Mys med trevligt folk!!

Tjooo!!!
Träna, träna, träna.. känns som det e det enda jag gör typ.. ne inte riktigt men mycket blir det! Var iaf ledig dag igår och guuuud va skönt det var! Vi var på stranden några stycken från klassen typ hela eftermiddagen och sola, bada, åt glass och spelade volleyboll!! Hur skönt som helst. Sen gick vi ut och åt på kvällen på Olearys, så jävla gott vare! Kött, pommes, bea och majskolvar som jag typ har tjatat hela veckan på att vi måste äta! Ne men det var riktigt trevligt faktiskt!
.
Nu har jag precis varit hos Emelie som kom upp igår!! Vi har sett film och ätit glass, myyys!!! :)
.
Imorn börjar första gemensamma träningen med IKSU!!! Får se hur mycket jag ska vara med och vad jag kan göra. Det är tester med cooper och beep men vet inte om jag kan vara med på nått eller hur det blir. Får se imorn helt enkelt!
.
BTW så var jag en snäll flickvän här om dan och städade Pontus lägenhet när han inte var hemma!! Efter som jag typ bor här nu och stöka ner kände jag att jag kunde göra det! :)
.
.
.
.
Ska sova nu, jobb imorn och sen träniiiiiiing!!! Pratade nyss med Felicia i telefon.. ååh saknar dom redan :'( världens bästa!! Men godantt och sov så gott!!
Puss <333333

Stuga och vattenskidor!

Halloj!!
Var ute i Pontus stuga igår och åkte lite båt och vattenskidor. Elelr det var Pontus som stod för vattenskidorna och jag satt i båten! Sen blev det grilllat på kvällen och jordgubbstårta, mysigt! Skönt med träningsledig dag, den enda på hela veckan.
.
Idag då? Ja det regnar typ här i Umeå så har inte gjort så mycket vettigt än.. men ska iväg och träna snart, styrka och löpning! Blir nog dock cykel idag.. har börjat få ont i mitt vänsterknä när jag springer. Antagligen för att jag har överbelastat det knät då mitt högerknä inte varit helt 100... hatar skador men cykla går ju bra det me(y)!
.
.
.
.
Vi hitta lite fina kläder på kvällen...xD
.
.
.
.
Juste, jag har klippt mig..thihi

Korsbandet igen?

Halloj!! Jag börjar bli lite bättre på risk nu iaf. Blev en riskkväll hos Tobbe igår, riktgit trevliiigt. Idag har jag och Pontus börjat måla ute i stugan, kommer bli super(y)

Mitt knä? Jodå.. eller nja det är väl inte så bra egentligen. Har gjort ännu en magnetröntgen och låtit specialistläkare här uppe i Umeå kolla på bilderna och tyvärr så är mitt korsband inte helt. Några trådar kan vara kvar men thats it. Vad har jag nu gjort? Jag har inte gjort nånting nu, det var i Januari det hände. Straffen jag berättade om förut på träningen, då jag vred mitt knä, det var då det gick sönder igen. Jag gjorde en magnetröntgen redan då men då sa de att de inte kunde se om det var av eller inte så jag skulle fortsätta köra och se hur det kändes. Jag skaffade ett donjoyskydd(knäskydd) och tränade och spelade tillslut matcher igen. Jag spelade VM. Kan man spela utan korsband? Ja det kan man. Har man ett starkt och bra skydd samt att man tränat upp musklerna runtomkring så går det men det är såklart olika för alla hur bra det går. För mig är det så att jag har kunnat spela en match utan problem men ska jag spela en match till dagen efter eller träna innebandy två dagar i rad det är då mit knä vrids innåt helt utan förvarning.
.
Så ja det går att spela till en viss nivå. Men vill man hålla på med en sport där man vet att man inte kan ge 100%, där man måste tvingas kliva av under vissa träningar och där man hela tiden påminns om att man inte kommer kunna spela som förut. Operation eller inte? Vill man genomgå ett års tung rehabb.. igen. Ingenting är väl bestämt än men jag känner bara att jag vill kunna ge allt!
Som det ser ut just nu ska jag träffa en läkare v.31 och då får jag mer information om vad som händer. Operation? När? Var? Hur?
Vad gör jag nu då? Jo just nu tränar jag som vanligt med löpning 4-5 ggr i veckan och styrka 3 ggr i veckan. Vi har individuell träning nu under sommaren och drar igon med gemensamam träningar 31 Juli. Får se då om jag ska vara med och spela eller inte.
.
Meeeeeeeeeeen livet gå inte under för det här. Visst det suger och jag har gråtit över det här men.. det finns de som har det värre. Jag klarar det här, det vet jag! Nu njuter vi av sommaren så får vi se vad som händer sen! Och ett snabbt grattis till Jennifer Cliffoord och Max Wahlgren som fyller år idag!! :)
Puss och kraaaaam <3

