Jag på innebandyplanen?!

Heej!!

Nu har det regnat i Umeå två veckor i sträck... aa med undantag från i söndags då....men det är inte okej. Det bara forsar ner. Men men..hoppas det försvinner snart!!

Tänkta bara berätta att jag idag har varit med lite grann på innebandyträningen dårå:D Var med på teknikträningen med ettorna i morse då det blev lite passningsövningar och skott! Sedan var jag med på lagträningen också, blev dock bara en övning innan tvåmål men var ändå med på den och på uppvärmningen! :D Jag kan ju inte direkt säga att det känns så bra så att jag kan börja spela snart.. nej nej det är lång tid kvar!! Men det känns ändå bra att jag kan vara med lite grann, bara jag själv får bestämma tempot och inte är med på något närkampsspel och tar maxlöpningar så funkar det hyfsat! :) Så det gillar vi!! Det som är fokus nu är att få tillbaka styrkan i låret, skiljer fortfarande omkring fyra cm om man jämför höger med vänster och det är rätt mycket. Men jag kör på!!

Ne tänkte faktiskt sova nu! Drar en spontan hemresa till Stockholm imorn faktiskt!! Ska fixa lite saker! Och sen så saknar jag ju faktiskt alla där hemma!! Sa godnatt till lillebror för ett tag sen.. ååhh vill krama han nu!! Så STHLM imorn får ni se mig!!



Sov gott allihopa!! Puss<3


Promenad i solen längs älven...

Jaa nu har jag kört på med träningen varje dag och det känns som att det går bra iaf!! Har även vart hos tre olika sjukgymnaster men har bestämt mig för att gå på Rehab Center Norr på Ersboda. Går hos Lars Andersson där och det känns som det bästa alternativet. Ska dit på tisdag igen så får vi se om man märker någon skillnad i musklerna. Det lär inte vara så stor skillnad eftersom att det var ganska nyligen jag var där men lite kanske.

Det är tydligen någon mässa på Nolia nu i veckan så vi ska träna på Gammlia istället. Problemet är att det inte finn snågot gym där så jag konmer få träna själv iskolan. Inte så kul kanske men men.. det e som det e. Imorn ska jag och Amanda cykla intervaller ute på eftermiddagsträningen och det verkar faktiskt ganska kul. Vi får se hur det blir!

Annars har jag vart en del med Emelie i stan och i helgen träffade vi några av Emelies killes kompisar och det var kul!

Eftersom att Nolia är stängt så tog jag en promenad ute i solen läng älven idag. Det var hur fint och skönt som helst! Gjorde även de övningar jag kunde hemma som utfall och sådant!







En annan sak.. jag trodde jag hade fått tillbaka min matlust helt... men guud vad jag äter nu!! Helt sjukt jag är hungrig hela tiden och äter hur mycket som helst! Hahah var på donken förra helgen och beställde och hon trodde jag hade beställt åt Daniel också som stod bakom mig. Hon kolla förbi han och fråga om nån ville beställa. hahha. Och så har jag blivit helt kär i frökusar. Eeh aa det är några mackor som heter så. Men dom e så goda att rosta och ha skinka på!!! Onödigt vetande om mig men nu vet ni det!

Sen har jag blivit lite shoppinggalen också... ååh ser kläder och skor överallt hela tiden som jag vill ha. Ska inte bli så överdriven så jag aldrig har pengar på kortet det är inte det men aa.. jag ser mycket fint iaf!


Okej... sen till den tråkigaste nyheten som finns just nu.. som alla redan vet... att Julia Nordin har dragit av korsbandet igen... asså det är så jävla orättvist!! Hon drog av det för två år sen och har kämpat för att komma tillbaka och varit hur bra som helst både här hemma och i landslaget. och så händer det här... jag började seriöst att gråta när jag fick reda på det. Tycker så synd om henne. Hon har förmodligen hört det tusen gånger förut men är det någon som klarar det här så är det Julia. Hon kommer tillbaka!

Ne nu ska vi dra oss ifrån datan ett tag. Vi hörs! Ha det bra sålänge!
Puss, saknar alla er där hemma!!!
<3




Killarna till Bosön!!!

