Huvudverk och tråkigt väder....

Vakna med värsta huvudvärken och var inte så sugen på att gå till skolan. Visste att om jag inte gick skulle jag inte få träna sen så tog mig upp ur sängen ändå. Men huvudvärken släppte inte så gick hem till lunch och la mig och sov i 4 timmar. Hade ändå bara temadag i skolan och vi gjorde typ bara enkla lekar så kände att jag liksom inte missa så mkt. Man blir ju inte direkt piggare heller av allt regn som typ har pågått i tre veckor:O Igår vare ändå minus 5 grader så man trodde det skulle bli kallare nu. Men nej, det bara fortsätter att regna. Aja, ick förstås inte på träningen men kände mig bättre efter att ha fått sova ett tag och bara ta det lugnt. Ska till skolan imorrn i alla fall.

Nu har jag pluggat, har värsta svåra kemiprovet på fredag -.- Massa olika konstiga beräkkningar, men förstår mer nu än innan i alla fall. Runt tio fick jag sms av Emelie: Är du hungrig? :D <3
Hahah ja jag kmr svara jag bara och så gick vi till köket och åt... typ kräm, glass kiwi och varma mackor ;) Båda åt inte allt asså :P Sen kom Evelina och joina oss också med sina kemiska formler;) hihhi :) Även fast klockan var typ tipo vare helt tyst i korridoren och allas dörrar var typ stängda :O Inte vanligt för att vara elevhemmet! Men ganska skönt ändå ;P

Aja, nu ska jag sova, har typ tre träningar imorn. Styrka på morgonen, idrott i skolan och sen innebandyträning! Efter det blire och sitta i secket på killarnas match mot umeå också ;) Och fick nyss höra av Robin att det ska bli kallare och snöa nästa helg :D gooodnaaattt!!

Hemmagjord glass och en ovanlig konversation!

Hahhah Emelie har skrattanfall igen!!! :D Hon kolla igenom en något ovanlig smskonversation på min mobil. Och även hon märkte att jag hade skickat ett sms fel, och då menar jag vääldigt fel. Mer behöver viinte säga, fråga om ni undrar... pinsamt (a)

Nu har vi suttit här och snackat jag, Emelie och Evelina och ätit hemmagjord glass och morätter och gurka med dip :D Hahah vi hade ett vaniljsåspaket över och då sa Emelie att vi kunde göra glass av den :D Vi vispade vaniljsås, och hade i massa saker :P Typ digestivekex, choklad och frysta hallon. Sen ställde vi in den i frysen och åt den när den frysit som glass:D Blev fan asgott :D Men nu ska jag gå och ta upp tvätten -.- sen sova :D

En sista sak bara, Petter Andersson är... Petter Andersson ;P

Vinnst 5-1 mot IKSU Ungdom!

Gick upp vid halv 8 i morse, åt frukost och följde Daniel till bussen. Var verkligen askul att han kom upp, även fast han själv hade match i helgen. Det går jag faktiskt ändå ;)

Gick sen och la mig igen runt tio och sov till typ två :O Fick typ panik när jag vakna. Skulle duscha, laga mat och fixa sakerna. Men han i alla fall ;) Matchen mot Iksu Ungdom gick väldigt bra, härlig vinst med 5-1!!! Riktigt kul. Själv fick man lägga in den lite kyligt i öppen kasse ;) hahah ne men det var skönt med 3 poäng faktiskt :) Orkar inte skriva värsta matchreferatet,inte för at tjag brukar det men äändå :P Det kommer väl upp på hemsidan snart.. eller a det går ju inte så snabbt för Tore men det kommer väl under veckan ;) Såhär ser i alla fall tabellen ut just nu :



Nu har vi chillat på Emelies rum och kollar barca - real :D Zlatan e king! Imorn äre ingen vanlig skola, ska typ va nån föreläsning hela dan för idrottsprogrammet. Sköönt :)

Juste glömde ju säga hur det gick för Emelie med att klara av att inte spela tetris på hela dagen. Jag kan bara säga att hon klarade det :O!!:O Och fick därför en chokladkaka av Evelina :)


Imorn åker han tbx...fixa lite julsaker :)

Ligger och kollar på oc just nu, ska sova snart eftersom både jag och Daniel har match imorn. Han flyger hem imorn halv elva :/ så det blir att gå upp tidigt. Fast jag kan i alla fall gå och lägga mig igen sen ;)

Idag blev det lunch på matbiten sen åkte vi en snabbis till ica för att köpa mat till kvällen och för att hämta paketet som jag sa tidigare. Middagen blev jättegod med kött, krocketter och bea ;) Och i paketet vare lite saker från mamma inför julen :D tackar! Passar ganska bra att börja med sånt nu, idag vare inte direkt varmt här. 2 minusgrader och kommer tydligen bli mycket kallare imorn :S men men , flyttar man till Umeå får man räkna med sånt ;)



Gölligt va ;)

Imorn blire bortamatch mot Iksu Ungdom kl 17.00. Spelade 3-3 mot dom förra gången men nu ska vi ta dom!!!

Juste, ni kanske har lagt märke till klockan ;) Fick lite hjälp av Cornelia, men fixade det själv sen ;)
:)


Grattis 94:or till stadslagsplatser!

Måste bara säga grattis till våra duktiga Bele 94:or!!! Grattis Anna Dyrhage, Olivia Levestam och Elin Ternvall som nu efter många uttagningar kommit med i stadslagstruppen!! Grattis även till Olivia som får chans att även vara lagkapten för laget! Inte för att jag är så förvånad, klart ni ska spela där brudar;) Tycker såklart även Felicia skulle fått en chans, men men, hon kommer igen, det vet jag!!!



Anna Dyrhage!



Olivia Levestam!



 Elin Ternvall!

Lycka till tjejer! :)


Vakna med älsklingen!

Ligger kvar i sängen och har precis vaknat upp med älsklingen :) Idag vet jag inte riktigt än vad vi ska göra. Ska i alla fall till ica och hämta ut nått som kommit med posten. Sen blire säkert nån god middag ikväll :) tjaaaoooooo


Surprise! :D

Hade sovmorgon till 9 i morse men vakna 8 av ett sms. Smset var från pojkvännen och han skrev att han skulle komma till mig om två timmar :O Jag ba vah? Hadde hört i veckan at han kanske skulle komma upp men att det inte gick sen. Så det var en liten överraskning;D Glad blev jag såklart :) Efter att jag hade tränar klart på morgonen mötte jag honom på stan och gav han nycklar, så åkte han till elevhemmet medans jag hade två lektioner kvar. Sen när jag kom till lektionen lite efter alla andra ville dom att jag skulle ha tagit med han dit, men njaa, så blev det inte ;)

Förrutom det vare kanske inte den bästa starten på dagen för mig. Glömde nycklarna så jag inte kom åt mitt skåp på nolia så hade inga skor lr vattenflaska. Som tur var tog jag med mig en nyvinklad klubba som jag skulle testa. Skor fick jag låna av Jennifer som inte skulle vara med på själva träningen, men dom var kanske två storlekar minde än mina. Sen efter fick jag skavsår och skit men men, det gick fett bra på träningen i alla fall och klubban fuinka asbra. Vi körde till mesta delen tre mot tre på halvplan med målvakter, skitkul. Ganska så svettigt efter så duschade håret idag också, men sen så hade ,man ju glömt sminket också :/ Fast fick låna av Evelina som tur va ;)

Vet inte vrf men tydligen var vi väldigt sega efter träningen idag. Hann inte ens äta lunch :O men när vi skulle byta skola och gå på denandra lektionen grillade dom korv utanför så då fick i oss två korvar i alla fall ;) Sen kom man in på lektionen och då hade vi typ prov så han inte äta klart ena korven. La den då på bordet, och efter att Hugo lånat mitt sudd skulle han kasta tillbaka det... och vart tror ni det hamnade... jo i ketchupen på korven! Lite kul vare, till och med Björn(matteläraren) fick till ett smile ;) Men annars gick det väl bra :)

