Longboard... Vill lära mig!

Studentbilder kommer senare! Just nu sitter jag i bilen påväg ut till Ingarö för att fira midsommar med släkt, familj och min älskling! Ha en bra midsommar allihopa!!

Försökte lära mig åka longboard igår! Åh jag vill lära mig! Leo e grym på det så han hjälpte mig och Pontus lite igår!


Balen!

 Seeeen har vi även haft bal. Hemma i Stockholm har man bal redan i 9:an sen har man ingen på gymnasiet men här i Umeå är det tvärt om. Så det här blev min andra bal trots att den här var mer "seriös" och större än den i 9:an.

Ja då förstår ni säkert att jag som alla andra har planerat inför den här baldagen hur länge som helst!! Att jag i god tid fixat klänning, skor, smycken, väska, bestämt håruppsättning, fixat en gammal bil att åka dit i och allt! Meeeen det var ju inte riktigt så..nån månad innan hade jag ingen klänning, dagen innan hade jag inga skor och ingen bil att åka dit i, samma dag hade jag inga smycken, inte bestämt hur jag ska ha håret och ingen väska! Man kan ju undra om jag ens gick på balen.. men det gjorde jag! Allt löste sig och balen blev precis som den bal många andra sett fram emot och planerat inför så länge om inte bättre! Dock hade jag knappt gått på balen om jag inte fått så mycket hjälp av Pontus mamma Sua!! Hon har hjälpt mig med så mycket, fixat klänning, smink, hår, väska, skor ja allt!! Tack så jättemycket!!! Köpte en blomma till henne som tack!!:) Sen ringde jag pappa dagen innan och hade panik över att vi inte hade någon bil att åka dit i. Han ringde upp mig fem minuter senare; fixat!! Hahha, då har han fixat en rosa cab till oss!! Hur gjorde du det? Äh jahg sökte på raggare i Umeå och fick fram "Big Papa" som brukade köra till balen. Nån hade fått återbud så vi hade väldigt tur!! Så om ni ska på balen nästa år kan ni söka på dem och boka I TID!! :)

Här kommer lite bilder, fler hittar ni på fb! :)

<3


Jag älskar dig!

Som de flesta redan vet så tog det slut mellan mig och Daniel förra året. Vi hade en jättefin tid tillsammans men sen höll det inte längre. Jag har valt att inte skriva någonting om det för jag ville inte göra värsta grejen av det, men nu är det som det är och nu vet ni.

Jag gick vidare och kom på att jag hade ju faktiskt en väldigt fin kille som gick i min klass. Och ju mer jag lärde känna honom ju finare belv han för mig. Idag har vi varit tillsammans i ungefär fyra och en halv månad och jag mår så jävla bra när jag är med han!


Lite saker vi har gjort hittils: :) (Jag är lite bättre på att ta bilder än vad Pontus är vilket ni kommer märka;))


Han kom till mig en dag vid nio på kvällen och fråga om vi skulle dra till Café Göteborg så vi åkte dit och åt krossad kladdkaka med glass! :)

En annan dag blev det Wayne´s Coffee! :)

Mys hos Pontus! :)

Sedan blev det Påsk och vi båda överraskade varandra med godis. Det blev en hel del!Vi åkte hem till mig i Stockholm och Ozzy fick en ny bästa vän! ;)Vi åkte in till stan och kollade på kläder! :)

I väntan på att Pontus provar kläder..hehhe..Vi tog bilen till Statoil och köpte Cola!

Pontus fick fira sin födelsedag hos mig och han fick tårta på sängen pluss ett fint armband. En silverkedja med bricka på! :)

På kvällen åt vi på Mongolian i stan! :)

Två ganska trötta människor påväg tillbaka till Umeå! :)

I Umeå skulle vi cykla och kolla på IKSU-Djurgården i Semi. Hade precis varir och kolla på SDF-SM och var jättehungriga så det blev en Pizza på vägen! :)Standard frukost! Raskermackor med marmelad! C<3P!Vi upptäckte en ny väldigt god pizza som vi inte ätit förut; Ubåtpizza! :)Ubåtpizza igen!!

En kväll gjorde vi våfflor till middag! :)

Och han e så duktig som diskar! ;)Vi gick på balen tillsammans! :)Och vi tog STUDENTEN tillsammans!!Lite av vår resa hittills men den kommer bli längre än så! Älskar dig stört mycket Pontus Eriksson!! <3


Vad gör jag efter gymnasiet?

