Första testerna efter sommaren!

Idag var det återigen dags för alla dessa tester. Första testerna efter sommaren vilket mäter sommarträningen ganska bra. Tycker många kämpade på jättebra både med styrkan och cooper, riktigt kul att se! För mig gick det också asbra! Förbättrade mig på allt :D Ligger kvar på MVG- på core men nu saknas bara lite för ett MVG, det kändes mkt bättre nu än innan också. Sen körde vi även totalen som jag förbättrade mig på. Benböj var något nytt för oss som nu börjat i tvåan men även det gick bra, ska höja vikten där nästa gång också. Och brutalbänken...nu klarade jag 18 :D Har som bäst klarat 15 innan så det känns asbra det me.

Dagens sista test som vi gjorde efter skolan var cooper och även där förbättrade jag mig. Ny tid 11.31 så är asnöjd där med. Lite surt att killarnas gräns är 11.30 … men det kommer fler cooper :P Ne men det kändes asbra att springa, det var inte så jobbigt som det kan vara ibland så det va kul!

Nu gäller det bara att tagga om till exkursionen som vi ska ha i skogen imorrn med klassen  ;)




Godnatt!!!


På uppdrag i Övik!


tjohoioo!!

Inte bloggat på två dagar :O vad händer??

Igår åkte alla RIGare, killar och tjejer, till Övik tsm för att utföra vissa uppdrag. Vi var sex lag och det fanns totalt sex uppdrag att utföra. Man skulle tex ta sig till en skola och gå in i spegelsalen och kasta tre straffkast var med basketboll samtidigt som någon okänd är domare. Domaren måste sedan skriva under med namnteckning och vi var tvungna att ta kort på den personen för bevis. Sedan fick vi räkna trappsteg i en backhoppningsbacke och typ ta reda på när första bussen från Övik till Umeå gick i morse. Under varje "uppdrag" skulle man även ta ett lagfoto där alla i laget var tvungna att vara med. Samtidigt fick man extrapoäng om någon på den platsen man var på kände Peter Svennson, vilket typ alla gjorde som vi frågade :O

Sen åkte vi till badhuset också och hade två tävlingar där. En var typ att man skulle springa som stafett i en liten pool och en att man skulle åka rutschkana på snabbast tid.

Dagen var verkligen jätterolig. Det var kul att göra någonting annorlunda med hela laget också :)






Lagfoto I rutschkanan!



Räkning av trappsteg i backhopparbacken!



Lagfoto högst upp!



Ett foto på björn på polisstationen!



Och en pippilångstrumpbok från biblioteket ;)


Sen ska man ju inte glömma att säga att det laget som vann fick varsin biobiljett ;).. och att et var mitt lag som van! Härligt blå laget!!! :)


Athletica kläderna funkar bra!

tjohooo!!

Ligger här i min säng och mår sådär.. har fett ont i magen :/ hoppas det går över snart..

Har iaf nyss, lr a för ett tag sen, varit ute och löpt. Vi fick ett pass vi skulle springa nu i helgen, högt tempo 4 min vila 2 sen 10min uppvärmning och nedjogg. Så känns bra att man har gjort det. Det gick sådär lr helt ok. Det känns att man inte har sovit så bra de senaste dagarna men det e väl som vanligt i början på elevhemmet... men ska försöka göra det lite bättre nu iaf :)





Var ute och löpte i Athleticaoverallströjan. Det småduggade lite ute så det var perfekt att ta den eftersom att den stöter bort vattendropparna :)

Var ute och sprang i somras i regnet också fast då regnade det gasnka mycket så då blev det Athleticaregnjackan istället. Den funkade asbra att springa i den med :)








Annars då? jo då, tror vi ska baka bullar lite senare, lr om ett tag. Även det blir repris från förra året. Fast jag tror inte vi gör lika många den här gången.. förra året blev det väl typ 80 bullar var...hahah det räckte ett tag iaf ;)

Imorn ska vi ha RIG-dag!! wieee! Vi blir lediga från skolan och ska till Övik och göra någonting som vi inte vet. Vi har iaf blivit indelade i lag och så ska vi ha både utekläder och badkläder med oss.. så vi får se vad vi ska hitta på för nånting ;) Åker från elevhemmet halv 9 och kommer tillbaka vid 6 så det blir hela dan iaf :)


Innebandymänniskor...

Tjatja!!


