Vinnst första matchen mot Uppsalla!!!

Härligt tjejer, vinnst första matchen mot Uppsala med 4-3!!! Riktigt skönt!! Efter att ha gjort en mindra bra första period kom vi in i matchen sen och tog hem tre poäng!! Lyckades få in ett mål.. hahah inte världens snyggaste men det gick int ;) Vill ni veta mer om matchen får ni gå in på våran hemsida för i år har vi faktiskt riktigt bra uppdaterade matchreferat efter varje match.. nu när inte Tore har hand om hemsidan...hahah... www.laget.se/damrig




Annars då.. jo vi stannade kvar efter vår match och kollade på Sten Sture mot IBF Dalen som också spelar i vår serie. Dalen vann asså i sudden :O Vi trodde helt klart att Sten sture skulle vinna :O Vi ska möta dom imorn så då lär dom ju vara taggade på revansch.. men vi e taggade åp att ta tre poäng till!!

Efter matchen åkte vi in till stan några stycken och åt. Vi delade upp oss lite men jag, Magda, Sandra och Anna åt på en kinarestaurang och jag blev huur mätt som helst!!! Sen när vi skulle gå tillbaka till hotellet stannade vi till vid en kyrka och lyssnade på nån kör som sjöng. Hahah jädrar vilken stämning det var..hahah lite kul vare faktiskt!!




evelina är bästttttttttttttttttt.. lr?


Vi har precis haft möte med laget om vad vi ska ha för matchpunkter imorn och så!! Nu e vi inne på våra rum och nu är det bara att tagga tills imorn!!!!!


Kommentarer
Postat av: Thomas

Uppsalla? Grym match idag iaf ;o) Syns imorrn gumman! Sov gott!



Kram Pappa

2010-10-24 @ 00:26:47
Postat av: Carro

Hahah ojdå, kan bli lite fel ibland ;)



Tack pappa!! :)

2010-10-24 @ 22:39:24
URL: http://carolinedeutgen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0