Hemma efter en innebandyvecka i Prag och Göteborg!

Såå var man tillbaka i skööööööna, fiiiina SVERIGE!

Jag kan säga att det är skönt att vara hemma i Sverige igen men det har samtidigt varit sjukt kul i Prag med alla RIG:are! Jag tycker det verkar som att alla nya 94:or har kommit in bra i laget och det kommer såklart bli ännu bättre längre fram också.

Resan började med att vi åkte till Göteborg och sov där i två nätter. Här fick vi tre träningar på oss att spela ihop laget och lära oss mer om det nya spelsystemet. Vi gjorde även lite "lära känna lekar" för att helt enkelt lära känna varandra och speciellt de nya bättre. På onsdagen bar det sedan av mot Prag. I Prag bodde vi på samma ställe som förra året, typ ett vandrarhem. Inte första klass men det funkade alldeles utmärkt.

Vad det gäller själva innebandyn gick det väl ändå ganska bra för oss, även om vi såklart har mkt mer att jobba på vad det gäller spelsystemet. Vi åkte tyvärr ut i 8delen mot Alunda som vi kommer att ha i serien. Med lite träning ska vi nog kunna ta dom när serien drar igång. Killarna spelade riktigt bra för att ha 9 nya, så det var kul att se. De åkte tyvärr ut mot Mora i 16delen men tror att dom kan bli riktigt bra i serien ändå. För min del blev det fyra mål och ett ass så jag ska väl vara nöjd. Längtar verkligen tills serien drar igång på riktigt nu, tror det kmr bli riktigt roligt!!!!

Sen har man ju såklart shoppat lite också ;) Hahha men det var sjukt billigt så man var ju liksom tvungen. Köpte parfym, ringar, en plånbok och en kjol. Hihhi ni kanske får se dem senare om ni har tur ;)

Vill bara avsluta med att säga att alla kom hem helskinande till Sverige! Med tanke på att vi bodde i en av Europas värsta parker så är det ganska bra. Ne men vi hade full koll på varandra. Lite läskigt bara när man såg folk som stod där med påsar och knivar och allt vad det var och hörde polisbilar en gång i timmen typ. Därför känns det bra att vara hemma igen :)

Här kommer lite bilder från pappas kamera. Vill ni se flera bilder är det bara att gå in på våran hemsida www.laget.se/damrig och sedan gå in på gästboken:)





Förberedelse innan match :)



I år har vi även fått gulsa strumpor till matchstället :) Eller sockar som ni skulle säga i Umeå :P



Superkedjan jag, Josse och Matilda ;)



Mål av mig efter Matildas ass :)



Här gör Natalies, Jennifers och Rebeccas kedja mål :)



mm.. :)



På lördagskvällen gick alla RIGtjejerna ut och åt tillsammans på en jättefin restaurang på en båt. Vi fick förrätt, varmrätt och efterrätt :)


Tack för en riktigt fin vecka i Prag och Göteborg alla tjejer och killar!! Tror det här kommer bli ett kanonår!!


Kommentarer
Postat av: Gunnaramalie

Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!

2012-06-20 @ 09:53:05
URL: http://gunnaramalie.blognext.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0