Regningt äre....

Okej idag då. Ja det var ju morgonträning som vanligt i morse vilket var kul, men lite seg i benen var man även den här träningen. Skönt var ändå att vi var på draggen hela dagen idag och slapp byta skola. Hade inte några speciella lektioner förutom eneglskatest. Vet inte hur det gick men det kändes väl helt okej ändå.

Vi var väldigt få på kvällsträningen idag, många som e sjuka just nu... not good! Hoppas alla frisknar rill tills hemmamatchen på onsdag kväll mot Holmsund! Tränade mycket skott och i slutet körde vi en variant av tre mot tre på ett mål. Jag, Emelie och Evelina stannade även kvar efter för att skjuta men hann inte så mycket. Klockan sex vare ett annnat yngre lag som hade tid på planen så vi var tvugna att kliva av då. Emelie och jag passade då pa att ta bussen till stora ICA och handla det som behövdes. Pfån ICA till bussen känndes det som att det tog typ en halvtimme att gå. Matpåsarna var astunga och så regnade det smatidigt. För några dagar sen vare ju snö här i Umeå men inte just nu...

Så fick vi vänta på bussen i tio min också ;P Hahah och Emelies ögon blir alltid vita på nått sätt:O

Var väl hemma vid halv åtta nån gång. Såg lite av innabandymatchen som gick på tv; Dalen - Umeå City, då Umeå City vann med 6-3!

Sen kom man hem och så såg det ut såhär...haaha men det ser faktiskt inte alltid ut så... ;P

Hahah orkar inte skriva mer nu, men vi höörs ;D<333


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0