Värmer starkt i en fattig students hjärta!

Heej igen mina kära!
Inleder med ett litet tackinlägg sådär. Äntligen har jag fått tillbaka pengaran från taxiresorna som jag fick lägga ut för varje gång förut då försäkringsbolaget inte ville betala dem. Meen sen har man ju en ganska bra pappa som aldrig ger sig och tillslut lyckades han övertala dem att betala mina taxiresor(vilket är konstigt att de inte gjorde från början då jag inte kunde ta mig till skolan på något annat sätt). Så taack så mycket pappa!
.
Sen måste jag även säga tack igen till farmor och Reinhold som hjälpte mig med pengar till min mattebok som inte var den billigaste. Värmer starkt i en fattig students hjärta! tack så mycket!!
.
Annars då? Jodå det är bara bra med mig! men nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp imorn..har inte varit min starka sida på sista tiden...Har lite mer att berätta om veckan som varit och så, så vi hörs mer imorn om det!
.
Puss och kram alla fina! Sov så gott! <3

Stöd ung cancer

Juste!! Äntligen fick jag ett paket i brevlådan idag! Beställde ju ett armband för ca två veckor sedan och nu har det kommit. Är riktigt nöjd. Nu har man varit med och stöttat ung cancer. Gör det du också vet ja!
.
 
Beställ här:
http://www.ungcancershop.se/armband-c-163-1.aspx

Väldigt, väldigt sakta...framåt?

Heej!!
Hade det riktigt kul på lagfesten i lördags både hos Sara och när vi var ute, riktigt kul att vara ute med tjejerna igen! På söndagen blev det en snabb träff med Linda, Saga och Elin på ett fik i stan. Vi skulle plugga egentligen men så blev det inte. Åkte  sedan vidare och såg Pontus match mot Falun där det blev 6-7 till Falun i Sudden. Bra upphämtning ändå!.
.
Knät då? Jaa jag känner väl inte att det är jättebra men heller inte jättedåligt.Folk säger att jag haltar och det gör jag fortfarande. Försöker att inte göra det men tydligen så gör jag det. Känns inte helt stabilt i knät heller plus att det är lite svullet. Känns så tråkigt att det tar så himla lång tid. Ska inte ta så lång tid egentligen men det är väl olika för alla. Knät var svullet rätt länge förra gången också så det är väl så jag är helt enkelt. Går nog fortare när jag väl får köra på ordentligt. Sedan är det verkligen ingen brådska heller. Jag tänker verkligen på det och tar det hellre för lugnt än för fort. Siktar inte på att vara tillbaka förrän nästa säsong, efter sommaren alltså, så att jag får gott om tid på mig!
.
Ska väl försöka plugga lite nu sen sova! Puss och godnatt allihopa! <3
 

IKSU vs. Mora! Nu lagfest!

Riktigt bra match idag!! Sjukt kul att det var så många och kollade. Kul att Linda och Lovisa från klassen ville komma och se också! Vinnst 7-4 mot Mora idag! Sedan måste jag säga att allt runtomkring med intro och matchprogram var sjukt bra ordnat. Riktigt kul att se! 
.
Hade det jättetrevligt igår med tjejerna. Nu är det lagfest som gäller så hörs imorn!! Ha en bra kväll allihopa! Puss och kram! <3

Pizza med tjejerna!

Halloo!! Har inte haft så bra koll på dagarna på sista tiden, den här veckna har gått sjukt fort! trodde det var måndag igår.. och nu äre fredag, igen!! Riktigt skönt! Ska snart iväg till Malin och äta pizza med några i klassen. Är dock sjukt hungrig redan nu så sitter och äter lite pannkakor..heheh.. två middagar är aldrig fel!
.
Missa inte vår match imorn mot Mora 15:00 på IKSU!!!!!
 

hej umeå

Skrev det här inlägget i början av veckan så det handlar alltså om veckan innan den veckan som varit! hehhe..
 
Heej igen alla fina människor!! Tänker inte ens försöka börtförklara mig...
.
Så vad har jag gjort den här veckan som varit då? Jag hade min andra tenta fö
 
rra onsdagen, i programmering var det. Ingen aning om hur det gick, får se när jag får tillbaka den helt enkelt. Efter tentan den dagen var vi några i klassen hemma hos Linda och åt tacos, myys. Sen var vi och spe
 
lade biljard i stan samt var på fortet. Sjukt kul, har vart där två gånger tidigare med laget. Det är massa celler så ska man klara olika uppdrag i cellerna. Det underlättar dock om man är helt hel, kunde ju inte göra allt men det var kul ändå.
.
Har även jobbat i garderoben på Invito. Har jobbat där tre gånger nu totalt. Får jobba lite då och då om jag vill, inte det mest händelserika jobbet men bra med pengar iaf! Får jobba lite när jag kan på Corona också, vara ute och plocka glas och så. Har inte blivit så många gånger hittils eftersom jag inte har haft så lätt för att gå, men lär bli några sådana pass framöver. 
.
Annars då? Jo det är bara bra med mig. Var på stan idag och såg massa fins som jag bara ville köpa!! Men var duktig och tänkte på att det faktiskt är jul snart! Helt sjuktått så himla fort. Det flyter på med knät iaf. Har dock lite problem med min svullnad som aldrig går ner... var liknande förra gången också så det blir nog bra snart. Kör iaf på med min rehabb 3-4 gånger i veckan. Det var en i laget som underade hur man tar det mentalt. om träningen alltid flyter på bra eller om det är jobbigt. Vet inte riktigt vad jag ska svara, det är klart det är jobbigt och inte alltid så kul. Man får perioder där man tänker att man aldrig kommer bli som förr. Men jag tror ändå att även fast det inte alltid känns så, så tar de andra känslorna över tillslut. Känslorna om att vilja komma tillbaka bättre än någonsin. Att komma tillbaka till det man faktiskt älskar!
.
Nu ska jag umgås lite med min kära pojkvän som är här hos mig. Åh jag hoppas vi får tag på en lägenhet snart. Nu har vi vart med varandra typ varje dag sista tiden. Och när man inte är med varandra känns det så tomt. Hoppas. 
Puss och kraam! <333
Har lite blandade bilder att bjuda på:
Lite jobb på invito..
 
.
Innan jag och Emelie skulle jobba på Corona var vi tvugna att ta en bild med Peter Siepen...
.
Det här är lite av det vi gjort på programmeringen...
.
.
And this is our BIG FAT mattebok! Som förövrigt är på engelska(y). Väskan blev helt plötsligt 3kg tyngre..
.
Fick ett så här fins sms av Pontus.. Var lite less över att jag inte var på plan och gjorde poäng som förr...
.
Sen har jag även beställt detta armband som Evelina har tipsat mig om. Finns att beställa på den här sidan om ni är sugna: http://www.ungcancershop.se/armband-c-163-1.aspx
.
 
<3 
 
 

Nytt hår!

Har precis skrivit ett inlägg på datan om hur veckan har varit och så men nu när jag precis skulle lägga upp det så har jag plötsligt inget internet på datan?!!?? Så ni får det imorn.. Han iaf säga att jag har färgat mitt hår lite. Har färgat utväxten och lite till mörkt och sedan går det över till det blonda jag hade innan, lite ombreaktigt. Kändes som ett bra alternativ för mig nu på vintern då jag får så mörk(typ grå) utväxt om jag slingar det blont. Är nöjd! Lite fina bilder direkt efter träning.. Hehhe.. Puss och Kraam <333


RSS 2.0