För de flesta är det jag tänker skirva just nu ingen större nyhet men nu får ni höra det från mig! Det har gått rykten i både tidningar och personer emellan om hur jag ska göra. Vissa har trott att jag ska stanna i Sthlm, vissa har sktrivit att jag troligtvis går till Dalen har skrivit att jag går till IKSU. Men nu är det iaf helt klart! Det har varit väldigt svårt, väldigt svåra besut men nu är de tagna och nu tänker jag gå in i dem till 100%!!

BOENDE:

Stad:
Jag har bestämt mig för att stanna kvar i Umeå! Umeå är en jättefin stad och framörallt har den väldigt bra träningsmöjligheter och det är väldigt nära till allt. Jag kan säga att jag hatade att cykla innan jag flyttade till Umeå. Nu cyklar jag överrallt. Det finns knappt någtra backar (iaf omkring stan) så det är lätt att ta sig överallt. Många i Sthlm tycker säkert att Umeå är en jätteliten stad. Om man jämför med Stockholm ja! Men ananrs är det en ganska stor stad ändå. Och nu har Salt och VeroModa kommit dit me!! Weey!

Lägenhet?:
Japp jag bor i lägenhet och kommer bo kvar i min lilla etta vid Dragonskolan. Har precis fått den i förstahand efter att ha haft den i andrahand i ett år så det känns riktigt bra. Den är dock väldigt liten, 20kvadrat! Men den har ett så bra läge så trivs där ändå. Fem min med cykel till stan och Ica har jag 200meter utanför dörren. Helt okej! Det enda är att jag itne har någon frys :/ men annars är den super!

LAG:
Jag kommer att spela innebandy i IKSU i elitserien nästa år!! IKSU är ett väldigt bra lag, tog SM-guld förra säsongen och har vunnit serien tre år i rad. Alltså ett lag med hård konkurrens. Ja det är svårt att ta en plats i IKSU men jag tror att man kommer att utvecklas väldigt mycket bara genom att ha så bra spelare omkring sig. Samtidigt har det sjukt bra individuell träning och fysträning överhuvudtaget. Vi har fått göra massa tester som gäller för alla samt att jag har fått göra tester för mitt knä för att få bästa möjliga sommarträning. Känns väldigt brajust nu!

PLUGG/JOBB:
Efter sommaren ska jag plugga vidare direkt haar jag tänkt. Har iaf sökt så jag hoppas att jag kommer in. Har sökt Civilingengör med olika inriktingar så vi får se hur det blir. Jobb då? Att det ska vara så himmla svårt att få ett extra jobb? Jaa jag har försökt men vet inte vad jag ska göra längre! Hade velat haft ett sommarjobb men nej det fick jag inte. Extrajobb ja tack men nej det har ja inte fått heller.. aja jag får söka vidare helt enkelt! Om nån vet någon ledig plats någonstans får ni gärna höra av er!!!!!


Jaa det var det, undrar ni något mer är det bara att fråga! :)
Tillbaka starkare än någonsin!

Jaa men då kör vi igång igen då!! En månad senare sådär! Jag ska inte lova att säga att det här var sista gången ni fick ett sådant långt hål.. har en känsla av att jag har sagt det några gånger.. heheh.. men jag ska verkligen försöka hålla den uppdaterad nu! nu har jag sprungit ikapp tiden! Ska jag skylla på nått så är det att jag (som säkert många andra också) har haft väldigt mycket nu på slutet innan skolan slutade. Allt var i mitt huvud; vilket lag ska jag spela i? vart ska jag bo? hur fixar jag jobb? balen? studenten? hinner jag med skolan? träning? familjen? aaa många nya tankar som jag inte riktigt varit med om förut! Men nu har det mesta hamnat på sin plats och sommaren är här!! Känns sjukt bra!!


Det är ingen idé att jag nu gör ett megalångt inlägg och frsöker skriva ikapp allt jag har gjort nu senste månaden. Men det finns en del saker jag vill dela med mig om så tänker göra olika inlägg om varje del så får ni läsa det ni vil läsa!

Saker som hänt senaste tiden:

* Vad gör jag efter gymnasiet? (Lag, boende, plugg, jobb)
* Pojkvän
* Balen
* StudentenKommer mer snart! <3RSS 2.0