Beskedet..!

Ja nu har jag fått beskedet från läkaren i Stockholm.. men jag blev ju inte så mycket klokare av det. Han kunde tydligen inte se på magnetröntgenbilderna om korsbandet var av eller inte... så vad händer nu? Jaa just nu har jag ingen aning...han sa att jag kunde träna på ändå, men samtidigt har han ju inte känt på knät ens. Jag fick en ny tid i mars, men ska jag vänta tills det blir mars? nee skulle inte tro det! Kan jag köra på som vanligt? Kan jag köra på om jag skaffar ett bättre skydd? Kan jag inte köra alls?aa jag vet inte.. jag lovar att skriva när jag vet mer!

och väntan..

Har fortfarande inte hört nånting... kan dom ringa och berätta nu???

och väntan..

Har fortfarande inte hört nånting... kan dom ringa och berätta nu???

I väntan på besked

Då var man uppe i fina Umeå igen efter en mysig helg i fina Stockholm! Är på Nolia nu och har kört lite av det jag kan. Gjort knäövningar och situps och sånt. Väntar bara på att de ska ringa och ge beskedet...


mys med min fina

Har haft en jättebra dag med världens finaste och roligaste syster!! Sa förut att jag nog inte skulla hitta något men.. det gjorde jag!! Ganska mycket faktiskt! Kanske kommer någon lite bild senare.. är inte värsta modebloggaren direkt.. Ne men det gick sjukt fort när vi var där. Vi hann inte ens gå förbi alla butiker vi tänkt gå till. Hahhha och varje gång är det någonting som jag och felicia får skrattattack åt. Vi var i provhytten på Gina och dom skulle stänga om två minuter. Felicia hade precis fått på sig ett par jeans som satt jättetight vid vaden och foten så hon fick inte av sig dem!!! Hahah jag dog typ! Hon satt på golvet och asgarva och jag försökte dra av dem men det gick inte.. "Är ni klara snart tjejer" hahahahha!! Jaa vi kom ju ut tillslut men det tog ett litet tag!
.
Fick grillat till middag idag ocskå!! Så himla gott!! Sen blev det bara myskväll med HELA familjen!! Inte så ofta det händer så det var riktigt skönt!
.
Flyger tillbaka till Umeå imorn vid tolv så hinner tyvärr inte se Beles match men kör hårt tjejer!!!
.
Har förresten fått ganska så god mat när jag har varit hemma!
.
.
.
.
.
.
.
En av tröjorna jag köpte idag och halsbandet jag fick av Felicia!
.
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll allihopa!! Puss! <3

Shopping i Stockholms stad!

Vekade som att brudarna där uppe hade haft det kul igår iaf!! Pratade lite med Jennifer i telefon och det lät som att et haft en bra kväll! Nu har jag äntligen fått upp min syrra ur sängen så nu drar vi mot Stockholms stad och shoppingen!! Lär säkert inte hitta nått bara för att jag är så himla shoppingsugen.. brukar bli så..men nått ska jag väl hitta iaf får vi hoppas!
.
Ha en bra dag allihopa! Puss på er! <3

Korsbandet igen? Svaret kommer på måndag

Ja nu är det bara att vänta tills på måndag då jag får svaren på magnetröntgen. Var dock hos en sjukgymnast precis innan som kände lite på mitt knät. Hon sa att det med stor sannolikhet är någonting med korsbandet. Det glappade mer i det knät men det var ändå någonting som tog emot. Kan vara så att delar av korsbandet är av.. och vad händer då? Jaa det vet jag inte än. Det beror på hur pass mycket som är trasigt. Skulle det bara vara lite kan man tydligen köra ändå om jag bara skaffar ett bättre skydd.. men aa jag vet ju som sagt fortfarande inte exakt vad det e. Borde ställa in mig på det värsta men jag kan inte.. jag kan inte se ett till år framför mig med rehabb och känslan av att innebandyn är så långt borta...
.
Jag fick iaf några övningar som jag ska göra så länge för att hålla igång musklerna omkring knät. Fick exakt samma övnigar förra gågnen då korsbandet var av. Det är bara det att dom känns så lätta nu. Man ska spänna och lyfta benet och det gör jag ju hur lätt som helst. Eftersom att jag har korsbandsskan som projektarbete så har jag fört loggbok från dagen då jag gjorde illa mig och frammåt. Precis efter att jag dragit korsbandet skrev jag att jag fått de här övningarna och att jag inte kunde utföra dem fullt ut i början. Jag kunde inte stå på ett ben och inte spänna upp det ordentligt. Det har jag ju inga problem med nu, kan till och med hoppa på ett ben(borde kanske inte göra det men var tvungen att testa bara). Så jag fattar inte vad det e för fel på mitt knä just nu.. det känns ju bra men ändå inte...kan vara musklerna som gör att det känns stabilt, kan vara korsbandet... aja man ska väl inte fundera så mycket nu när man inte vet någonting, får vänta tills på måndag och se då!
.
Nu blir det grillat till middag!! Jag ska äta sååå mycket!!! Puss! <3