Efter skolan gick jag, Emelie, Evelina, Sofia, Jossi, och Mäler till ica för att köpa tacos och godis för kvällen ;) Efter det kom jag hem till Daniel som väntat i mitt rum :D han och jag åt tacos på mitt rum och kollade på idol :) Sen har jag gått ut ibland för att kolla vad som händer bland brudsen :D

Nu ska jag va lite social med älsklingen ;) Men vi höörs :D puuss<333333

Jag har mina stunder ;)

Heej alla glada / Emelie :D

Hahah bra fantasi Empan ;) hon fick dra inledningen, resten sköter jag ;) har nyss gjort chokladbollar med Evelina, Jennifer och Flu, själv fick man 4 medans dom andra tog resten... haha kanske inte va mer än rätt egentligen. Jag fixade i alla fall pärlsockret;)

Hade som vanligt inga "riktiga" lektioner på morgonen, vitimme och studiehandlednin, sen vare hål i en och en halv timme. Brukar faktiskt skjuta lr nått dom timmarna men idag var vi tvugna att sova på tjockmattan hela tiden, så hiimmla skönt, både jag och empan somnade. Sen fick man värsta bitchklappen på röven av b..... Evelina ;) haahha ne men det var bra att du fick upp oss ;D Vi tre var skulle nu hjälpa tore med att dela utt idrottsprogrammsoverallerna som hade kommit :D Typ några veckor efter vi hade börjat fick vi beställa overall, shorts och väska med nr på. Ja så vi packade upp allt ur kartongerna, sorterade i storlek och nr och delade utt till klassen :)





Så här der alltså tröjan ut. Vi fick svarta mjukisbyxor med nr till också, riktigt sköna ;)


På engelska skulla jag egentligen haft hörförstpelse för jag missade förra. Men oturligt nog hade hon typ slarvat bort skivan lr nått så det slapp man idag, skööönt! På svenskan ska vi börja med våra bokredovisningar nästa vecka.... och samtidigt ska vi med hjälp av en redan gjord novell (får ändra den lite ) antingen göra en egen film eller sätta ihop bilder i ett bildspel med bakgrundsljud och bakgrundsröst. Hahha vi får se hur det resultatet blir ;P Men med Evelinas systemkamera kommer det bli grymt ;)

Lång träning idag. Vi körde ända från 16.18, men hade högt tempo hela träningen så det var kul :) Vi jobbade mycket med uppspel som vi sedan framförallt ska tänka på på söndag i matchen mot Iksu Ungdom. Min femma fick beröm av Tore som sa att vi hade ett jättebra possitionsspel men tyckte även att vi skulle bli rejälare och mer fokuserade i vårt passningsspel. Tyckte ändå det fungerade bättre när vi sen tänkte på det. Träningens lökringaar idaaag bleeeev..... Anna-Karin :D Okej för er som inte fatta, Anna och Karin ;P mkt bra jobb!Idag tog jag och Emelie löpet till bussen igen, men idag var även Karin me och därför missade vi den såklart..:/ :D Hahah eller kanske inte ;)

Vet egentligen inte vad det var i matlåderna idag. Man känner liksom att man bara äter fast man inte har en aning om vad. Som vanligt får man alltid samma svar om man frågar frågan till mig: Vare gott?  och vad tror ni jag svarar ;) Fick Evelinas och Karins matlåda också, hihhi så nu blev man mätt i alla fall ;) Ja sen vare ju liiite garv vid matbordet idag också. Ja, jag skratta så jag grät, igen! Hahah, måste faktiskt erkännna att jag var gaanska så rolig där ;) Hahha jag har mina stunder ;)


Nu måste jag bara sägan en jättebra, kul och rolig sak :D Jennifer Clifoord har ju inte spelat något på den här säsongen pga att hon drog av sitt korsband i förra säsongen. Hon skulle precis få börja träna då hon och läkarna trodde att det hade gått av igen.. men sen kollade hon det och så var det inte :D Det var bara nått med minisken så nu ska kommer hon vara spelklar så hon kan vara med på storvreta :D Asså det ska bli så kul att se henne spela igen. Som hon har kämpat! :)  Själv ska jag spela storvreta med Bele :), men kommer vara anmäld i båda lagen så hoppas det finns tid så jag hinner köra några matcher med RIG också :)


Det var dagen! Imorn har Emelie slagit vad med Evelina om att nte spela tetris på hela dagen :O Undra hur det ska gå. Mer om detta får ni veta i nästa inlagg ;) tjoooooooo<333333333333 / Deutgis


mamado!

TJENNNNNNA!! Jossi is heeere :D

Update: Sitter i S159 med stenkan på vi-timmen han babblar på om vaccination nästa vecka... ser hur skräcken i dåjtgens ögon växer:O:O LÄBBIGT!
idag är för övrigt dagen då vi ska få pumpa muskler så harta vore nog, tyvärr bara jag och soffe men det är väll lika bra att RIG(G)ARNA håller sig undan....eller? OH SNAP!
Men en fågel har viskat i mina öron att de har fått ett mycket viktigt och ärofullt uppdrag idag. De ska nämnligen dela ut de mycket efterlängtade mjukisdresserna!! spännande för dom att få känna så mycket ansvar! viktigt att det inte blir fel nu, lycka till!

Kan ju och berätta att vi nyss röstade om vem som ska bli klassens kamratstöjdare, ännu ett mycket ärofullt och viktigt uppdrag som jag vet att både dåjtgen och evelicious vill ha men tyvärr så rodde de inte hem det denna gången, synd! men grattis till tjugan som vann den robinson inspirerande röstningen, KUL! :D

jaa det var väll allt jag hade att förtälja idag! snart kanske jag dyker upp på evelicious blogg håll koll för det vill ni ju inte missa;);)
 
laater bitcheees!


Träningens lökring!? Och ja, jag är inte helt blåst.. ;)

Hahhahah okej jag är inte helt blååst ? ja jag vet vad penetrering är, men nu snackar vi innebandy och då betyder det något annat okej? ;) ja vi misstolkade det också först men det heter ju så så vad ska man annars säga liksom... ;D aja nu släpper vi det ... hahahhahah

Asså den här dan... elller a .. kvällen rättare sagt... hahha

Hade bild på morgonen ;) Fiiiiint gick det!!! sen kmr jag typ inte ihåg vad vi har gjort... aja hade träning kl 4 som vanligt i alla fall. Rolig träning idag också. Nu har vi börjat med något nytt på träningarna, som jag faktiskt tycker e ganska bra. Varje träning får två i laget( olika varje gång), välja ut en var som dom tycker har, aa typ kämpat mest eller nåt liknande under träningen, och den få altså "träningens lökring". Hahah sjukt namn ja men så äre ;) Vi började med det först idag, och idag valdes jag och Evelina :D hihhi så det var kul ;)

Efter träningen stannade jag, emelie, karin, evelina och conne kvar för att skjuta lite tills kl 6 då andra små barn ska ha planen. När vi var klara skulle bussen gå om två min och alla tänkte sattsa på nästa buss som gick kvart över istället. Men jag och emelie skulle hinna så vi kuta hela vägen och hann precis, VIKTIGT!!! Så vi kom hem en kvart tidigare ;)

Sen vare duschning som gällde och så satt jag inne på rummet vid datan ett tag, gjorde nån läxa. Sen vare dags för hallonpaj :D:D:D Hahah jag, emlie och karin vräkte i oss ;)

Asså det e så sjukt fina bilder idag, men man måste väl bjuda lite på sig själv ;)