Gick nyss ner från övervåningen där det var gaanska spårat ett tag. Mycket snack som ingen eller alla förstår med massa namn och bokstäver. Ni som var där vet exakt vad jag menar. Tillslut blev det ganska avslöjande bara men a.. vet inte om så många förstår nu men skit samma :)

Det hav varit en bra skön kväll iaf. Slutade såklart tjugo i fyra ändå och sen blev det att dra och kolla på Dalen-IKSU i DM-final på IKSU. Typ hela elevhemmet va där och faktiskt typ hela RIG också.. vi e inte innebandymänniskor vi iaf ;) IKSU vann tillslut med 6-5 efter att ha legat under.

I morse hade vi ett typ RIG-möte där vi gick egenom schemana och så. Vi kommer tex att börja köra styrka två gånger i veckan.. vilket ifs är frivilligt en jag kommer försöka göra det så ofta som möjligt iaf.










Bjuder på några fina bilder på Conne och Emelie från matchen dårå ;)



Plus Emelies fina fiskbensfläta ;)


Två och en halv

Heeej!!


Det blir snabbt nu i 2 1/2 men pausen ;) 

Styrka idag igen då men den här gången med Emelie vilket gick bra och vi hade lite kul där ett tag ;) hahah... sen var det dags för lektioner igen och redan andra dagen fick vi läxa :O nice va ;)

Ingen träning för oss idag men tog en lita "powerwalk" till ICA vid nio typ med Anna och hennes syster för att bla hämta min atre paket ;) hahah ne men det var typ träningsjacka och så som jag bad pappa skicka upp men ändå, alltid spännande med lite paket :)

Våra snälla 94:or har bjudit på fruktsallad och grädde också, riktigt gott faktiskt ;)



Börjar halv 9 imorn med möte med Peter i ishallen. Vi ska väl snacka scheman och lite sånna saker. Sen två lektioner och så slutar man två ;) Hahah ska verkligen njuta av tillfället, det är inte varje dag man slutar klockan två... var 8:e fredag faktiskt ;)

Ne nu börjar det igen, sov gott allihopa! :) <3


Första dan med min fina tröja ;)

Första skoldagen avklarad!!! Hände väl inte såsär jättemycket, fick typ schemat och gick igenom vad vi skulle jobba med under året typ. Sen var det även dags för säsongens första träning på Nolia ;) Det var askul och gick fettbra, Förutom att jag var ashuungrig. Lunch 11 och träning 4 efter skolan... det funkar ju liksom inte. :)

Efter träningen gjorde jag och Kakan asgod mat som var mycket godare än Emelies ;) Vi gjorde typ wok med kyckling, nudlar, broccoli och matlagningsgrädde och lite sådär. Goottt!!!

Imorn börjar typ lektionerna... inte så jättetaggad men vad gör man.

NU ska jag ringa lite och sen sleeeptime! Börjar 12.05 imorn då ;) Fast jag och Emelie ska upp tidigare och köra styrka.... duktiga lr? :)





Hade den här skjortan på mig idag som jag fick av mamma när vi var i stan. Lägger ut dom bilderna imorn tror jag:) Fast kunde tyvärr inte ha shortsen eftersom att det är liite kallare här ;)

Sov så gott allihopa! pussar!


Pannkakorna blev...

Pannkakorna blev asgoda!! Nu blir det till att ringa pojkvännen, kolla lite 2½ men och sen sängen! Ha det bra så länge!


Ååh va bra det känns...

Ååh va bra det känns. Gick riktigt bra att löpa, älskar sånna dagar när det bara flyter på! Nu väntar bara pannkakorna!!!


Kalla Umeå... träna handla och lite Pragbilder

Hallooo!!!


Va kallt det e här uppe trodde inte det skulle vara det redan nu. Lämnade ju typ min den där nya svarta som man har runt halsen hemma för att det skulle bli för varmt men...nu saknar jag den..cyklade till nolia och det var typ kallt. Känndes konstigt att sitta på cykeln igen men det gick ju bra ;) hahah ne men sen körde vi igenom styrkan i lite mer än en timme. Fan va duktiga vi var, körde typ tunga vikter på allt så det gjorde vi bra.

Nu har även Evelina och Emelie hittat hit också så nu är vi alla rigare samlade. Jag och Evelina åkte och handlade för ett tag sen och det blev ju lite saker asså. Man måste ju typ börja om och köpa typ sånna här bassaker som ris och tandkräm och massa skit som ändå räcker länge. Nu ska jag väl klara mig ett tag iaf.