Kom hem för ett tag sen från Emelie då hon jag och Evelina har kollat på fotboll och aa... druckit lite kaffe;) Hahha vi skull evara duktiga och göra nån komplicerad kaffevariant med skummad mjölk och kakao och aa.. tillslut blev det bara riktigt starkt och inte så jättegott kaffe!! Men det funkade!

Mysigt var det! Och igår var vi och Conne hemma hos Evelina en stund efter skolan och gjorde vofflor och hade det trevligt!! Eller vad säger logiken Conne?! ;) hahha goda var dom iaf!! Gick även upp tidigare och löpte lite innan skolan och sen gick jag även till Nolia på kvällen och körde igenom styrkan! Mm varje dag ska det köras på nu, inga undantag!! Var efter skolan och rehabba idag också. Lite tråkigt är det när man är själv men man har ju alltid friidrottarna där som man kan snacka med så det är inga problem;)

Imorgon är det iaf träningar både på morgonen och kvällen så då får jag lite sällskap av mina kära rigare!!

Jaa annars då? Knät går frammåt! Igår kändes det för första gången ganska normalt att springa. Haltade inte som jag gjort tidigare så det är kul att man märker skillnader!

För övrigt har jag haft electropoplåten på huvudet hela dagen och spelat wordfeud som typ alla i hela Sverige spelar nu känns det som?! Råkade dock resigna mot Jossi då jag hade värsta ordet på gång!!!!!!Tryckte fel.. aaah va less jag blir!!! Aja..

Nee nu ska jag väl sova snart! Imorgon drar ju killarna till Bosön på landslagsläger!! Tror det är 6 killar från RIG, riktigt bra! Säger bara lycka till och kör hårt!!

Godnatt alla!!! Vi hörs och ses!! Puss!


Final i Nolia Cup, sjukgymnast fixad!

Då var Nolia cup spelad för tredje och sista gången med RIG! Och det har aldrig gått så bra som nu. Vi tog oss ju ända till final då vi förlorade mot Dalen vilket inte är så konstigt. Jag tycker ni har gjort en jättebra cup tjejer!!

Så har skolan börjat också. Vi satte igång med lektionetr och så på en gång men det är fortfarande lugnt vad det gäller plugg vilket är väldigt skönt!

Sen har jag äntligen fått tag på sjukgymnast och nu har jag helt plötsligt tre!?! Jag fick ju int etag på han jag skulle till egentligen, så papap ringde ett anant ställe i stan som jag ska gå till på tisdag plus att jag har pratat med skolan så ska gå till skolsyster imorn och få en tid på Idrottsmedicin också! Sen ringde även han Lars från Rehab Center som jag skulle till från början så var där i torsdags. Så från att ha ingen till att ha tre... aa bättre så iaf!! Jag ska gå till alla tre nu en gång och så får jag se vilket som känns bäst och är lämpligast!!

Var som sagt hos en av sjukgymnasterna i torsdags och då fick jag ett helt nytt träningsprogram som är ganska så mycket tuffare än mitt tidigare. Förut har jag fått göra utfall, bäckenlyft, benböj med lätt vikt och jag har bara fått jogga tre ggr i veckan. Nu ska jag köra styrka i maskiner varje dag(bencurl, benspark, benpress) och kordinationsövningar två ggr om dagen. Jag får även jogga i omkring 20 min varje dag eller cykla om jag skulle vilja det. Det är ju lite skilnad men jag älskar det!! Frågade typ tusen gånger om jag itne behövde vila nån dag eller om jag kunde köra även fast det svullna lite. Det är bara att köra på sa han!! Jaa!! Jävlar vad jag ska träna!!

Var på Gammlia med tjejerna hela dagen och förde bollinnehavsstatistik som nu mera är mitt jobb på matcherna. Kom sen hem runt sju och då gick jag ner till Nolia i 50 min och cyklade och körde rehab! Var bara jag och vaktmästaren där men aa.. det gick bra! 

Imorn är det skola igen. Börjar inte förns elva då vi ska ha pyramidsamtal med Peter och Tore. Tänkte även gå upp lite tidigare och träna innan och köra på med rehabben!!

Har ju haft Daniel här över helgen också!! Mysigt!!

Ne sov gott allihopa!!!! Hoppas ni haft en bra helg!!


RSS 2.0