Snart jul!

Heeej alla!
 
Snart jul vilket märks ute på stan. Hur mycket folk som helst! Nästan alla julklappar är klara nu vilket känns bra. Blir bra julklappar i år hihhi!
.
Pontus har  fått sin bil!!!!!! Och det är en del matte i skolan nu ja. Hjärnan vill verkligen ha lov nu! Har dugga i envariabelanalys två på fredag, sen looov! Åker buss hem 20.20 den 21:a. Blev buss då jag råkade boka lite för sent men det blir bra det med. Då är jag hemma lördag morgon iaf. På torsdag ska jag träffa sjukgymnasten igen och kanske kanske får jag börja springa lite!!!
.
Förresten.. jag har lärt mig att äta chips!! bra va? Svenska naturchips med dill och gräddfilsmak! (y)
.
Godnatt alla fina! <3
.
.
.
Sur över att inte få spela innebandy..
.
 
...men gansla glad ändå! :)
<3

Tenta och sittning!!

Halloo!!
.
Om man bortser från tentan i fredags så har jag hafte en riktigt bra helg! Tentan behöver vi inte prata om, sämsta prov jag har skrivit i hela mitt liv. Det var riktigt svårt plus att jag slarvade på det jag kunde så räknar faktiskt med att få göra mitt första omprov! Någon gång ska man testa på det också.
.
Annars så hade vi sittning med Industriell ekonomi på Rex igår och der var riktigt kul. Var människor från både ettan, tvåan trean och fyran tror jag. Alla var riktigt fina. Vi åt, hade lite tävlignar och sedan började de släppa in fler folk. Kuul var det!!
.
Idag har jag vart med Pontus på stan och varit hos Elin med Saga, Sofia och Måns och bakat och sett Solsidan. Myyys! Imorn börjar nästa kurs. Envariabelanalys 2. Vissa säger att den här kursen ska vara lättare men vi får väl se. Skola 8:15 imor iaf! Och imorn får Pontus sin Dalen-bil!!!! :D
.
Julbaksmys! Dock blev det inte så lyckat med hälften grahamsmjöl i lussebullarna...
.
Men de blev väldigt fina pingviner och andra djur..hehhe
.
 
Måste ju bara säga att jag skottade(sopade) upp vår ingång väldigt fint så nu kommer man in!
.
Blev även en fin julhälsning.. hihhi.
.
Pappa har tydligen släppt hårdrocken och börjat jobba på p4 istället ;) (Snodde Tinas bild)
 
Och Sverige tog VM-guld i innebandy!!!!!
 
(Från innebandy.se)
 
Godnatt alla fina!! <33333


Nytt träningspass!

Nya övningar på träningen idag! Gick jättebra faktiskt. Sjukgymnast-Frida var med mig i gymmet hela passet och kollade att det såg bra ut och det gjorde det så det känns skönt! Körde bland anant marklyft på ett ben, enbensknäböj mot boll(mot väggen), utfall med rotation och sedan de vanliga övningarna som benpress,benspark, bencurl och så. Har nog lite träningsvärk i benen imorn förhoppningsvis!
.
Tenta på fredag om jag inte har sagt det(börjar bli glömsk också?). 16-22 på kvällen är den iaf! Sjukt konstig tid. Juste, om jag inte har sagt det så klarade jag programmeringstentan som vi hade förut!! Fick tom en 4:a så är nöjd! 3,4,5 kan vi få i betyg. Den här tentan vi har nu lär dock bli mycket svårare. Sägs vara en av de svåraste tentorna!  Så hope I make it!
.
Jag har blivit jättedålig, asså jättedålig på att ta mig upp på mornarna... helt sjukt va jobbigt det är! Vill alltid bara ligga kvar och sova. Vem vill inte det? Det e bara att kliva upp!! Men kan inte.. Ska börja kolla på julkalendern på morgonen 07:15, då har jag något kul att ta mig upp till iaf! :) Åhh snart jul ju! Kommer firas med mamma på dagen,och träffa mormor och sedan far(ja jag sa far) vi ut till Ingarö till farmor och Reinhold som verkar ha fått det jättefint ute i stugan. Har fått se lite bilder och det är som ett helt nytt hus. Sedan får vi hoppas att det blir en tripp till Strägnäs också!
.
.
Finnkampen 2011. Saknar litegrann sådär..
.
Nu ska jag gå och lägga mig tidigt för en gångs skull! Puss och godnatt alla fina! <3
 
 

Jag trivs!

Heej igen!!
.
Har mattetenta på fredag och det är så himla mycket man ska kunna! Kommer bli en sjukt svår tenta. Men men , det blir nog bra. 
.
Annars äre bra. Ska börja med lite nya övningar för knät imorn på träningen, inte så stor skillnad men en liten stegring iaf. Har nu gått 12 veckor sen operation så är nog dags för lite löpning snart hoppas jag.
.
Har vart en del med tjejerna i klassen på sista tiden. Måste säga att det är en väldigt bra klass jag har hamnat i, jag trivs!
.
Blir inte så mycket mer än så nu. Ska nog kolla lite mer på matten och sen ska jag och Pontus äta glass och varma hallon!! Muums! 
Hoppas ni har haft en bra helg allihopa! Juste, solsidan ikv också, den får man inte glömma! Puss och kram! <3
.
Saga, jag och Elin hemma hos Sofia i lördags! 
.
Lite mys på Café Göteborg efter duggan!
.
Krossad kladdkaka med glass och grädde! Riktigt gott!
.
Riktigt god middag med Pontus! Fläskfilé, potatisgratäng, bea och sallad med fetaost i! (Gott men saknar papaps grillning litegrann sådär bara..)
 
En tisdagskväll hemma hos Sofia med middag, fika och prat!
.
.
Har även fått en fin liten julkalender uppskickad av farmor! Nu vet man att julen är nära.
Börjar sakna alla där hemma lite grann sådär. Har inte vart hemma sen innan skolan började, sjukt. Men snart får jag träffa er alla igen!
<3

.
 

 

RSS 2.0