Ne nu ska jag ut och springa. Det är massa andra som ska springa senare också och vissa som sprang igår och så.. då känner man ju att man själv måste göra det ocskå ;)

Sen blir det pannkakor till middag :D Jag, Evelina, Emelie och Karin. Typ repris från förra året ;) Kolla på arkiv Augusti 2009 "Första skoldagen" ;)









Tillbaka till elevhemmet

Så var man tillbaka på elevhemmet igen. Känns både konstigt och roligt att vara här. flygningen gick bra iaf så kom hit vid 6 nån gång. Kul att man åkte från sthlm med 24 grader och sol så kan man hit där det var 12 grader och regn... nja sådär kul faktiskt, men men. Har väl checkat in 94:ornas rum och snackat lite och så. hahah har inte ens packat upp än. Ingen mat hade man ju heller men som tur är finns det snälla människor här också. Jag och Karin fick falukorv och makaroner av Albin, asgott vare faktiskt.

Imorgon är det sista lediga dagen innan skolan börjar :/ Jag, Karin och Anna ska iaf till Nolia ochköra lite styrka vid tio. Vi ska till och med cykla dit ;) aa det ni.. jag har inte cyklat på jag vet itne hur länge. Vet inte varför men jag hatar att cykla.. lr hatar var väl att ta i men jag gillar det inte iaf. Men imorn ska jag göra det :) Sen blir det till att storhandla lite mat och så. Eller aa.. så att man får plats i kylen och frysen iaf. Nu är vi ju typ dubbelt så många som förra året så det kommer bli väldigt trångt i köket:/


Nu är iaf alla tillbaka utom Emelie och Evelina. Sen är the hole family tillbaka. Men vi hörs väl imorn! Sov gott!!!

Så var sommarlovet över, nu tillbaka till Umeå

Just nu sitter man här i sängen och orkar inte börja packa. Daniel tog bussen till skolan för ett tag sen. Nu kommer jag inte få sova med han på jättelänge, jag som ha gjort det typ hela sommaren. Det var jättejobbigt att säga hejdå till han, kommer sakna honom så mkt!!

Flyger tillbaka till Umeå idag vid halv 4. Känns jättekonstigt att man ska behöva lämna allt igen. Alla kompisar, familjen, pojkvänn och allt vad det är.. :'( Skulle bara vilja ha lite tid till att vara med alla. Men lämnar ska man inte säga, jag kommer ju tillbaka snart igen :) Sommaren har iaf  varit hur bra som helst. Har inte haft så jättemycket planerat sen innan men ändå har man haft saker att göra hela tiden. Ååh jag bara längtar tillbaka till landet med Daniel, båten med Jennifer och Matilda, de soliga dagarna vid poolen med familj och kompisar, midsommar med släkten och allt annat kul man har gjort.

Samtidigt ska det bli vääldigt roligt med en ny säsong. Träffa alla Umebor, alla kompisar och börja med innebandyn igen. Det här året kommer att bli jobbigt men samtidigt väldigt roligt tror jag! ååhh jag längtar!!

Sen måste jag bara säge en sak.. jag har ju inte skrivit typ någonting om hur det går med övningskörningen :D Det går faktiskt bra. Körde i typ en vecka innan prag och har kört lite nu också. Typ hem från träningarna, till mataffärerna, och var även vid barkarby handelsplats igår ;) Så det går ju helt ok :)

Ne nu måste jag börja packa... vet inte hur jag ska börja bara. Har typ inga kläder kvar i Umeå och får inte med mig allt på en gång så jag måste välja vissa kläder. Men men, det löser siig nog. Ha det så jättebra alla hemma i Stockholm. Kommer såklart och hälsar på lite då och då. Ses snart Umeå!!



Innebandy, fotboll och hockey!!

Heej igen!!

Okej lördag. Man kan säga att jag körde ett litet konditionspass då, men kul det var det;)

Som jag sa tidigare så var det ju dags för DM i lördags. Det var två matcher som vi spelade. Vi vann första mot Värmdö med 7-0, bra spel tjejer! Andra förlorade vi med 3-6 mot råsunda.. men vi gick vidare iaf , och tycker det var bra krigat av beletjejerna:) Blev 2 mål och en ass för min del.