Sen satt vi och snacka ett tag. Jag emelie, evelina oscar och Helmer. Helmer är en praktikant från shochelääää lr nått sånt.. 26 mil bort in i skogen sa han i alla fall ;) Ska söka till nästa år, kul kul. Aja hur som helst vet jag inte vad jag och emelie höll på med. Skratta alltså åt vaaaadsom helst. HAhha helmer och oscar ba: eeh? Men det var så jävla kuul. säger bara en sak...  ey farfar vart har du farmor.... hahahhahah, ingen fattar typ men ändå :D sen vare nått mer vi garva åt i typ en timme men kmr inte ihåg va det va ... :P

Ja sen gick vi ifrån köket.. tror ni vi sluta... eeh .. neej!!! Sen blev det korttagning, mycket fina kort ska lägga ut några... eller inte!!! Hahah man får ju inte bjuda för mycket på sig själv..Inte de sexigaste bilderna precis, även om emelie försökte... ahhaha :P

HAhhaha den här e typ den finaste av alla vi tog ....xD

aja nu sk ajag sooova :D lr ska ring adaniel först sen sova ;)godnatt alla skrattaglada :D höörs imoorn (a) pussaar<333333333


Vad är penetrering?

Tjollahoioo :D

Okej jag drar dagen igår kort.. eller det hände bara en bra, tiktigt rolig sak igår... gissa vad det var... BILDEN SÅKLART :D Saaajk, men snart har vi faktiskt gjort klart alla bilder och då behöver jag inte ha bildlektioner nån gång i hela mitt liv :D förhoppningsvis ;) Ne men det godaste igår var i alla fall fikat vi hade på mötet innan träningen. Vissa måndagar samlas vi innan träningen och går igenom saker som behövs tas upp och pratar lite om våra hittills gjorda prestationen och så. Som jag säkert sa tidigare skulle vi ettor ha med oss fika tills idag. Gott? OM det var! Hahha fest det blev ändå rätt mkt över... det fanns liksom hallonpaj, chokladbollar, kladdkaka, hembakade subwaykakor, chokladrutor, muffins, asså det var en hel del vi hade gjort tillsammans ;) Ja sen skulle vi ju träna efter... ahhah, men det blev bara en kort träning på 30-20 min då vi spelade ttre mot tre.

Juste sen hade vi morgonträning på morgonen också. Vi hade ett riktigt högt tempo på träningen med bra fokus. Riktigt kul vare faktiskt. Vi fortsatte att jobba med penetreringar, rull ahörn och så. A och nu kommer förklaringen för er som undrar vad penetrering är för något ;) Det är alltså när man själv går framåt och hotar i mellan två spelare och när man då märker att de inte går på  så fortsätter man förbi helt enkelt, eller a , det är väl lite halvsvårt ;) Man springer alltså mitt i mellan två motståndare med bollen. Lite svårt att förklara lkanske men jag hoppas ni förstår bättre nu, framförallt du Reinhold ;)

Idag vare styrka på morgonen som vanligt, maq som det heter. Har säkert sagt det tidigare men det äv väldigt bra övningar vi kör tycker jag. Det är liksom roligare än att bara ha fys och köra bara armhävningar, situps ocg rygglyft :)

I skolan hade vi basket på idrotten. Var väl inte riktigt så jättetaggad innan lektionen om man säger så.... men faktiskt vare typ första gången som basket var riktigt roligt :D Hahah, vå körde åtta lag och det var som fyra nivåer. Vann man fick man flytta upp en nivå, det bästa var "allsvenskan" och det sämsta var korpen. Själv körde jag med Oscar och Jossi och vi ägde fan :D Tog oss från korpen där vi började , typ direkt upp till högsta ;) Ni skulle ha sett våra mål (om det nu heter så), ouuff va snygga dom va ;) A men det var riktigt kul faktiskt, och så fick man springa och jobba lite mer för omväxlingens skull.... ;) Sen vare rörlighet på nolia som gällde :)

Kom hel runt halv sex och det har varit så skönt att bara ta det lugnt fö en gångs skull. Har fått klart lite plugg och tänkte gå och lägga mig tidigare idag faktiskt ;) Och ni som väntar på jontes inlägg..... det kmr...




Ännu en elitmatch att kolla på ;)

Tjuueeeallalaklfn!!

Har lite bråttom nu, ska åka och kolla på ännu en Dalen match fast herrarna nu då, mot Falun :) I stort sett alla från elevhemmet ska me, sen möter man säkert nån annan man känner där :)  Ja det kostar pengar att komma in på matcherna men vi rigare har fått ett personligt kort som vi går in gratis med :D så därför tar man ju chansen när det e bra matcher ;)

Har vart segdag idag också, har läst klart boken nu :D känns riktigt skönt att ha det gjort.. eller, heheh, lyssnade typ halva på ljudbok, men vafan, man får ju va smart ibland ;D Sen kollade vi lita på en av våra filmade matchen, den första matchen mot Iksu ungdom. Det är dom vi möter igen nästa match. Blev 3-3 förra gången och nu ska vi fan vinna! Hahha samtidigt som vi kolla hörde man Felicia ( min syrra), lite då och då i bakgrunden ;D Sen helt plötsligt kom två ögon fram i närbild mitt i matchen ;D hahahha alltid du syrran(a) ! ;) <3

Imorn ska vi ettor ha med oss fika till träningen. Vi ska ha som ett möte innan och då äre olika som står för fikat varje gång. Efter matchen nu ska altså vi ställa oss och baka hallonpaj och kladdkaka ;)

Aja, nu går bussen snart, hare braaa, tjooooooooooooo!!<333333

Juste, lovade att hissa Hugo i nästa inlägg ;) Och nu har han lovat att fixa fler bilder, så vi får se hur det blir framöver ... ;) hejej dåååå!!!!!

Petter Anderssons hälsning till beletjejerna;)

Hahha ja de andra tog sig väl upp runt 3 idag ;) Eller Anna och hennes kopmis åkte till stan och efter en stund kom även Evelina och hennes kompis från skåne, Anna, hem från stan :) Fick se va det hade köpt, mycket fina saker, men sen hitta itne Evelina sin plånbok, och trodde hon hade glömt den på bussen :O Det hade hon också, men vi ringde runt till olika bussnr och gick ner till busshållsplatsen och tillslut fick hon tillbaka den! Tack och lov för det, inte kul om alla kort hade försvunnit och så!

Sen hare inte hänt så mycket idag, tiden har mest runnit iväg. Fixade rummt lite så nu ser det lite bättre ut i alla fall ;) Blev pizza till middag idag för mig Conne och Emelie. Var kanske inte så sugen men när Conne kom och frågade kunde man ju inte säga nej ;)

Lite senare kom det lite Ume folk hit till elevhemmet ovh röjde som fan!!!!!! Njaa, kanske inte direkt. Vi på elevhemmet va gaaanska så trötta, så det blev mest chill, lite snack och så :) Och sen kom även Rig killarna hem med en härlig vinnst på 11-8, från att ha legat under med 7-1, starkt killar!

Juste, kulle hälsa från Petter, något åt det här hållet tror jag det var:
Han hälsar att han själv tyckte han såg riktigt bra ut ikväll (ego), och att han ville följa med mig till stockholm nästa gång för att spana lite på Bele Barkarbytjejerna ;) Han har tydligen polare i sthlm också så..aa..

