imorn så ska nog kolla lite på det och sen sova.
Godnatt och sov gott!! <333



Maskerad ...??

Heej allesammans!


Ja ni kanske väntar på en bild nu.. eller så gör ni inte det .. ;) Hur som helst så kommer den imorgon och då lovar jag att den gör det!!!  Sitter med engelska just nu och försöker göra klart så mycket som möjligt så jag slipper imorn för kommer nog inte va hemma så mkt då. Det e Dalen-Balrog SSL på gammlia som jag ytror jag ska se och sen ska vi nog gå till en utklädningsbutik efter skolan också. Vi ska nämligen ha maskerad med rigtjejerna på fredag och jag ska vara nånting på j ;) Om ni kommer på nånting får ni gärna säga till för jag vet verkligen inte vad jag ska vara :O :O :O

Hade DM match idag mot Röbäck faktiskt. Visste knappt om att vi skull eha det. Det var röbäcks 95:or och matchen gick på nolia så det var lite svårt att vara helt taggad till den matchen. Vi vann i alla fall med 8-4, var inte världens roligaste match precis och det höll nog rätt mång amed om .. men men.. i helgen är det match mot Ankarsvik från i Sundsvall så det är bara att tagga till till den!!!

Ne ska fakitskt sova nu, skola 8.20 imorn ;) Sov så gott alla!!!!


varför inte göra nån förändring...

Assååå vaah, impulsgrej ja!!! Jaa jag har färgat håret mörkt!! Ingen känner igen mig, jag känner inte igen mig, men det känns bra nu iaf. Det är ändå typ vinter snart så varför inte göra nån förändring för att pigga upp sig lite :) Kommer va brunett nu ett tag, sen får vi se, man kan alltid färga tillbaka det ;) Men känns bra nu iaf :) Berättar mer imorn och då kanske ni till och med får se det på bild ;)


Godnatt!!<3


Tjatja!!!!

Tja tja!!


Hhahha tänker bara på när vi var på donken förra året och Evelina säger "Tjatja" och spiller ut hela colan på golvet ;) sånt man inte glömmer på en gång!!!

jaa vad har hänt i helgen då?? Jaa man har ju hört lite om vad alla gjort i Umeå, lät riktigt trevligt fakitiskt ;) Men jag ahde det rätt bra jag me. Kom hem vid halv tio i fredags och strax där efter kom Daniel till mig. Tänkte dra nånstans och träffa tjejerna också men det var tydligen bara tråkiga ställen så det blev iget. Men fick va med älsklingen iaf :)

På lördagen drog han och jag till stan för att kolla lite och jag ville framförallt hitta en jacka. Drog nog runt han på varenda hm-butik i hela stan.. heheh.. men hitta en tillslut, i sista affären innan vi skulle hem. Är asnöjd faktiskt, kommer väl en fin bild imorn lr på onsdag ;) Matilda, Henke och Jennifer var också i stan, vi tänkte träffa dem också men det var så dåligt väder och de hade vart där ett tag när vi kom så det blev inte så. På kvällen blev det grillad fläskfilé och krockette... goooottt!!! Både Crippe och Daniel var där och åt så det var mysigt :) Hahah.. synd at tvi glömde Leo bara...han var på bio och ´skull ekomma hem och äta lite senare men det glömde ju vi så vi typ proppa i oss allt. Men han fick en kebabtallrik från lillarött sen ändå så han klagade inte ;)

Nu till söndagen. Maaaatch!!! Första seriematchen för Bele div.2 mot Duvbo. 2-2 slutade den. Lite konstig match, ska inte skriva så mkt om den. Vi låg under med 2-0 efter två riktigt enkla mål som vi tabbade oss på.. men men vi tog ikapp iaf och jag fick sätta 2-2 så en poäng fick vi ta med oss den matchen iaf, även om det skull evart mer.