Efter matcherna var det bara att direkt åka till Järfällavallen och byta från innebandyklubban till fotbollsskorna. Jag var typ nervös, hade ju inte spelat en match på ett år typ, och så skulle vi möta de som ledde serien....
Men det gick ju bra ändå :) Kom in efter en kvart och gick av enstund i andra, mina ben var lite sega kännde jag, men sen kom jag in igen så spelade nästan hela matchen :) Det var verkligen askul!!!! Det var många som undrade hur jag orkade men... det e bara att köra på,alltid har man några krafter kvar. Matchen slutade 0-0 och tränaren var jättenöjd så det känndes asbra. Ååh vad jag vill träna fotboll i Umeå också.. det e ju lite svårt att hinna med det men.... jag villl.....


Aja.. efter två innebandymatcher och en fotbillsmatch fick man åka hem och vila... lr? Nee sen var det ju hockey också. Ta det lugnt, det var inte jag spom spelade.. hahah ni ha rinte sett mig på skriskor ;).. ne men det var Daniel som spelade i ishallen precis bredvid fotbollsplanen så var och kollade lite på han.

Ja jag var ganska trött sen på kvällen, men det var askul! :) Sen kom Daniel på kvällen också och sov hos mig!



Stan med lillsyrran!

Heej igen!!!

Ååh vart ska jag börja, det har hänt så mkt sen vi sågs sist. Hahah ne men typ.

Filmen jag och Felicia såg i torsdags var iaf jättebra tyckte vi. Tycker man "She's the ma"n e bra tyckr man nog att "He's the girl" e bra.

Nu har ju de flesta börjat skolan och allt vad det e så börjar bli lite ensam på mornarna, själv börjar man inte förns den 25:e, på onsdag altså. Iaf så åkte jag och Felicia till stan i fredags efter att hon hade slutat. Hon har precis börjat ettan och går på ett gymnasium i Upplandsbro med inriktning sam/media vilket verkar kul. Hur som helst gick vi där i stan och babbla och babbla och tillslut såg vi att affärena började stänga.. "vaaa e klockan redan sju?"  Men vi han ju såklart köpa lite saker ändå. Flis köpte tre fina tröjor och jag köpte ett par vanliga vita tygskor och en sån där rund halsduk eller vad man ska kalla det. Letade efter en sån förra året men hittade ingen så jag slog till på den nu. Har inte vart så duktig med att visa allt på bild nu under sommaren men vi får se, kanske kmr igång med det snart igen när man kommer tillbaka till vardagen ;)

Ne nu blir det ett nytt inlägg, har lite mer att berätta ;)

Felicia sprider ut sig lite när hon ska kolla på sina nya tröjor på tåget hem ;)


Oolallaa

Tjohooo allesammans!!


Vad har hänt idag då??? Jooo, jag har varit hos tandläkaren! Mm.. men det gick ju bra, fina tänder och inget hål så det kännds ju bra. Däremot är jag inte så bra på att hitta... :/ så Daniel fick skjutsa dit mig snäll som han e :)

Fotbollsträning idag igen. Det var nu två veckos sen jag spelade eftersom att det har varit mkt innebandy. Men kul va det, som alltid. Tillslut kom jag även fram till att jag kunde vara med och spela seriematchen på lördag mot Vallentuna. Egentligen är det DM med innebandyn då men hinner spela båda innebandymatcherna och sedan åka direkt till fotbollen. De var tydligen ont om folk och tränaren skulle uppskatta om jag va med så... klart man ställer upp.  Sen får det väl gå som det går men jag ska iaf  göra mitt bästa :)

Ne, nu ska jag och min käraste syster Flis kolla på film. Vi ska se "He´s the girl" ;) Höörs!!


U19 landslagsläger

Träningsschemat fortsätter även den här veckan så det är bara att köra på. Gjorde gymstyrkan igår och idag var det dags för ännu en träning med Bele. Innan träningen åkte jag och Matilda hem till Jennifer för att kolla hur hon mådde. Hon opererade bort halsmandlarna igår så hon kan knappt prata nu stackarn :( Men det verkade som att det var lite bättre nu iaf. Krya på dig sötnos!

Jag och Matilda åkte sen hem innan träningen för att äta och så och då såg jag att jag hade fått brev från Svenska Innebandyförbundet... svar från u19 tänkte jag då... men vågade inte öppna för att kolla. Åkte sen till träningen och det var kull att träffa alla som man inte sätt på så länge. Sprang sedan hem från träningen och då hade jag inget val.. jag var ju tvungen att öppna det.

Och jag kom med!! :D Wiieee!! Jag kom med till U19:s utvecklingsläger på bosön den 8-12 september. Det är typ det här jag har tränat för i sommar och nu vet jag att jag ska få komma dit. Känns verkligen huuur kul som helst! :D Hoppas bara det går bra där också:)




Ett och ett halvt år med finaste! <3

Heej!


