Ute ur SM....

Heej igen!!

Jaa vi gick ju vidare från gruppen och gick vidare till semi i regionslutspelet men.... där åkte vi ut mot Tullinge med 5-2 :O Vad hände där liksom :O Och Rönnby förlorade sin semi mot Huddinge som sen gick och vann allting :O Ibland blir det inte riktigt som man ränkt sig.... rönnby soim hade 6 elitseriespelare med sig var av tre spelar i u19. Och vi förlorade över tullinge...... aa det var nog inte många som trodde det skulle bli såhär men.. så blev det tyvärr och vi är nu ute ur sm :/ Men man får glädja sig åt Evelina och hennes Engelholm som gick vidare, grattis!!! :)


Tänkte säga att vi tar igen det nästa år och då är det til och med våran ålder. Nu får man ha upp till 92:or, så vi kan bli riktigt bra nästa år. Men nu ska dom ju göra om reglerna så jag kommer inte få spela fler matcher med bele efter säsongen. Alla rigare ska bara tillhöra rig. Men då blir det iaf sm med rig !! Och då är det bara vinna som gäller!!

Det enda som var postivt.. om man nu får säga så.. var att jag hann träffa Daniel lite mer inna njag ska tillbaka till Umeå igen. Va hos han nyss ett tag och kollade lite OC. Nu e han på match och jag ska bara äte sen åka igen. Det blir grillat så det kommer nog bli riktigt gott!! Planet går 21.15!

Ha det bra sålänge så hörs vi!! Kramar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0