Hem för magnetröntgen

okej nu har det hänt lite saker här. Pappa ringde Artro(där jag opererade mig) igår och fick en magnetröntgentid idag! Flög då hem till Sthlm igår och nu ska jag snart åka in till stan för att se vad det e för fel på knät! Halv två ska jag in på mr sen vet jag ine exakt hur lång tid efter man får reda på resultatet men jag hör av mig om det så fort jag kan! Känns tråkigt att jag inte kan hänga med tjejerna i Umeå idag men.. känns ändå viktigt att få reda på vad som hänt!
.
Farmor och Reinhold hämtade mig på flygplatsen igår och sen följde jag med hem till dem en stund och fika och pratade lite! Känns som att jag itne träffat dem på hur länge som helst så det var mysigt! Blev sen en liten pratstund med syrran, har inte hört av henne på ett tag heller då hon bla har varit utomlands!!! Fick även lite försenade presenter av henne; jätefint halsband, fina örhängen och en mascara, tack syrran!!!
.
.
Ne nu ska jag gå till bussen! Hoppas på det bästa nu! Vi hörs! <3

RIG-uttagningarna börjar igen!

Helt sjukt vad tiden går fort! Idag började RIG-uttagningarna för 96-orna! :O Helt sjukt! Såg lite av deras internmatcher idag och aa.. det ser ut som att vi kan få in några riktigt bra lirare! Tjejrnas vecka nu och killarna kommer nästa vecka!
.
Nu har även herrarnas och damernas trupp till finnkampen släpts och Moa Tschöp från Djurgården är med i damtruppen!! Så jävla kul för henne!!!
.
Knät säger jag inte så mkt om, stort.. svullet..skit..kul..försöker fortfarande få tag på en magnetröntgentid, ska ringa lite imorn och kolla. Tore hjälper mig också så förhoppningsvis får jag kolla det snart!
.
Men ha en riktigt trevlig tisdagskväll nu allihopa!! :) puuss <3

Fina vänner man har!

I fredags tog Conne och Anna med mig till Café Göteborg och idag kom Emelie och Niklas över med kakor och saft! Vad skulle man göra utan er! <3
.
Det blev middag på Café Göteborg i fredags som är ett sjukt mysigt och fint café/restaurang. Man får alltid något extra till och så brukar man få lite giléhallon efter ett tag. Man sitter alltid kvar lite extra och pratar elller spelar nått spel som finns där bara för att det är så mysigt!
.
Gick förbi stan påväg dit och där hade dem byggt en snöborg och isstatyer!! Typiskt Umeå!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
<3

knät..det jag vet just nu..

var hos sjukgymnasten idag för att kolla knät. Han kunde inte säga så mycket eftersom att det var så svullet. Han var dock inte så positiv tyvärr... att knät fortfarande var så pass svullet som det var efter att det hade gått tre dagar tyckte han inte var så bra..kan vara korsbandet.. kan vara nått annat... ingen vet just nu. Ska iaf cykla två ggr om dan i 40 min  och göra tåhävningar för att få ner svullnaden sen ska jag tillbaka till sjukgymnasten på torsdag. Ska även försöka få en magnetröntgentid så att man kan kolla exakt vad det e!
.
.
man ser inte så stor skillnad på bilden men a. det e svullet iaf..
.
jaa det e det jag vet just nu.. hatar att inte veta.. hatar att vänta.. när kommer jag tillbaka?

det som inte fick hända...

