Mot Västerås!!

Hallooo!!
 
Nu har det gått tre veckor sedan jag opererade korsbandet. Gör fortfarande samma övningar som att spänna knät, lyfta benet uppåt, åt sidan, andra sidan, bakåt osv. Väldigt enkla övningar med andra ord. Får inte gå på hårdare förrns efter fem veckor totalt så alltså om två veckor. Detta för att svullnaden ska lägga sig och för att korsbandet håller på att läka ihop förfullt. På ett sätt känns det bättre och vättre för varje dag. Jag börjar gå bättre men måste ha kvar kryckorna någon vecka till då jag inte kan gå normalt än. Samtidigt försvinner musklerna mer och mer för varje dag och jag känner hur byxorna börjar bli större. Jag som hade byggt upp mina muskler så mycket, trodde inte att de skulle försvinna såhär fort igen. Känns drygt men det är väl så det är, kan inte göra så mycket. Även om de är mindra så har de ju inte försvunnit helt heller så så fort jag får börja köra hårdare så ska mina ben nog se bättre ut igen!
.
Skolan då? Jodå det går bra faktiskt. I början när jag gick upp sju på morgonen efter ett långt och härligt sommarlov tänkte jag: "Ååååååhhh varför ska jag börja plugga nu för!??!" Men nu känns det helt rätt. Har faktiskt lärt mig jättemycket bara under dessa veckor. För en lite uppdatering så läser jag Civilingenjör med Industriell Ekonomi som inriktning. Vi håller just nu på att läsa en introduktionskurs som innehåller både matte samt att vi skriver ett PM(rapport) på ca 20 sidor samt tre mindre rapporter på 3 sidor. Detta gör vi som grupparbeten. Syftet med rapporterna är att vi ska lära oss mer om hur företag fungerar.  Vi har även fått lyssna på de som idag är "industriella ekonomer" och fått höra vad de jobbar med och vad de har för arbetsuppgifter samt deras bakgrund. I vårt PM håller vi nu på att ta fram vilka egenskaper och kunkskaper som värdesätts som "industriella ekonomer". Lite om vad de förväntar sig av oss när vi går ut och ska ta oss in i arbetslivet. Det har varit riktigt intressant faktistk och det känns som att man lär sig vettiga saker. Man sitter inte och lyssnar på föreläsningar om religion där man måste kunna vartenda ord för att det kommer på prov sedan. Aa ni förstår nog vad jag menar. Hade även dugga som det heter i måndags. Hade aldrig hört det förut men det är som ett prov inför provet för att man ska veta vart man ligger. Man får inget betyg på det men man kan få extrapoäng att ta med sig till tentan sen. Har inte fått tillbaka det än men det känndes bra iaf.
.
Imorn är det dags för avresa mot Västerås med IKSU då vi ska spela vå premiärmatch i serien mot Rönnby på lördag!!! Jag, Karin och Cassi som är skadade (korsband och stukad fot)följer med och ser matchen från läktaren!! Ska bli kul ändå!! :)
 
.
Ska sova nu! Matteföreläsning mellan 13-15 imorn annars bara jobb i gruppen med vårt PM. Nu ska jag sova med min Pontus som faktiskt har KLIPPT sig idag!! Puss och godnatt! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0