...Oooo vi får väl se vad som händer.... ;)

Nu ska jag ringa min älskade pojkvän :D sen ska jag sova!!!! så puss och godnatt<3333333333

Jennifer Blidholm är sjukt läskig ibland :D<333x2

Hahahha måste bara berätt en sak, det e fan sjukt egentligen. Asså okej att jag och Jennifer alltid tänker lika och att hon alltid vet vad jag ska säga till henne, men igår vare typ läskigt :P

Det började med att jag skrev till henne på msn:

Jag: Vet du en sak? :D
Jennifer: Vadå, äre om Jonte :P
Jag: hahha hur fan visste du det? :O

Asså vi hade inte snackat om han eller nånting :O hahha och det är inte första gången hon har rätt på sånt heller :P  Hihhi och vrf vi snacka om han är för att jag snart ska göra ett inlägg om våran självaste Jonte Nyman( gick i min klass i högstadien), så håll utkik för det inlägget, det kmr snart ;)

Sen på kvällen så smsade vi, sen jag ba helt plötsligt:

Jag: Vet du vad vi ska göra nu? :D
Jennifer: Venne, baka kladdkaka kanske? :P
Jag: Asså hur fan visste du det, du e ju sjuk :D

Hon hade rätt igen ;) sen lite senare, frågade jag en till sak bara för att kolla om hon skulle gissa rätt då med:P

Jag: Nu ska vi kolla på en asbra film, gissa vilken :D
Jennifer: men det här är alldeles för svårt, finns så himla många! Men om jag får gissa så gissar jag väl på she's the man :) haha


Assssååååååå tror ni inte att vi kollar på den ocksåååååååååååå!!!!!!!!!!!!!! Hahah skönt att se att du fortfarande vet hur jag tänker gumman (a) <333333<333333<33333<333333<333333<333333



Saknar min båstarte(a) <333333


En vanlig fredag i Umeå, eller?

Goodmorning people!!!!!!!! Eller a, gick upp för två timmar sen men ändå ;) Orkade helt enkelt inte skriva igår, blev inte såp tidig natt då heller, måste väl ta tag i det där... om tränaren tycker att man halvsover på teorilektionerna, då är det inte bra... vadå, undrar ni nu?

Ja det var lite pinsamt, men på morgonträningen igår ville Peter prata med mig och Emelie. Han tyckte vi hade det svårt att hålla ögonen öppna på teorilektionerna på tisdagar...hmmm..sant? Ja tyvärr...
Han va inte arg eller nått men tyckte bara att vi skulle försöka lösa det, vilket vi ska, visst empan ;)

Annars vare kul på den träningen. Vi fick för typ första gången chans att träna ZORRO jag och emelie vilket va kul ;) Man skulle gå fram, snurra och skjuta direkt, men om man ville fick man zorra och skjuta också :D

Efter träningen slutade vi ju, så jag och empan stack hem och... heheh SOV eftersom vi tydligen behövde det ;) vaknade väl runt fyra igen då karin kom med våra matlådor :D Sen blev det en stunds tittande i våran skolkattalog som har kommit :D Själv beställde jag aldrig nån, fråga mig inte vrf.... hahah men när vi satt och bläddrade såg vi IDOL TOVE ;) Hon går inte i våran skola men i en annan här i Umeå :)

Kl sju var typ hela elevhemmet och kollade på DALEN - IKSU I damelitserien:) VÄRSTA DERBYT JU!! Sen vare andra där från laget och skolan också, känns som att alla i Umeå gillar innebandy... typ innebandystad ;P Det är kul och se en sån match också för att det är många som går på rig nu och som har gått ut rig som spelar i både dalen och iksu :) Hur som helst vann Iksu med 8-4 !

Hahah efter blev jag, Emelie och Karin skjutsade av Petters "KOMPIS" ( verkade inte som de kännde varran så bra :P ) till stan så vi slapp gå dit :) Haha när vi blev avsläppta kännde vi inte ige noss och gick så klart åt fel håll... pinsamt... men vi hitta rätt sen ;) Gick en snabbis in på subway och köpte SUBWAYKAKOR, ahha har aldrig smakat sånna så dom tyckte jag skulle göra det. Goda va dom;) Stannade en snabbis på DONKEN också där vi träffa rigkillarna som också skulle ta samma buss som oss.

Väl hemma på elevhemmet så hade Jennifer, Conne och Julia(en i deras klass), tagit tag i det som vi borde tagit tag i tidigare! KÖKET! Asså som det såg ut! Det var inte stökigt, det var ÄCKLIGT! Men vi hjälptes till allihopa och diskade allting, torkade av bänkar, gjorde rent mikrosarnaa, tömde soporna och allt va det nu va. Kul så här på en fredag men vi får skylla oss själva ;) Nu ha r vi bestämt att alla ska vara bätre på att ta hand om sin egen disk i alla fall ;)

Ojjoj, nu har jag skrivit GANSKA MYCKET, ni orkar säker inte ens läsa mer :P hahha men har typ hela kvällen kvar... aja ni får STÅ UT helt enkelt... eller bara skita i det... :D :P

Runt tolv, efter att ha spelat...hmm kan ni gissa.. a precis tetris ;) så vare dags för kladdkakebak :D hahah jag karin och emelie blev jättesugna. Sen kollade vi på she's the man och åt direkt ur formen med sked :D Asgott, tack JENNIFER BLIDHOLM för receptet:D A sen efter filmen kom Hugo och Jonas hit...ovanligt... nej inte nu längre :P A nu kan ja ginte skriva mer, har nog fått med det mesta ;) Ska kolla om de andra e vakna nu eller inte. Killarna har i alla fall åkt iväg mot östersund för att spela match ;) LYCKA TILL!!!!!!!!!!





hahha tre gissningar på vad Emelie gör här... eller jag tror det räcker med en ;)


Vem hissar vi idag?

Tjuue alla Umebor!! Och alla andra, eller a ni som läser ;) Ska faktiskt hissa Petter som är en trogen läsare ;) Det gillar vi! Sen får väl Robin en hiss också, även fast han inte fatta va jag mena idag när jag sa det... haha kanske inte så konstigt i för sig, men ändå ;P Nån annan som vill bli hissad så får ni säga till så fixar jag det ;D...kanske..det beror på...;)

Fick ett gästinlägg från Jossi idag, mycket rutinerad bloggare där ;) Hihhi men det tackar vi för i alla fall ;)
Vare nåt mer.... jo juste, skulle även lägga till att det är Hugo som är den extremt duktige fotografen på bilderna i de tidigare inlägget! Fler sånna foton vill vi ha ;D

Nu tillbaka till matchen igår! Eller ne, vet inte vad jag ska skriva om den...Det var en asrolig match att spela, men samtidigt inte för vi borde vunnit med mer. Ibland tyckte jag vi spela bra, men ibland blev det väl sådar. Vi hade asmånga chanser, mkt fler än dom, men ändå vare darrigt i slutet och matchen slutade 3-2. Jaja, vi vann och tog tre poäng i alla fall, VIKTIGT!

Idag var vi på håltimmen och sköt på Nolia. Har skjutit mina direktskott för nästa vecka också så ligger lite plus där ;) Sista tjugo minutrarna la sig jag och Emelie på tjockmattan och sov. Så jävla skönt vare!

Ooouff, intervaller på träningen idag. Liite jobbigare än de förr vi hade. Nu skulle vi typ köra som idioten på kortsidan med klubba och boll i 15 sek, vila 15, springa 15 osv i tio min!! Två gånger körde vi det också med match emellen. Men man får bita ihop och köra på helt enkelt ;) Hade även riktigt lagfoto innan träningen idag, enskillt också. Hahha fotograferna höll ju på att skratta asmycket så man skulle le mer. Munngiporna var ju typ uppe vid ögonen och dom tyckte man skulle le mer?! Aja, vi får väl se hur det blev sen ;)

 Efter träningen kom några och skulle ta dopingtest på oss. Fast dom plockade bara ut två från laget och det blev Anna och Karin, stackarna. Inte för att det skulle va nå problem så asså, men dom va ju tvugna och va kvar och göra massa grejer och så...

