Ska det va så ska det!

Heejhopp!!
.
Blev en snabb träff med tjejerna innan jag åkte iväg på träning med djurgården igen! Det var kul och gick väl bra!
Imorn blir det nog Vällingby med Elin och Matilda för att hitta något fint till en fin liten tjej som fyller 18år på nyårsaftoooon!!!!!!!!! Men här kan vi inte hoppa över något rehabpass så blir gymmet och löpning imorn på morgonen, eller aa vid tio typ! Ååh hade vart skönt med sovmorgon men.. ska knät bli bra så ska det!
.
Godnatt alla! <3

mer jul och mer träning

Heej alla fina bloggläsarreeeeee!
.
Då har man hunnit med att träffa lite kusiner hos mormor och även lite kusiner ute i Strängnäs hos farfar, myyys!!
.
.
Har även varit nere i Jakobsbergs simhall och gymmat! Kan ju inte sluta träna knät bara för att det är lov liksom! Ikväll var jag även med på djurgårdens träning! Var först lite tveksam på om jag bara skulle komma och kolla eller om jag skulle vara med men pratade lite med sportchefen och han tyckte jag skulle vara med ändå. Var dock bara med på övningarna och styrkeövningarna men det var kul!
.
Imorn blir det bakning med mina fina och lite mer träning!
.
Pussar <3

God Jul!

Hoppas alla hade en bra julafton igår för det hade jag! Blev lunch hos mormor och Nisse mittemot och sen vidare till farmor och Reinhold på andra sidan Skälbyvägen! Två korta promenader sen var man framme. Hos farmor var även småkusinerna Elsa och Hugo!! Har inte träffad dem sen i somras typ :O så det var jättekul att se dem!!
.
Hela julafton blev lyckad som vanligt, fina paket, god mat och trevligt sällskap! Jag själv fick hörlurar, smycken, smink, underkläder, ett par skor, en ziperall, ansiktskrämer, iphoneskal och andra fina saker! Så jag är nöjd!
.
.
Hehhe.. nu hade visst alla en..sjukt skön!!
.
Mina fina syskon och kusiner! <3
.

Sista steget..

Vad sa sjukgymnasten när jag var där i tisdags då?

.

Jag var och gjorde en ny styrkemätning på mitt knä förra måndagen. Ett exakt lika dant som jag gjorde på Artro förut. När jag var där så gick det ju bra! Ett test är att man sk ahoppa så långt man kan med båda benen och sedan jämför dem. Förra gången hade jag 89% men den här gången hoppade jag till och med nån cm längre med mitt opererade ben. Det andra testet är du man sitter i den där stolen och sparkar upp och ner med benet. Han sa att jag hade bra styrka i benen men om man kollade på en kurva på datan om hur jag sparkade så såg man att den var lite krokig och han sa då att jag omedvetet bromsade för att knät antagligen sa ifrån. Detta sa han kunde hända även om man inte var skadad och kunde sitta kvar ett tag. Knät gillar bara inte just denna rörelse. Så när jag gick från det testet visste jag inte om jag skulle vara glad eller inte...

.

Själva testresultatet skickades sedan till min sjukgymnast som jag nu fick komma till. Det första han sa var att han var imponerad över att jag hade ökat styrkan så mycket på så kort tid. Han sa att jag nu var lika stark i båda benen både på framsidan och baksidan:D..och att jag nu ska börja köra mer övningar som tränar start oh stopp och sånt. Jag måste alltså vänja mig in i spelet och träna upp typ signalsystemet mellan knät och huvudet eller nått sånt. Så det blir inte match på några veckor till men nu är jag iaf på sista steget i min rehab! Snart så!!

 


inget gym? lös problemet!

Kommer sakna min lägenhet och mina Umeåmänniskor men det är skönt att vara hemma i Stockholm igen!! Har hunnit med att träna lite, snackat skit med syrran och kollat på Beles match mot Älvsjö där Bele vann med 7-2 och lillsyrran var grym i målet!! Satt på läktaren och pratade med Ida som nu också precis dragit av korsbandet :/ riktigt tråkigt.. vad är det med korsbandsskador under bele år 2011?? Jag, Jennifer, Ida, Johanna, Fanny, Julia? (fotboll och innebandy) Det är heelt sjuukt :O
.
Hade inte tillgång till gymmet idag så fick lösa träningen på annat sätt. I vårt förråd har vi skivstänger med vikter, problemet är bara att det inte finns nån värme där, eller lyse.. så jag drog på mig underställ och vantar och tog ficklampan ut och körde!! Märkte dock att det var lågt i tak när jag skulle köra totalen så fick dra ner på vikterna och köra lite lugnare men det gick iaf!! Sen blev det cykelintervaller i vardagsrummet framför tv:n!! Man får helt enkelt göra det bästa utav det!
.
.
Snodde syrrans rosa underställ (y)
.
Berättar med om knät och hur jag tänker kring det nu sista veckorna imorgon!!
.
Godnatt puss <3

Jullov!!