Var skönt att va hemma lite iaf. Här kmr lite bilder från när jag och mamma var i stan och shoppade i slutet av sommaren. Just här sitter vi och fikar:)







Hihih, brukar typ aldrig gå ut och fika men nu tog man chansen ;) Mysigt vare:)



Och nu till saken........ne jag vågar itne berättaa.. sriver ett til linlägg innan jag går och lägger mig.. så ska ni som inte redan vet få höra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hem till sthlm!!

Heeej!!

Sitter just nu på flygplatsen i Umeå och flyget går om en halvtimme. Hoppas ni klarar er utan mig i Umeå nu.. men det tror jag ni gör ;)  Vad händer ikväll då??? Njaa vet inte exakt än. Ska träffa min älskling iaf, 19 månader idag ;) sen kanske det blir brudsen också :) Just nu, lr snart, har bele 94:orna sm!! Lycka till brudar och kriga nu!!
 Ha en bra kväll allesammans!!!!!!!<3



Jag just nu med min sköööna typ halsduk ;)

<3


Lite nytt på elevhemmet..

Heejsveeej!!!

Då har man nyss kollat på idol i på den nya tv:n. Lr aa det slutade väl för en timmme sen då men ville bara säga att vi äntligen fått en tv till allrummet på nedervåningen :D Man har knappt satt in sin fot där tidigare för det har inte funnits så mkt där men nu ser det bättre ut. Så nu är det där alla idolkvällar blir!!







Vad har man gjort mer idag då.. styrka körde vi på morgonen och det gick riktigt bra faktiskt. Provade att höja vikterna lite och jag klarade det ju :O så det kändes bra :) Sen var det även träning efter skolan och man va rätt seg då. Börjar typ bli förkyld också så det känndes lite extra i kroppen men men.. ska bara proppa i mig frukt och så så blir man kry snart igen :D hahah..



Lånade Annas tröja idga, tyckte om den väldigt mkt :)

Imorn ska jag hem till sthlm!!! Har inte träffat alla på tre veckor nu ju :O Känns konstigt att man har varit borta så länge redan, me ndet ska bli skönt att komma hem och få lite färdiglagat mat och så ;)hihhi :)




Fem dagar på Bosön!


Tjennna!!!

Ja nu ska jag berätta om mitt lila äventyr på Bosön i Sthlm. Asså ååh det var så himla kul alltihop. Fem dagar tyckte jag lät länge innan vi skulle åka men när man väl var där gick det väldigt fort eftersom att det var grymt kul. Vi har såklart inte bara spelat innebandy utan vi har även haft annat för oss som tester, föreläsningar, taktik och lära känna lekar. Redan första dagen drog testerna igång som bestod av sprint 20m, olika hopp för att mäta styrkan i benen, harrestestet och beeptestet. För mig gick det väldigt bra på den biten, sprang 13.3 på beep och det gick bra på det andra sakerna me så det kändes bra :)



Andra dagen började vi med träningarna och allt annat. Föreläsningarna handlade om kost, träning och även om det mentala vilket var väldigt lärorikt. Självklart är även sammanhållningen i gruppen en viktig del för att det sedan ska funka på plan så därför var även lära känna lekarna bra då vi fick skratta tillsammans. På en av lärakännatimmarna hade vi femkamp då vi skulle fylla glas med vatten i en stafett och kasta olika saker som ägg och ta emot och så vidare. En av grenarna var även att man på 10 min skulle träna till ett dansnummer som skulle innehålla balett ;) Hahhaha gud va vi garvade.. roligast var ju Alicias fina sprättiga hopp... hahah skrattade asmkt. Hur som helst så vann mitt lag den femkampen..wohhoo.. och som pris fick vi gå före alla i laget i alla köer under hela veckan!! Det var ganska skönt då vi hade brottom efter träningarna med att duscha så kunde man sega lite och sen gå före alla ändå ;) hahha fast utnyttjade väl inte det för mkt ändå.

En anna lära känna sak vi gjorde var att vi skull göra en teater på typ 3 min som skulle innehålla olika saker och sen fick vi rösta på varandra. Till och med ledarna klädde ut sig och uppträdde.. hahhah...då var det mycket garv även där!!!