Har precis ätit kyckling och ris som låg i matlådan, gott som allt annat faktiskt:) Nu ska jag först och främs duscha och sen får jag se ;) Inga bilder från den här dagen men det hoppas jag Hugo kan ändra på i kommande inlägg? ;P

Juste, är ledig från skolan imoorn!!! :D Bara innebandy 10.40 -11.40 sen slut :D Aja, ska duscha nu, TJAAAOOO!!!

TO ACCLIMATISE

Hahha har studiehandledning just nu och nu äre mycket bloggsnack asså ;) Nu blire konkurrans om bloggarna! /DEUTGEN

TJA TJA! Jossi in thaaa houseeee :D
Har just avslutat ett mycket delicious fika i form av fil/flingor/macka/ost (göötttt).
Kan ju passa på att berätta att idag för första gången känner mig som en i gänget (UNDERBART) då jag har dammat av och släpat med mig min alldeles underbara rosa salming sticka! Ska nämnligen återuppta min innebandy karriär med sandåkern för några veckor sweeeet!
Har inte så mycket mer att säga än att snart bär det iväg till gymme för mig och soffe då vi ska pumpa lite. Medans RIG (uttalas RIGG) tjejerna ska till nolia och skjuta med sina egna stickor som för övrigt är snäppet sämre än min men OK ändå!

vi hörs bitches, over and out! ;*

 
OJ, OJ, OJ SÄGER JAG BARA!

Vinnst igen och fortfarande 2:a!

Vi vann matchen med 3-2 och ligger fortfarande 2:a efter halva serien! Starkt jobbat tjejer! :) Skriver mer om matchen och så imorn, måste sova nu! Tjoo<333

Hahhaha, kan ju vissla i alla fall...!!!

Fortfarande regnigt väder här uppe, tråkigt, man blir liksom inte piggare av det...

Hade styrka i morse som vanligt och idag la vi på vikter på maq-övningarna. Innan körde vi med "pinnar" för att lära sig tekniken men inte nu längre. Det var sjukt jobbigt, men samtidigt äre väldigt bra övningar;)

Draggen-mimer-vasa-draggen blev det idag ;) Hade lekar på idrotten, trodde det skulle bli kul med typ bollekar men neej.... vi körde typ kullekar.. helt okej ändå. Men som vanligt vare massa konstiga namn så man förstod ju inte vilken lek dom mena.

Mellan lektionerna satt dom och mobba mig IGEN för hur jag visslar :P Hahha formar tydligen inte munnen riktigt som alla andra, men det har jag hört förut ;) Jag kan ju vissla i alla fall och det är väl huvudsaken ;) Jossi filma mig men kunde tyvärr inte lägga in den, för jag vet inte hur man gööör.....



Jag visar alla hur jag visslar.....



..mellan lektionerna;) (hahah seriös och fin bild asså)


-Nu ska vi köra tagen?

Tagen? vafan är det? hahha alla ba; vaa, har ni aldrig kört det!! Vi ba ...ne?!
Ja sen kom vi fram till att det var vanlig kull ;) Efter det vare typ samma sak me de andra lekarna, men skitsamma, det var ganska kul ändå ;)

Efter skolan samlades riglaget för att kolla på en av våra spelade matcher som filmats. Samtidigt skulle vi fylla i tex löpning utan boll, transportera motståndare, penetrering, om vi gjorde det eller inte osv. Samtidigt satt peter och pausade och sa vad vi gjorde bra och vad vi kunde ha gjort osv. Asbra tycker jag, man lärde sig faktiskt mer än vad man trodde:)

Imorn äre match mot Holmsund hemma kl 20.00 på musköten :D Ska sov aoch tagga nu!!!!




Regningt äre....

Okej idag då. Ja det var ju morgonträning som vanligt i morse vilket var kul, men lite seg i benen var man även den här träningen. Skönt var ändå att vi var på draggen hela dagen idag och slapp byta skola. Hade inte några speciella lektioner förutom eneglskatest. Vet inte hur det gick men det kändes väl helt okej ändå.

Vi var väldigt få på kvällsträningen idag, många som e sjuka just nu... not good! Hoppas alla frisknar rill tills hemmamatchen på onsdag kväll mot Holmsund! Tränade mycket skott och i slutet körde vi en variant av tre mot tre på ett mål. Jag, Emelie och Evelina stannade även kvar efter för att skjuta men hann inte så mycket. Klockan sex vare ett annnat yngre lag som hade tid på planen så vi var tvugna att kliva av då. Emelie och jag passade då pa att ta bussen till stora ICA och handla det som behövdes. Pfån ICA till bussen känndes det som att det tog typ en halvtimme att gå. Matpåsarna var astunga och så regnade det smatidigt. För några dagar sen vare ju snö här i Umeå men inte just nu...

Så fick vi vänta på bussen i tio min också ;P Hahah och Emelies ögon blir alltid vita på nått sätt:O

Var väl hemma vid halv åtta nån gång. Såg lite av innabandymatchen som gick på tv; Dalen - Umeå City, då Umeå City vann med 6-3!

Sen kom man hem och så såg det ut såhär...haaha men det ser faktiskt inte alltid ut så... ;P

Hahah orkar inte skriva mer nu, men vi höörs ;D<333


Helgen i sthlm!

Okej nu ska jag skriva om mittt långa inlägg om i helgen.. som förmodligen inte kommer bli lika långt nu men det e kanske bara bra...;)


Flög ju hem i fredags och kom hem runt nio på kvällen. Åt då gott grillat som vanligt! Och sen kom Daniel och sov hos mig, som vanligt! :P Han hade med sig ett litet paket i fickan till mig. Öppnade det och det var ett halsband där det stod Daniel inristat på framsidan!Han fick ett lika dant av mig när jag flyttade i augusti. Blev jätteglad, och kommer ha det på mig hela tiden nu! :) <3





Ja, det är inte lätt att få bilder på honom ;)

På lördagen vare match med Bele mot Djurgården i div.2 som är ett riktigt bra lag. När vi mötte dom för två år sedan förlorade vi med 7-0, fast då hade vi sock inte så många 93:or och 94:or med. Nu består vårt lag endast av 93:or och 94:or och vi vann med 4-2 :D Riktigt bra jobbat tjejer, skit kull att spela! Det var också kul att stadslagstränaren var där och kollade. Märkte de efter matchen då vi snackade lite. Själv gjorde jag intgen dålig match heller. Ett mål och en ass blev det, så det var kul :)

Lite bilder från hemsidan ;)




Jennifer kämpar som vanligt :)


Gabbi, Frida och Camilla stabila där bak :)

Dessi passar ner bollen :)





Med tanke på att vi är nykomlingar från div.3 så ser det här grymt bra ut tjejer! :)

Sen vare ju så att lillbrorsan Leo fyllde 10 år i lördags!!!! Så efter att vi ätit pizza till middag, som han ville ha, kom släkten till oss. Det e så kul att se hur glad han var över att fylla år och få presenter. Precis som man själv var när man var mindre :) Inte för att jag inte blir det nu men man blev ju extra glad då :)

Efter en stund fick jag skjuts av Reinhold (tack) till Jennifer eftersom att moppen vägrade köra.... Vi var inne lite på datan och sen kollade vi på film; Låt den rätte komma in, som vi läser i skolan ;) A sen fick man ju höra lite kärleksbekymmer och så ;) Hur som helst vare kul och mysigt :)







Majsan Flis, och Jennifer innan matchen :) Hahah är jag förvånad över att Jennifer hade med sig ravioli i en burk för att hon inte han äta lunh hemma?...nej! ;)

Kom tillbaka till elevhemmet runt halv fem på söndagen och då fick man ju höra vad som hänt medans man varit borta ;) Alltid händer det nått!!


Inspiration utav Robin...

Men åhhhhh!!!!!! Skrev ett inlägg om helgen igår på bussen och sparade till och med, trodde jag i alla fall!!! Men tydligen inte för nu finns det inte längre....