Har varit hos sjukgymnasten idag och jag är sjuukt glad!! :D Han var imponerad av att jag hade fått upp min styrka på så kort tid, sen jag träffade han sist innan höstlovet v.44! Det trodde han inte sa han! Sjukt kul att höra!
.
Men får berätta mer imorn, ska packa det sista nu och städa lite sen soooova. Är jättetrött!! Imorn flyger jag ner till Stockholm och mitt kära Skälby! Nu är det jullov!
.
Ha det bra alla i Umeå!! puusssar <3

En julklapp från RIG

Om ni inte redan har listat ut det med hjälp at mitt fantastiska rim så innehöll min present en "handvärmare". Man trycker på en metallgrej i hjärtat så blir den varm! Kan man ha i fickan på vintern, riktigt skönt! Sen mår man ju alltid bra av choklad!
.
.
Jaa idag fick vi även en varsin julklapp från RIG. Vinterjackor!!
.
Vi hade även en liten mysig julfrukost tillsammans i morse på Nolia både killar och tjejer med gröt, uppträdande av 95:orna och lite lekar på det! Så blev träning för mig efter skolan ist innan matchen!
.
.
.
Och vi vann matchen mot IBF Dalen med 6-4 tror jag det blev tillsist! Härligt att gå på lov med tre poäng!
.
Har suttit och hjälpt syrran med matten på telefonen sen jag kom hem från matchen så ska äta och duscha nu! Träning 8.00 imorn!! Snart är det loov!
.
Godnatt och sov gott allihopa!! <3

".. delar du andra decimalen i pi med två..."

Då kom man nyss hem efter en trevlig kväll med trevliga människor!
.
"Någonting man i singular inte vill vá, men som man i plural vill há.
I dessa behöver du inte frysa och du kan i dem mysa"
.
Något sånt stod det som rim på paketet jag fick(av Jacob), kommer inte ihåg exakt men typ så. Riktgit bra när jag väl förstod det!
.
Och här är tofflorna!!
.
.
Och vad vare då som jag gav bort? Här har ni rimmet iaf:
.

"Lyckos dig, du kommer få paketet av mig!(Caroline :D)

Eftersom du nu går natur, hoppas jag du löser detta rim med bravur.

Delar du andra decimalen i pi med två, har du siffran på antalet presenter du kommer få.

Den ena är en klapp fin för var hand, värmer dig i detta vinterland.

Den andra gör att du mår bra, någonting som jag tror att alla i det här rummet vill ha!"

.

Jaaa den får ni klura på tills imorn!

.

Imorrn äre förresten julfrukost med RIG på Nolia och jag har hört att 95:orna ska bjuda på lite julshow!! Efter det blir det träning för mig!

.

Godnatt sov gott <3


rim

har precis skrivit mitt rim till min(a) present(er?) till ikväll. Man blir lite hjälrntvättad av att gå natur..

lilla julafton

Vädret i Umeå är inte på topp just nu.. för en vecka sen snöade det hur mycket som helst, nu är det slask och regnar.. det får gärna vara någonstans mittimellan..
.
Men jag e på bra humör ändå! Igår blev det ganska lugnt med lite tv, städning och plugg och sen bio på kvällen. Idag har man hunnit bjuda på lunch varit på stan en kortis med Emelie och ikväll blir det lilla julafton med julklappsutdelning med några i klassen. Alla har köpt nått för högs 50kr så ska vi dela ut dem. Det är även ett måste att ha rim med så det ska bli kul att se vad alla har hittat på!
.
Nu ska jag dushca och äta innan jag drar iväg igen! Puss!


Träning ger resultat!

