korsbandet?

Okej.. nu har jag varit på idrottsmedicin för ett tag sen...han var rätt så säker på att det var korsbandet vilket betyder 6 månader utan innebandy.............. ska magnetröntga på fredag eller måndag troligtvis så då får vi veta mer exakt.

Han var inte helt säker men skulle bli förvånad om det inte var det... kul....inget SM för mig då....

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3<3

2011-03-30 @ 18:02:36
URL: http://jennifercliffoord.blogg.se/
Postat av: emelie

åh nej! :o jag hade ju korsbandet av i högra knäet förra säsongen, oj nej :( alltså det går inte att beskriva känslan då det for, jag kunde inte ens komma ut från planen själv, nej nej, jag tycker sååå synd om dej! :( hoppas hoppas HOPPAS det är typ ledbandet ist... inte lika länge du skulle behöva vänta då, jag började spela i höstas igen efter skadan och allt har gått bra såhär långt, men jag vet precis hur det känns.. nästan som om världen gått under! skriv snart igen då du vet vad det är! kram :)

2011-03-30 @ 18:21:38
URL: http://mimsus.blogg.se/
Postat av: conniiss

carris!!! <3

2011-03-30 @ 23:06:04
Postat av: Carro

Va snälla ni e!! <3<3



Jaa det kändes typ som att världen gick under när han sa det. Inte kul alls... Va skönt att höra att allt gått så bra för dig!! Hur länge var du borta totalt innan du kunde börja köra igen?



Jadå jag ska skriva så fort jag vet mer exakt vad det är! Tack för att ni bryr er:)



Kram

2011-03-31 @ 22:08:41
URL: http://carolinedeutgen.blogg.se/
Postat av: emelie

Ja jag vet precis hur det känns! Här i finland så är det mest finska läkare och så, och när min läkare sade det på finska, så fast jag inte pratar finska själv så förstår jag ändå relativt bra, och då han sade att det var korsbandet så trodde jag att jag skulle brista eller hur man ska förklara.. :/ Men ja, allt har blivit bra, och jag är säker på att du kommer vara MINST lika bra som du är nu, då du kommer tillbaka sen, om inte ännu bättre. :) Jag blev skadad den 27e september 2009 (en söndag), det var i en fotbollsmatch. Jag har aldrig känt en sån smärta som jag kände då, jag fick tid till läkare på måndag direkt efter och fick sedan tid till magnetröntgen på fredag. Sen fick jag veta att det var korsbandet, men jag hade tydligen lite "vrickat" eller töjt ut ledbanden också för jag kunde inte ens stöda på den benet, och jag måste få det rakt före jag skulle få opereras och det tog tid så jag opererades först 27 oktober. Jag skulle ha varit 6månader borta, men jag hade en sån otur att jag fick en bakterie i såret i december, och de måste ta upp allt igen, och de gjorde ett hål i knäet och putsade såret.. Så jag fick 2månade extra oga av det.. Jag var alltså lite mer än 8månader borta från innebandyn och fotbollen, och sen började jag spela fotboll första gången först i juli året därpå, så jag tog det lite lugnt.. så att det säkert skulle gå att spela innebandy på hösten igen, men då jag började spela igen så gick allt bra, jag kände inte av något i knä alls, jag hade stöd första tiden men nu spelar jag helt som förrut! :) inget stöd ens!



Så jag hoppas du inte får något bakterie, för det tog 2månader extra som sagt.. jag grävde nog ner mej ganska mycket den tiden, jag var typ deprimerad, och gick ner i vikt över 5kilo.. Inte roligt alls.. :( Men jag hoppas du blir i skick och att du blir det på 6månader! Fråga bara om du undrar något, jag har ju varit med om samma, om det nu är så att det är korsbandet du också har! Men det blir bra ska du se, och du kommer vara lika grym som förrut då du är tillbaks! Sköt om dej! :)

2011-04-01 @ 15:39:37
URL: http://mimsus.blogg.se/
Postat av: Carro

Nee vilken otur att du fick vara borta så länge.. förstår att det måste ha varit jättejobbigt.. Men väldigt starkt av dig att du tog dig tillbaka och bra att allt är bra nu!!! Då finns det ju hopp för mig med :)



Jag ska försöka hålla mig uppe ändå och ligga i hårt med rehabben så jag kommer tillbaka snabbt. Sen ska man ju såklart inte skynda för mycket heller. Du verkade ha koll på det där så du var säker på att allt var bra när du väl började igen!



Tack va snäll du är, jag frågar om det är nått! :)

2011-04-02 @ 00:14:15
URL: http://carolinedeutgen.blogg.se/
Postat av: emelie

Ja, det var inte så hemskt roligt precis ;) Jo du kommer att komma tillbaka, och ja, jag tog det försiktigt i början så det skulle gå bra, och det har det! Jobba stenhårt med rehabben då du får den så ska du se att du kommer att vara snabbt tillbaka på plan igen!! :)

2011-04-02 @ 10:50:29
URL: http://mimsus.blogg.se/
Postat av: Ida

Aj stackare, hoppas det går bra :(

2011-04-02 @ 11:03:30
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Carro

Jaa jag hoppas att det kommer gå bra! :)

Tack så mycket!

2011-04-02 @ 15:59:07
URL: http://carolinedeutgen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0