Torsk mot Iksu

Tjoo :)

Ja va ska man säga, möter man ett bra lag, lr a, typ världens bästa lag, är det faktiskt helt okej att siffrorna drar iväg lite ;P Aja lika bra jag säger det, vi torska mot Iksu med 14-1 idag :O  Fast första perioden fick vi till och med beröm av Iksu tränaren så den perioden spelade vi grymt bra, 3-1 stod det då. Sedan drog det iväg lite i andra till 11-1, och tillslut 14-1 efter sista perioden. Asså den här matchen vare ju mest backa hem och försöka stå upp vilket jag ändå tycker vi klarade av väldigt bra. Det e ju trots allt 3x 20 vi kör, med stopptid dessutom, så det var en lång match. Men men, vi klarade oss under 15-1 i alla fall som boden torskade med;) Det här betyder ju självklart att vi nu e ute ur cupen men det e ju inte så konstig ;) Nästa helg möter vi Dalen igen i en träningsmatch, så då ska vi ta revanch ;)

Vi har ju då vissa regler som man måste följa här på rig och gör man inte det får man betala 50kr till lagkassan ;) Tex om man kommer försent, om mobilen ringer under samlingar, och om man inte duschar tillsammans me laget efter matchen. Hahha ja, elin hilli (umeå) ligger väl lite risigt till där men det ska vi inte gå in mer på ;)

Efter va hade duschat fick vi skjuts av föräldrarna till elevhemmet så hade dom lagat mat till oss också, väldigt snällt. Nu blev det kycklinggryta med ris som va riktigt gott. Även efterrätt fick vi, fruktsallad med glass :D

Nu äre bara chill på elevhemmet som gäller. Alla e väldigt trötta så vi orkar nog inte göra så mycket. Hilli och Natalie kanske kommer över sen efter killarnas match som dom ska se. Juste killarna har förresten chans att gå vidare i cupen fortfarande. Om dom vinner med mer än två mål så kommer dom tvåa i gruppen efter Dalen då. Kommer inte ihåg vilka dom skulle möta men så äre i alla fall.

Nu matilda ska jag lägga in bilderna på fb ;)

Ha det bäst allihopa, saknar och älskar er <333333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0