Aja skriver väl om det senare. Har bild just nu och fick låna datan av Oskar eftersom att Evelina sitter på Robins dator och tkr jag inte har bloggat på länge :/ hmmm....

Nu ska Sander ha tillbaka sin data, så skriver seen :D

Flyger till Stockholm nu!

Sitter på flygplatsen nu och ska snart gå på planet som går 19.10 till arlanda. Eftersom att vi har bytt till mimerskolan som ligger i stan stannade jag kvar där efterskolan. Följde först med tjejerna och köpte kakor eftersom att de ska stå i fiket ikväll då killarna ska möta Spöland där våra två tränare spelar ;) Kul match att se men tyvärr missar jag den...

Åt på donken medans jag väntade på flygbussen. Har varit här ända sen fem typ men skulle ändå inte hinna tillbaka till elevhemmet efter skolan så tänkte att jag lika gärna kunde åka hit och vänta. Hade lite tråkigt i början så tog lite bilder på mig själv ... hahha ;) ...

    

hahha, tråkigt ja hade....;P

trodde  inte internet funkade, märkte det nu när jag skulle stänga av datan.. men men,  har läst i svenskaboken vilket i för sig behövdes, men har bara halva kvar nu ;)

Men nu ska jag gå på planet. När jag kommer hem blir det något gott grillat och sen kommer Daniel :D


Redan planerat helgen, bra jobbat Carro! ;D

Ja det var ganska segt i benen på träningen men det gick väl bra ändå. Intervallerna körde jag på även fast jag var trött, dom var inte så jobbiga som jag trodde dom skulle vara.

Middag blev idag stuvade makaroner och falukorv ;) Vi delade upp det så att Conne stekte min korv och jag gjorde hennes och Evelinas stuvning ;) Andra gången jag gör stuvade makaroner men det blev gott faktiskt, är inte så svårt :)

Nu har jag faktiskt varit duktig och packat allt tills imorn då jag ska flyga hem till sthlm, och läst kanske 30 sidor ur boken och nu ska jag sova :O Riktigt skönt faktiskt, sovmorgon imorn också. Ska försöka ta ikapp lite sömn så jag blir pigg tills matchen på lördag :) Ska nämligen flyga hem över helgen och spela div 2. matchen med Bele mot Djurgården, kul kul :) Ska även få träffa min älskling som jag inte har träffat på två veckor.. saknar honom jättemycket (a) <3 Och på lördagen ska jag vara med brudsen som jag också saknat jättemycket såklart (a)<3 och så ska jag få träffa min underbara syster :D <3

Idag har jag lärt mig att man inte ska tvätta vanliga kläder tillsammans med handdukar,kläderna blir då "ulliga"
-.-  och man ska inte ha kakor synliga i skåpen i köket, då tar dom slut ganska snabbt;)



Jag och Felicia! :)<3

Godnatt nu allihopa<333


Något trött efter igår, intervaller plus träning om två timmar då!

Nu har jag precis ätit fukost efter att ha vaknat runt kvart i ett ;) Det fick bli makaroner och ketchup, orkade inte äta mackor idag ;P

Trött? Njaaa, jo ganska faktiskt! Är fett taggad på intervaller efter träningen idag ;) Wiiihhoooo!

Aja, nu ska jag.... göra nått anant, ha en bra dag allihopa!<3333333333333333

Vinnst i sudden plus ganska så sen filmkväll!

Tjo alla nattuppare! Gick nyss på mitt rum, har precis ätit makaroner med ketchup och två varma mackor med Emelie, sen kom Karin, Max och Adam också ;P Vi var ganska hungriga efter en 40 minuters promenad mellan tre och fyra från Hugo till elevhemmet. Det går ju inga bussar på nätterna så det enda sättet för oss att ta oss hem var att gå ;)

Hade ju match halv åtta mot Umeå City och vi vann i sudden med 5-4 :D Riktigt skönt just eftersom att vi låg under med 4-2 en bit in i tjede, och sen går vi in och vänder i slutet! Riktigt bra jobb tjejer, och kul med fem olika målskyttar! Blev dock ingen poäng för mig den här matchen, men men...

Efter matchen skyndade vi oss att duscha eftersom att Hugo och Jonas väntade på oss då de hade kollat på matchen. Vi var typ snabba även om vissa inte riktigt höll me på den biten... Hur som helst så kom vi till Hugo runt elva och skulle då kolla på först the hangover och sen the ring. Dom hade köpt godis, chips, fanta och choklad till filmerna vilket var asgott, eftersom vi var liite hungriga efter matchen :P Hahah filmerna var väl klara runt halv tre, och då skulle Hugo och Jonas börja kolla på en till film. Men njaa, riktigt en sån bra idé tyckte vi nog inte att det var.

Nu ska jag ringa min pojkvän för han sa att jag skulle göra det när vi kollat klart på filmerna. Blev lite sent kanske men nu ska jag göra det i alla fall, sen sova:) Godnatt allihopa som inte redan sover<33333333333333

Match mot Umeå City ikväll!

Har precis ätit middag och nu ska vi ta bussen 40, har lite bråttom. Har match halv 8 i Vildmannahallen mot Umeå City. Efter det ska jag, Emelie och Evelina dra till Hugo, där Jonas också är, och kolla film.

Men nu äre fokus på match!! Skriver den! :)

Ledig idag! Haft utvecklingssamtal och skjutit!

Jahapp, så har man precis kommit hem från nolia efter att ha skjutit i två timmar. Vi har fått en ny uppgift som är att man ska skjuta 200 skott i veckan. 100 av dom ska vara i fart, tex att man får en pass på kanten och sedan båga in. De andra 100 ska vara direktskott, man får då pass från tex kortsidan och skjuter direkt. Man måste därför köra två och två vilket gör att det tar så lång tid. Kommer hålla på med det här i sex veckor framåt nu och dettta ska altså göras utanför träningarna. Men vi tränar ju för framgång som Peter alltid säger så även om det tar tid är det nyttigt och man blir förhoppningsvis bättre. Just skotten är ju en sak som jag behöver träna på så det är en perfekt uppgift :)

Är ledig från skolan idag som jag sa tidigare. Hade utvecklingssamtal kl 10 imorse. Egentligen ska ju en förälder vara med också, men vad göra man. Det funkar ju liksom bra ändå. Gick igenom lite betyg och vad man hade för mål med de olika ämnena och så. Jag har ju väldigt höga krav på mig själv så självklart har jag ju satt mina mål högt upp. Gör jag bara det ja ska så kommer det säker funka ganska bra :)

Nu ska jag äta lunch. Vet inte vad men det får jag se när jag öppnar frysen ;)

Många skolbyten och ett prov tillbaka!