Sol och bad!

Tjooo!! Hänt idag?
Själv har man jobbat hos Pontus farfar med att gräva hål till plintar som ska ner då det ska byggas staket!! Japp! Jobbigt men rätt skönt att stå ute i solen hela dagen! Har även varit  och gymmat, lätt vecka idag så passet tog bara en och en halv timme! Vi har upplagt så man kör en vecka lite lättare, nästa lite tyngre och sista tyngst. Sen börjar det om. Sen har vi öven varit förbi Pontus mamma Sua och myst lite!
Hoppas ni mår bra! Kommer med lite bilder från pool och mys hemma! Btw minn blogg gillar inte mig just nu så ni får leva med att bilderna kan vara en aning.. stora.
Fem månader med Pontus! <3
.
.
Soool och pool hemma!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
<3

Sommaren i bilder!

Tjohoo back on track!! No bortförklaringar nu kör vi på med den här blogge som aldrig förr.. vad säger ni?
Är tillbaka i Umeå nu eígen efter att man har blivit omhändertagen hemma i Skälby! Grillat, sool, pool, family och friends kan man väl sammanfatta det!  Ne men jag har haft det jättebra hemma. Pontus var med mig sista två veckorna också!! Fick dock träffa tjejerna lite för lite :/ Blir så när alla itne är hemma samtidigt.. tråkigt..
Jaa vad hädner i Umeå då? Ja förutom träningen som tar över ens liv(försäsong yeeeey) så var vi bland annat ute i Tobbes stuga igår jag, Pontus, Jarre, Carl, Nils, Tobbe och Joohaan. Riktigt trevligt! Vi grillade, spelade kubb, basta/fiska bada och spelade risk! Jag och Pontus jobbar även lite ute i deras stuga med att måla om och lite sånt. Ska dit imorn igen och worka lite!!
Ska inte säga så mycket mer nu än att uppdatering kommer ske oftare (trust me this time) och att aa.. bara lev livet! Här kommer lite bilder från sommaren hittils!
Midsommar :)

Vi var ute på Ingarö på midsommar med alla småkusiner och sysslignar. Riktigt mysigt var det! Som en midsommar ska vara. Mys med familj och släkt och ek och bus med alla dom små! :)
Jag och Pontus var på Bio på Sergel! :)
En del träning har det blivigt, både löp och gym! :)

Ibland är man taggad på träning..

Och ibland lite mindre taggad..Sen blev det bio igen med Matilda och Henke! Ice Age 3D! Lite ensamna i sallongen..


Pannkakstårta hos mormor!Middag hemma hos Jennifer! :)

Vi tog en trip till Utö! :)Cyklade till ålö för att äta skagenmacka! Råkade bara bli 2,2 mil fram och tillbaka..

Har lite bilder kvar men tar dem imorn för nu ska jag sooova och jobba imorn!
Puss och godnatt på er!
<3

RSS 2.0