Uttagningar för 94:akillarna klara!

Kul att jag skrev värsta inlägget igårkväll och så bara försvann det.....-.-

Tänker inte skriva om hela i detalj men kan ju dra det lite snabbt ;) Igår började uttagningarna för 94:akillarna här uppe i Umeå. Vissa kom redan i tisdags men de flesta kom igår. Efter skolan, som vi slutade kl ett och hade ingen träning för typ.. första gången :P, var jag Evelina och Emelie en snabbis på stan och köpte små nödvändiga grejer bara. Vi gick även in i butiken " Lagerhaus" och kollade på massa fina saker man skulle kunna köpa till rummet. Tror ni man blev lite sugen på att köpa saker till en lägenhet och inreda allt helt själv;P Inte för att det kommer hända på ett tag, men ändå :)

På kvällen, efter att killarna hade haft träning, kom allihopa som var 23 st plus föräldrar. Helt plötsligt vare vi små ettor som skulle visa runt alla i elevhemmet och svara på frågor om massa olika saker som de undrade över. Vi hade ställt upp dörrarna till alla rum och de fick kolla runt hur vi hade fixat dom. Självklart hade vi tänt ljus och satt på lite lugnare musik i rummen också. Man får ta till de knep man har :)

Precis innan åtta stod en buss utanför elevhemmet och vi alla skulle nu åka och kolla på rigkillarnas derby mot Umeå City. Riktigt bra match faktiskt och 12-7 till rig. Därefter åkte de flesta tillbaka till elevhemmet, utom vissa som skulle bo på hotell. Där bjöd vi på varma mackor, spelade lite fotboll i korridoren och aa.. var sociala mot 94:orna ;)

Idag hade jag, Emelie och Evelina hål i typ 4 timmar så vi har vart och kollat på deras uttagning och även räknat varv då de körde cooper. Juste... typ alla.. eller a.. alla.. har fått för sig att en av killarna e jättelik mig :O Det konstiga e att jag faltiskt måste hålla med lite ;P  Sen tog han faktiskt täten på cooper också ;)

Hur som helst verkade det som att det var många bra spelare. De ska tydligen ta in ungefär 8 killar i år, så vi får se vilka det blir.



Sen fick vi ju lite beröm av föräldrarna också ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0