Jag som precis hade börjat känna mig som en "normal" människa igen.. jag som kunde springa som alla andra, hoppa som alla andra, till och med hjula kunde jag göra! Allt det där som jag under 8 månader har längtat efter! Jag som precis hade börjat känna att snart är jag tillbaka, jag som hade börjat lyssna noggrannare på taktiken eftersom att jag snart skulle få ta del av den också. Jag som hade fått börja springa cooper och vara med på styrketesterna. Jag som äntligen hade börjat få fram lite resultat av min långa, hårda, tuffa och tråkiga rehabb...så hände det som absolut inte fick hända just nu...
.
Det var igår morse på träningen, jag skulle lägga en straff, sista straffen.. småjoggar fram lite, fintar höger och ska vända åt vänster.. då känner jag hur hela knät vrider sig innåt och där ligger jag på marken.. igen...
.
"helvetes jävla fittknä!" ursäkta men så skrek jag... det var inte samma känsla som förra gången.. då skrek jag helt okontrollerat.. nu skrek jag för att jag vart så less och rädd...förra gången gjorde det ont, den här gången kände jag bara hur jag vred det och att det hände nånting i knät.. men vad vet jag inte.. det svullnade upp mot kvällen och nu ser ni en haltande Caroline igen.. kan inte sträcka ut och böja det helt...åååhh..jag orkar inte känna mig så himla handikappad igen...
.
Tillbaka på ruta ett? Det hoppas jag verkligen inte!!!! Asså då dör jag seiöst.. men jag vet som sagt ingenting än.. ska till en sjukgymnast på måndag så vi får se vad han säger då. Ledband, minisk.. nånting är det nog i alla fall.. men vet som sagt ingenting än mer än att det känns helt jävla förjävligt..
.
Det enda man kan göra nu är att hoppas på det bästa, hoppas man har turen med sig den här gången!

Killarnas U19-trupp till Finnkampen klar!

Tjoohoooo!
.
Vad har man gjort idag då? Skola (matte,fysik,sam) slutade kl:12, gick och sköt på Nolia, pluggade lite matte med Pontus och Johan på Nolia... aah vi har så mycket matte just nu.. om det går bra? jaa det går väl helt okej måste jag säga!
.
Nu har även killarnas U19-trupp släppts till Finnakmpen! Två rigare med, Pontus och Albin!! Gartttiiis!!
.

Truppen till Finnkampen:

Målvakter
Magnus Dahlström, Malmö FBC
Måns Parsjö-Tegnér, IBF Falun Ungdom

Utespelare
Erik Andersson, Järfälla IBK
Mattias Bremer, FC Helsingborg
Pontus Eriksson, RIG Umeå IBF
Daniel Hernandez, Balrog B/S IK
Kasper Hydén, FC Kalmarsund
Magnus Jansson, IBK Alba
Oliver Johansson, FC Helsingborg
Jesper Karlsson, Hagfors IBS
Emil Kihlblom, Hide-a-lite Mullsjö AIS
Jesper Larsson, Järfälla IBK
Tobias Lindström, Salems IF
Sebastian Nielsen, Älvsjö AIK
Sebastian Palmqvist, Hide-a-lite Mullsjö AIS
Joachim Rosengren, FC Helsingborg
Albin Sjögren, RIG Umeå IBF
Anton Waldenvik, Hagunda IF
Martin Willsund, FC Kalmarsund

.

Weey innebandyträning imorn 8.00!! Sen styrka!!

.

Vet int eom jag har sagt det men ananrs säger jag det igen, vi möter Alba hemma på lördag 17.00 på Gammlia! Killarna har match på söndag kl.13.00 mot Jemtland på Gammlia!

.

puss på eer! <3


Träningsnarkoman...