Igår, den 17:e, hade jag en jättemysig kväll med min älskling Daniel Andesson! Nu hav vi varit tillsammans i ett och ett halvt år!! Känns jättebra!! Vi åt ute och kollade sedan film och sov hemma hos mig.



Älskar dig så mkt!! <3


Hemma efter en innebandyvecka i Prag och Göteborg!

Såå var man tillbaka i skööööööna, fiiiina SVERIGE!

Jag kan säga att det är skönt att vara hemma i Sverige igen men det har samtidigt varit sjukt kul i Prag med alla RIG:are! Jag tycker det verkar som att alla nya 94:or har kommit in bra i laget och det kommer såklart bli ännu bättre längre fram också.

Resan började med att vi åkte till Göteborg och sov där i två nätter. Här fick vi tre träningar på oss att spela ihop laget och lära oss mer om det nya spelsystemet. Vi gjorde även lite "lära känna lekar" för att helt enkelt lära känna varandra och speciellt de nya bättre. På onsdagen bar det sedan av mot Prag. I Prag bodde vi på samma ställe som förra året, typ ett vandrarhem. Inte första klass men det funkade alldeles utmärkt.

Vad det gäller själva innebandyn gick det väl ändå ganska bra för oss, även om vi såklart har mkt mer att jobba på vad det gäller spelsystemet. Vi åkte tyvärr ut i 8delen mot Alunda som vi kommer att ha i serien. Med lite träning ska vi nog kunna ta dom när serien drar igång. Killarna spelade riktigt bra för att ha 9 nya, så det var kul att se. De åkte tyvärr ut mot Mora i 16delen men tror att dom kan bli riktigt bra i serien ändå. För min del blev det fyra mål och ett ass så jag ska väl vara nöjd. Längtar verkligen tills serien drar igång på riktigt nu, tror det kmr bli riktigt roligt!!!!

Sen har man ju såklart shoppat lite också ;) Hahha men det var sjukt billigt så man var ju liksom tvungen. Köpte parfym, ringar, en plånbok och en kjol. Hihhi ni kanske får se dem senare om ni har tur ;)

Vill bara avsluta med att säga att alla kom hem helskinande till Sverige! Med tanke på att vi bodde i en av Europas värsta parker så är det ganska bra. Ne men vi hade full koll på varandra. Lite läskigt bara när man såg folk som stod där med påsar och knivar och allt vad det var och hörde polisbilar en gång i timmen typ. Därför känns det bra att vara hemma igen :)

Här kommer lite bilder från pappas kamera. Vill ni se flera bilder är det bara att gå in på våran hemsida www.laget.se/damrig och sedan gå in på gästboken:)





Förberedelse innan match :)



I år har vi även fått gulsa strumpor till matchstället :) Eller sockar som ni skulle säga i Umeå :P



Superkedjan jag, Josse och Matilda ;)



Mål av mig efter Matildas ass :)



Här gör Natalies, Jennifers och Rebeccas kedja mål :)



mm.. :)



På lördagskvällen gick alla RIGtjejerna ut och åt tillsammans på en jättefin restaurang på en båt. Vi fick förrätt, varmrätt och efterrätt :)


Tack för en riktigt fin vecka i Prag och Göteborg alla tjejer och killar!! Tror det här kommer bli ett kanonår!!


Dags för Czech Open i Prag

Heej allihopa!

JAg är verkligen ledsen över att inte ha skrivit på så länge. Det har gått en hel vecka och jag har inte skrivit ett ord, det är inte okej faktiskt!

Får skylla på att jag har haft fullt upp med att tänka på träningen och allt eftersom att sommaren börjar dra ihop sig nu och snart är det dags för att åka till Umeå igen. Förra helgen sprang jag cooper som skulle ksickas in till U19, sen har jag sprungit beep nu i veckan också. Jag har även tränat fotboll med Järfälla, och innebandy med både Bele och Hässelby. Det har varit mycket men det har samtidigt gått bra.

Imorgon är det dags att åka till Göteborg för uppstartsläger med Rig för att sedan på onsdagen åke till Prag och spela Czech Open! Ska bli riktigt kul att komma igång med lite matcher igen och självklart kul att träffa alla gamla och nyblivna rigare!!!

Här är två bilder från Tjeckien förra året!





Ska bli sjukt kul :D

Hörs!




RSS 2.0