Lillebror äger dansgolvet på Birka Paradise!

Dåååsååå.. dags att skavlra lite om kryssningen jag var på för er som inte redan har hört. Farfars Birgitta fyller år så vi åkte ett gäng från vår släkt och släkt på hennes sida för att fira henne på Birka Paradise!! Vi fick trerätters med god mat och sedan hade vi det lite mysigt med prat och dans!
.
Lite senare gick vi iväg några stycken till det riktigt dansgolvet(18-årsgräns) och vi drog me oss Leo så klart!! Och som han dansade!! Asså Leo du e så jävla grym på att dansa!! Jag skojar inte, både killar och tjejer kom fram till honom och ville dansa/utmana honom och han ägde! Visste att han gick på dans och att han har kollat mycket på youtube men att han var sådär kaxig och bra visste jag inte!! Lilla lillebror! Man märker att han har sett "Step up" -filmen tex där de utmanar varandra! Asså det går inte att återberätta man måste ha varit där det var så jävla kul att se! De lyfte upp honom och det stod flera och filmade och man hörde "He's twelve years old!" och "Fan va grym han e"!
.
Lillebror du e kung! Här är en liten video pappa satt ihop! Man ser dock aldrig hans coola danssteg och rörelser men ni får ju en liten uppfattning iaf!
.
.
<3
Some other pictures from the trippppp!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0