Träningsnarkoman? Neej verkligen inte...
.
Körde styrka för knät i morse, jobbigt men gick bra! Hade sen två lektioner i skolan sen träning igen. Känns som att vi har sjukt få lektioner i skolan nu, har bara fyra olika ämnen just nu. Matte(som vi dock har varje dag), fysik, religion(weeeeey) och sam! Sen projektarbete också men det får man göra hemma.. precis måste ta tag i det snart!!
.
Ne men träningen då. Berättade nog aldrig om träningarna förra veckan. Var med på hela och var med i spelet också!! Då gick jag dock inte in i några närkamper. Idag spelade vi tre mot tre på liten plan i slutet av träningen och jag var me och de fick gå in i mig :D Jag gick in i närkamper! Okej det blir inte exakt samam sak som på stor plan men man måste ju börja någonstan! Känndes sjukt bra iaf, inte rädd inte ont bara kul! Var dock lite vilsen i början men sen gick det ändå bra :) Vi slutade träningen mycket tidigare än vad vi brukar idag men jag ville ju köra meer!! Killarna hade precis börjat sin intervaller då vi slutade.. och det första jag tänker "ååh jag vill också springa".. funderade seriöst på att vara med men hade inte löparskorna på Nolia -.- Blev istället lite plankan som Anna och Natalie också var med på och brutalbänk och armhävningar. Var egentligen trött men var så träningssugen så det e sjukt! Stannade kvar lite till och sköt några skott tills småkillarna kom och skulle ha träning. Tore, vår tränare, ringde mig nyss och undrade hur det kändes på träningen och jag sa att det kändes bra och var hur kul som helst! Sen sa han att jag skulle vila helt imorn! "Får jag inte ens skjuta lite?".. "jo okej det får du"..
.
Älskar att träna? Ja jag gör väl det! "Tänk på att vila också".. jo jag vet har hört det några gånger men det är inte så lätt.. ne men ärligt jag täknker faktiskt på det också! Det är viktigt det me!
.
Såå blir en träningsfri dag imorn. Slutar omkring 12!! Skönt!! Får se om det blir lite skott då eller vad jag hittar på för kul!
.
Annaaa Selaaander fyller 19 idaaag!! Congratzzzzzz!!

Vinst i DM igen!

Blev vinns mot Umeå City med 6-4!! Härligt tjejer! och i nya matchtröjorna också!! Så nu är vi i semifinal mot Dalen! Vet inte när den spelas men lär vara ganska snart!
.
Det blev Captains Choise för mig i morse! Det är när man cyklar på mer och mer belastning för varje minut i tre min, sen kör man några styrkegrejer med skivstången direkt efter med knappt nån vila emellan. Sen cykel igen och så gör man så tre gånger. Sedan avslutar man med situps och plankan! Sjuukt jobbig ska jag säga! Var typ helt snurrig efteråt, känns som att man ska spy upp frukosten.. men sjukt bra träning!
.
Blir knästyrka för mig imorn istället plus innebandyträning på kvällen weeey!!!!
.
Ne nu sover vi! Godnatt! <3

Nystädat, nybäddat, nyduschad!

Lägenheten har aldrig varit fräschare! Har städat och torkat överallt nu och till och med skurat golvet!! Så nu ska mitt nyduschade jag gå och sova i min nystädade lägenhet i min nybäddade säng med mina nytvättade lakan!!
.
Styrka 8.00 imorn!! Tagga!! Fast känner att jag börjar bli sjuk.. inte bra... ska försöka hålla mig frisk!!
.
DM-match imorn kl: 20.00 mot Umeå City!!
.
Puss godnatt! <3

U19-landslagstruppen till Finnkampen uttagen!


Nu har de tagit ut truppen till Finnkampen som spelas den 4:e februari!! Åååååhhhh vad kul för alla som kommit med. Och hela sex rigare!! Starkt jobbat tjejer! Debut för vår målis Amanda Hill och Emelie Melkersson Jansson!! Ni förstår inte hut mycket jag hade velat  vara med!! Asså det här är bland det roligaste man kan göra jag lovar! Så ta vara på chansen nu brudar, det kommer bli sjukt kul!!

.

Och jag... ja jag fortsätter jobba på med knät och innebandyn... bara fyra månader till VM.. det är inte helt kört iaf.. man ska aldrig ge upp!!

.

Truppen till Finnkampen

Målvakter
Amanda Hill, RIG Umeå IBF
Beverly Smedenäs, Malmö FBC

Utespelare
Therese Andersson, Djurgårdens IF IBF
Adina Augustsson, Hagfors IF
Stephanie Boberg, FBC Engelholm
Amanda Johansson Delgado, FBC Uppsala
Jessika Eriksson, KAIS Mora IF
Cornelia Fjellstedt, RIG Umeå IBF
Tilda Flodell, Rönnby IBK
Elin Gabrielsson, FBC Uppsala
Caroline Hadelund, Jönköpings IK
Natalie Jakobsson, RIG Umeå IBF
Emelie Jansson, RIG Umeå IBF
Amanda Mellberg, Täby IS IBK
Dragana Mrksic, KAIS Mora IF
Karin Nygren, RIG Umeå IBF
Frida Rydfjäll, IKSU
Matilda Sjödin, RIG Umeå IBF
Evelina Sparf, FBC Uppsala
Caroline Sundbye, KAIS Mora IF
Felicia Tiri, Olofströms IBK
Amanda Öhman, IBK Dalen


Snö i Umeå ja!