Okej nu är det låg nivå på mig.. riktigt låg.. men.. nu lovar jag att jag ska skriva nånting varje dag, så häng kvar! You know I always come back!
.
Okej nu har det hänt mycket sen sist, har haft några trevliga kvällar med några från klassen, riktigt kul!! Vi mötte även IKSU Ungdom i serien igår och vann tillslut med 5-4 efter vändning av underläga 1-4. Riktigt skön vinst, fan vilken glädje vi visade vid målen!! En sån här match vill man ju spela inte sitta vid sidan... men men snart är det min tur!!
.
Åhh jag har ju massor att berätta! Kan börja med att säga att jag har gjort min första tvåmålsträning! :D Var första gången jag var med på exakt hela träningen! Asså ni förstår inte hur glad jag var! Okej jag hade röd väst och var otacklingsbar, dom fick inte gå in i närkamper med mig men ändå! Det kändes sjukt bra. Jag var back, kommer nog börja träna där så att det inte är så många omkring mig samtidigt. Vad det gäller knät så kände jag ingenting, det känns jättebra nu, känns som att jag har två fungerande ben igen!! Men är såklart försiktig! Jag var inte rädd eller så heller, men det märks ju att man inte spelat på ett tag. Tempot och timingen är något man bara måste vänja sig in i, men det kommer nog med tiden :)
.
Sen har vi haft tester den här veckan också vilket har gått bra. Första gången jag var med på alla testerna efter skadan också och det var grymt kul! Har i stort sätt inte tappat nånting på brutalbänk och core vilket känns bra! Eller aa jag har tränat upp det igen så nu är det stabilt på den biten! Totalen och frivändningar har jag inte kört nånting under den här tiden så där gäller det bara att hitta en vikt jag klarar av och fortsätta bygga på därifrån. Benböjen är jag inte heller så långt ifrån det resultatet jag hade innan!
.
Och nu till cooper! För sex veckor sen hade jag i princip inte tränat någon kondition alls på ett halvår. Jag hade ju fått börja jogga lite men det var inga intervaller vi snackade om då! Sprang iaf ett cooper för att se vart jag låg och fick tiden 14.49. Innan jag skadade mig sprang jag på 11.03 så aa.. det var en bit kvar! Sedan dess har jag kört cykelintervaller två gånger i vekcan och löpt intervaller en gång i vecken. Jag är lika otaggad varje gång( ne nu ljuger jag, är faktiskt taggad ibland)men jag gör dom och jag gör dom fullt ut! Och det har gett resultat också. I måndags sprang vi cooper igen och nu var jag nere på 12.21!! Det trodde jag inte så jag är jättenöjd. 1 och 18 ifrån mitt bästa men 2 och en halv minut bättre än förra gången så jag ska inte vara annat än nöjd. Känns grymt bra att konditionen är tillbaka!!
.
Sen har jag även fått två par skor uppskickade från Adidas hemma i Sthlm! Behövde verkligen nya, hade hål i mina gamla och inte så bra fäste! Och så här ser dom ut:
.
.
.
.
Det är de översta som jag har börjat använda nu och jag kan säga att dom är hur sköna som helst! Fick inge skavsår eller nånting, mjuka och sköna men ändå stabila!! Och så är dom ju fakitskt väldigt snygga också!!
.
Nee nu ska jag sova är huur trött som helst, har varit en ganska tuff vecka med mycket träning!!
.
Godnatt på er allihopa!! Hörs imorn!
<3

Det borde göras oftare!

Heej igeeen!!
.
Föst måste jag ju säga att vi vann mot Jemtland i tisdags med 12-3!! Bra bra!! Sen hade vi match igår också vilket gick mindra bra. Förlust mot Övik med 5-2 så nu ligger vi trea iaf efter halva serien! Så aa, det är bara att köra på!
.
Annars då, jo det har varit jättekul i helgen. I fredags var det jag, Evelina, Emelie och 7 killar från klassen som var med varandra och åt pizza, seplade lite fifa och med andra ord och så som vi gjorde förra veckan. Det var riktigt kul faktiskt och jag kan säga att jag själv var betydligt mcyket bättre den här gången både vad det gäller fifa och det andra!!
.
Sen igår var vi med laget i en lokal vid Evelina och hade det hur kul som helst. Evelina, Sophia och Ida hade fixat med olika tävlingar och tacos och aa, det var askul. Vi körde bland annat, glassätning utan sked, man skulle förklara massa konstiga personer utan att säga namnen, sen vare hela havet stormar och man skulle sjunga låtar så fick de andra i laget gissa vilken artist det var och aa, kul vare! Hahah, sen vare charader också och jag kan bara säga att jag bjuder på den! ;)
.
Ne nu ska jag sova så jag kan träna på bra imorn!!! Åååhh bara några veckor kvar nu hoppas jag! Vill spela nuuuuuuuuu!!! Aja, sova, träna, äta, träna, träna, träna träna!!!
.
Snart är det jul!
.
Godnatt <3

RSS 2.0