Korsbandet igen?

Halloj!! Jag börjar bli lite bättre på risk nu iaf. Blev en riskkväll hos Tobbe igår, riktgit trevliiigt. Idag har jag och Pontus börjat måla ute i stugan, kommer bli super(y)

Mitt knä? Jodå.. eller nja det är väl inte så bra egentligen. Har gjort ännu en magnetröntgen och låtit specialistläkare här uppe i Umeå kolla på bilderna och tyvärr så är mitt korsband inte helt. Några trådar kan vara kvar men thats it. Vad har jag nu gjort? Jag har inte gjort nånting nu, det var i Januari det hände. Straffen jag berättade om förut på träningen, då jag vred mitt knä, det var då det gick sönder igen. Jag gjorde en magnetröntgen redan då men då sa de att de inte kunde se om det var av eller inte så jag skulle fortsätta köra och se hur det kändes. Jag skaffade ett donjoyskydd(knäskydd) och tränade och spelade tillslut matcher igen. Jag spelade VM. Kan man spela utan korsband? Ja det kan man. Har man ett starkt och bra skydd samt att man tränat upp musklerna runtomkring så går det men det är såklart olika för alla hur bra det går. För mig är det så att jag har kunnat spela en match utan problem men ska jag spela en match till dagen efter eller träna innebandy två dagar i rad det är då mit knä vrids innåt helt utan förvarning.
.
Så ja det går att spela till en viss nivå. Men vill man hålla på med en sport där man vet att man inte kan ge 100%, där man måste tvingas kliva av under vissa träningar och där man hela tiden påminns om att man inte kommer kunna spela som förut. Operation eller inte? Vill man genomgå ett års tung rehabb.. igen. Ingenting är väl bestämt än men jag känner bara att jag vill kunna ge allt!
Som det ser ut just nu ska jag träffa en läkare v.31 och då får jag mer information om vad som händer. Operation? När? Var? Hur?
Vad gör jag nu då? Jo just nu tränar jag som vanligt med löpning 4-5 ggr i veckan och styrka 3 ggr i veckan. Vi har individuell träning nu under sommaren och drar igon med gemensamam träningar 31 Juli. Får se då om jag ska vara med och spela eller inte.
.
Meeeeeeeeeeen livet gå inte under för det här. Visst det suger och jag har gråtit över det här men.. det finns de som har det värre. Jag klarar det här, det vet jag! Nu njuter vi av sommaren så får vi se vad som händer sen! Och ett snabbt grattis till Jennifer Cliffoord och Max Wahlgren som fyller år idag!! :)
Puss och kraaaaam <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0