Sitter här och äter glass direkt ur paketet och dricker saft ur min stora komugg ;) Kände att jag behövde nått så jag blev lite piggare, eller a ni fattar vad jag menar :)

Idag var en sån dag då vi hade styrka på draggen (dragonskolan), sen nk på mimerskolan, där efter kemi på vasa och sedan matte och idrott på draggen. Låter rätt krångligt, och det äre ju såklart också, men inte lika krångligt som jag trodde från början faktiskt :)

Fick tillbaka naturkunskapsprovet idag. Hade man tre fel eller mindre fick man mvg och självklart fick jag fyra ....känns drygt, man kan det ju liksom egentligen men men... en poäng hit eller dit spelar nog inte så stor roll just nu :) Hade volleyboll på idrotten igen. Tycker de e askul med volleyboll :D Sen att det e typ bara killar tycker jag inte spelar så stor roll, det e bara att köra på :)

Wohooo imorn och på onsdag är vi lediga för alla har samtal :D Har bara samtal imorn kl 10 sen e jag ledig :D






Jag och Sofia under en av många bussresor idag ;D


Nattiii

Nu ska jagg sova, när jag pratat klart med älsklingen :)  Bilder kommer imorn eller på onsdad då jag e ledig :D
Juste, ledsen om jag skrämde er med Michael Jacksson klippet ;P Var bara tvungn :D

Sa nyss godnatt till Emelie och Evelina, kan säga att Emelie hade läst typ tvp två sidor. Man kan ju gissa vad hon gjort istället ;)

Godnatt alla glada :D sov gott <3333333333333333333333333333333333

Wayne´s Coffee i stan

Igår, ja vad gjorde jag då..... Gick väl upp runt halv ett, blev inte så tidigt dagen innan, somna runt tre kanske ... sen åt jag lite hallonpaj och pratade med Jennifer och elin i telefon. Snackade lite om vad dom hade gjort i helgen, typ liknande som jag, och sen berättade jag om vad jag gjort :)

Jag och Evelina åkte sedan och handlade på en timme ungefär. Hade typ inte så mycket mat i frysen och ingen mjölk och hårspray heller ;) Köpte inte så mycket ändå, försökte hålla ner pengarna..??!. hahha kommer inte på vad man säger en ni fattar :) snart äre ju jul och allt så man måste ju försöka spara lite ;)

Efter pannkakorna som jag och Evelina gjorde, skitgoda :D misslyckades bara med två av typ 20 pannkakor, dom andra blev perfekta ;) Aja hur som helst, efter det drog jag, Emelie och Evelina in till stan på Wayne´s Coffee efter lite tjat av Jonas på sms till....
Gick dit med Jonas och Hugo och träffade Odain och Felix där också. Satt och snacka ett tag och åt chokladbollar, eller Evelina åt en bulle istället och Jonas drack nått jultee enligt honom :P Fast vissa var ju vääldigt sociala och lyfte huvudena från darorn många gånger...nämner inga namn ;)

Åkte hem runt tio igen nån gång. Sen blev det typ chill i Emelies rum och lite tetris :P haha, vissa är fortfarande liite beroende.

Emelie: Du e ju dum i huvet!
Carro: ?
Emelie: Nej jag prata inte med dig jag prata med tetris!

Pratar man med spelet är man inte såå beroende ;)


Lagfesten!

Ja i fredags vare ju så att vi hade lagfest hos Max på kvällen men innan det var vi tjejer från laget hemma hos Jossi, som bor i en etta, och kollade lite på idol. Senare tog vissa taxi medans vissa tog bussen hem till Max som bor i en fyra.

  

  

Innan hos Jossi :)

Fick frågan: Vare lugnt och trevligt eller vare mest röj?  Asså... ja det var väl mest röj...
Kul vare i alla fall, behöver ju inte avslöja allt som hände i detalj... eller? Nej det hoppar vi över. Äre nån som undrar får ni fråga ;) Jag, Evelina och Borg hade kul i alla fall.... och det hade väl de flesta andra också :)





Kom väl hem runt 3-4 kanske. Dag? morgon?
Dagen efter hjälpte jag och Evelina till med städningen.. det behövdes ju en del men det tog inte så lång tid..typ :)



Hade på mig leggings, ett svart linne, Emelies bruna kjol med knappar och Jennifers halvkofta :)

 

På lördags kvällen satt vi först och kollade på när killarna körde fifaturnering. Hets? Nej nej, killarna på elevhemmet hetsar ALDRIG, lr? ;)
Samtidigt sitter Emelie och smsar med en kille i klassen, nämner inga namn...men dom tjatade i alla fall på att vi skulle komma till dom, annars skulle dom hämta oss. Visst sa vi, gör det.

Ja sen kom Hugo och Jonas från ingenstanns till Elevhemmet. Jag sa ju killarna på elevhemmet hetsar mkt, så när Jonas och Hugo kom och skulle gå in genom dörren kastade dom mandariner, colaflaskor och hällde en stor hink med vatten över Jonas (lite Emelie:P ) . Hahha klockrent rakt över honom så han blev helt genomblöt, och liiite lack;P Hahhah! Samtidigt stod Hugo och bad om fred xD Sen fick dom se lite hur vi hade det på elevhemmet och vad jag förstod tyckte dom det var fint ;)

Det var fredagen och lördagen det ;) Söndagen? nästa inlägg :)

 


Emelie säger...

Carro: Säg nånting.

Emelie: Blomma!

Carro: Va? okej!

Sitter här i mitt rum med Emelie som tydligen kollar igenom min bilder på mobilen, typ tusen så hon lär ju sitta här ett tag...

Har precis ducshat för det kom lite andra saker ivägen. Första var man tvungen att göra båda matte och nk som var tills imorn, sen skulle jag skriva ut nån fuscklapp till Adam som tog lite tid eftersom att skrivaren lagga.... a sen skulle jag skicka in kemi labbrapport också.... jag som skulle sova elva idag... det gick ju bra ;)

Emelie: Whoh, nu har jag kollat klart, ska läsa bok nu!(från skolan)

Carro: Okej, hej då blomman!

Emelie: Hej då gummsan!

Okej nu kanske jag borde ta och berätta om min underbara helg här i Umeå, men tar det på nästa inlägg för annars blir det här så långt ;P




Michael jackson´s ghost - KOLLA! Helt sjukt videoklipp!

Höj ljudet och lyssna noga på det här, det är helt sjukt...ni måste höja på högsta för annars missar ni vad dom säger!




Måste bara tillägga att jag fick den av Petter ;P

Hallonpaj och MTVgalan !

Gissa om det var skönt att sova och om det var gott med hallonpaj ;) Asskönt och asgott vare :) Har precis kollat på mtv-galan i Evelinisens rum med Conne, Emelie och Anna :) Nu hade jag tänkt att sova men nej.... för jag har ju en bok på 500 sidor som ska vara klarläst snart... eller a ganska snart i alla fall.. måste nog börja läsa nu.




Sen hade man ju sklart vaniljsås till :D


Juste, hihhi idag kom min matchtröja i ett kuvert plus lite andra saker jag hade glömt som filmer, matchstrumpor och hörlurar;) Skönt, då för jag spela med nr9 på onsdag ;)


Om ni vill veta något mer så snöar det just nu och imorn blir det trolihtvis lagfest ;)

Aja, ska nog läsa lite nu ändå. Låt den rätte komma in heter boken. Hinner väl med nån sida i alla fall innan jag somnar ;)


R.I.P!

NK provet gick ändå bra idag faktiskt. Känndes innan som att jag inte skulle hinna lära mig allt men det var inte så svårt. Eller man vet ju aldrig vad man får i för sig, man skulle förklara ganska mycket, missa säkert nått men i stora helheten gick det bra ;) Idag var vi bara på dragonskolan vilket var ganska skönt eftersom att vi inte behövde byta och hålla på.

Gick till det lilla ica som ligger precis bredvid busshållsplatsen och köpte margarin och vaniljsås efter skolan ;) Hihhi ikväll ska vi göra hallonpaj och kolla på typ MTVgalan:D Evelina hade redan hallon hemma asså ;)

Jag vet inte om ni vet vad som har hänt men det va ju en bil här uppe i Umeå med fyra pers som den 28/10 typ körde av vägen och in i ett träd. Två dog, en ligger i koma och en blev skadad. Det hemska är att två av dom gick här på dragonskolan varav en var 92:a och dog.  Idag vare minnesstund för honom i skolan i aulan. Vet ingen som känner honom så men känner en vars syskon gick i samma klass som han som ligger i koma. Det e jätte hemskt verkligen...usch jag skulle aldrig kunna leva med det där. Tänk att sånna saker kan hända vem som helst. Är inte direkt taggad för att ta körkort nu asså...

