Äntligen sol och bad!

Ååh det har vart så varmt och soligt och fint väder de senaste dagarna!! Att bara ligga ute i solen och inte göra nånting är det bästa som finns! Hade det jättebra i fredags me! Vi var ute i Tobbes stuga igen, åkte ut lite tidigare den här gången, och åkte vattenskidor, spelade volkeyboll, sola, bada och fika!! Så jävla mysigt! Det är riktigt fint och lugnt där ute! På kvällen blev det pizza längs älven och mys hos Carl!

Idag tog vi bilen och åkte mot solen! Började bli mulet i stan så vi åkte till obbola och hitta en badplats där det var riktigt soligt och skönt! På kvällen blev det tacos tillsammans och nu är det jobb på Invito i garderoben! Är ganska lugnt nu så passa på att skriva lite här! :)

Hoppas ni har det bra alla! Btw så har lillsyrrans kille Marcus Hägg spelat på the voice i kungsträdgården ikväll! Det twittras om att han ska ha vart grym! Kommer bli nått av den killen!

Har gått bra för Pontus i Tjeckien!! Dock åkte de ut i semin tyvärr så det e färdigspelat för den här gången! Saknar han så sjuukt mycket!! Han kommer hem på måndag så är bara två dagar kvar iaf!

Ne, back to work!! Have a good night!! Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0