Vidare i SM!!! Mot innebandyfesten i Warberg!!

Viiiiiidareeeeee i SM!!!!!!!! Så jävla bra tjejer!! 7-6 mot Mora!! Ja det var sjukt jämnt!! Men sååå kul att vi vann!! Är sjukt stolt över er tjejer, ni e fan grymma!!
.
Har inte haft nån täckning på bussen så lite sent uppdaterat men men.. Kom precis hem efter en låååång bussresa! Sovmorgon imorn iaf!! Godnatt alla! <3


Finalen i Mora, kvarten i SM!! Nu kör vi!

Härligt tjejer!!! Vi vann båda matcherna i gruppen igår mot Falun 11-6 och Rönnby 4-3, vann 1/8-delen nyss mot Storvreta 6-1 och nu väntar Mora i "finalen", fast kvartsfinalen i hela SM!!! Nu kör vi tjejer!!

Jag och Emelie har peppar tjejerna, fört statistik och rehabtränat!!


RIG SM I MORA!!

Tjoooo!! Jag vet jag har varit lite off ett tag, mycket som händer nu!
.
Just nu är jag och mitt kära RIG-lag i Mora då vi ska spela SM!!! Åkte buss nio timmar igår, sov på hotell och snart är det dags att gå till hallen!! Vi möter Falun ungdom kvart i tolv och Rönnby kvart över tre! Sen blir det förhoppningsvis slutspel imorn, men först ska vi ta de här matcherna!!
.
Tagggaaaa brudaaaaaaaaar!!! Ååååhh jag vill spela!! Men men jag och min korsbandskpmpis Emelie ska sköta bollinnehavet(y)


Kolla här, lillebrors dance moves!!



Okej måste bara få visa min grymma lillebror!! Han improviserar lite hemma i vardagsrummet och jag tycker han är heeelt okej! Han kommer igång efter typ 30 sek men han e fan bra för att bara ha kollat på massa youtubeklipp! Han har precis börjat på breakdance.. han kommer bli grym!!



Älskar dig brorsan du e bäst! <3


Vad händer i Skälby idag?

Vad har jag gjort hemma i Skälby idag då? Åkte med min fina Jennifer till Vällingby för att kolla en stund och råkade köpa ett par jeans och en skjorta! Blev typ kär.. Jennifer hitta också fina saker! Sen åkte vi till våran Matilda som stod och gjorde plättar till oss(skulle bli pannkakor men gick inte så bra)!! Sötis!
.


.

.

Var en stund hos Matilda innan jag åkte till Björkeby för att se syrran och Bele spela mot Täby! Viktigt att Bele vann med 5-3!! Fick även prata med Ida lite där! Hon ska operera sitt knä och korsband på onsdag, hoppas det går bra för henne!
.
Annars har det varit en lugnt kväll med melodifestivalen, lassagne, familj, knäövningar och godis! hihih!
.
Flyger upp till Umeå igen imorn!! <3

 

 


Finnkampen avgjord!

Då var finnkampen klar!! Ja ni vet säkert redan hur det gick för alla, U19-herrarna vann(6-7), Dam förlorade(6-4) och herrarna förlorade (5-4)! Dock vann U19-herr straffarna och även herrarna vilket ledde till slutresultatet 6-6 mellan Sverige och Finland totalt(2p för vunnen match 1 p för vunnen straffläggning)! Målskillnaden fick alltså avgöra till Finlads fördel som tod hem det hela!! Men det verkar ha gått bra för våra RIG:are iaf!! Albin Sjögren fick en ass och gjorde även mål på staff!! Kuuul!! Även en bra avslutning för 93-killarna som spelade sin sista U19-landskamp! Hoppas ni få ren riktigt bra kväll med fin gemensam middag!!!

U19, Umeå gör poängen!

U19-damerna vann precis sin match med 3-2 mot Finland!! Två Umeåbomålskyttar!! Frida Rydfjäll ett och Matilda Sjödin två med två ass av Nathalie Jakobsson!! Grymt tjejer!!

Finnkampens matchtider imorn!

Trots denna tråkiga nyhet så hoppas jag såklart att hon har kul med tjejerna och att de går bra för både dem och killarna imorn!! Här är tiderna:
.
Lördagens matcher (svenska tider):
09.00 U19 damer
11.45 U19 herrar
14.30 Damer
17.30 Herrar
.
Kör på nu alla RIG:are och ni andra!!! Ni är bäst!!
<3


Ännu en korsbandsskada på RIG?