Nu har jag och Emelie bestämt oss för att sova tills klockan sju och gå upp då. Hahha vi e så himmla trötta så det ska bli asskönt att få sova i två timmar :)


Emelies kommentarer roligast idag ;)

Nu vill jag bara sova och det ska jag göra också. Är gaanska trött.. på träningen idag var typ alla jättesega i benen med tanke på hur mycket vi har tränat de senaste dagarna: lördag: match, söndag: 2matcher, måndag: två träningar plus lita fys, tisdag: fysträning, jobbig idrott plus match och sen träning idag. Skönt äre i alla fall att vi är lediga från träning fram till måndag nästa vecka, så nu får man ta igen sig.

Har suttit och gått igenom allt inför provet imorn nu på kvällen också. Läste själv först typ 20 anteckningar plus 19 bergarter och massa sidor i boken.. sen gick jag, Evelina och Emelie igenom allt tillsammans snabbt. Känns ganska bra i alla fall, orkar inte göra mer nu.

Hahha roligast idag är i alla fall Emelies ovanliga kommentarer: men nu kommer bussfan! och: Ey min dator funkar nu! Hahha asså jag garva inte liiiiite då. Så är hon typ asglad när hon säger det också ;) Ni kanske inte fattar men det var kul i alla fall ;P

aja, ska sova nu, vi hörs imorn ;)<3333333333

Juste, bele var med i mitt i tidningen alldeles nyligen och Felicia var med på förstasidan;) kolla in våran hemsida om ni vill läsa så finns artikeln där ;) Ville bara säga det! :)

Vinnst och 3 poäng för mig!

Det gick ju bra att spela i tröja nr 15 också ;) Vi vann med 4-2 tillslut även fast vi kanske berde gjort flera mål. Det viktigaste är ändå att vi vann och la oss på andra plats igen ;) Det känns som att det går bättre och bättre för mig efter varje match faktiskt. i början vågade man liksom inte ta för sig så mkt i spelet och så men nu vågar jag hålla i bollen mer och gå på avslut mer som jag är van vid, så det känns bra :) Gjorde ett mål och två ass i matchen också så det var kul ;) Spelade faktiskt med mina nya skor som jag tränat med två träningar innan. Dom verkar jättasköna och mjuka redan nu. Har inte fått skavsår eller någonting så det är ju bra.



Självklart matschar man ju också ;)




 

Såhär ser det ut just nu :)


Glömt matchtröjan i sthlm!!!

Idag har vi haft lektioner på tre olika skolor. Började med innebandy på dragonen, sedan kl 10, samma tid som vi brukar böra på dragonsolan ska vi nu börja på mimerskolan vilket är helt omöjligt. Man tar bussen dit eller går på typ 10 min en kvart. Så vi kom typ en kvart för sent som alla andra... vet inte hur det kommer bli längre fram men dom måste ju göra någonting för det här funkar ju inte.. men men :) Annars vare helt okej, det tar ju bara 4 min med bussen mellan skolerna men ändå :P

Aja, nu har vi match om typ två timmar óch ska dra iväg på samling snart. Har precis letat igenom hela mitt rum i alla lådor efter min blåa matchtröja. Sen ringde jag pappa och bad han kolla hemma och där låg den ju. Jag har alltså glömt min matchtröja hemma i sthlm!!! Den är typ det viktigaste somman INTE får glöma! Men jag fick låna Jennifers matchställ, eftersom att hon e skadad stackarn :( Så hon räddade verkligen min nu :D Ringde Tore nyss också men det var okej, fast klantigt ;)



Nu blir det tre olika skolor fram till sommarlovet -.-

Jag skrev ju igår att vi skulle byta skola idag, och det gjorde vi ju också. Vet inte om jag redan har sagd det här men dom ska i alla fall renovera i våran skola så 780 elever ska flyttas till mimerskolan som tydligen inte är någon skola längre...hmm... men lärare från våran skola ska också flyttas dit. Det såg i för sig bra ut på den skolan när vi var där och kollade idag. 5 våningar dock :O men vi ska väl inte va så mycket på de övre tror jag som tur e. Det jobbiga är att vi kommer ine va på en och samma skola en hel dag utan vi kommer byta mellan tre olika skolor under dagarna... aja vi får väl se hur det kommer att funka, det börjar imorn ;)

Slutade runt två i alla fall, eller det trodde vi. De andra hade tydligen bild som vanligt men vet inte om vi skulle haft det eftersom vi var på mimer... aja deet löser sig :) Det var ju inte direkt favoritlektionen man missa ;) Vi har precis hållt på med självporträtt som jag tror jag sa tidigare, men jag har inte hunnit så långt på det. Vi gjorde självporträtt i 8:an så nu när jag var hemma under lovet tog jag med den upp, hehhe ;P Den var typ fin också ;) Inland får man va smart ;)

Efter träningen körde vi lite snabb styrka med armhävningar och så. Direkt efter gick vi och handlade lite som behövdes eftersom vi tömde kylskopen innan lovet. Köpte typ mjölk, juice mackor och yoghurt som är nödvändigt.

Hihhi det blev korv och potatismos i matlåderna idag som jag tyckte var gott(som vanligt) me ingen annan tyckte typ det...så jag fick Karins matlåda och blev mätt för en gångs skull :D hihhi :) Nu på kvällen kollade vi lita på daminnebandy som gick på tv: Balrog mot Rönnby som spelades i botkyrkahallen. Såg inte hela matchen så vet inte vad det blev, men kände igen Hermine som var med oss under distriktslags sm och Moa Tschöp som e 92:a och gick i min skola förut. Sen har jag typ försökt plugga lite också. Eller hur ska vi säga att vi har lyckats me det Emelie?... Aja, har läst igenom nästan alla anteckningar i alla fall. Har provet i naturkunskap på torsdag men det är på allt vi har jobbat med sen vi började -.- aja , det går säkert bra får vi hoppas ... :)

Nu ska jag försöka sova. Skulle behövt tvättat idag egentligen men får ta det imorn ;) godnatt och sov gott allihopa :) Juste, imorn är det hemma match met Sävar kl 20.00 ;) TAGGA!!!!

Tillbaka i Umeå!

Nu har jag precis stängt in mig på mitt rumm här på elevhemmet efter att ha varit ute och pratat med tjejerna om lovet och så. Mötte Evelina och albatjejerna på flygplatsen, dom hade åkt från bromma och jag arlanda. Sen ringde JAG en taxi med en typ "taxitelefon" som fanns på flygplatsen ;) hihhi :)Det var ganska skönt att komma hem till ett nystädat rum i alla fall ;)Har faktiskt redan packat upp allt också :O

Nu ska jag typ sova. Kommer kännas konstigt att sova själv, har inte gjort det på hela veckan :O Imorn ska vi byta skola och allt också -.- berättar mer om det imorn :) Godnatt allihopa!:)

Nu är bilder uppe från bl.a. halloween och när jag klippte mig ;)

Förlust mot täby :/ men vidare i SM och nu är lovet slut!

Tyvärr blev det ingen vinnst mot täby idag :/ Torska med 4-1. Vi spelade ändå bra och hade 1-1 i periodpaos. Sen fick dom som vanligt nått studdsmål och sen tog vi ut målvakten i slutet, men men...Tycker det var jämt, ibland hade vi spelet och ibland dom. Aja, vi gick vidare till nästa steg i alla fall som tvåa i gruppen så det är ju bra :)



Nu har jag packat ihop alla mina saker och åker tillbaka ikväll efter middagen typ. Känns konstigt att åka till Umeå igen, lovet har gått så fort. Men det har varit jättekul att få träffa och vara med alla igen. Har varit skitkul att spela med Bele också :) Samtidigt ska det såklart bli kul att komma tillbaka till Umeå också och träffa alla där och spela med RIG :)


RSS 2.0