Jag och Karin! :)



Innan träningarna, som vi hade en eller två gånger om dagen, gick vi igenom taktik som uppspel och försvar och tog sedan med oss det till träningen. Självklart var det lite småstelt den första träningen, man visste inte riktigt hur man skulle springa och så men det blev bättre och bättre ju längra lägret gick tycker jag. Det som var skönt också var att jag redan kände så många sen innan. Vi var totalt 34 stycken där och jag visste vilka 15 av dom var och en av ledarna jobbar på våran skola och så var Tore våran tränare med och Thomas Eriksson har jag också pratat med förut. Därför kändes det inte lika nervöst som det kunde ha gjort så det var väldigt skönt. 

Som avslutning på veckan delades vi in i två lag och spelade mot varandra i en internmatch. Det känndes som att det gick bra iaf, fick in två mål i internmatchen också så det var kul :)

Måste även lägga till att vi åt vääldigt mycket men det passade mig perfekt..hihi.. Man behövde inte oroa sig för att gå runt hungrig i alla fall och det tror jag att många höll med om.





Man har lärt sig en massa nytt på Bosön genom att kolla på andra spelare och lyssna på föreläsningar och tränarna. Vad det gäller spelarna tycker jag att de flesta var väldigt jämnbra. Alla var verkligen jätteduktiga och jag kan inte direkt säga någon som stack ut jättemycket. Jag kan bara säga att konkurrensen är väldigt hård. Nästa möte är EFT som spelas i Tjeckien i november och då tar de ut 18+2. Egentligen är det ju inte ens mitt år så man ska vara glad bara av att ha kommit med till det här lägret vilket ja är!!!.. men jag vill ju såklart ännu längre..

 




Jag och Theerese! :)





 Åååh nu är det två veckor kvar til seriestart och jag längtar verkligen hur mycket som helst!!! Det ska bli sjukt roligt. Det ska bli kul att se hur laget funkar men jag tror att det kan gå riktigt bra i år. Vi har nya 94:or som har kommit in i laget hur bra som helst så bara vi gör vårt bästa varje match kommer det här bli riktigt bra.


Mer om Bosön kommer...

Heej alla!

Nu är jag väldigt sen med uppdateringen om Bosön och allt men får skylla på skolan. Har missat mycket så har mycket att ta igen. Skriver mer om Bosöveckan troligtvis imorgon. Kan i alla fall säga att det var grymt kul!!!




Nu blir det Bosön!!

Nu gäller det tjejer!!!! Conne, Karin, Josse, Evelina och jag åker från RIG till Bosön imorgon! Ska bli så himla kul!! Nu är det bara att köra tjejer, man kan bara göra sitt bästa!! :)

Har fullspäckat schema onsdag till söndag från morgon till kväll så kommer inte va så konataktbar, men kan svara på kvällen iaf :) Ne nu ska jag sova och ladda, vi hörs på söndag kväll!!!

Lycka till!!


Middagsbuffé och nervositet!

Halloo!!

Just nu sitter man utanför Nolia restaurangen och väntar på att buffén ska plockas fram. Förra året fick vi matlåder som vi kom och hämtade efetr skolan och kunde äta till middag sen. I år så har restaurangen bytt ägare och det har blivit lite annorlunda. Nu får vi gå till buffén och plocka själva vad vi vill ha ;) Så det verkar asbra :)

Ååh, vaknade i morse och var typ nervös... kom ganska snabbt på varför, vi åker fan imorrn!!!!!! I morgon blir det Bosön, det man har tränat till hela sommaren!! Ska bli sjuukt kul och jag är sjuuukt taggad!! Vi kommer vara typ 10 pes med tränare som åker här i från Umeå i morgon, så det känns bra att vi har varandra och inte kommer dit helt själv.

Ne nu öppnar buffén, vi hörs ikväll!! Ha en bra dag! :)

Årets Nolia Cup!