För er där hemma som undrar om vi har mycket snö i Umeå.. ja det har vi!
.
.
Ska snart dra iväg och se Dalen-Storvreta i SSL med Conne och Anna!!
.
tjohooooooo

#födelsedag #match #bussresa #nytt #matchställ #woop

Dåå har man precis kommit hem efter ännu en bortamatch och den här gången i Gävle! Blev tyvärr förlust med 4-2 mot serieledarna(vi e tvåa). Vi har väldigt många lägen som tyvärr inte satt, både stolpar och ribbor men men dom var bra dom också.
.
Inte oftsa man vaknar upp hemma hos Empan som 19åring! Första gången jag var hos henne, riktigt fint vare!! Väldigt stor och fräsh lägenhet!! Jaa annars har dagen mest bestått av en lång bussresa men ett stopp på donken! Men har ju haft det så bra med mina tjejer iaf!!
.
Tack så mycket för alla gratulationer och kort!! Blir dock inte firad på rikitgt förrän jag kommer hem til sthlm nästa gång vilket just nu ser ut att vara under sportlovet vecka 10. Fick ändå två presenter av mamma och pappa över telefon. Fick pengar till körlektioner!!!!!! Så¨nu jävlar ska jag ta det där körkortet snart!!! Sen fick jag att jag ska få tatuera mig!!! Vet vad jag vill ha! Detr är inget stort, långt och jättesynligt utan litet fint och diskret!!
.
Juste våra nya matchkläder har äntligen kommit!! Såhär efter halva året men bättre sent än aldrig! Dock har bara vårt blåa ställ kommit så vi kunde inte använda dem på matchen då Gävle är blåa. Snart ska nog det gula stället komma också!
.
.
.
Ne nu ska jag soooooovaaaaaaaaaa!! Godnatt allihopa!! Idag(15:e) fyller Nils i vår klass 20!!!!!! Grattiis, Grattiss, Grattiis!!!
.
Godnatt sov gott! <3

19 år i Gävle!

Tjohooo veckan e nästan slut och imorn drar vi RIG-tjejer till Gävle då vi har match mot just Gävle på lördag kl:14!! Åker väl vid fem sen blir det hotell. Fast jag ska sova hos Emelie som bor nära där!! :) Fyller 19 på lördag också så då får man vakan upp som 19-åring i Mempans hus, inte helt fel!
.

Z-Athletica

herre vad man käner sig svagare om man inte sover ordentlgt... men är väl så första veckan i skolan efter ett långt lov, man somnar ju inte riktigt på kvällarna än.. men det kommer väl till nästa vekca lr nått!
.
Har använt några av mina Z-Athletica-kläder som jag fick under lovet, nice!! Fick shorts, strumpor, jacka, pannband, vantar som man kan använda iPhone med, overaller och lite annat. Dom sponsrar även landslagen så fick lite sådana kläder att testa för att se hur storlekarna är och så för att sedan maila tillbaka till dem vad jag tycker. Man märker faktiskt att det lyssnar, det har förbättrat många saker!!
.
.
.
.
.
.
Med "fingrarna" som är i tummvantarna kan man skriva sms på iPhone! Ganka skönt.. iaf om man bor i Umeå!
.
.
.
<3

Coooozzyyyy

sitter och myser i min Zipperall men nu ska jag krypa ner i min säng och sova! Ni kan få se lite Athleticakläder imorn.. hihih!! Styrka imorn 10.40!!
.
TLOP!!! Tagga ladda orka peppa! Imorn blir det speeel också tror jagg weey!!
.
Godantt alla!
.
.
.
.
<3

Lillebror äger dansgolvet på Birka Paradise!

Dåååsååå.. dags att skavlra lite om kryssningen jag var på för er som inte redan har hört. Farfars Birgitta fyller år så vi åkte ett gäng från vår släkt och släkt på hennes sida för att fira henne på Birka Paradise!! Vi fick trerätters med god mat och sedan hade vi det lite mysigt med prat och dans!
.
Lite senare gick vi iväg några stycken till det riktigt dansgolvet(18-årsgräns) och vi drog me oss Leo så klart!! Och som han dansade!! Asså Leo du e så jävla grym på att dansa!! Jag skojar inte, både killar och tjejer kom fram till honom och ville dansa/utmana honom och han ägde! Visste att han gick på dans och att han har kollat mycket på youtube men att han var sådär kaxig och bra visste jag inte!! Lilla lillebror! Man märker att han har sett "Step up" -filmen tex där de utmanar varandra! Asså det går inte att återberätta man måste ha varit där det var så jävla kul att se! De lyfte upp honom och det stod flera och filmade och man hörde "He's twelve years old!" och "Fan va grym han e"!
.
Lillebror du e kung! Här är en liten video pappa satt ihop! Man ser dock aldrig hans coola danssteg och rörelser men ni får ju en liten uppfattning iaf!
.
.
<3
Some other pictures from the trippppp!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
<3

Vidare i DM!