Nu har jag fått lite tid med min fina Jennifer!!! Weei mysigt!!!
.
Har hört lite av de som är i Finland, det verkar ha gått bra för dom hittils men sen har det kommer en väldigt tråkig nyhet också.. Emelie Melkersson Jansson har till 99% dragit sitt korsband på träningen inför matchen imorn...jag förstår inte hur alla dessa korsbandsskador helt plötsligt bara kommer upp lite här och var.. har inte hört om det mycket alls förut och nu känner jag flera stycken det är heelt sjukt!! Lider verkligen med henne, förstår precis hur hon känner... de var ungefär under samma tid som jag drog mitt förra året... så himla orättvist och aa jag vet inte vad... jag lovar att jag ska hjälpa henne genom hennes rehabb, jag ska ge henne alla tips jag kan!! Precis som jag ska med Ida här hemma också!! Jennifer har kommit ganska långt i sin rehabb vilker är bra!! Men många är det nu.. för många...ni som inte har skadat knäna, gör knäövningar så mycket ni kan, ett tips bara! Även om du känner dig jättebra tränad, det kan hända vem som helst i de mest oväntade tillfällena tyvärr.. .
Men som jag brukar säga.. det är inte värt att gräva ner sig för mycket.. bryt ihop och kom igen!!! Kämpa på, det är det bästa man kan göra!!


Glada besked!

Nu har jag varit på Artro ännu en gång och träffat läkaren och jag behövde inte göra någon tittålsoperation! Han kände på knät och kunde konstatera att korsbandet fanns där!! Han vet dock inte exakt i vilket skick det är men det var så pass stabilt att man ska kunna köra vidare. Sa förut att de inte kunde  se något på magnetröntgenbilderna men nu sa han att de hade sett lite iaf. Han kunde se "trådarna" på korsbandet och att de satt där, det var bara svårt att bedömma om det var nån liten skada på det eller inte. Men det känndes ju som sagt stabilt så det var ju bra! Varför svullnade knät så mycket då då? Jag hade tydligen en lite skada på minisken också men det var så pass liten så den behövde man inte göra nånting åt!! Så nu ska jag fokusera på att få ner den svullnad som är kvar och sedan börja träna på igen och se hur det känns! Ja jag ska vara försiktig!! Ska även försöka få tag på ett bättre skydd. Det finns ju riktigt bra skydd men de kostar typ 10.000!! Sjukt mycket pengar.. men ska kolla om det går att lösa på nått sätt iaf!
.
Varför belv det som det blev? Varför vek sig knät när det har kännts så bra innan? Ja det är ju en fråga som man kanske inte riktigt förstår. Läkaren sa bara att har man riktigt otur och hamnar i nån viss vinkel så kan allt hända...sen tänker säkert vissa att jag gick på förtidigt.. det vet man ju inte men det har ju kännts bra hela tiden innan så..
.
Men nu är det nu och nu blickar vi frammåt!!! Om jag är glad? Klart jag är glad jag har ett korsband!!! :D Men samtidigt tänker jag inte vara överdrivet glad, jag har en bit kvar!! Och jag vet ju inte hur det kommer kännas sen, om knät kommer klara av det..Men jag ska vara positiv och kämpa vidare! Gör allt för att få ner svullnaden nu. Ska boka in tider med min sjukgymnast. Ska träna,vila och träna!! Nu jävlar ska mitt knä bli bra!!

..eller kanske..

Okej jag hänger knappt själv med i svängarna om jag ska vara ärlig även om det har gått segt nu på slutet..går och väntar på att det ska hända saker sen händer allt möjligt! Som jag nu har förstått det så är det inte säkert att jag ska göra titthålsoperation imorn. Jag ska iaf till Artrokliniken och träffa Magnus Forsblad som opererade mig så får vi se vad som händer sen!
.
Okej jag hänger knappt själv med i svängarna om jag ska vara ärlig även om det har gått segt nu på slutet..går och väntar på att det ska hända saker sen händer allt möjligt! Som jag nu har förstått det så är det inte säkert att jag ska göra titthålsoperation imorn. Jag ska iaf till Artrokliniken och träffa Magnus Forsblad som opererade mig förut så får vi se vad som händer sen!
.
.
Kaffe och tidning på flyget idag... vuxenpoäng till mig!
.
Fick återigen en sjukt god middag! Inte grillat den här gången men fläskfilegryta med hemmagjort potatismos!! Just hemmagjort potatismor är huur gott som helst!! Blev sjukt mätt!! Om jag nu ska göra titthålsoperationen imorn får jag inte äta tolv på timmar innan.. hur ska jag klara miigg....

Nu operation..!

Ja då var jag påväg till flygplatsen igen.. Dom kunde som sagt inte se nånting på magnetröntgenbilderna så nu måste jag flyga hem och göra titthålsoperation. De ska gå in med kameror i knät för att se vad det e för fel. Så imorn får jag mitt riktiga besked som jag väntat på! Bra eller dåligt det får vi se.. Och vad som händer sen, det vet jag inte heller. Nu kan jag bara vänta och se vad de kommer fram till imorn!
.
Och idag och igår åker/åkte mina duktiga killar och tjejer till Finland för Finnkampen som spelas på lördag! Webbsänds den ska jag kolla! Kör hårt nu, ni e bäst!!


RSS 2.0