Tjoo!!

Dålig uppdatering på mig nu under cupen, jag tar på mig den. Igår spelade vi iaf de två sista gruppselsmatcherna, den första mot IKSU och den andra mot Skellefteå. Matchen mot IKSU var ju en sån match som man redan innan visste vilka som skulle vinna... inte så konstigt i och med att dom är europas bästa lag. Vi började matchen riktigt bra då Rebecca gjorde mål efter 3 min och sen stod det 0-1 tio min in i perioden. Efter det tappade vi det och kom inte tillabaka in i matchen förns i tredje perioden som var riktigt bra. Det blev tillslut 10-1 vilket är betydligt bättre än 17-1 som det blev förra året vi mötte dom i Nolia cup.

Senare på dagen var det dags för match mot Skellefteå. Jaa... det var ju int evåran bästa macth precis. Som vi sa igår så hängde benen med men huvudet var int epå topp. Vi sprang och kämpa men vi fick inte igång spelat alls...vi ledde i stort sätt hela matchen men i slutet blev det 3-3 och även 4-3 till dem. Lika räckte för oss så vi gick ner på två och visade att vi visst hade krafter kvar. Det gick mycket bättre då och vi fick in 4-4 med ett backskott av Karin Nygren!! Bra kakan!!! Vilket betydde att vi var vidare till semi mot Dalen!!

Semin mot Dalens elitserielag spelade vi idag. Till en början hängde i vi med rikdigt bra och eftre första perioden ledde de med 2-1. Däremot tappade vi lite i andra och deras mål trillade in. Åter igen gjorde vi en mycket bättre sista period där vi i stort sätt nästan är bättre än dom. Matchen slutade 8-3 efter att vi tagit ut målvakten. Ser verkligen fram emot att få möta dom senare under året då vi har spelat ihop oss lite mer.

Det var årets Nolia cup!!! Inte min målrikaste cup kanske... men det är som sagt inte alltid bara målen som räknas. Tyckte det var jätte kul att få vara lagkapten ända tills idag då Josse var tillbaka och längtar redan nu till serien drar igång på riktigt!!!

Nu är det bara att ladda om inför U19 på onsdag!!!!!!! Är grymt taggad!!!!

Vinnst i Nolia cup med 10-2

Tjoo!!

Har precis kommit tillbaka til lelevhemmet efter att ha varit och kollat på lite innebandy i Nolia cup som håller på under den här helgen här i Umeå. Även vi hade en macth idag mot IBF Dalen från div.1 och vi vann med 10-2. Det blev dock inga mål för mig... no goood caroline...men jag fick vara lagkapten vilket var väldigt roligt fakitskt :)

Nu är det bara att ladda om till nästa gruppspelsmatch som är imorn kl: 10.00 mot IKSU från elitserien ;) Det blir en ganska tuff men roilig match :) Sista gruppspelsmatchen är imorn kl: 19.00 mot Skellefteå och vinner vi en av matcherna blir vi troligtvis tvåa och får spela semi på söndagen :) Men man vet inget än... men det ska vi klara!

Nu ska jag bara typ äta och sova och ladda inför imorn!!!

Godnatt alla!!!

Exkursion med cykel i skogen.. det gillar vi

Heej!

Idag har det varit enhelt fantastisk dag ute i skogen...lr?? Ne men när man vaknade vid 7 i morse och såg att det var 4 grader ute var man inte så taggad på att cykla till skolan för att sedan cykla till en skog och kolla mossor och blad ;) Men det fick vi göra ändå, det blev ju som tur var lite varmare sen :)

Hade träning efter och även ett elevhemsmöte där vi tog upp lite saker som behövde fixas och så. Jag, Emelie, Rebecca och Nathalie körde även brutalbänken efter träningen, kul att vi fick med oss två 94or den här gången också ;)

Nu har vi kollat fortet lite och jag har målat mina naglar lila :D












Hihhi! :)




RSS 2.0