Toooo begin with.. vi vann mot IKSU Ungdom i DM idag!!! 6-5, blir alltid uddamål mot Iksu.. men bra jobbat tjejeeer!!
.

Back in winterland

Då var man tillbaka i det fina kalla Umeå efter ett skönt och bra lov! Har redan hunnit varit en stund hos Emelie som idag, 9:e, fyller 19 år!!!!!!!!!!!! Och så har jag ring Reinhold som också fyller år idag, grattiiis på eer!!
.
Hehhe tiden försvann lite som vanligt så måste nog sova nu men jag har ltie saker och berätta om bland anant
Z-Athletica och kryssningen vi var på med familjen och en del av släkten där Leo var kung!
.
Match imorn mot Iksu Ungdom i DM! Taggaaa!! Ska inte spela nej. Men taggar ändå!!
.
Godnatt på er! <3
.
.
Back in my appartment! <3

Confused...

Heej!
.
Nu tror ni att jag ska komma med ett svar på hur det gick idag på Artrol. Ja det har jag väl men vet inte om man blir så mycket klokare av det. Fattar ingenting alla säger olika. Gick egentligen bättre på det här testet jämfört med det jag gjorde i Umeå men då sa dom att jag var lika stark i benen medans hon nu sa att jag hade 8% kvar. Det är någonting med det där testet som inte stämmer just nu. Menar inte att det är fel på själva testet men resultaten blir konstiga. hahah är ingen idé jag försöker förklara för ni kommer ändå inte förståå, jag förstår knappt själv. Lr okej det är det här som är det konstiga iaf. Första testet gjorde jag för två månader sen, då hade jag 74% på framsidan(jämfört med det andra benet, man ska upp till minst 90), för tre veckor sedan hade jag också 74% och nu hade jag 83%. För det första så kan jag inte ligga på samma styrka efter sex veckors träning, och för det andra kan jag inte ha ökat styrkan med 10% på tre veckor... sen hade jag 96% på framsidan i ett av testen(man gör tre olika)det går likosm inte ihop. Men men det löser sig säkert! Jag kör på som vanlig och ska försöka vänja mig in i spelet mer och mer, hur som helst är det sista steget i rehabben nu så det är inte så långt kvar!
.
Ne nu ska jag äta goood maat!!
.
<3

Test...

Heej allaaa!!
.
Jaa vad har jag gjor nu då? Tränat, gymmat sprungit tränat med Djurgården och idag var jag med på Beles träning också :D Det var jättekul faktiskt, var med på tvåmålet också och det kändes bra!! :D Nej jag gick inte in i några närkamper lr så men ändå!
.
Har även varit med mina fina tjejer och mina fina syskon! Film med brudsen och bio och stan igår med Leo och Felicia! Blev Tintin och den var braa!!
.
Styrkemätning imorn igen för knät på Artro!  Vi får se vad dom säger men eftersom att det ändå gick bra på förra testet i Umeå som jag inte ens skulle göra egentligen så borde det gå bra, jag hoppas det iaf! Men måste sova nu så jag inte är allt för trött imorn!
.
Godnatt allihopa, sov så gott! puss <3

Gott nytt år!

Min bästa kompis Jenniiiiiifer Blidholm blev äntligen 18 igååååååååååååååååår!!!!!!!!!!!!!!!!! Grattis älskling!!! Tack för en fin kväll!!
.
Vi hade tjejmiddag hos Jennifer och hon och hennes föräldrar hade fixar trerätters med jättegod mat!! Vi alla tjejer hade samlat ihop till ett par Jeffrey Campbellskor till henne och hon blev jätteglad!
.
.
Man kan börja det nya året på olika sätt men jag hoppas att alla tänker och försöker göra året till något bra!
.
Gott nytt år på er allihopa!! Ha det riktigt kul, roligt och bara bäst! pussar! <3
.
.
.
<3

RSS 2.0